Alle innlegg Sukkerforum

Skjult ID

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym SKJULT ID on. 13 mai 2009 10:12

Hva er poenget med skjult ID? Mange skriver inlegg om sin "drømmepartner" men hvordan skal man kunne kontakte dem om de har skjult ID? Man vet jo ikke hvem det er som srkiver... det brude ikke være skjult om dette forumet skal bruks til det, faktisk burde ikke skjult ID brukes i det hele tatt etter min mening. Dvs poster som denne satte jeg som Skjult ID fordi det handler om et felles tema :p

Skjult ID med pseudonym Lewis on. 13 mai 2009 10:51

Folk som ikke er sukker-bruker kan vel lese på forumet? Jeg synes det er helt greit. Mange bruker vel dessuten også nicket sitt som pseudonum også, iallefall gjør jeg det.

Skjult ID on. 13 mai 2009 11:55

Jeg har kun skrevet under skjult id og synes det er en god ordning at man ikke behøver å stå fram med navn og profil når man diskuterer på forumet. Jeg har ingen ønsker om å markedsføre meg noe særlig her på sukker, og ønsker i størst mulig grad å bestemme selv hvem jeg vil ha kontakt med.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 16 mai 2009 14:01

Mer og mindre gode grunner til å være anonym på forumet:

Om du sier noe andre reagerer på, trenger du ikke å få mailboksen din full i ettertid av kverulanter som skal arrestere deg.
Om du ønsker å vises kun for de som har en match på over 70, harmonerer ikke dette med å være offentlig på forumet.
Om du ønsker å ligge litt lavt i terrenget overfor gud og hverman, fungerer det ypperlig å være litt anonym i et forum.
Du havner garantert ikke på forsiden av sukker, en side som kan sees av alle. (Jada, jeg vet at man kan reservere seg mot dette)
Du kan date den du ønsker og selv velge om du vil fortelle drømmemann om, hva og når du skriver her inne.
Du kan være så feig du vil og slenge så mye dritt du bare måtte ønske uten å stå for det uten at noen blir lei utseendet ditt.

Fordelen med å bruke profilnicket sitt:

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( MANNEN ELLER KVINNEN I DITT LIV KAN FINNE DEG FØR DU ANER DET! :-) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) )