Alle innlegg Sukkerforum

Din største SMS tabbe?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym wasabi on. 13 mai 2009 10:56

Har akkurat smertlig oppdaget at det er lett å sende sms til feil person. Resultat: PIIIIINLIG! FLAUT!!!! - og en jente som ble veldig overrasket.

Trenger litt trøst:
Hva er din mest pinlige sms historie?

Skjult ID med pseudonym Lewis on. 13 mai 2009 11:00

Jeg var sammen med en som heter Marianne.. Hun lå veldig nærme mamma i telefonlista..

Skjult ID med pseudonym pingu on. 13 mai 2009 11:20

Datet en som det ble veldig mye tekst meldinger frem og tilbake fra, og det handlet stort sett om sex.
som regel svarte jeg på hans meldinger men en dag skulle jeg sende først og den var VELDIG utdypende på hva jeg ville gjøre med han.
nå måtte jeg velge mottaker og tenkte ikke over at jeg hadde flere i tlf boken som hadde sammen navn så jeg plukket det som dukket opp og sendte...
Det gikk fem min så fikk jeg svar.... Det sto; Nå ble jeg overasket.. men litt nysgjerrig... du er jo en deilig dame men hadde ikke vært så lurt kanskje..? tenk om dette skulle komme ut? men samtidig har jeg nå veldig lyst til å utforske dette.. hva gjør vi?

Jeg skjønte med en gang jeg hadde sendt feil men koblet ikke helt hvem med en gang...
En kjapp tur på gule sider gjorde at jeg i løpet av to sekuder hadde pakket og flyttet til svalbard ( i hodet mitt da iallefall...)
Ingen andre enn pappaen til beste kompisen til min sønn....!! gift og joda sikkert kjekk han men som sagt GIFT!
Jeg måtte jo selvsatg forklare at jeg hadde sendt feil, og jeg tror han ble like flau da.... om han trodde meg da.... hehe :) har blitt veldig nøye etter det :)

Skjult ID med pseudonym wasabi on. 13 mai 2009 11:27

Haha Pingu
Den var faktisk verre en min tabbe.!!!
Thanks for sharing og en god latter :)

Skjult ID med pseudonym wasabi to. 14 mai 2009 00:41

Vil ha flere historier!
Eller er det bare pingu, Lewis og jeg som har vært uheldig?

Skjult ID med pseudonym Pixie to. 14 mai 2009 01:00

Åneida, det er mange av oss:-)

Skal vi se... en gang har jeg sendt melding til daværende sjef der jeg klaga masse på den j...a inkompentene sjefen, stålånden hans og det sure trynet... Ikke alltid like lett å se forskjell på Per Arne og Per Arve når de står ved siden av hverandre i telefonlista!

Men den pinligste? Da jeg etter et fuktig og langvarig nachspiel sendte melding til en knullekompis med beskjed om at jeg kom til å trenge dagen derpå-kos dagen etter. Jeg våkna nemlig av at vaktmester'n sto på døra, klar som et egg!

Skjult ID med pseudonym charmy68 to. 14 mai 2009 01:46

Heldigvis ikke gjort dette selv pr. dags dato, men har et par venninner som har gjort noen flauser der. En dag er det nok min tur også..:) hehe

Spesielt en var veldig morsom. En venninne av meg datet en fyr og hun hadde snakket med meg at hun misstenkte at han var en player pga væremåten hans og at det ble plutselig stille fra hans kant etter daten. Det var meningen at meldingen skulle bli sendt til meg, og hun var da litt frustrert over typen og også noe lettet ettersom han hadde sendt en sms på natten, men kanskje noe på kanten melding. Hun sendte den sms meldingen til han og ikke til meg først. Der hadde hun startet med sin frustrasjon i forhold til om han er en player eller ikke, og kalt han ex. og navnet hans. Han måtte jo tro dama var psycho etter den sms meldingen, men hun sendte en bra melding når hun forsto hun sendte meldingen feil. Typen tok det hun hadde skrevet helt greit unntatt det med ex. etter kun 1 date...hehe.

Skjult ID med pseudonym pingu to. 14 mai 2009 16:44

Har en til men den tabben er det min datter som står for... ligger i familien kanskje? hehe

Anyway. Hun var på dette tidspunktet 17 år og hadde vært sammen med en i nesten et år. Hun snakket en del med meg om det og var vel egentlig klar for å bryte det.
Hun sendte en meldig til en god venninne av seg og skrev at hun vurderte å gjøre det slutt pga at han var veldig inntens og hun var usikker på om hun i det hele tatt hadde vært forelsket i han.
Det tok ikke lang tid før hun fikk melding. Men det var fra han med beskjed om at det var slutt. hun sendte igjen melding til venninnen og fortalte at han kom henne i forkjøpet og venninnen skjønte ingenting... Hun hadde ikke fått noe melding så hva mente min datter? Vel dere skjønner jo da hvem som fikk meldingen....

Skumle saker det med sms...

Skjult ID med pseudonym OleBjørn to. 14 mai 2009 18:39

Har hatt flere selv..

Var tidligere sammen med ei som het Hilde, dette var den tiden mobil var dyyyyyrt, så jeg brukte å bytte om sim kortet med min mors mobil. Det jeg ikke tenkte over var at navnelisten ikke ble overført. Jeg har en tante som heter Hilde, og for å si det mildt fikk hun noen relativt pussige meldinger fra sin nevø den kvelden. rundt 10-15 av dem, faktisk.

Greide å gjøre noe lignende med min neste kjæreste og mobil. For enkeltheltsskyld satte jeg en "a" foran navnet så hun alltid lå først, og bare trykket meg gjennom, igjen brukte jeg mine foreldres mobil. Meldingene endte da til "Arne", en kompis av min far..

lære av sine feil? neida....!

En annen klassiker er jo at du skriver noe om en person, og når du finner frem navnelista for å sende til en venninne/kompis så har du navnet til vedkommende i hodet og velger dette navnet i stedet.. har skjedd en gang og nesten 20 til.