Alle innlegg Sukkerforum

Kvalitetsbevist.

Vis siste innlegg
(mann 59 år fra Buskerud) to. 14 mai 2009 23:47 Privat melding

Ser flere kvinner skriver at de har blitt kvalitetbeviste når det gjelder menn. Eks. "Jeg er kvalitetsbevisst, ja."
Så sender jeg selvfølgelig en mail uen skrivefeil (tar tid, det må limes inn i word stavekontrol ovs.) men jeg gjør det ordentelig.
Men så får jeg svaret tilbake "Dessverre tror jeg ikke vi passer så godt sammen. Derfor ønsker jeg deg lykke til videre."
Alt hun skriver i profilen liker jeg og mer til, MEN vil hun ikke fordi hun ikke syns jeg er av god nok KVALITET da, eller?

Skjult ID med pseudonym gørl fr. 15 mai 2009 00:19

Hvor mye yngre enn deg er de du prøver å få kontakt med da? Mange kvinner i 30 og 40-årene er på utkikk etter jevngamle og menn som er yngre enn dem selv.... Det kan kanskje ligge noe der?

Jeg synes personlig uttrykket kvalitetsbevisst er litt jålete og upassende når det er andre mennesker vi snakker om.

Men når det er sagt; det er vel en god del du velger å ikke ta kontakt med også? Og hvor du i ditt stille sinn tenker: "Dessverre, men jeg tror ikke vi passer så godt sammen.." ? Du synes vel ikke nødvendigvis disse jentene er av dårlig kvalitet? Det handler vel bare om hvem som appellerer til akkurat deg eller hva?

Ikke forsøk å finne grunnen til avslaget. Det kan være noe helt annet enn du tror - som at hun har fokus på en annen for tiden. Eller noe så enkelt som at du bor på feil sted osv... (om hun ikke da ville sagt fra om det? Nei, for mange menn er faktisk ramme til å argumentere dersom du oppgir grunnen... Har selv fått noen: "Du kan da ikke mene at det er for lang avstand..?" osv... )

Gå heller videre og framhev det du anser som dine beste sider. Tenk over hvorfor hun bør velge akkurat deg og forsøk å formidle det på en lett og hyggelig måte.

Lykke til!

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) fr. 15 mai 2009 00:26 Privat melding

Synes du skal være fornøyd med å i det hele tatt få avslagene :P
Det er jo etterlyst i stor grad her inne :)

Skjult ID med pseudonym wazzup fr. 15 mai 2009 04:44

kvinner ser på ansiktet først og er man ikke pen nok så er man ute av gamet......sånn er det desverre, selv om mange prøver å pakke dette pent inn med annet svadda.......

(mann 59 år fra Buskerud) fr. 15 mai 2009 07:25 Privat melding

@gørl jeg jakter vel ikke noen under 40 ihvert fall, så det blir vel heller midt i 40 og oppover til over min alder, så det ligger vel ikke der.
Stemmer det det er endel jeg også ikke tar kontakt med men hvis dem er ute etter kvalitet så skriver jeg "ler", syns det er fantastisk morsomt at noe greier å skrive sånt i profilen sin. Samme er dette med kresen, hva ligger i det, hvordan kan jeg vite om jeg passer til en dame som er kresen?
Jadda jeg løper videre jeg uten problem, hadde bare lys til sette lyset litt på sånne morsome klisjeer.

@kamkei ja en skal se det posetive ialt, du har helt rett :-)

@wazzup neida de er kvalitetsbeviste og kresne og det er vel annsett i enkelte kretser.

(mann 45 år fra Hordaland) fr. 15 mai 2009 08:05 Privat melding

Sånn litt på sidelinjen:
Er det noen som faktisk vet forskjellen på kvalitet og klasse?

Kvalitet sier ikke noe om hvor dyrt, eksklusivt eller bra noe er.
Det betegner hvordan man oppfyller FORVENTET standard.
Og det er jo opp til en selv å definere hvilken standard en forventer.

Med andre ord så kan en en dress fra Dressmann og en Lada ha høyere kvalitet enn en dress fra Prada og en Rolls Royce.
Men de vil ikke ha høyere klasse....

Det var dagens lille leksjon.
Off to work.
Klar for en kvalitetshelg ;-)

(mann 51 år fra Oslo) fr. 15 mai 2009 12:40 Privat melding

TigerXO, det er vel en klasse helg? Du tror det blir en bra helg, men hvor bra den faktisk blir, vet du ikke enda... :)

Skjult ID fr. 15 mai 2009 12:46

Jeg liker ikke ordet kvalitet. For hva er kvalitet? Kvalitet er alltid en subjektiv oppfatning og dermed ikke en universell sannhet. Noen liker Lada, andre fortrekker Porche, noen liker Smokie, andre foretrekker Radiohead osv osv..

Kvalitet er alltid diskutabelt og subjektivt og dermed et nesten meningsløst ord som alt for ofte blir missbrukt.

Skjult ID fr. 15 mai 2009 16:50

Bare vær glad for alle svar du får tilbake. Jeg har sendt ut 8 mail på et døgn og kun fått 1 svar, negativt. 1 er ikke lest enda...Kvalitetsbevisst er så mangt, enig med skjult ID der.

Skjult ID med pseudonym flo joe fr. 15 mai 2009 18:34

Kan da være andre ting som vektlegges mht avslaget. Du kan sikkert være av god kvalitet selv om du får avslag. Selv setter jeg kvalitet høyt, ikke bare mht til menn, men i fht alt i livet mitt. Det første man ser er ansiktet, og man leser profilen, og det kan være faktorer der som fører til avslag.

Skjult ID med pseudonym mjau fr. 15 mai 2009 18:51

Jeg er jenta som sitter på gjerdet og venter på brev. Tror jeg har satt en fem seks hjerter på noen og da har jeg fått kun ett avslag.
Jeg er nok av den "gamle" skolen som venter på at gutta skal ta initiativ. Sikkert ikke lurt ?????

Skjult ID med pseudonym mjau fr. 15 mai 2009 18:57

Hjelp. Tråden het jo kvalitetsvbevist. Jo det er jo forkjell på bommull og silke... men når det gjelder mennesker synes jeg det er forkastelig.

Skjult ID med pseudonym yeehaw fr. 15 mai 2009 19:42

Som en fyr sa på et tilsvarende nettsted for en tid siden: tror jeg kan legge ut full adresse og telefonnummer - ingen tar kontakt likevel.

(mann 59 år fra Buskerud) lø. 16 mai 2009 07:58 Privat melding

@flo joe men hva er forskjell på en mann med og uten kvalitet? kan du svare på det.

Det er forskjell på og spøre etter kvalitet og kvaliteter. Husk det!!

Skjult ID med pseudonym Lewis lø. 16 mai 2009 09:47

Den dagen en skrivefeil avgjør om jeg liker en dame eller ikke, den dagen legger jeg inn årene. En ting er å voldta språket, det er helt forferdelig å lese, men å ha en ordelingsfeil eller glemme stor bokstav i starten av en setning har ingenting å si for folk flest.

(mann 43 år fra Oslo) lø. 16 mai 2009 11:41 Privat melding

Skriver du at du er "kvalitetetsbevisst" kan du like gjerne skrive arrogant, uten selvinninsikt og med et usedvanlig lite sjarmerende stort ego. For det første hva er kvalitet? Det varierer jo fra menneske til menneske. Dessuten må jo vedkommende ha evne til å kjenne igjen "kvalitet. Dessuten bør man jo passe på å kvalitetssikre seg selv også............
Dukker det opp en mannskvalitetsvurderingskonulent på min dør. Er svaret: Jeg takker for deres henvendelse, men de er ikke innkalt til intervju i denne omgang............ Lykke til videre med deres kvalitetsliv!