Alle innlegg Sukkerforum

En klagetråd

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 14 mai 2009 16:45

Vi har nettopp slettet en tråd der en bruker påsto at Sukker var bortkastet tid og at han hadde sendt melding til ALLE i Oslo og vestfold, med over 70 i match, uten resultat.
Vi synes dette hørtes for bedrøvelig ut til å være sant og sjekket saken.

Faktum er at det var sendt 120 meldinger, og 16 svar er mottatt. Antall damer over 70 i match var imidlertid 5537 for denne brukeren, så trolig fant vedkommende 120 av de 5537 (ca en av 50) attraktive nok til å sende melding. Og dessverre uten å få positiv respons.

Sukker er en formidler av kontakt og det er opp til brukerne å virke appellerende på de de kontakter. Dessverre er det en del som må realitetorienteres i denne prosessen, og det er lett så skylde på systemet. Vi i Sukker synes ikke dette er spesielt rettferdig eller hyggelig, for løgn kan fort bli sannhet i det offentlige rom. Vi har derfor valgt å slette den aktuelle klagetråden og håper at folk klarer å se positivt på tilværelsene og de mulighetene som Sukker faktisk gir.

Skjult ID med pseudonym Lise to. 14 mai 2009 16:55

synes nå fortsatt at 16 svar på 120 meldinger er bedrøvelig.
Så skjerp dere folkens. Det er ingen regel som sier at man er nødt til å bare tenke på seg selv :)

Skjult ID med pseudonym Litt kjapt to. 14 mai 2009 16:56

Synd dere var så raske, hadde tenkt til å motbevise ham . Tror nemlig ikke damene er så fæle, sløve og respektløse som mange vil ha det til. Tror bare at vi gutter/menn må legge litt mer innsats i det :-)

Skjult ID med pseudonym she to. 14 mai 2009 17:00

Tror nok mange av gutta bare sender til de aller peneste damene, og jeg vil oppfordre mennene her til å sende til meg også ;-)

Skjult ID med pseudonym Z to. 14 mai 2009 17:29

Til trådstarteren av denne nevnte tråden:

Nå synes jeg du opptrådte modent. Jeg ønsker deg riktig lykke til videre her på sukker.no med blanke ark! :-)

Skjult ID med pseudonym Trist mann to. 14 mai 2009 17:40

takk til alle som ikke hater meg og fårståelse til de som gjør det.

Det siste den triste man vil si er: jeg fikk aldri svar på chat eller flørt og at kun to av de 16 svarene kom med ekte ord, jeg takket og skrøt av de for ærligheten. Resten var auto svar, od de teller ikke. jeg slettet beklagelses innlegget etter at Z anbefalte det. jeg hører hva dere sa og sier. angrer ikke, gjorde ingenting galt... håper flere tør å si meningen sin på forumet( ærlig innlegg eller ikke ).

Respekt to all and good night... GURGLE.......DØD og borte........av jord er du kommet av jord skal du bli..........

Skjult ID med pseudonym carmina to. 14 mai 2009 17:48

Stå på du Trist Mann. Gir du opp har du allerede tapt. Jeg skrev et innlegg for noen år siden som var negativt rettet til Sukker. Jeg fikk mange svar på den, Mange som støttet meg, men plutselig ble den slettet av sukker. Liker ikke at vi blir "overvåket" her. Det er jo ytringsfrihet i dette landet, men jeg er imot personforfølgelse "!!!!!!!! og mobbing !!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Z to. 14 mai 2009 17:52

Synes du skal fortsette å skrive, jeg Trist mann - før eller siden dukker det opp noe som er spennende! Det er min erfaring! :-)

Stå på, og ikke la en liten greie som dette knekke deg! Velkommen videre på forumet, og lykke til med alle meldinger fremover!

Skjult ID med pseudonym Trist man to. 14 mai 2009 17:54

Hmmm, jeg må stå opp fra de døde og svare her, jeg skylder folket det. Slaget er ikke tapt, men det var få som fikk sett orginalmeldinga, og det gjorde det litt rart å sloss for ytringsfrihet.

Men jeg vil også si at i de 5537 over 70 match er det ikke tatt i betraktning, bosted alder kjemi etter hva jeg ser etter og jeg føler meg rakket ned på etter at jeg leste at de mente jeg bare sente meldinger til de jeg syntes var atraktive. BULL SHIT!!!!! det var ikke en gang i nærheten. vill det si at jeg mener 5417 personer på sukker ikke er atraktive? sukker, pass på hva dere sier........

Skjult ID to. 14 mai 2009 17:56

Tror det er helt normalt å bli hevet ut noen som står å slenger dritt om varene i en butikk. Vi velger selv om dette forumet skal være fullt av klaging eller oppmuntring. Jeg håper på det siste!

Skjult ID med pseudonym yeehaw to. 14 mai 2009 18:01

16 svar er mer enn ti prosent av sendte forespørsler. Slett ikke dårlig, spør du meg.

Skjult ID med pseudonym Z to. 14 mai 2009 18:01

Trist mann.

Hvorfor ønsker du å forfølge talll og ytringsfrihet m.m.? Dette er ikke en krigssone, det er et datingsted :-)

Og da har også Zitelle sagt sine siste ord i denne saken, fordi hun vil snakke om mer fargerike ting enn en dum episode i fortid...

Skjult ID med pseudonym Trist man to. 14 mai 2009 18:01

gir fortsatt ikke rett til å henge ut vedkommenet med privat info om hvor mange meldinger og lignende. det holder med:

Følgende innlegg er slettet pga feil. og gi vedkommenet en privat beskjed.

Skjult ID to. 14 mai 2009 18:10

Har generelt svært lite til overs for det å forsøke å trekke andre ned utelukkende av den grunn at man ikke selv lykkes. Det å forsøke å overbevise oss om at dette stedet suger kun fordi det gjør det med fremgangsmåten din er helt lavmål. For meg funker stedet bra og det håper jeg det fortsetter å gjøre!

Skjult ID med pseudonym realisten to. 14 mai 2009 18:12

Jeg synes det er fint at Sukker retter opp feil man kommer i skade for å gjøre;-), når det enkelt lar seg gjøre. Skal man starte tråder som bygger på egne erfaringer bør de være noenlunde etterettlige, hvilket det langt fra var i den slettede tråden. Klaging bygget på bevisst feilinformasjon er ikke noe som det er noen grunn til å beskytte med ytringsfrihet, og det er heller ikke noen grunn til å rette dette opp i stillhet av hensyn til den som feilinformerer. Stiller man seg tilrette for hugg, må man regne med å bli hugget.

Skjult ID med pseudonym hah! to. 14 mai 2009 18:29

Personlig info my ass. Jeg syns faktisk det hadde vært gøy å se hvor mange meldinger jeg hadde sendt og hvor mange jeg fikk i retur, både totalt og 1. meldinger, samt hvor mange uoppfordrede osv.. Så sukker, kjør gjerne en slik på meg også :-) (om dette er en option allerede, please enlighten me)

Jeg syns "Trist Mann" i utgangspunktet første oss langt bak lyset med sitt innlegg. "har tatt kontakt med alle som har match over 70" heh.. 120 er veldig, veldig, veldig langt unna "ALLE". Jeg så for meg 1000-2000+. Selvsagt.. kontakter du de 120 "peneste" jentene her inne kan du ikke forvente all verden.

Syns også det var greit av sukker å slette tråden. Som sagt tidligere, går du inn på Burger King og roper ut "Burger King suuuuuger, MC Donals Rocker!!! Ikke spis burgerene du blir syyyyk!!!" så blir du til slutt pælma ut.

you don`t like, you don`t buy

(kvinne 49 år fra Oslo) to. 14 mai 2009 19:46 Privat melding

Ok, Jeg synes ikke særlig om sukker .no sletter tråder i ny og ne.
De har også slettet trådet mitt en gang mitt hvor jeg beskrev noe negativ jeg opplevde i sukker i forhold til andre sider. Jeg liker sukker best for forum, hvor man kan få ut litt frustrasjon .Sukker burde gi litt romhøyde for forskjellige meninger . Disse så kalt negative tråder er ikke sikkert så skadelig for sukker.
Det er ikke lett å finne en kjæreste hvis man vil ikke gi komprimiss.Ikke en gang for de vakker, ikke en gang for de som jobber i sukker..

(kvinne 50 år fra Akershus) to. 14 mai 2009 20:20 Privat melding

Nå ble jeg medlem bare for å svare trist man...
Ikke vær så negativ! Selvironi og humor er det beste sjekketrikset!
Jeg blir i dårlig humør av å lese innleggene dine.....Jeg har også prøvd...og blitt lurt....og feilet....gitt litt opp...prøver på nytt......tro kan flytte fjell og hva f... skulle en gjort uten tro?

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) to. 14 mai 2009 20:30 Privat melding

haha

jeg er et godt bevis på at tro kan løfte fjell ;D

(kvinne 50 år fra Akershus) to. 14 mai 2009 20:30 Privat melding

he he regeay...hva mener du m det?

Skjult ID med pseudonym carmina to. 14 mai 2009 20:31

velkommen til Forum Mokkisen. Her er det mye man kan mene om mangt .

Skjult ID med pseudonym Hansa to. 14 mai 2009 20:46

Jeg reagerte litt da jeg leste dette:

"Synes du skal fortsette å skrive, jeg Trist mann - før eller siden dukker det opp noe som er spennende! Det er min erfaring! :-)

Stå på, og ikke la en liten greie som dette knekke deg! Velkommen videre på forumet, og lykke til med alle meldinger fremover!"

Forumet er gjennomsyret av slike totalt overfladiske lykkeønskninger. Det er innbilt empati og/eller et ønske om å bare føle seg bedre selv som får noen til å komme med noe så lite gjennomtenkt.

La oss se på fakta, personen har skrevet 120 meldinger..Som faktisk er en god del. han har fått 16 svar som alle er avvisninger. Ettersom man opplever størst pågang i begynnelsen av et meldemskap på en datingside, kan jo dette bare gå nedover eller i dette tilfellet holde seg stabilt på null.. Jeg syntes ikke denne triste fyren burde utsette seg for dette lengre, en som virkelig hadde brydd seg hadde sagt "Ok dette passet ikke for deg, du kan enten gjøre to ting. Prøve deg i det virkelige liv eller få hjelp til å fikse profilen din."

Skjult ID med pseudonym smily:o) to. 14 mai 2009 20:50

Det er bare å innse fakta nettdating er ikke for alle ..

Skjult ID med pseudonym eliseb to. 14 mai 2009 20:51

Ja, hvis man etter en måned med 16 svar på sine henvendelser høres suicidal ut, så er det nok ikke greia for deg. Good luck på andre arenaer!

Skjult ID med pseudonym mokkisen to. 14 mai 2009 20:54

Hadde jeg sendt 120 mld uten postitivt svar hadde jeg hengt meg ;)
Ikke bokstavelig talt, men hvem sender 120 mld? så desperat eller ensom er jeg ikke!

Skjult ID med pseudonym eliseb to. 14 mai 2009 20:58

@mokkisen
Hehe, enig.

Skjult ID med pseudonym Hansa to. 14 mai 2009 20:59

Oj da! Mokkisen

Først så skriver du den oppriktige lykkeønskningen:

"Nå ble jeg medlem bare for å svare trist man...
Ikke vær så negativ! Selvironi og humor er det beste sjekketrikset!
Jeg blir i dårlig humør av å lese innleggene dine.....Jeg har også prøvd...og blitt lurt....og feilet....gitt litt opp...prøver på nytt......tro kan flytte fjell og hva f... skulle en gjort uten tro?"

Der du bedyrer at du også har vært "der" og du oppfordrer til å a tro osv...

også harselerer du med hele greia og sier at du hadde hengt deg selv om du hadde sendt 120 meldinger!? Jammen du sa jo nettopp at du hadde vært i samme båt som fyren!? Tydeligvis ikke...

"Hadde jeg sendt 120 mld uten postitivt svar hadde jeg hengt meg ;)
Ikke bokstavelig talt, men hvem sender 120 mld? så desperat eller ensom er jeg ikke!"

Skjult ID med pseudonym Z to. 14 mai 2009 21:09

Hansa
Med respekt å melde: Det du skriver nå er crap!
Den meldingen du referer til tar du helt ut av sin sammenheng, en sammenheng som er slettet forlengst, og som nok få fikk med seg.
Jeg skrev det jeg skrev av en helt bestemt grunn. Om du mener det jeg skrev er en totalt overfladisk lykkeønskning, får du mene det med bakgrunn at du denne gangen ikke vet hva du selv snakker om. Du oppfordrer til å se på fakta. God ide! Anbefales.

Og for det det er verdt: Fyren det snakkes om er på ingen måte noen stakkarslig liten tulling som må vernes fra seg selv.

TIl slutt;
Om du føler deg bedre selv ved å prøve å være hyggelig, er det i så fall din agenda. Ikke snakk på vegne av undertegnede!

Zitelle.

Skjult ID med pseudonym mokkisen to. 14 mai 2009 21:09

Analytikeren Hansa ;)
he he...nei, har ikke vært der....sa jeg det? Nei, jeg sa bare: ikke vær så negativ!
Og må jeg sende 120 brev for å få 1 svar? Ok, da er ikke nett noe for meg...da må jeg ut "in real life"...se og bli sett.....

Skjult ID med pseudonym Lise to. 14 mai 2009 21:21

for dere som er vant til å få en melding eller 2 hver gang dere logger dere på og ikke kan skjønne at folk gidder å være her når responsen er så lav. Faktisk ganske stor andel som har det på denne måten. Jeg får kansje svar på 10 % av meldingene mine og av de så er vel 7 av disse standardavslag. Med andre ord så sitter jeg igjen med 3 av 100 som i det hele tatt gidder å skrive noe mer.
Og det som er så typisk for dette forumet, er at flesteparten er så sinnsikt negative til nesten alt :(
Istedet for å muntre opp folk, så ber man å kutte ut sukker istedet. eller ber folk å henge seg. Hvorfor skal man ikke kunne være her selv om responsen ikke er bra? Responsen blir jo enda dårligere hvis man ikke er her...

Så slik oppførsel er faktisk ikke bra, og man viser lite respekt for andre på den måten . Det hjelper lite å kamuflere det med ett smil.

Skjult ID med pseudonym Smwhr to. 14 mai 2009 21:25

Godt sagt Lise!

Skjult ID med pseudonym eliseb to. 14 mai 2009 21:28

Lise, ingen har bedt noen om å henge seg her. Nå må du nesten lese litt mer grundig i det som er blitt skrevet. Dessuten er det heilt okæi for alle at klagerne er her, men når responsen er SÅ uutholdelig, hvorfor gidde? Det er spørsmålet.

Skjult ID med pseudonym Lise to. 14 mai 2009 21:37

@elise

Dette ble sagt i ett tidligere innlegg
"Hadde jeg sendt 120 mld uten postitivt svar hadde jeg hengt meg. Ikke bokstavelig talt, men hvem sender 120 mld? så desperat eller ensom er jeg ikke!"

Selvsagt skjønner jeg at man ikke mener at man skal henge seg, men ikke kom å fortell meg at det var en setning gjennomsyret av gode lykkeønskninger til de som ikke får så mye repons.....

Skjult ID med pseudonym eliseb to. 14 mai 2009 21:39

Ser den, men hva hjelper lykkeønskninger? Bedre å face realiteten og gjøre noe med det i stede for å syte.

Skjult ID med pseudonym hingsten to. 14 mai 2009 21:45

Lise.. se det posititve i det vet du..

Enkelte er bare litt sånn iblant.. litt hyper-energi som må ut på dager som denne.. og ganske mange andre dager kanskje??.

Skjult ID med pseudonym carmina to. 14 mai 2009 21:47

Våre skuffelser måles ikke etter de nederlagene vi erfarer, men etter de illusjonene vi gjør oss.

Skjult ID to. 14 mai 2009 21:51

Er det virkelig ikke mulig å forstå at ALLE får svar? Det er en egen svargarantiliste hvis man leter til og med. Saken er den at hvis man henvender seg til noen som IKKE får boksen full, for å si det slik, så får man jo svar!! Jeg får definitivt ikke alltid svar, men jeg har da såpass fornuft at jeg forstår at jeg selv bestemmer dette ut i fra HVEM jeg sender melding til!

Skjult ID med pseudonym Lise to. 14 mai 2009 21:54

@elise
Poenget er jo at har man ikke noe positivt å komme med, så kan man kansje la vær å si det?
Er vel ingen grunn til gjøre folk som allerede er deppa enda mer deppa ved å be de finne seg andre nettsteder?
Eller klage på de fordi de klager? Hvorfor kan vi ikke være positive og helle komme med god forslag til hvordan det kan bli bedre?

Og hvis du aldri har tenkt tanken, så vil det at folk liker seg her, medføre at fler kommer til og som igjen medfører at det er større sjans for at den rette dukker opp :)

Skjult ID med pseudonym eliseb to. 14 mai 2009 22:00

@Lise
Ja, da foreslår jeg at de praktiserer det selv også. Har du bare klaging angående mailboksen din å komme med, så la vær å si noe? Eller gjelder det bare en vei?

Positive forslag til hvordan trist mann kunne bli bedre var å la teksten sin bli kjørt gjennom korrekturprogram i Word så man slapp så mange skrivefeil. Altså, check. Det punktet oppfylles. Og når det kommer til positivitet avler positivitet, så har du helt rett. Start heller tråder som er positivt ladet, og ikke er mas fra ende til annen.

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 to. 14 mai 2009 22:00

Det er noen av deltagerne på forumet som føler for å være positive, også er det noen som føler for det motsatte....
Det er imidlertid stor forskjell på det å være nedfor og det å være negativ...
La oss ta noen av mine tall:
Jeg har ufiltrert +/-7100 på lista...
Med aldersfilter +/- 3200...
Med alder, oslo/vestfold og bildefilter +/- 950...
Dette viser at antallet potensielle synker raskt avhengig av hvilke filter man setter...
Når sukker sier at han har 5537 potensielle kandidater så har de brukt et "løst" filter, sannsynligvis det man har spesifisert når man anga hva man søker etter i profilutfyllelsen.... det inkluderer alle som ikke har bilder, og så vidt jeg har lest meg til så står ikke bildeløse profiler øverst på lista over de man henvender seg til...
Om "Trist mann" da har litt snevrere grenser enn det jeg har, så kan man fort komme ned mot +/-500 totalt for oslo/vestfold... og da er 120 brev sendt en veldig stor opplevd prosentandel av de som det kan sendes til..."jeg har sendt til alle" er vel en frase jeg også hadde kunnet komme til å bruke i en slik setting...
Jeg syns det er bedre å oppmuntre de som "sliter" med nettdatingen, enn å oppfordre dem til å finne seg en annen arena!
Kall det innbilt empati eller overfladiske lykkeønskninger om du vil...men det er min rett til å komme med dem!!!

(kvinne 50 år fra Akershus) to. 14 mai 2009 22:09 Privat melding

Jeg ville bare frem til; vær positiv!
Det har vært stille rundt meg en stund.....men så fort jeg er aktiv og positiv, skjer det ting-
Ikke sitt på gjerdet ......ta en sjanse...skriv noe dumt til en du liker....får du ikke svar? so? jeg byr på meg selv, vet jo aldri hvor kort livet blir ...

Skjult ID med pseudonym yeehaw to. 14 mai 2009 22:12

@ mokkisen:

Takk for at du løfter humøret i denne tråden!

yeehaw!

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 to. 14 mai 2009 22:14

@Mokkisen
Og velkommen tilbake... ;-)

Skjult ID med pseudonym carmina to. 14 mai 2009 22:22

Jeg skjønner ikke at dere orker å sitte med slike statestikker og beregninger. Jeg for min del blir bare glad om jeg får et gult blink på post. Da svarer jeg . Blir det med det så....ok greit nok.
Ser jeg noen online som jeg finne interessante, sender jeg en liten hyggelig melding. Jag får som regel svar og tar svaret som det kommer. Som regel er det hyggelige svar. Man kan jo ikke forvente en date for hver og en som klikker på deg.

Jeg koser meg med forum og tar det som det kommer. Men jeg nekter å gi opp ..... smiler

(kvinne 50 år fra Akershus) to. 14 mai 2009 22:25 Privat melding

Seriøst....om jeg føler at verden er imot meg og at jeg aldri treffer mannen i mitt liv: Det hjelper med humor!

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 to. 14 mai 2009 22:28

@Carmina
Statistikker er morsomme de, og fleksible... De kan nemlig brukes nøyaktig slik man ønsker.... ;-)

@Mokkisen
Galgenhumor er heller ikke å forakte... ;-)

Skjult ID med pseudonym Kurert to. 14 mai 2009 22:33

...min egen statistikk sier meg at for hver dag som går så er jeg en dag nærmere å møte ho....;-)

Skjult ID to. 14 mai 2009 23:18

@ mokkisen/zitelle
Er det du som er zitelle/mokkisen?

Skjult ID med pseudonym arne fr. 15 mai 2009 00:30

@Lise
tror du er inne på noe her ja Litt mer ydmykhet fra enkelte ville ikke ha skada

elers tror jeg ikke en finner noe bedre sted en Sukker for nettdating. litt avhengi av aldersgruppe å geografisk tilhørighet.
Rent teknisk er de klart mest brukervennli . Oversiktlig med store bilder Ryddig måte for og skrive meldinger å sende kjappe standardavslag
Å ellers et bra forum me temmelige vide rammer for hva en kan skrive. Men en kan da i rimelihetens navn ikke forvente at sukker vil ha dårlig reklame for seg sell på sine egne sider ... -de lever tross allt av denne DATING-siten. er man misfornøyd me sukker finns de plenty andre steder og ytre seg på nettet

All muli sympati me Trist Mann -men de er sjenerellt en utakknemli oppgave og være mann å skåre under 8/10 på "hunk-skalaen "og drive internetsjekking Slik er de overalt En go del damer me dårlige holdninger å enkelte kjipe menn Gå videre

Skjult ID med pseudonym Trist man ti. 19 mai 2009 01:58

@Scorpio65

Takk, endelig en som leser helle teksten og fårstår.

To all:

Er på MÅ svarelista, ikke at det hjelper. det burde være synelig at man er med på den. da vet man at et svar vil komme.

det er VIKTIG å huske dette er IKKE et dating forum, men et diskusjonsforum. datingen er en annen del av sukker.no.

Skjult ID med pseudonym Trist man ti. 19 mai 2009 02:02

Regler for forumbruk

Usann informasjon, og/eller beskyldninger av graverende karakter vil bli fjernet og kan føre til utestengning fra Sukker.no. Det samme vil skje hvis innlegg skader Sukker.no.

Sukker.no tar med glede imot forslag til forbedringer. Skriv til support@sukker.no. Merk at det kan ta tid å behandle/gjennomføre forslagene.

SÅ SEND IN DINE FORSLAG!!!:)

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig ti. 19 mai 2009 18:40

Trist man
Jeg kan ikke ta dine intensjoner om å finne en kjæreste seriøst når du har sendt 120 meldinger av over 5000 mulige matcher. Jeg kan levende forestille meg at du har sendt til 120 damer du ikke har sjangs i havet på. De har sikkert bare blitt irritert over at du kan tro du har sjangs på dem. Har du sendt meldinger til damer som er på din alder? Har du sendt melding til damer som er ca 5-10 cm lavere enn deg? Har du sendt meldinger til damer som er omtrent like attraktive som deg? Har du sendt melding til damer som har omtrent like mye utdanning som deg? Har du en fin og velskrevet profil (uten skrivefeil), som virkelig kan gi kvinnene et inntrykk av deg, altså mer enn to linjer per avsnitt? Albumbildene dine, forteller dem noe om deg, ser du bra ut på dem? Jeg ønsker meg faktisk svar på disse spørsmålene. Gidder du å svare?

Ps... du skriver at sukker vil du sende inn dine forslag: Hva har du foreslått, sånn helt konkret?

Skjult ID med pseudonym Trist mann on. 20 mai 2009 02:12

@nysgjerrig

Lol, du er inne på en laaaang diskusjon, og svarene du ønsker har jeg allerede skrevet nok ganger.

Bunn og grund. av 5000 damer er det ca 450 som er innen min alder, bosted interesse, som har profil bilde, av de er det maaaange med andre interessser. gidder ikke involvere meg med en som vil reise jorden rundt om jeg hater å reise. De 120 meldingene er seriøse meldinger med ordentlig skrevet: Ikke bare "hei, er du der?" eller noe sont. Jeg leste profil og så om de var av interesse. jeg så SELVSAKT på bildet også. Om det ikke er noe bilde vil jeg ikke melde. Om det er null fysisk atraksjon er det ingen ting å starte på, men jeg har ikke lakt opp intresse på bildet i noen stor grad. alder er en selvfølgelig del, samme med bosted og interesser som nevnt. alt i alt er 120 meldinger nermere 80 - 90% av de jeg kunne endt opp med. er ikke ineresert om det er en halvnaken dame på profilbildet( som noen er ). Det viser hva personen ønsker å treke gutter med.

Håper dette hjelper nysgjerrig og skriv gjærne mer:)