Alle innlegg Sukkerforum

kontakt/ikke kontakt

Vis siste innlegg
(kvinne 56 år fra Finnmark) lø. 8 juli 2006 12:55 Privat melding

God formiddag . Er vi alle like, vi venter på at den andre skal markere vår profil, eller ta kontakt?? Jeg har vært her inne i noen uker, men synes ikke det skjer noe på denne siden/ i denne databasen. Kanskje det er fordi det er sommer, og man har mer enn nok å ta seg til. En enkel årak er jo at det ikke finnes noen som synes vi er den de leter etter. Glemte nesten det....Ser og tror at flesteparten av medlemmene her er fra Oslo. Rart i sånne store byer at man må legge seg på nett?? Der er det jo bare å stikke innom alle uteplassene-eller utestedene, i parkene, på strendene, og andre arenaer hvor folk ferdes. Da er det verre her i denne bygda/byen som de har valgt å kalle det - Nordlysbyen. Urbane folk?? Ja da må det vel være innflytterne :). Ikke på langt nær så mange kulturtilbud som der sør! For ikke å snakke om felles møteplasser!!
Ha en fin helg dere. Nå er endelig sola kommet hit og, så hva sitter jeg her etter ??

Håper alle finner seg en kjæreste snart, så det blir en fin sommer :)

(mann 37 år fra Oslo) on. 12 juli 2006 00:06 Privat melding

Jeg regner med at det er flere som har det på samme måten. Man må prioritere å bruke tiden sin på å aktivt gå inn for å bli kjent med andre. Og heller treffes fort enn å bare markere hverandre som interessante, eller legge hverandre til på MSN og så la det "koke bort".

For all del, jeg er ikke flink nok selv heller, til tross for at jeg jo ønsker å bli kjent med nye mennesker. Men det krever altså tid.

Det er nok lettere å treffes i en by, og da særlig her i Oslo, siden det er mange brukere her. Men initiativet er den viktigste barrieren, og befinner seg for alle bare et tastetrykk unna. :)