Alle innlegg Sukkerforum

Fighting lady! farlig eller sexy?

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Oslo) to. 14 mai 2009 17:47 Privat melding

Jeg synes det mest sexy en dame kan gjøre er å gå kampsport eller selvforsvar. Det gjør henne sterkere og man slipper å uroe seg for henne når hun er på byen med venner/venninner. Det er også en god måte å holde seg i form på, og kan gjøres som en felles aktivitet for hann og henne. Det gjør kanskje ting litt villere også?........

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) to. 14 mai 2009 20:32 Privat melding

så lenge den jenta ikke er godt over gjenomsnittet god i MMA så bør a heller løpe en å gjøre noe annet. evnt ha med seg shitpåboks.

Om en overgriper møter ei jente som gjør slikt halveis motstand, er jeg redd for at det gjør vondt værre ?

Skjult ID med pseudonym eliseb to. 14 mai 2009 20:48

Bilde av elisebDe jentene jeg har sett drive med kampsport er rimelig macho.
Et annet bra alternativ til å forsvare seg selv er å kjøpe en forsvarsspray, og vips blir alle irriterende gutter røde i ansiktet av sprayen!

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) to. 14 mai 2009 22:38 Privat melding

hehe :P det jeg mente med "shitpåboks" :P

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 to. 14 mai 2009 22:46

Om man liker at dama slår i stykker murstein samtidig så er det sikkert sexy det... ;-)

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 15 mai 2009 16:27

Zeamore4, driver du med noe kampsport selv?
Jeg spør fordi mange menn ser ut til å være mer opptatt av hva kvinnen kan, anbefale å kunne/gjøre enn de gjør selv.
Særlig når det gjelder trening. Har oppdaget at flere av de som jeg har grønt blad på, og jeg trener 3-4-5 ganger i uken, knapt trener i det hele tatt. De tror de gjør det, men ved nørmere kartlegging oppdager de fort at det er laangt igjen til flere ganger i uken.

Selv ville jeg nok prøvd andre utveier før jeg havnet i fysisk kamp med en mann, blir man overfalt gjelder jo ingen regler. Men at kampsport er god trening og kan komme til nytte er sikkert rett.

Skjult ID med pseudonym Joques fr. 15 mai 2009 23:09

Kampsport kan være riktig farlig for utøveren selv. Det kan nemlig gi en falsk sikkerthet på at man vil komme heldig ut av en ekte slåsskamp. Det er svært sjelden tilfelle. Alle kampsporter (iallfall som jeg har vært borti) er så stiliserte og gjennomregulerte at de ikke har noe med virkelig vold å gjøre.

I en ekte slåsskamp er det nesten bare en ting som teller, og det er en oppriktig vilje til å skade et annet menneske uten å nøle. Det tviler jeg på at man kan lære seg i en sal mens man slår på sandsekker, puter og hverandre under ordnede former.

Men kampsport er gøy det, da :) Man må bare ikke tro at det er noe det ikke er.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) fr. 15 mai 2009 23:35 Privat melding

hm, vel kickboxing/MMA er vel det nærmeste du kommer "gatekamp". men et selvforsvarskurs for kvinner tror jeg de fleste har godt av :)

Skjult ID med pseudonym Joques lø. 16 mai 2009 10:48

Kickboksing har like lite med ekte gatekamp å gjøre, som et flyspill på Xbox har med det å fly en ekte F-16 :)

Vel. Dette er nå mine subjektive oppfatninger, da. Men jeg mener bestemt at hvis ingen av kamphanene har psykiske sperrer mot å skade andre mennesker (noe de aller fleste av oss heldigvis har), så kan man kanskje begynne å snakke om teknikk. Hvis bare den ene har sperrer, vil han/hun bli ligende igjen blødende på asfalten hver eneste gang, uansett hvor mange fargesprakende belter man har i det ene og det andre. Dette sitter i hodet, det er jeg helt overbevist om.

Kampsport er finfin trening for hele kroppen. But don't kid yourself.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 16 mai 2009 12:25 Privat melding

Selvforsvar er viktigere idag enn før. Kampsport er sport, men også en fordel om bråkmakerne der ute er etter deg. Kommer man i en slik situasjon så er det kombinasjon av teknikk, tro på seg selv og hastighet som gjelder. Det hjelper ikke bare med teknikk uten de to andre. Det er også viktig å kunne avvæpningsteknikker, og lese motstanderens bevegelser.

(mann 34 år fra Oslo) lø. 16 mai 2009 13:51 Privat melding

Nr.1: Ja jeg trener Krav maga 3 ganger i uken. alle som har god peiling på kampsport og selvforsvar kjenner til krav maga som hardt og den mest effektive selvforsvars trening man kan drive med.

Nr.2: Det første og viktigste delen av krav maga ( og andre selvforsvars stiler, ikke inkludert kampsport som karate og kong fu ) er å takle en overaskende angriper eller angripere. vi trener 1/4 psykisk stress og bevare roen trening, 1/4 styrke og kondisjon og 2/4 teknikk. Når vi trener trener vi IKKE på sandsekker men på en sparrings partner som har på beskyttelse. det hender jeg kommer hjem med blåmerker fra fingertupp til tå.
det er viktig å forstå at du gjør som du trener. DVS om du trener forsiktig, blir du forsiktig i selvforsvar. det legges MYE vekt på å ikke gå i kamp der man kan ungå det. Spander heller en pils på vedkommenet en å gå i an situasjon du ikke kan forrutsi. Det er IKKE en falsk trygghet når man har gått på det selv. folk som ikke selv går på selvforsvar, burde ikke utale dette som fakta. Det er derrimot ikke noe problem om man spørr eller tror det er falsk trygghet.. vi trener ikke bare for å hamre ned en angriper. man som sakt KAMPSPORT er en SPORT, mens SELVFORSVAR er til for å OVERLEVE. Du får ikke poeng av en full sinna tulling på byen.....

Nr.3: og som CSI 84 sier, det trengs mer og mer. Vi trener i selvforsvar også mot dagens trussler. kniv, pistol og balltre og lignende våpen under samme kattegori er en mer og mer sett fare under kamper på gata. Dette gir oss en "edge" ved flere pungter.

Nr.4: Det er etter min mening INGENTING mer sexy en en dame/jente som kan stå på egne ben med bein i nesa og fysisk og psykisk forberet på en uønsket situasjon. Personlig tiltrekkes jeg mest av aldt til styrker; som høy intelegens, fysikk og psyke...

Skjult ID med pseudonym onnam lø. 16 mai 2009 14:00

raring du zeamoore4 :]

Skjult ID med pseudonym Joques lø. 16 mai 2009 20:04

Good for you :)

Skjult ID med pseudonym boingggg sø. 17 mai 2009 02:29

@Zeamoore:
1: Slutt å tro at du blir skuddsikker selv om du trener Krav Maga. 3 ganger i uken...
2: Slutt å rakke ned på andre kamsporter som du tydeligvis vet lite om. De aller aller fleste som driver seriøst med f.eks karate vet om dens begrensninger, og istedenfor å påstå at det er den eneste veien til "målet" er i stand til å lære av andre kampsporter.
3: Har du noen gang møtt en kar på byen som har truet deg med kniv eller andre våpen? det er laangt fra teori og praksis....
4: Enig:-)

Har selv drevet med karate i mange år, og blir litt provosert av ferskinger i andre kampsporter som tror de vet alt, men samtidig et jeg at Krav Maga er meget effektiv når det gjelder selvforsvar, hvis man kan det da...

(mann 34 år fra Oslo) ti. 19 mai 2009 01:16 Privat melding

@boingggg:

1: Du er vist ikke glad i at noen går på selvforsvar, det er griet, men ikke snak om ting DU ikke har peiling på. har ALDRI sakt jeg er skuddsikker. bare at jeg er MER forberet en en utrent person. Det betyr ikke at jeg ikke kan bli banket opp av en full mann i en gate. bare at det er mindre sansynelig..

2: Først av alt, hvem kommer med en utalelse som det du gjør? jeg har drevet med kampsport i 9 år, Jeg har selv gått på karate, en fin kampsport, og den gjør at man kan forsvare seg mot det meste. sa aldri det ikke kunne brukes som selvforsvar.(så les før du klager) Det er bare ikke det de setter fokus på, eksempler som kata, ansikt til ansikt trening, bare på inneunderlag trening og i noen tilfeller innefektive slag og spark. ( det vil ikke si dårlige, men de har unødvendige ellementer. ). Dette bidrar til at det heter kampsport og ikke selvforsvar.

3: Nei, og jeg håper jeg aldrig gjør det. Ja det er ikke det samme, men det er bevist i maaaaange tilfeller verden over at når man er programert til å reagere på visse måter, er det det man tenker først, og dermed gjør. Det hadde ikke vært trent selvforsvart om det var ubrukelig, tenk deg litt om mann.

Fersking? hva vet du om det? du er for arrogant. voks opp...

Skjult ID med pseudonym mann 30 ti. 19 mai 2009 14:25

du ser ikke akkurat ut som en topptrent idrettsmann mr Zeamoore4 ;P

no offence

(mann 34 år fra Oslo) ti. 19 mai 2009 16:07 Privat melding

..tenk om alle var venner..:)

Skjult ID med pseudonym gutt 23 ti. 19 mai 2009 16:19

Mennesket er ikke skapt slik :P

Skjult ID med pseudonym sjef ti. 19 mai 2009 19:13

Datet en jente som har sort belte i 3 tan og hørte mye kiiiiiaaa det året jeg har vært sammen med henne :).. hun tok det som trening og ikke for selvforsvar..
leser en alle svar ovenfor må en tror vi lever i en farlig verden.. wannbefighters...

Skjult ID med pseudonym mma ti. 19 mai 2009 19:59

vi lever i en farlig verden. er bare enkelte som ikke innser det. er bare gla jeg kan forsvare meg hvertfall. det har ingenting med wanna be fighters å gjøre

(kvinne 42 år fra Oslo) ti. 19 mai 2009 20:31 Privat melding

Om en mann absolutt skal føle seg mindre mandig fordi dama trener kampsport, da er det vitterlig hans problem. Enhver kvinne burde kunne forsvare seg uavhengig av mannens selvbilde.

Skjult ID med pseudonym DrKosmos ti. 19 mai 2009 20:35

Jeg er mer for litt god gammeldags romersk bryting, smør hverandre inn med olje og game on!! :P

Skjult ID med pseudonym amadeusM ti. 19 mai 2009 20:40

Er mer for peace and love jeg.. vet egentlig ikke mot hvem eller hva jeg skal forsvare meg for å referere til mma lengre oppe..

Skjult ID med pseudonym anonym34 ti. 19 mai 2009 21:01

Joda en kampsporttrent kvinne med PMS som lurer på hva du EGENTLIG mente med å si at du var glad i henne på DEN måten og akkurat DA høres veeeeeeeeeeldig forlokkende ut. Da er det bare å løpe..............

Skjult ID med pseudonym Isabjella ti. 19 mai 2009 21:12

anonym34: Da er det bare å ta beina fatt, mener du? :D

Skjult ID med pseudonym anonym34 ti. 19 mai 2009 22:34

Er redd det ikke hjelper. Hun er jo i toppform........

Skjult ID med pseudonym gutt 23 ti. 19 mai 2009 22:36

tull.. du bare kommenterer hennes hofteparti så bryter a sammens ;D

Skjult ID med pseudonym Joques on. 20 mai 2009 00:44

Hei! Vafforno?! Å, _han_ Jokke. Carry on, ingenting å se her (plystre plystre)

(mann 34 år fra Oslo) on. 20 mai 2009 01:57 Privat melding

@mann 30

Nei jeg boler ikke. å det kommer jeg aldri til å gjøre heller. har samme fysik som grandmaster Eyal. Grandmaster i krav maga. det jelper ikke å se ut som en gorilla. Gorillaer beveger seg trekt. jeg gidder ikke løfte vekter for utseendets skyld og tar absolut "no offence" av slike utspill.

@DrKosmos

OHHH YEAH!!! om det er damer. vil aldri se to hårete manfolk i tanga bryte i olje. brrrr, frysninger....

@anonym34

MEGET sant, det er et STORT untak... fare løøøøøøøøp.

Skjult ID med pseudonym anonym34 on. 20 mai 2009 12:27

Å kommenetere hoftepartiet til en kampsportrent dame med PMS. Er du sinnsyk! Hun trener jo for mer "girlpower" ikke for at et mannsjåvinistisk svin skal synes hun er sexy. Holder ikke med lett jogging da nei!

Skjult ID med pseudonym Isabjella on. 20 mai 2009 16:44

Undres om anonym34 har lært på den tøffe måten en gang eller flere... ;D

Skjult ID med pseudonym Big Nasty on. 20 mai 2009 17:34

Gorillaer beveger seg absolutt ikke tregt i forhold til kroppsmasse. Jeg hadde mye heller sloss med en Grandmaster i Krav Maga enn en gorilla!

Skjult ID med pseudonym anonym34 on. 20 mai 2009 19:08

PMs relatert psykisk terror får man ta som en mann. Et vannglass i trynet og lit småkoselig omgang med kjøkkenutsyr bør også en hver mann være forberedt på. Å sove på sofaen er trasige greier, men det tar ikke lenge før et lite sjarmtroll ber deg komme å varme henne......... Men å måtte løpe rundt i nabolaget for å slippe juling og beinbrudd. Nei da foretrekker jeg heller myke kvinnelige former!

Skjult ID med pseudonym eliseb on. 20 mai 2009 20:51

anonym34, hehe... hva er det du har sagt til henne? Det må ha vært fælt, siden du har fått omgang med både kjøkkenutstyr og vann... :)

Skjult ID med pseudonym anonym34 on. 20 mai 2009 21:06

Nja husker vel ikke, en gang var det vel noe jeg sa som burde ha sagt tidligere, eller egntlig ikke burde ha sagt. I allefall ikke på den måten med det tonefallet. En annen gang var det vel noe jeg ikke sa, men som hun skjønte jeg tenkte jeg ville si. Som jeg lot være fordi jeg trodde hu ville bli sur. Da ble vel hun sur fordi at jeg trodde at hun ville bli sur viss jeg sa det som jeg trodde ville gjøre henne sur. Så kunne jeg kansje finne på å bli litt sur fodi hun ble sur sur fordi at jeg trodde at hun ville bli sur viss jeg sa det som jeg trodde ville gjøre henne sur. Så sa jeg at hun var søt. Om trent her kommer vel vann og diverse kopper og kar inn i bildet. Uansett moralen er. PMS må man leve med, men helst uten sammenblanding med kampsport!