Alle innlegg Sukkerforum

Hva er greia med å ikke svare på mailer?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kølla ti. 19 mai 2009 01:07

Har vært her inne i det såkalte "søte" element et par mnd. Har sett masse herlige damer som jeg godt kunne tenke meg å bli kjent med og evnt møtt for en date etterhvert. Jeg tar meg god tid til å lese profilen deres, sender hyggelige mailer som også gjenspeiler ting de liker å holde på med eller interesser de har. Stiller gjerne spørsmål slik at de enklere kan svare tilbake osv, legger opp til en dialog eller samtale. Ja, jeg har bilde i profilen min. Jeg er passe direkte og overhodet ikke slibrig i måten å kommunisere på, men prøver å gjøre meg litt interessant utover det å forelle at man liker vedkommenes profil osv.

Problemet er at jeg får uten unntak ALDRI svar. Jeg ser i utboksen min at de har lest mailen og ser i besøksloggen at de har vært innom og tittet på min profil. Jeg følger opp den sendte mailen etter et par dager og spør om de har sett mailen osv osv og at det hadde vært hyggelig med et svar, selv også om jeg av en eller annen grunn ikke skulle være av interesse, det er en helt ærlig sak. Det er lov med et høflig avslag, det tar ca 22 sekunder å sende en mail i snitt. Men nei, fortsatt ikke noe svar. Jeg ser at disse jentene ligger online og er tilgjengelige via chatten, men de er tydligvis ikke interessert.

Det jeg lurer på er hvorfor er de her inne egentlig. Vasser de i så enorme mengder av sinnsvakt gode tilbud av menn som er så mye mer interessante enn en vanlig fyr som meg at de regelrett overser og sletter henvendelser, eller gidder de rett og slett ikke. Er det sånn at hvis man ikke ser ut som en modell og flekser muskler og ikke har seiling som interesse, så ligger de bare å venter på at det ene tilbudet skal overgå det neste osv osv. ? Er de blitt så blaserte og arrogante av dette hvite stoffet (sukker) at de driter i normal folkeskikk som å svare på henvendelser. De skriver i profilene sine at det viktigste for dem er en god kommunikasjon i forholdet. Akkurat, men mailutveksling er ikke kommunikasjon det altså?? Kjenner at jeg har tendens til å bli litt frustrert pga dette. Håper det ikke bare er meg, men at det også er noen andre der ute som kanskje sitter med noe av den samme følelsen? Tar gjerne i mot råd og kommentarer på dette. Takk

Skjult ID med pseudonym Flatfylla ti. 19 mai 2009 01:19

bare en ting å si til dette....Velkommen til sukker :)
Er nok desverre ett velkjent problem dette......

(mann 34 år fra Oslo) ti. 19 mai 2009 01:34 Privat melding

det er faktisk det mest spurte spørsmålet her, og det minst fornuftige besvarte. Plages selv av det og er lei av det. kan desvere ikke komme med noe tips annet en "hit the town". det er beste måten å faktisk få snakket med damene. selv de som sier de vil flørte med gutter er ikke intresert samme hva.

Good luck to us all. keep up the good fight

(kvinne 49 år fra Hordaland) ti. 19 mai 2009 01:42 Privat melding

Har det på samme måten sjøl,,noken får eg svar av,,mens andre e innom profilen min, opptil fleire ganger,,men svarer ikkje for det,,,
Eg prøver å svare alle som sender til meg,,men det kjem jo ann på innholdet av brevet da . Ikkje alle legg sjel si i det dei skriv,,og andre er direkte ekle,,
Men synest det går ann å være høffelig nok å sende ett avslag i det minste.
Men vi er vel alle i samme båt her :o)

Skjult ID ti. 19 mai 2009 07:51

De som sier at de konsekvent ALDRI får svar, skriver sannsynligvis til jenter som er mer attraktive enn dem selv.
Har sluttet å skrive til de kjekkeste mennene av samme grunn. Jeg har knapt opplevd å få en seriøs førstemelding fra en som jeg har tenkt at Oj, han var kjekk!! De skriver jeg til selv... hehe. Så vi sikter nok litt for mye oppover når vi tar kontakt alle sammmen!

Skjult ID ti. 19 mai 2009 08:46

I følge denne tråden så får damer og menn omtrentlig like mange svar som sendte meldinger:
http://www.sukker.no/dating-forum/169928-Antall+brev+i+innboksutboks.html

Skjult ID med pseudonym jente ti. 19 mai 2009 08:54

Det står jo ikke noe om det er 1, 10 eller 100 ulike damer det skrives med! I perioder har jeg skrivet mye med noen av samme kjønn... Så de oversiktene der sier ikke så mye... !

Absolutt alle sikter høyt. Om ikke for høyt, så i alle fall så høyt som vi tror vi klarer.. Det blir i blant for høyt. Dessuten er ikke alle her inne tilgjengelige til en hver tid. Mange skriver jo bare med en av gangen. (Kanskje noen har deg i bakhodet til senere, uten å si fra at du er blitt "satt på vent".

(mann 52 år fra Oslo) ti. 19 mai 2009 10:21 Privat melding

@Jente
Du har helt rett i forhold til at den andre tråden ikke sier noe om antallet profiler man mailer med, og i tillegg så er det standard med sletting av mailer etter 6 uker på Sukker.no, altså kan den tråden i beste fall si noe om hvor aktiv man er til å maile/hvor mye mail man mottar. Det som er litt "artig" er jo at det ikke er mange der som har mange flere sider i innboks vs. utboks, altså sender de like mye som de mottar.... På tross av at "ingen" får svar på meldingene... ;-)

Skjult ID med pseudonym Rabalder ti. 19 mai 2009 10:30

Jeg har ikke engang bilde men får endel henvendelser. Noen chatter jeg fast med mens andre blir det mer sporadisk .
Men jeg er jo for f&5# ikke desperat heller, er blitt for gammel og slapp til det... :(
Begynner faktisk å lure på hvorfor jeg er her, må spørre min Faste Kverulant her om akkurat det :o) Eller kanskje Terapeuten??

Ellers er det jo bare å se til russerne for å få tips om hvordan man skal gå fram for å kapre noen:

"Hi. I´m Yvona Humpalot, how ar you doing? I find You very Special and attractive your pictures and would like know you, write me for personal pictures or Wimpelcom stocks on:
yvonahumaplot@desperaterussianwomenwhodressoddandneedlotsofmoneyforaflightticket.ru"

Uff. Svært ødeleggende for de seriøse av samme opprinnelse, må de ha meg unnskyldt :)

Skjult ID med pseudonym Hansa ti. 19 mai 2009 10:45

Jeg har selv et hat/ kjærlighetsforhold til sukker.

'Akkurat nå opplever jeg at de jeg har lyst til å få kontakt med ikke svarer meg og de som skriver til meg er jenter jeg absolutt ikke er interessert i. Ettersom jeg svarer alle, skaper dette mye frustrasjon for meg fordi jeg blir sittende og emaile med damer jeg ikke syntes noe om. Samtidig som det er helt dødd fra de jeg skulle hørt fra.

Nå er det viktig for meg å få med at den peneste og kuleste jenta jeg noen gang har hatt et forhold til traff jeg her på sukker. Etter at hun flyttet ble det derimot vanskelig å holde forholdet i gang og jeg er tilbake her.

Men okay til saken:

La oss få en ting krystallklart, det er en "stige" her på sukker. En stige der man plaserer de som er penest eller tar seg best ut på bilder øverst, også kommer vi andre inn på de andre trinnene nedover. Mange mener at for mange titter for høyt opp på stigen og dette gjør at de som er øverst får utrolig mange flere brev enn de som er nederst. En ting er sikkert...Ingen titter nedover.

Titter virkelig gutta formye oppover? Svaret mitt er JA! Men som oftest bare i forhold til profilen sin. Vi gutter tar noen raske bilder og klistrer de opp og er fornøyde. Noen uker etterpå er vi dødsfortvila siden responsen på sukker ikke matcher virkeligheten.

Jeg veit akkurat hva jeg må gjøre selv. Jeg må fikse bildene mine.

Man kan ikke fotografere seg selv, man må få hjelp av en kompis. Webcam bilder hvor man stirrer alvorlig med grå hud på en monitor, vil ikke bringe inn noe særlig med svar.

Så for å gjøre det kort: Bilder bilder og bilder av deg i alle mulige situasjoner hvor det ser ut som du er kul og en folk vil henge med :)

Skjult ID med pseudonym gutt 23 ti. 19 mai 2009 11:00

trådstarter..

da er du rett å slett ikke pen nok..

Skjult ID med pseudonym NickRivers ti. 19 mai 2009 12:55

@Hansa

Du har nok mye rett i det der. Nå har jeg riktignok kke sett så mange profiler fra gutta her men jentene fikser gjerne litt på bildene sine også grayscale +div effekter, og ja, det ser fort litt bedre ut. Stort sett ihvertfall.
Selv er jeg noe reservert med å legge ut bilder av meg selv med venner/familie her inne. Tar gjerne inspill på dette.
Og så skal jeg bli flinkere med bildene og profilen, og se om det gir bedre respons. Skryte litt mer av seg selv og da.

@Kølla
Vet ikke hvor mye vits det er å sende en 2. mail når du ikke får respons på første forsøk. Hadde det vert et snev av interresser ville de nok svart på første forsøk. Jeg? jeg er mer enn happy med en auto "nei takk mister". Ja jenter, det er faktisk mye bedre enn ingen svar. Det gjelder forøvrig deg og @Hansa, hvis du ikke er intressert bare si det.

Skjult ID med pseudonym das kid ti. 19 mai 2009 13:59

De fleste jentene her inne er dessverre bare sånn, de skal ha i både pose og sekk før de i det hele tatt gidder å svare. Er vel en grunn til at de er single i utgangspunktet, ting blir aldri bra nok for dem. hilsen oppgitt kid

Skjult ID med pseudonym Løven ti. 19 mai 2009 14:03

Satser for høyt.... Hva betyr det?? Ofte synes jeg de peneste mennene har lite pene damer, og blir i grunnen forbausa. Vi er alle mennesker så vis litt omtanke. Neste gang du får en mail og ikke er interessert / interessert så SVAR for svingende uansett. Begynn med deg selv!

Til gutt23 : svaret ditt sier vel mer om deg enn trådstarter, en smule barnslig og lite voksen kommentar - spar deg neste gang.

Skjult ID med pseudonym Hansa ti. 19 mai 2009 14:05

Om det er noen trøst: De som ikke svarte meg første gang jeg var her, er her fremdeles....(Og det begynner å bli en stund siden)

Skjult ID med pseudonym gutt 23 ti. 19 mai 2009 14:23

Jeg var rett å slett ærlig..

Jenter under 30 går etter TO ting.

Utseende og selvtilitt..

kan noen motbevise meg?

Skjult ID med pseudonym Hansa ti. 19 mai 2009 14:31

Du har helt rett Gutt23, men jeg påpekte at ikke alle gutter har bra nok bilder fordi de ikke er klar over hvor viktig det er...

Skjult ID med pseudonym gutt 23 ti. 19 mai 2009 14:34

=) bra noen har skjønt det. svarte på Løven jeg.

Skjult ID med pseudonym Løven ti. 19 mai 2009 19:19

gutt23
Utseende kan man jo ikke bli enig om. Vi har alle forskjellig smak, så det jeg synes er pent trenger ikke en annen å synes er pent. Smaken er som kjent som baken.. Hvordan kan du måle selvtillit utfra en profil - bilde?? er ikke det vanskelig da?

Skjult ID med pseudonym gutt 23 ti. 19 mai 2009 19:25

Løven.

Når det gjelder jenter, så har de aller fleste den samme smaken i mine øyne.. spessielt de jentene som er her inne.
Selvitlitt utstråler som en slags "karma" eller aura, og det er det lett å plukke opp på..

(kvinne 66 år fra Oslo) ti. 19 mai 2009 19:41 Privat melding

hvorfor du ikke for svar er antaglig vis fordi du ikke har lagt ut bilde, og du bruker jo også annonymt navn på ditt innlegg. hvis du er mer åpen får du kanskje litt mer respons. send meg gjerne en meil, jeg skal svare deg jeg

(mann 35 år fra Oslo) ti. 19 mai 2009 21:55 Privat melding

Velkommen til Sukker. Ikke ta dette absurde utstillingsvinduet på alvor. =P

Skjult ID med pseudonym Mr. nonow on. 20 mai 2009 02:24

@Hansa

You got it dude.

sikter for høyt? man kan ikke måle en person etter et bilde og ti ord skrevet av en selv.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) on. 20 mai 2009 07:51 Privat melding

joda det kan man.. "førsteinntrykk"

utseendet spiller en større rolle en de fleste her inne vil innrømme ;)

Skjult ID med pseudonym Z on. 20 mai 2009 08:47

Jeg har ikke lest tråden, så ha meg tilgitt om jeg spyr ut gammelt nytt i dette innlegget.

Ja, det finnes hierarki og rangering av mennesker her inne.
Ja, det er mange som sikter for høyt og som derfor aldri får svar.
Ja, det er mange som ikke er der de ønsker å være eller der de selv tror de er på rangstigen. Illusjoner skaper skuffelse.

Men kjære dere.
Vi snakker om rangering i forhold til i beste fall et bilde med godt lys eller perfekt kameravinkel - eller rett og slett smak og behag!
Å feilaktig blande slik rangering med faktiske mennesker er jo helt absurd! SÅ overfladiske kan vi vel ikke være?

La det være sagt selv om det er en selvfølge:
Klart utseende spiller stor rolle, jeg elsker jo å kline, tross alt!

Jeg sikter høyt! I tillegg er jeg bildeløs og på ingen måte perfekt! Jeg har blitt valgt bort, men jammen velger jeg bort selv også!
Ord sier så mye. Ofte kan et par mailer si meg at jeg er uinteressert, og manglende ord kan si meg minst like mye.
Jeg velger ikke bort mennesker på bakgrunn av et glansbilde av et bilde, men pga ordene; følelsene og lekenheten i dialogen.

Nei, å sikte for høyt har svært lite med et bilde å gjøre. En vakker airhead er ikke for meg, og vil aldri kunne fange min interesse.
Oppblåste mennesker som er "too large for this world" er noe av det minst sjarmerende jeg vet.

Skjult ID med pseudonym NickRivers on. 20 mai 2009 11:27

@Z Kan si meg enig i mye av det du skriver, men når det kommer til bilder så er det profilbildet som gir de fleste av oss førsteintrykket, kan jeg tørre å påstå alle? Et bilde som vekker interresse, er i alle fall ikke et minus.
Du sier også at du ikke velger bort et glansbilde, men hvor mange profiler har du lest der vedkommende ikke tilfredstiller dine krav til utseende? Kall meg hva du vil, men jeg blar videre. Jeg sikter så godt jeg kan.
@Cthonic savner et dyptgående innlegg fra deg. Hvis du gidder da.

(mann 59 år fra Buskerud) on. 20 mai 2009 11:43 Privat melding

En annen tanke hvor mange er her inne på RAMME alvor, tror dette er en digital lekekasse for mange, en liten selvtillit "kicker" .
Ser aldri dem som det her snakkes om er her for å forsvare seg, noppe dem driter i det, nettet er blitt et slikt sted som er en blanding mellom cyper og realitet. SE bare på alle disse dustete programmene som er på TV med utvelgelse paradis unkaren etc. er det noe rart at det ikke svares her inne nei. et er synd men så lenge noen tjener penger på at det er flest mulig her inne vil det forsatt være sånn. Jge har vært her nå i 1 mnd. og begynner å lære meg hvordan ting foregår. Det første mann må gjøre er å ikke ta dette så alvorlig se på det som en lek og så er mann igang på en posetiv måte, og da er det letter og være posetiv tilbake fra de du sender brev til, puuringer fungere godt, det også. Lykke til, lek med livet det er mye moro.

Skjult ID med pseudonym Ulf on. 20 mai 2009 17:30

cab1980 er nok et smart vesen, sitter med en følelse av at mange av de jentene og guttene som ser veldig bra ut, og er veldig klar over det, bruker sukkerkassa til å gå inn å sjekke innboksen bare for å få selvtilitten skylt inn over seg før dem tar en hard kveld på byen. Dette fører til at for hver person som får økt selvtillit , så er en en annen som går et poeng ned.
Det er kansje påståelig av meg å si det, men for hver gang denne diskusjonen dukker opp, og den har vært oppe mange ganger, så får jeg bare et sterkere intrykk av det.

Når det er sagt så er det ingen jenter som er stygge, og ingen gutter heller. Det er alltid noen som faller i smak hos noen. Og hvis du bare liker jenter som her høye, tynne, store pupper, fast rompe, langt hår, fyldige lepper, store øyne osv, osv. Eller bare liker gutter som høy, mørk og kjekk (Herregud jeg har sett mange jenter som har skrevet det i profilen sin), osv.osv. Ja så sitter du for mye forran TV'n, kom deg ut blant folk og se hvordan normale pene mennesker ser ut!

Skjult ID med pseudonym Z on. 20 mai 2009 21:55

NickRivers
Profilbilde er førsteinntrykket, og jeg leser få profiler der førsteinntrykket ikke harmonerer med min smak eller mitt behag.
Sa jeg egentlig noe som viser at jeg er uenig i det du sier i innlegget ditt? Kanskje jeg gjorde det? :-)

Skjult ID med pseudonym blah on. 20 mai 2009 21:59

Så konklusjonen er: De pene jentene finner en kjekkas med null hjerne og ender opp ulykkelig! Var det planen?

Skjult ID med pseudonym Z on. 20 mai 2009 22:06

Om den pene jenta også har null hjerne så går sikkert det finfint, blah :-)

Når det er sagt:
Jeg har skrevet med han som i min smak MÅ være verdens mest sexy, høye, mørke, atletiske, vakre, kule mann på sukker.
Men det jeg husker ham aller, aller best for er hans hjerte av gull, hans godhet og snillhet - og hans naturlige dannelse.
Og vet du hva det rare er? Han er bildeløs! Han finnes her inne fremdeles! Og INGEN har fremdeles klart å kapre ham! :-)

Skjult ID med pseudonym *dame* on. 20 mai 2009 22:13

@Z, kan ikke du kapre ham, da ?

Skjult ID med pseudonym Z on. 20 mai 2009 22:19

@ "dame"

Nei :-)

Skjult ID to. 21 mai 2009 00:18

svaret er at man vil jo finne seg en man virkelig liker, gidder jo ikke kaste bort massevis av tid på folk man ikke syns er inntresange. ja, det tar kun noen sek å si "nei takk ikke inntresert", men når man får post i innboksen hele tiden, gir man opp å svare etter en stund, da tar det plutselig massevis av tid å svare alle disse. regner med at folk tar hintet. Hvis jeg ikke får svar hos noen, skjønner jeg jo at vedkommende ikke er inntresert. Velger å fokusere og bruke tid på dem jeg liker istedet for dem jeg ikke liker!

(mann 33 år fra Hedmark) to. 21 mai 2009 00:56 Privat melding

hvis de nødvendigvis ikke gidder å svare, så kan de da sette et svart hjerte eller noe. Da sender de et klart signal om at de ikke er interesert i det minste..

(mann 59 år fra Buskerud) to. 21 mai 2009 06:54 Privat melding

Til Skjult ID 00:18

Tenk på de personnene som DU ikke gidder å bruke tid på, de har GIDDI å de på deg som en interesang person, de har GIDDI å skrive et brv til deg som muligens har tatt en halvtime å utforme, Det har dem giddi for deg dem har kanskje lagt litt følelser i det også.
Halvparten av alle profiler jeg er inne på så enten har dem det selv eller så etter lyser dem personer med EMPATI. Mange burde bruke wikipedia og lese hva det ordet betyr. Jeg syns at hvis mann lager seg en tråd på et slikt nettsted så Forplikter mann seg til å å følge en kotyme og ha empati og da er det bare å følge samvittigheten ( enda et vanskelig ord).
Men personelig så har jeg lært hvordan ting foregår her, selv om jeg er for gammel til å syns at vanelig høflighet ikke skal gjelde så har jeg finni ut at mann for ta det med humor da går det lettere. Men jeg tror vel også at dem som ikke svarer leser heller ikke her på forumet så vi/dere er like langt. Nei sendt dem heller et hummoristisk purrebrev med trusel om innkasso.

(mann 33 år fra Oslo) to. 21 mai 2009 09:38 Privat melding

Det høres for meg litt halvpsykotisk ut å kreve svar fra noen du ikke kjenner over en nettbasert datingssite.

(mann 59 år fra Buskerud) to. 21 mai 2009 15:32 Privat melding

Det kan hende det SteinR men jeg tror heller det har med generasjons bilde å gjøre, jeg kunne aldri tenke meg å ikke svare noen her inne, spiller ingen rolle hvor uinteresante dem er. For meg handler det om å respektere andre. Men dere yngere har ikke den samme normene på dette og det er forsåvidt greit fordi dere er slik alle sammen og det er ikke noe unormalt for dere, men for min generasjon eller for meg ihvertfall er det ikke normalt å ikke svare noen når dem har tatt deg bryderiet med å hendvene seg til meg.
Tror dette har med alder å gjøre og litt by og bygd men mest alder.

Skjult ID med pseudonym NickRivers to. 21 mai 2009 18:07

Z Mente å svare på spørsmålet ditt: Jepp, vi er så overfladiske.

Skjult ID med pseudonym *dame* to. 21 mai 2009 18:10

Bare tull, @cab
Det har ikke noe med alderen å gjøre. Det finnes dannete mennesker i alle aldersgrupper.

Skjult ID med pseudonym gutt 23 to. 21 mai 2009 18:36

SteinR. hva skjer med at du har den værste arnoldhaka?:D

Skjult ID med pseudonym En Juvel to. 21 mai 2009 19:03

He he... lese her inne var mye mer underholdende enn å snoke rundt i profiler. Så da er det ikke bare meg da, som ikke får svar på henvendelsen mine. Og jeg som har trodd det var fordi jeg ikke har halve kløfta ute på bildene mine, og fordi jeg har en kort tøff sveis som kler meg mye bedre enn langt hår. Gutta vil ha en dame som er aktiv, har selvironi, har orden på livet sitt, liker sitt eget speilbilde, har et eget liv bla bla bla...men når jeg dukker opp så blir de visst skremt. He he...så dypt stakk selvtilliten deres.

Men hva er dette tullet om å sikte for høyt? Jeg synes da jeg er verdt å kunne velge fra øverste hylle... :)

Jeg leter etter en mann med et klokt hode og et godt hjerte. Ikke han med flest tatoveringer, største musklene, raskeste motorsykkelen eller feteste bankkontoen....tror jeg leter på feil sted :)

Skjult ID med pseudonym En Juvel to. 21 mai 2009 19:15

Forresten SteinR, når ble det halvpsykotisk å forvente at folk oppfører seg høflig?

Skjult ID med pseudonym Løven to. 21 mai 2009 19:22

Z - Han skulle jeg like å vite hvem er... aldersgr.. Jeg sikter høyt eller det som jeg liker.

cab1980 - helt enig med deg, det handler om respekt, noe som er vanskelig å forstå for enkelte.

SteinR - for et teit svar.

Jeg gir de som ikke svarer svart hjerte - ut av øye ut av sinn - goodbye sier jeg..

(mann 33 år fra Oslo) to. 21 mai 2009 19:51 Privat melding

For meg virker det helt sykt at noen skal kreve svar av en jente fordi du har sendt en melding? hun skal altså lire av seg en ubehagelig høffelighetsfrase som hun ikke mener og da er dere fornøyde?

Skjult ID med pseudonym En Juvel to. 21 mai 2009 20:20

He he...dette blir bare bedre og bedre...hva er galt med alenemødre? Alenemødre var et begrep for 20-30 år siden, verden går heldigvis fremover selv om ikke alle henger med :)

Skjult ID med pseudonym up-and-go to. 21 mai 2009 20:22

Hvis folk ikke svarer - hva så? Man kan ikke tvinge folk til å være interesserte. Tenk om du får forskrekkelig mange mail og ikke vet hvem du skal satse på? Da vil du ikke avvise noen av frykt for å støte interessante kandidater fra deg.

Pleide å ergre meg over at folk ikke svarte på mailene mine, inntil jeg oppdaget at jeg drev med eksakt samme greia sjøl. Sånn er det bare.

Skjult ID med pseudonym gørl to. 21 mai 2009 20:23

Hei Maxtor!
Har jeg forstått deg riktig så har du vært her en ukes tid, og trukket slutinger allerede? Du sender til en ny hver gang du ikke får svar sier du. Hvor lang tid regner du som svartid? 5 minutter? :)

Jeg sklønner godt at det er kjedelig å ikke så svar. Jeg får ofte ikke svar jeg heller. Men jeg har prøvd i flere år. Så jeg vet hva jeg snakker om. Og i blant skjer det noe hyggelig. Selv om det kan gå en stund mellom hver gang. Du skriver at du ikke vil kaste bort tid på en side man ikke får svar. Det er ditt valg. Men vet du? Det er ikke siden som ikke svarer. Det er jentene du velger deg ut som ikke svarer. Det står i min profil at jeg svarer alle med bilde. Og det gjør jeg! Jeg er heller ikke alene om å svare. Jeg har verken angst, dårlig råd e.l. :-) Så hadde jeg vært deg, hadde jeg ikke gitt opp helt enda.

Skjult ID med pseudonym Løven to. 21 mai 2009 20:29

SteinR - yes, ikke kreve bare vanlig folkeskikk.

Maxtor37 - tror nok at du kan slette profilen din her inne nå, desprate alenemødre, halllllooo er du riktig navla?? Snakk om å drite seg ut...

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 to. 21 mai 2009 20:43

@Løven
Si ikke det, all reklame er god reklame sies det.... ;-)
Jeg vil anta at besøkstallet hans nettopp gjorde et lite hopp...

Skjult ID med pseudonym Løven to. 21 mai 2009 21:29

Scorpio65 - jeg tviler i grunnen på om det blir noen flere mail på han, men besøkstallet går muligens opp noe, men et hopp gjør det nok ikke. Jeg ble i grunnen litt skuffa over deg nå, setter som regel stor pris på kommentarene dine.

Maxtor - Jeg brummer ikke jeg brøler når jeg føler for det, og når jeg er i godlynne maler jeg og vil kose. Og du har allerede tråkket og stemplet noen på tærne. Jeg sier som En Juvel - dette blir bare bedre og bedre..

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 to. 21 mai 2009 21:40

@Løven
Det skal jo da sies at min replikk hadde et tenkt innslag av ironi i seg.... ;-)

@Maxtor
Ingenting å takke for, det var ikke ment som en støtteerklæring...
Og til din informasjon:
Jeg har mottatt noen henvendelser fra noen av kvinnene her inne, og ingen av disse har utmerket seg som hverken alenemødre med dårlig økonomi, jenter med angst eller uføretrygdede. At de fleste har vært alenemødre er vel naturlig tatt i betraktning det faktum at de pr. definisjon skal være single og at kvinnene i din/min aldersgruppe er i "høyrisikogruppen" for å ha fått barn....

(mann 59 år fra Buskerud) to. 21 mai 2009 21:46 Privat melding

@up-and-go Hva er det forslags retorikk du har inne i hode ditt, kan du ikke si pent nei takk fordi du kanskje om 3 uker har fått nei i fra de "pene" og må krype tilbake til han du ikke gadd å svare, Jeg sier deg en ting, hold deg langt unna min profil. det ervel kanskje en stund enda il du kan slutte med pseudonymet ditt. FERDIG.

Høflighet er de det handler om og når mann prater dumt om bimboer, blakke damer med barn, så .... får du vel som fortjent, holdninger skinner fort igjennom.

SteinR som jeg sier du er bare for ung til å forstå... elller så vil du ikke forstå...... for meg er det samme hva du mener, stakkars dame ller fyr har stilt seg ut for å få oppmerksomhet og når dem får det så dritter dem i de personene som har gitt dem den oppmerksomheten, hvis det er ok SteinR da er du en fyr jeg ikke gidder å bruke mer tid på......Her også FERDIG.

(mann 35 år fra Oslo) to. 21 mai 2009 21:49 Privat melding

Hahah, The Age Card!

[bilde av popcorn]

(mann 34 år fra Oslo) to. 21 mai 2009 21:50 Privat melding

Jeg lagde en tråd hvor jeg klagde over at det var lite svar å få, men etter å ha tenkt litt på saken og sett litt på ting jeg sendte..så skjønner jeg veldig godt at det ble få svar.."Hei..hvordan står det til?" er ikke det mest oppfinnsomme..:)

så tipset er vel å skrive noe som viser at du har lest profilen til personen og ikke bare har sett et søtt ansikt på et bilde:)

Skjult ID med pseudonym Maxtor to. 21 mai 2009 21:59

Jeg har fått 2 meldinger fra noen som ikke var interessante for meg nå.

Jeg har nylig datet et par alenemødre som det ikke var noe galt med, men jeg vil ikke hoppe inn i en ferdig pakke. Jeg vil skape den fra grunnen av. Ja, jeg møtte de bare fordi de maste på meg, og fordi de var ordentlige begge to..og det kunne jo hende jeg hadde ombestemt meg angående ferdig familie.

@Scorpio65.. Det er ikke på sukker de damene er, men på en annen side og andre med erfaring derfra har fått samme inntrykk. Jeg vet ingenting om hva slags type mennesker som er inne her, men denne sida her virker mer seriøs enn noe annen betalingsside. Man må være inne på ei side i lang tid før man kan bedømme noe som helst om den.

(mann 33 år fra Oslo) to. 21 mai 2009 21:59 Privat melding

For ung? Norges 40 og 50åringer hva er det egentlig? næringslivsbajaser som klinker til hverandre på julebord, kjerringer med whiskeystemme og solariumavtrykk, alkoholmaraton med påfølgende slutt = aldri, thailandsgjengagere som kjøper seg thaijenter og midtlivskrise sykkelfantomet som kjører ned småbarn i frognerparken....neh...høffelighet..dere har glemt det dere og.

Skjult ID med pseudonym En Juvel to. 21 mai 2009 22:01

Takk for underholdende lesning :)

Etter å ha fulgt denne tråden har det til slutt gått opp for meg hvorfor jeg ikke får noen henvendelser her inne...
jeg er rett og slett for pen... hi hi...

Lykke til med jakten alle sammen !

Skjult ID med pseudonym Naam to. 21 mai 2009 22:15

Dette blir litt rart aa lese gang paa gang.
Vi har vel omtrent den samme tiltrekkningskraften her som andre steder,som den virkelige verden?

Hvis man ikke faar svar, saa er det vel rett og slett fordi man ikke naar opp utseendemessig?
De av dere som klager over liten eller ingen respons, kaster det motsatte kjoenn seg etter dere paa byen,eller kan det vaere at Sukker speiler virkeligheten?

Skjoenner ikke at jeg skal vaere noedt til aa vise enhver mann som skriver til meg takknemlighet eller oppmerksomhet.

Gjoer det ikke i RL, gjoer det ikke her!

Sorry.

(mann 59 år fra Buskerud) to. 21 mai 2009 22:30 Privat melding

GJESP

Skjult ID med pseudonym Naam to. 21 mai 2009 22:30

Dette blir litt rart aa lese gang paa gang.
Vi har vel omtrent den samme tiltrekkningskraften her som andre steder,som den virkelige verden?

Hvis man ikke faar svar, saa er det vel rett og slett fordi man ikke naar opp utseendemessig?
De av dere som klager over liten eller ingen respons, kaster det motsatte kjoenn seg etter dere paa byen,eller kan det vaere at Sukker speiler virkeligheten?

Skjoenner ikke at jeg skal vaere noedt til aa vise enhver mann som skriver til meg takknemlighet eller oppmerksomhet.

Gjoer det ikke i RL, gjoer det ikke her!

Sorry.

Skjult ID med pseudonym Lionking to. 21 mai 2009 23:02

Jeg drar frem skalaen min igjen; den går fra 1 - 10 hvor 1 er særdeles lite attraktivt utseende og 10 er ei superattraktiv jente/dame. Hvis du ikke er Tom Cruise eller Brad Pitt (av utseende), ei heller tjener styggmye penger, så er sjansene for respons som følger hvis du er en normalt attraktiv mann som skriver en hyggelig innledningsmail:

1-2: 100%
2-3: 80%
3-4: 75%
4-5: 60%
5-6: 35%
6-7: 15%
7-8: 5%
8-9: 1%
9-10: 0-1%

Det er som dere ser et ganske tydelig break-point mellom 5 og 6 på skalaen.

Tipper mange menn her nikker gjenkjennende til denne. Det er ikke vanskelig å finne seg dame hvis man "tar til takke" med de opp til 5-6 på skalaen; det er når man sikter høyere enn dette "spillet" og elendigheta begynner. Og hva om man må opp på 7-8 før man blir tiltrukket nok til å innlede et forhold? Jeg greier ihvertfall ikke hjernevaske meg selv til å tenne på en 4-er eller 5-er bare for at de er lett tilgjengelige... Og vennligst ikke kom med kommentaren om at "smaken er jo så forskjellig"... de aller fleste heterofile menn er enige om hva som er attraktivt og ikke.

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 to. 21 mai 2009 23:17

@Lionking
Siden du relaterer den skalaen til innledningsmailer her på sukker så må du jo ha gjort en del forskning på området da... Eller er det bare en subjektiv oppfatning av hva som ville ha skjedd? Og jeg beklager, men smaken er som baken.... Hva de fleste heterofile menn er enige om stemmer dessverre ikke alltid for min del, og har en del kompiser som er enige med meg i det...
Det er såpass mange variabler ute og går her at jeg har vanskelig å se at skalaen din har noe særlig allmennyttig relevans.

1. Hva menn mener er en normalt attraktiv mann varierer...
2. Hva menn mener er en hyggelig innledningsmail varierer...
3. Hva menn mener er en 5, 7, 9 eller for den saks skyld 10 varierer...
4. Hvordan vet den profilen jeg skriver til at jeg ikke tjener styggmye kroner...

Jeg kan fint se et profilbilde i dag som jeg mener er en 10, men i morgen kan det hende jeg ser noen som gjør at dagens 10 er morgendagens 8.... Sannsynligheten for at hun svarer er hverken større eller mindre av den grunn...

(mann 59 år fra Buskerud) to. 21 mai 2009 23:18 Privat melding

@ Lionking hvor ikke starte med terningkast, det er tøffere :-) Denne skalen er vel noe du har laget og da er det vel din smak og ikke min som blir gjengitt og derfor vil ikke denne skalaen passe for meg og hele argumentet dit bortfaller for min del.? Feil eller?

Skjult ID med pseudonym Maxtor to. 21 mai 2009 23:42

Det er selvsagt noen grunnleggende regler for hvordan man skal gjøre ting, men alle mennesker reagerer forskjellig ut ifra hva de har opplevd før i livet. En slik skala blir gjetting, fordi det ikke er mulig å måle dette med mindre man tar kontakt med f.eks. 50.000 personer her. Dessuten så forsvinner det profiler hver dag, og det kommer nye med andre holdninger igjen.

Det er bare å revurdere egen førstemelding og prøve å se det fra den andre siden. Det går ikke an å bruke samme melding til alle.

(mann 33 år fra Oslo) to. 21 mai 2009 23:52 Privat melding

For et ekkelt menneskesyn, tar til takke? for en måte ordlegge seg på når det gjelder andre mennesker.

Skjult ID med pseudonym Ulf fr. 22 mai 2009 03:58

@ Lionking, den skalaen din kjenner jeg meg ikke igjen i i det hele tatt. Bare ta for eksempel Miss Norway eller Miss Universe for den sags skyld, dette er jo kvinnfolk som klart havner som nr. 10 utseendemessig, men det er absolutt ikke noen jeg ville levd livet med, ja, kansje etter en lørdagskveld bare for å skryte av det på jobben mandag morran, men ikke ellers.

@ SteinR, synes i grunn du mistet privilegiet til å snakke om menneskesyn etter den lille uttalelsen din m eldregenerasjonen, (som mest sannsynelig er samme generasjon som dine foreldre?)

Og til slutt @ cab1980, høffelighet har nok ikke noe med alder å gjøre, det er oppdragelse og miljø tværs igjennom. Det kunne ikke falle meg inn å være uhøffelig mot folk jeg ikke kjenner/vet hvem er. Mens SteinR her mener det er ubehagelig å være høffelig. Quote: "hun skal altså lire av seg en ubehagelig høffelighetsfrase som hun ikke mener".
Til tross for at jeg og SteinR tilhører samme generasjon så ligger oppfratningene om høffleighet ganske langt fra hverandre.

Skjult ID med pseudonym up-and-go fr. 22 mai 2009 06:39

Hvis saklighetsnivået i mailene deres holder gjennomsnittet av det vi ser i innleggene i denne tråden, er det ikke rart dere ikke får svar.

(mann 59 år fra Buskerud) fr. 22 mai 2009 08:14 Privat melding

@ulf det er godt å høre at det er håp, takker og bukker for det. Det jeg mente er at dem som er yngre idag har vel en måte å snakke direkte tilhverandre på som ikke er like hyggelig bestandig, virker det på oss litt eldre. men dette gjelder vel voksne også visses det. Derfor så tror jeg at den omgangstonene gjenspeiles her inne, det nesten lettere å ha en dårlig attityde her, selvfølgelig ikke i profilen men når postkassa er full og så ....... Ja jeg er faktisk veldig forundret over at folk ikke svarer, jeg har fått flere avslag og da takker jeg pent for det og ønsker lykke til vidre, da blir avslaget til en posetiv greie både for den som avslår og meg. Jeg har hørt fra enkelte damer her inne at det er noen av oss gutta som er tullinger og skriver stygt tilbake med kallenavn etc. og jeg oppfordrer alle til å melde disse til sukker.no så vi blir kvitt idiotene for disse ødelegger for oss andre som er OK gutter.

Skjult ID med pseudonym Lionking fr. 22 mai 2009 09:50

Jf. min mail 21/5 kl. 23.02. Jeg regner med dere skjønner at dette er spissformulert og en smule ironisk, men jeg føler vel likevel at jeg tar tyren litt ved hornene her... Hvis dere virkelig påstår at det er like lett å få svar fra ei veldig attraktiv dame som ei lite attraktiv, er det for meg breaking news.

(mann 59 år fra Buskerud) fr. 22 mai 2009 10:40 Privat melding

@lionking det du sier er at jo "penere" personene er jo mindre folkeskikk har dem, det er ikke mitt inntrykk og jeg syns det er litt uretferdig ovenfor oss "good lucking" jeg svarer på alt som jeg har nevnt før.

Skjult ID med pseudonym Løven fr. 22 mai 2009 10:48

Ohoy ohoy - for en utrolig bra trå !! Jeg gjør som cab1980 og sender takk for avslaget og ønsker de lykke til videre, og jeg mener det faktisk. Jeg blir hverkan lei meg eller forbanna over avslag, er bare utrolig glad for å høre at de har lest mailen min, og det er uansett utslag den får. Heia, til oss gamle og unge som har lært litt god gammeldags folkeskikk!!!

Skjult ID med pseudonym gørl fr. 22 mai 2009 10:53

Jeg kan faktisk ikke huske å ha fått mulighet til å takke for avslag. Enten får jeg stillhet. Eller så får jeg bla bla om vær og vind (på en sånn måte at jeg tolker det som høflig avslag). Eller så får jeg positiv respons. Eller så sier de at de for tiden ser en annen...

Men jeg er enig at det er en god ting å gjøre: VISE at avslag er bra, dersom man foretrekker det framfor ikke noe.

(mann 35 år fra Oslo) fr. 22 mai 2009 11:20 Privat melding

Vi vælstaaende og vakre er et eget Folkeslage. Vi har, forudenom at have reist og bygget den smukke Nation, ogsaa sat Standarden for begrepet Skiønnhed. Se paa os og du vil faa cerveret de videnskabelige Genistreke og yperlige Snurrebarte, de fæstlige Antræk og intriguerende Anecdoter. Den aristocratisque Mand, rak i Ryggen og ildsk i Bliket, har giennem hele Historien sat sit smukke Fingeraftryk paa det Samfund. Det kan derfor synes som et hælvedes Paradoxe at de skitne og hæslige Arbeidere haardnakket kræver sin skyhøie Løn. Nei, Proletarene er ikke værdige de høie Summer. De har en lei Tendæns til at være snafsete og grovmundet, og deres mændeskelige Værdi maa kunde stildes paa Linje med Pungdyr og Smaamændesker.

I sine Ghettoer ligger de og rulder i Sølen, besudlet og hæmsk, mens de glæfser og kaster Ukvæmsord til Overklassen; med sit særegne Sprog - Tungemaalet uden den bløde Ordklang og vælplaserede Laaneord - stiger de op paa kasser og hiæmmesnekrede Kracquer, for at forkynde sit Visvas.

"Gje os Brød, gje no alt Brød te Arbeiderklassen!"

En opvakt Sjæl vil maaske spørre tilbage:

" Og hvad har De nu giort for at fortiæne dette Brød, kiære Fattigmændeske?"

Proletaren bliver stum. En slik Confrontation med sin Tilværelse har han nu slæt ikke ventet sig. Hans begrændsede Forstand haver ganske kiørt sig fast i Muderet, og han halter skuffet ned fra Kassen.

Saa nu skiønner Eder vel, kiære Lesere, hvorfor De aldri faar svar paa Eders patetisque Poster? Vi i Overklassen vil ikke under nogen Omstendighed læfle med en snafsed Proletar. Naar man gifter sig med Fanter, bliver der kun Fanter derutaf! Vi smukke maa holde os høit heved over Bomsestrøgets Halvmændesker, med sine hæslige Visage og Affaldslugter. Det er i den ganske Nations interræsse at oprættholde det Sociale Apartheid, saa Slut med det Satans Katzenjammer! Ak & Ve, de proletarisque Ghettoe trænger saart en sprøitning med Ratopax, før Rottediævlene vælter ud og fortærer os alde.

Skjult ID med pseudonym Løven fr. 22 mai 2009 11:31

Nei, nå ble jeg litt sliten gitt, har aldri sett at du har skrevet så mye før, du holder deg helst til en setn besvarelser. Men dette ble noe langtekkelig og kjedelig. Prøv og bruk dine egne ord så blir det sikkert mer interessant å lese.

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 22 mai 2009 11:33 Privat melding

@Skorpio65
@cab1980@
@Maxtor
@Naam
@og Dere andre på tråden
Sukker er verken bedre eller verre, det er vel vi medlemmer som gjør denne siden til det den er. Sukker speiler altså virkeligheten- på nettet. Vi kommer inn med meget forsjellige ønsker, lager profiler som er mere eller mindre subjektive, atraktive, humorfylte eller kjedelige. Mange er her med ærlige hensikter men det finnes også noen mindre ærlige, altså.
Men, som Skorpio skriver, vi er bare profiler her med mennesker bakk dem. Og vi mennesker, akkurat som profilene våre, er meget forskjellige. Vi forandrer oss og våre menninger og smak fra dag til dag - her refererer jeg til din innleg, Skorpio, igjen.
Noen svarer alle, alle svarer noen, noen svarer ingen og ingen er perfekt. Vi kan ikke forvente svar fra de som ikke vil svare oss.
Gud var dessvarre uretferdig med fordelling av dannelse blandt oss mennesker, det må man bare akseptere og gå videre til neste profil. Kanskje menneske bakk den neste er det vi søker ?????
Fortsatt god helg til dere alle:-)

(mann 35 år fra Oslo) fr. 22 mai 2009 11:37 Privat melding

De flæste vilde ha moderered sine Uttalelse, for at tilpasse Tæxten til Fattigmændeskenes nogsaa begrænsede Capasitet. Undertægnede giør ikke saa, jeg bruger det Sprog supreme som en vælplassered Øx mot den hæslige Proletarknold.

Takk for Critique, vi bryr os ei om den.

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 22 mai 2009 11:44 Privat melding

@Cthonic
Du mente vel med sprøintning av botox, da bliver vi endaa smukkere, eller ???

(mann 59 år fra Buskerud) fr. 22 mai 2009 11:46 Privat melding

@suk er forså vidt enig med deg, men det er litt med dette. Det er frivillig å være medlem her på sukker (enig?) og når du spør om noe så forventer du svar hvis ikke så hadde du ikke spurt... (enig? ). Så når du lager en profil her på sukker og "annonsere eller spør om oppmerksomhet" så håper du i utgans punktet på svar og når du får det så lar du vær å respondere det er og blir Uhøfelig og en uting.
Jeg følger deg litt med dette er ikke uoppfordret at jeg sender deg en mail, du har bedt meg om det og når du da ikke svarer er du uhøfelig eller..... hvis du ikke vil ha mail så ikke spør.... jeg kunne ikke vite at det ikke var meg du spurte...... neste gang skriv mail ønskes av alle men ikke cab 1980 og jeg vil selvfølgelig ikke sende deg noen heller er da ikke uhøfelig.

Skjult ID med pseudonym trantrum fr. 22 mai 2009 11:49

Jeg kan ikke med min beste vilje fatte og begripe hva som gjør et avvisende svar bedre enn taushet fra mottaker ...

Hvis jeg skriver en hilsen til noen, og blir møtt med taushet så vet jeg hvor landet ligger - ferdig med det.

Om man ikke takler å være på et sted som Sukker, som jeg forøvrig synes er en glimrende datingportal, så bør man heller ikke være på slike steder.

Skjult ID med pseudonym fleksnes fr. 22 mai 2009 11:59

@SteinR "For meg virker det helt sykt at noen skal kreve svar av en jente fordi du har sendt en melding? hun skal altså lire av seg en ubehagelig høffelighetsfrase som hun ikke mener og da er dere fornøyde?"

Enig der, og som sakt i andre tråder, så er ikke et svar også et svar. Etter min mening er det på jordet å kreve at en skal svare deg på en meldig du har sendt. Et "ikke svar" er etter min mening et greit svar, kort og konsist hehehe. Det er ikke noe stress, og en slipper å bruke tid på å formulere hva en skal si, samtidig som det ikke oppstår noen misforståelser, 0 svar etter lest melding = ikke interresert.

@Regeay "joda det kan man.. "førsteinntrykk"

utseendet spiller en større rolle en de fleste her inne vil innrømme ;)"

Det er sant, en ser som regel på par sekunder om en er interressert i profilen eller ikke. I "real life" så er det anderledes da en kan bli bedre kjent med folk uten å nødvendigvis date dem, og får et helt annet intrykk av dem. Som sagt så er ikke alle like fotogene heller, ei heller vises sjarm og karisma så bra på et bilde heller.

Så ta online dating for det det er, et greit supplemang til vanlig dating og søken. Bruker du begge har du større sjanser å lykkes, så lykke til med datingen folkens :)

(mann 59 år fra Buskerud) fr. 22 mai 2009 12:00 Privat melding

@suk er forså vidt enig med deg, men det er litt med dette. Det er frivillig å være medlem her på sukker (enig?) og når du spør om noe så forventer du svar hvis ikke så hadde du ikke spurt... (enig? ). Så når du lager en profil her på sukker og "annonsere eller spør om oppmerksomhet" så håper du i utgans punktet på svar og når du får det så lar du vær å respondere det er og blir Uhøfelig og en uting.
Jeg følger deg litt, med det er ikke uoppfordret at jeg sender deg en mail, du har bedt meg om det og når du da ikke svarer er du uhøfelig eller..... hvis du ikke vil ha mail så ikke spør.... jeg kunne ikke vite at det ikke var meg du spurte...... neste gang skriv mail ønskes av alle men ikke cab 1980 og jeg vil selvfølgelig ikke sende deg noen heller, er da ikke uhøfelig.

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 22 mai 2009 12:02 Privat melding

Jepp, @cab1980, det er frivillig å være her på Sukker og det er frivillig å svare eller ikke svare :-))

Skjult ID med pseudonym trantrum fr. 22 mai 2009 12:04

@suk

Så enkelt er det :-)

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 22 mai 2009 12:12 Privat melding

@trantrum
Det er så godt å møte mennesker som snakker samme språk...
Ha en glimrende dag / også på Sukker / :-)))

(mann 32 år fra Nordland) fr. 22 mai 2009 13:35 Privat melding

Kontaktsøking på nettet har vel på mange måter en lavere terskel enn det har i virkeligheten. Og at høfligheten er noe med det første som forsvinner i nettkommunikasjon er en kjent sak. Nettoresultatet av det er ikke så vanskelig å både se og forstå. Har bare vært her i drøyt en uke, men ser allerede tegningen. Har faktisk lagt til en oppfordring i profilen. Avvise er bedre enn å ignorere, syns jeg da. Og ærlig talt, det er jo bare å velge "Ikke interessert" i en nedtrekksmeny. Hvor slakk skal man egentlig være for å ikke gidde noe så enkelt?

Til syvende og sist har det vel ikke den helt store betydningen om man får respons eller ikke, man skjønner jo hvor landet ligger uansett. Det virker bare litt rart at det skal være så vanskelig. Hvor mange her har opplevd at en person bare later som du ikke eksisterer når du tar kontakt med dem i den virkelige verden? Hva ville du trodd om en person som oppførte seg slik? Sosialt evneveik, eller bare uhøflig?

Det hele koker vel ned til det vanlige "Vi er alle forskjellige". Mange syns tydeligvis det er den beste måten å håndtere en uinteressant henvendelse på, så da gjør det vel liten nytte å moralisere og klage over det. Forøvrig mye artig å lese i denne tråden. Ekstrapoeng til Cthonic for et genialt skrevet innlegg.

(mann 59 år fra Buskerud) fr. 22 mai 2009 13:58 Privat melding

@fallch faktisk veldig enig med deg, Cthonic har vel hatt det beste innleget i denne diskusjonen.

Skjult ID med pseudonym Maxtor fr. 22 mai 2009 15:40

Jeg vil takke "cab1980" og "falch" for gode innlegg, og jeg er enig med dere begge.