Alle innlegg Sukkerforum

Menn er dumme, kvinner er sinnssyke

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Oslo) to. 14 mai 2009 06:38 Privat melding

Og hovedgrunnen til at kvinner er sinnsyke er fordi menn er dumme. Det er ikke den eneste grunnen, men en stor grunn uansett. Tror du ikke at menn er dumme, så les avisen. 99% av all den forjævlige dritten som skjer i verden er på grunn av menn. Men som sagt, sett bort ifra at menn er dumme så er det viktig å huske på at kvinner er sinnsyke. Og om du ikke tror kvinner er sinnsyke; spør en mann. Det er en ting menn ikke er dumme på. De vet innerst i hjertet at kvinner er klin fuckings gærne. Men det skjer ikke av seg selv, det er ikke et uhell. Kvinner har gode grunner til å være sinnsyke. Hovedgrunnen er at i løpet av livet må de finne seg i mye mer enn menn. La meg utdype litt.

I den store kosmiske kafeteria der menneskeheten subber seg ned mot seksjonen der dritten blir servert, får kvinner mye større porsjoner enn menn. Og forstå at motivene mine her ikke er personlige eller egoistiske. Jeg sier ikke dette for å legge inn aksjer hos kvinner (selv om en blåsjobb innimellom hadde vært velkommen). Jeg bare tror det er åpenbart for alle tenkende individer at kvinner bærer en mye tyngre byrde enn menn.

Skjult ID med pseudonym Harley to. 14 mai 2009 12:18

Stakkars deg,25 år og ikke lært mer av livets realiteter.
Og blowjob oversettes ikke til blåsejobb om du ikke selger balonger på sirkus da!

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 to. 14 mai 2009 12:58

@TS
Fornøyelig lesning...
Men en smule forenklet... ;-)

Det finnes dumme og sinnsyke "individer", men noen utmerker seg mer enn andre... ;-)

PS. Når kvinnene får servert mye større porsjoner med dr***,
hvorfor insisterer så mange av dem attpåtil å forsyne seg av mennenes dr***...

(mann 34 år fra Oslo) to. 14 mai 2009 13:16 Privat melding

Jaggumeg spretter det frem en anonym kromosomfeil og pjatter om livets realiteter uten å bruke en bokstav på å forklare hva disse "realitetene" faktisk ER for noe. Belær meg. Prostataen min dirrer av begeistret forventning.

Litt utdypning: For det første er kvinner mindre og svakere, så de blir slått, voldtatt og får generelt sett jævla mye juling. Av menn, såklart, som er sterkere. Om kvinner var sterkere ville ikke en mann under noen omstendighet prøvd å banke kvinner. Han ville gitt seg ved første anledning. På den annen side ville da kvinner banket menn hele tiden. Bare for moro skyld. Naturlig nok.

Et annet stort problem for kvinner er at de må se bra ut hele tiden, de tror i alle fall det, så de er fine for sine mannlige beskyttere. Det kreves en helvetes mye ting for at en kvinne skal ta seg best ut. Bare begynn med kosmetikk. Tenk på alle produktene og prosedyrene en kvinne må gjennomgå i kosmetikkens verden. Foundation, blush, pudder, lebestift, gloss, lipliner, eyeliner, øyenskygge, øyenbrynspensel, mascara, neglelakk, neglelakkfjerner, manikyrer, pedikyrer, falske negler, falske øyevipper, ansiktskrem, øyenkrem, fotkrem, daycream, nattkrem, rynkefjerner, sminkefjerner, håndlotion, bodylotion, badeoljer, boblebad, duftbad, parfymer, fuktighetsgivere, peeling, skrubbing, ansiktsmasker, shampoo, balsam, bleking, farging, permanent, extensions, kammer, børster, hårnåler, hårnett, striping, spraying, mousse, føning, layering, klipping, plukke øyenbryn, barbere armhuler, barbere leggene, barbere musa, vokse bena, vokse øyenbrynene, og ei veske. Ei jævla veske for å kunne drasse med seg alt denne dritten. Spesielt sminken, som må være innen rekkevidde til enhver tid.

Skjult ID med pseudonym vibe to. 14 mai 2009 13:27

Cthonic, interessant lesning.

Nå er det joe en viss spredning innenfor hvert enkelte kjønn, og noe noverlapp - den dummest kvinnen er nok langt dummere enn den minst dumme mannen, og den mest sinnsyke mannen er mer sinnsyk enn den minst sinnsyke kvinnen for å bruke dine karakteristikker. Og den sterkeste kvinnen sterkere enn den svakeste mannen.
Men jeg tror akkurat det med fysisk styrke har satt presedens fra jernalderen. Men heldigvis så er de fleste menn ikke interessert i å bruke dem (i vår del av verden). Og i tillegg så hevder noen at det svake kjønn er sterkest pga det sterke kjønns svakhet for det svake. Det er vel ikke uten grunn at kvinnelist er blitt til? Særlig i land der sminke ikke er mulig (Midt-Østen)..?

Men jeg tror nå at om man får drit eller ikke, har mest med andre ting å gjøre. feks hvilke foreldre (inkl land, rang) som fødte deg.

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 to. 14 mai 2009 13:33

@Vibe
Men hvorfor er det slik at flere og flere av den oppvoksende generasjon av jentene tilegner seg et mannlig "mønster" å gjøre ting på... ? Det rapporteres stadig vekk at jenter drikker/sloss/raner/begår annen kriminalitet i større omfang enn tidligere. Dette er jo ting som tidligere var guttas "dumskap"... Dette forundrer meg en smule. Er dette tilfeller av misforstått jakt på likestilling? Og nå referer jeg til vestlige jenters atferd...

Skjult ID med pseudonym carmina to. 14 mai 2009 13:58

Et godt råd er : Gå inn på nettet og les : "Dumme menn og troll til kjerringer" Det er et godt gammelt folkeeventyr. Anbefales !

(mann 51 år fra Hedmark) to. 14 mai 2009 15:37 Privat melding

interessant dette! Lurer på hvorfor vi menn er så jævlig idioter. Egentlig er det lite håp for menneskeheten. Ok, kvinner blir mer likestilte, men det gjør ikke mannen mindre idiotisk. Føler vel også selv at jeg mangler det genet som ville gjort meg helt ut sivilisert. Sikkert viktig å ha idiotgenet ift. overlevelse før i tiden, les tusen år siden.. I dag står det i vegen for menneskehetens utvikling. Sett utenfra er vi ikke bedre enn dyrene.. Krig, jævelskap, dreping, dritt dritt dritt.. vi gjentar oss selv. Tenk om vi hadde brukt de ti tusen milliardene vi bruker på forsvar, til f.eks å komme oss videre ut i verdensrommet.. bosetting på månen, mars, kolonisering..som jo burde være en naturlig fortsettelse i sagaen om menneskene.. I stedet roter vi rundt her nede og dreper hverandre for fote, tror at diverse guder støtter oss i all jævelskapen etc. eller kanskje er det en dypere mening bak dette som vi ikke har forutsetning for å forstå

(mann 34 år fra Oslo) to. 14 mai 2009 15:55 Privat melding

Håper dere er klar over at når vi snakker om kvinner som må se bra ut, så snakker vi om klær også. Klær som genererer den shopping-møkka som okkuperer så mye tid for mange av dem. For sannheten er at kvinner må kjøpe og eie latterlige mengder klær. Truser, stringtruser, strømper i alle høyder, leggvarmere, strømpeholdere, korsetter, trenings-BHer, sports-BHer, push up-BHer, wonderbra, stroppeløse BHer, neglisjéer, nattkjoler, bluser, gensere, pullovers, miniskjørt, skjørt, slacks, suit, business-suit, shorts, korte shorts, hotpants, formelle kjoler, brudekjoler, kveldskjole, hverdagskjoler, sommerkjoler, cocktailkjoler, vinterfrakker, vårfrakker, høstfrakker, hatter og skjerf, halskjeder, pendanter, medaljonger, ankelkjeder, øredobber, øreringer, gifteringer, forlovelsesringer, vennskapsringer, tommelringer, tåringer og (noen ganger) brystvorte-, navle-, nese- og kjønnsleppesmykker.

Jeg vil ikke engang nevne sko. Fyttihelvete...jeg skal prøve å være kjapp. Støvletter, sandaler, crocs, åpne tær, flate, half-heels, høye hæler...som ødelegger kvinnens føtter, ankler og knær, men som får rumpa hennes til å se flott ut! Så hvordan kan man legge skylda på en mann for en og annen sporadisk voldtekt!? Heh.

Og vi må ikke glemme puppene. To pupper! Som står rett ut av brystkassa deres. Vel, i noen tilfeller står de rett ut. I et par år kanskje. Ja, de får rusle rundt hele livet med to sårbare melkekjertler som henger rett foran dem som lanterner. Og om man skulle tro at menn ikke godkjenner formen og størrelsen på de melkekjertlene dine, så vil de føle masse sosialt press for å få de kunstig fikset på og forstørret. Slike operasjoner blir som oftest gjort og overvåket av menn. Her er en annen fysisk gave for kvinner; mensen! Kramper, oppblåsthet og blod, fem dager i måneden. Femten prosent av tiden deres! Og man kan godt regne med tiden brukt til premenstruelt syndrom, PMS. Menn ga det dette navnet. Om kvinner hadde kunnet bestemme, ville den tiden blitt kalt "Mine dager med skriking, gråting og depresjoner, før mine dager med kramper, oppblåsthet og blod". Menn ser ikke det helt fra den vinkelen. Menn syns PMS er et problem for dem selv. Her er enda flere kvinnelige fordeler, om dere ikke har fått nok av de hittil; mammografier, hysterektomier, mastektomier, dødfødte, aborter, svangerskapssmerter, bekkenløsning, fødselssmerter, strekkmerker, keisersnitt, og amming og fødselsdepresjoner. Fatter ikke hvorfor hun ikke føler seg bra.

(mann 34 år fra Oslo) to. 14 mai 2009 15:59 Privat melding

hr.mann: All faenskapen menn steller i stand er fordi at menn er i bunn og grunn veldig usikre på sin egen penis. =P

Skjult ID med pseudonym carmina to. 14 mai 2009 16:17

@TS
Blir helt kvalm av de innleggene dine . Du har nok vært veldig uheldig med din omgang med kvinner.
Jeg er ikke medlem av den "kvinneklubben " du beskriver.
Jeg tror det er en illusjon å kunne nå fram til en virkelig dyp forståelse av det annet kjønn.

Skjult ID med pseudonym carmina to. 14 mai 2009 16:21

Overalt hvor det er to menn, er det en som hersker

(mann 34 år fra Oslo) to. 14 mai 2009 16:23 Privat melding

Hahah, uheldig? Niks. Men gjett videre, for all del.
Og såklart er du ikke det. Skulle tatt seg ut.

Skjult ID med pseudonym vibe to. 14 mai 2009 17:00

Scorpio,
ja det lurer jeg på... Kanskje det er en misforstått måte å føle seg likestilt på; i steden for å forstå at likestilling hanlder om at både feminine kvaliteter og maskuline kvaliyteter er i samspill og likeverdige, så tror de at likestilling betyr at de kan oppføre seg som menn (- også på felter der det ikke faller naturlig?). For hvis det er en streben etter å være noe "mer" ved å være "mer mann" hos disse jentene, så er det jo egt ikke likestilling engang. Kan det være at det likevel er en forskjell i triggere; mens guttene gjør slikt mer som følge av imupls (eller instinkt om du vil), så gjør disse jentene som noe tillært eller mer bevisst/planlagt?

Må jo si at alle de mennen ehr virker veldig siviliserte da, med både empati og impulskontroll... Men Cthonic, det er noen gleder vi kvinner har også med alle disse kvinnegreiene, enten du snakker om fødsler, mindre perfomance press i sengen (trenger ikke få ereksjon etc), eller bare det å bli sett. Vi blir jo sett både av kvinenr og menn, hadde jeg konvertert til mann for en dag hadde jeg sikkert følt meg usynlig.

Skjult ID med pseudonym Anette to. 14 mai 2009 17:15

Ut fra trådstarter sine innlegg virker det som han har hatt en tøff barndom og er vel på kanten av det mange vil karaterisere som kvinnehater med disse lite gjennomtenkte utsagn.
Mulig han hadde en vanskelig oppvekst sammen med bare kvinner og liten eller ingen kontakt med menn.
Krtiserer kvinner for at de holder sitt utsende vedlike går selv og "tagger" kroppen med forhistoriske bilder av "damer" som tilhører Romertiden.Blææ.
Tror nok du må lete lenge før du finner den rette,om det i hele tatt er aktuelt for ditt vedkommende.

(mann 34 år fra Oslo) to. 14 mai 2009 17:28 Privat melding

Enig i den, vibe. Kvinnen får også slippe til i livbåten først, i det minste i teorien. Hvor ofte tror du det egentlig skjer? =P
Og ikke glem at mange menn er villige til å holde døren åpen for henne. Mange menn er faktisk imponert over sin egen vilje til å gjøre nettopp dette. De skryter av det.

Kort forklart er alt dette jeg har jabba om bare en liten del av den dårlige dealen kvinner har fått. Dere er i flertall på denne planeten, og fikk likevel mest dritt. Såpass til kalddusj har dere fått. Jeg glemte en urettferdighet til, men denne er i kvinners favør: dere lever lengre enn menn. Så hvem er tøffere, menn eller kvinner? Og mens dere tenker over det, så er det viktig å ha i bakhodet at kvinner har fått den helvetes store ekstrabyrden å måtte tåle menn. ;)

Anette: Du er HELT på jordet. Gjett igjen. =D
Og vær snill å gi faen med patetiske forsøk på personkarakteristikker av meg.

Skjult ID med pseudonym carmina to. 14 mai 2009 17:38

Er det mulig at det er en tatovering ?. Trodde du skjulte deg bak en"statue " eller noe . Den armen ville ikke jeg hvilt meg på. Men hver sin lyst.
Hvordan vil du din kvinne skal være da ? Et barbent naturbarn uten sminke og BH, iført en lite skinnfell og med hår under armene og ellers der det er naturlig.? Bare spør jeg da du virker litt spesiell i dine uttalelser om kvinner.

Skjult ID med pseudonym Anette to. 14 mai 2009 17:38

Ha,tror nok spikeren traff et ømt punkt her ja...

(mann 34 år fra Oslo) to. 14 mai 2009 17:42 Privat melding

å hjælpes... [/facepalm]

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 to. 14 mai 2009 17:44

@Anette/Carmina
Jeg tror at om du leser TS sine innlegg en gang til så vil du finne en god porsjon selvironi i dem. (TS, korriger meg gjerne om jeg tar feil) At TS er en "særing" er vel ingen overraskelse, men jeg har hatt stor glede av å lese flesteparten av innleggene hans. Han har en penn som er uvanlig og "forfriskende" i motsetning til mange andre som bare lirer utav seg selvfølgeligheter og politisk korrekte uttalelser.... (meg selv inkludert)

@TS
Særing er kun en betegnelse, og ikke en nedsettende bemerkning... ;-)

Skjult ID med pseudonym carmina to. 14 mai 2009 17:56

@scorpio65
Flink du. Du vinner alltid og har som regel rett i dine utalelser. Det er jo godt det er slike spesielle personligheter her inne som er med på å krydre innelggene . Tenker på Hingsty også........ håper ikke han har galoppert for langt unna oss.

Skjult ID med pseudonym carmina to. 14 mai 2009 18:05

@pixie.
Hvem lo du av ?

Skjult ID med pseudonym flo joe to. 14 mai 2009 20:10

Slutter meg til Carmina og Anette.
Til TS vil jeg spørre: Hvordan i alle dager kan du ha så god greie på kosmetikk, kvinne undertøy og sko? Bruker du det selv?

Skjult ID med pseudonym Hansa to. 14 mai 2009 20:35

Jeg er en stor fan av Chtonics kåserier. Håper du aldri får deg dame! Eller at dama di syntes det er greit at du skriver på sukker.

Det skremmer meg derimot mengden damer som tar dette som et personlig angrep og føler at de må forsvare seg...Djeesus

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 14 mai 2009 21:18

Jeg leste dette som en hyllest og som et forsvarskrift for oss damer mer enn noe annet.... !

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 to. 14 mai 2009 21:39

@Flo
Jeg hadde også kunnet ramse opp 95% av det Cthonic nevnte, men jeg er usikker på om jeg hadde kunnet gjort det som 25-åring... ;-) Han er vel bare oppdatert på andre ting enn den jevne 25-årige mann da... synes ikke det er noe minus akkurat... ;-)

;-) @Lilleulv.... enig med du...

Skjult ID med pseudonym flo joe to. 14 mai 2009 21:43

@scorpio: Nei da ikke noe minus, tydeligvis en oppdatert 25-åring, men det kan jo hende han bruker disse tingene selv også. Mere vanlig enn mange tror:)

(kvinne 73 år fra Akershus) to. 14 mai 2009 22:02 Privat melding

@scorpio65

Enig med du......er du fra Arendal ?

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 to. 14 mai 2009 22:06

@Carmina
Nope, Oslo mann fra start til ...... muligens... ;-)

@Flo
Om det er vanligere enn folk tror er nok mulig, men jeg er ikke sikker på om noen har lyst til å oute seg her på forumet... ;-)

@TS
Er nicket ditt et ordspill på Catathonic... ;-) (usikker på om det er riktig stavet, men du skjønner sannsynligvis hva jeg mener.)
I så tilfelle, kreativt!

Skjult ID med pseudonym carmina to. 14 mai 2009 22:26

@scorpio
Spurte bare . Jeg er også Oslo jente, men jobber sammen med en fra Arendal og finner det gå artig at han sier "glad i du " og "enig med du"
Sitter og ser på TV og håper på at Alexander kommer til finalen :-)))

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 to. 14 mai 2009 22:31

@Carmina
Hadde helt glemt den sendingen der... Joda, artig om Rybak kommer til finalen... ;-)

Skjult ID med pseudonym carmina to. 14 mai 2009 23:17

hurra , det ble spennende, men han kom med...heia
Får ta alt som er positivt her verden med glede.
Jeg har fått kink i ryggen i dag så jeg er litt "krøkkete", men morgendagen kan jo kaskje bli bedre.
Ha en god natt .

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 15 mai 2009 11:16

Jenter - carmina, anette, flo jo - dette syne sjeg var merkelig respons!
Her har kvinner kjempe i årtier og gjør det fortsatt fordi de føler litvet er urettferdig. For det er det jo.
Men når en ung mann påpeker det hele på en spissintelligent, velformulert og morsom måte - så får han hør at han er på villspor, at han er et offer og ikke vet hva han snakker om?
HJvorfor heller ikke huske på at menn også har noen ulemper.

Enig med Lilleulv og Scorpo her jeg.

TS, Hehe, nei det er ikke ofte man trenger livbåt. Og som du antyder, det kan jo være forskjell på teori og praksis, også der kan vel muskler og instinkter telle.
Jeg synes du har mange gode poenger, men det er jo litt synd på menn som i større grad er avhengig av partner (dvs livskvaliteten mer senistiv for om de ender opp single), muligens fordi de ikke får sex regelmessig(?), de kan ikke gjøre så mye med de tingene som de har komplekser for (høyde, miste håret, lite velutrustet nedentil), de forventes å tjene mest mens jenter kan komme unna med hobbyjobber, de må kunne handy ting, de havner fortere i kriminelle miljøer, de roter seg bort i trøbbel fordi de er dårlig på å vurdere sikkerhet,risiko og konsekvenser, de må ha en kvinne for å fåbarn, de kan få barn uten at de vet om det engang etc.

Men verst er det vel for de individene som ikke passer inn i stereoptypiene eller har andre porbolemer som ikke har med kjønn å gjøre, og det er jo indivoiduelt.