Alle innlegg Sukkerforum

Det første man skal si er...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mr. nonow ti. 19 mai 2009 02:23

Mitt storste dilemma når jeg skal kontaktke en for første gang er hva skal jeg skrive? jeg synes noe enkelt som: hva med en prat, eller hvem er du da? er litt enkelt, men det er jo rett til poenget. jeg kan jo ikke regne med svar uansett, så da kan personen evaluere profilen min, og mest av alt profil bilde tydelig vis. om personen vill snakke sammen er det bare å sende en enkel men tydelig melding av interesse...

Holder ikke det????

Skjult ID med pseudonym charmy68 ti. 19 mai 2009 04:02

Et godt tips vil jeg heller si at kom med et spørsmål eller en kommentar på profilen til vedkommende. Det trenger ikke være en lang melding, men ikke en melding du sender rundt til alle. Det kan f.eks. være en morsom kommentar hvis humor er viktig for deg.
Det er nemlig ikke ALLE som gidder å lese en profil og kun henger seg opp i bildene. Når da enkelte får spørsmål om ting som faktisk står i profilen så gidder mange ikke å svare, og hvis man faktisk er interessert i å bli kjent med noen her inne og forventer et svar da må man i det minste lese hele profilen. Hadde alle gjort dette tror jeg flere hadde fått svar. Uansett om du ikke skulle få svar, ikke gi opp og plutselig er det noen som svarer..:)

Skjult ID med pseudonym Pixie ti. 19 mai 2009 07:17

Enkelt og greit- hva er det som interesserer deg nok til at du vil ta kontakt? Er det bildet som tiltaler, så les profilen så du kan kommentere noe mer enn bildet. Vis interesse, be henne/ham gjerne utdype noe vedkommende nevner i profilen. Fortell litt om deg selv, så vedkommende ser dere har noe felles. Det høres lett ut, men er vanskelig:-) Lykke til!

Skjult ID med pseudonym jente ti. 19 mai 2009 07:39

"Hvem er du da?"

Hva slags svar ville du selv gitt på en slik melding?

Den er fullstendig upersonlig, og har ikke kostet deg en kalori. Den kan også være sendt til 30 stykker på en kveld. Om hun har lagt mye arbeid i profilen og beskrevet seg selv, er det en svært dårlig åpning. Si heller kort hva du likte eller noe konkret om hva du lurer på...

Husk at jo dårligere førstemelding, jo kjekkere må du være for å få svar. Det er faktisk flere faktorer som avgjør hva slags respons vi gir.

Dine forslag bærer preg av: Jeg får sikkert ikke var likevel, så jeg blåser i hva jeg sender ut... Og mest sannsynlig blir det selvoppfyllende profeti.

Det trenger ikke være lange, festlige førstemeldinger. Spør deg selv hva du skulle ønske de hadde skrevet til deg og skriv det! Lykke til!

Skjult ID med pseudonym jente ti. 19 mai 2009 07:46

Og en ting til: Vi jenter får heller ikke svar på alle meldigner vi sender ut.... Og de av oss som ikke ser ut som modeller må legge litt arbeid i det. Noen ganger hjelper det, andre ganger ikke. That's life.

Skjult ID med pseudonym carmina ti. 19 mai 2009 14:05

Jeg fikk et brev der det sto : Åssen har den dama det da ? ". Det var logg ut med en gang.

Du kunne kanskje ha skrevet : Hei. Jeg er en gutt på XXår som bor i Oslo. Jeg er på her på sukker forde jeg ønsker å treffe en ??
Det hadde vært hyggelig om du tittet innom profilen min og sendte meg noen ord tilbake ?

Tar gjerne kritikk på forslaget.

Skjult ID ti. 19 mai 2009 14:09

@ carmina

Zzzzzz...

Skjult ID med pseudonym carmina ti. 19 mai 2009 14:11

Som betyr ???????????

Skjult ID med pseudonym carmina ti. 19 mai 2009 14:14

@skjult ID.

Jeg er veldig dårlig på det språket. Fint om du forklarte en som ikke er helt oppdatert her :-))))))))

Skjult ID ti. 19 mai 2009 14:17

@ carmina

Det betyr at jeg syntes ditt forslag til brev-tekst til mr.?? ikke var noe som helst bedre enn "Åssen har den dama det da ?". Hans tekst var i alle fall i mine øyne på ingen måte så dårlig/smakløs/malplassert at den skulle medføre resolutt avlogging. Ditt forslag, derimot, er i mine øyne "kjempe-snork".

Skjult ID med pseudonym carmina ti. 19 mai 2009 14:22

ok.snork ja..da henger jeg med. Takk for tipset, Men bare ordet ÅSSEN.........gjør at jeg grøsser .

Skjult ID ti. 19 mai 2009 14:24

@ carmina
...vel, om det ikke skal mer til enn det, så....

Skjult ID med pseudonym carmina ti. 19 mai 2009 14:25

Bare nevner at jeg får mange svar på mitt forslag..... :-)))))))))))))))))))))

Skjult ID ti. 19 mai 2009 14:27

@ carmina
Ja, det er mulig det funker for folk i din generasjon. I generasjonen under funker det dårlig.

Skjult ID ti. 19 mai 2009 14:28

(Mente en-to generasjoner under.)

Skjult ID med pseudonym carmina ti. 19 mai 2009 14:31

Tar hintet med et smil :-)))

Skjult ID ti. 19 mai 2009 14:34

@ carmina
Ikke noe hint, mener bare å si at den type formuleringer i meldinger slår ikke an i min generasjon, og jeg kan da følgelig ikke råde deg/korrigere deg.

Skjult ID med pseudonym Jarle89 ti. 19 mai 2009 14:51

Det skal mye mer til for en gutt å få seg en jente enn for en jente å få seg en gutt : P Erfarent...

"Hei. Jeg er en gutt på XXår som bor i Oslo. Jeg er på her på sukker forde jeg ønsker å treffe en ??Det hadde vært hyggelig om du tittet innom profilen min og sendte meg noen ord tilbake ?"

Hadde sikkert funket om det var en jente som skrev det. Som gutt ser jeg det utrolig vanskelig : ( Jenta skulle tro jeg var sinnsvak. Har prøvd noe lignende. De fleste svarer ikke, og de som svarer, svarer med en veldig trøtt og kjedelig mine, som om de var helt uintressert og bare svarer fordi de kjenner at de "må". Mange av de jentene jeg har sett bilder av i Oslo, så får du liksom intrykk av at de er ute etter litt "kulere" saker enn det der. I alle fall hva jeg har erfarent : ( Uansett hva du sier så er det alltid et eller annet som er "feil" ifølge dem.

(mann 52 år fra Akershus) ti. 19 mai 2009 14:55 Privat melding

Start første mail med noe som gjør at mottaker skjønner at du i har lest profilen. Det viser i allefall litt interresse og det ser ikke så masseprodusert ut. Gi åpning for svar på mailen din, gjerne med generelle spørsmål.

Skjult ID med pseudonym Kanskje. ti. 19 mai 2009 15:21

Jarle89 skrev: "Uansett hva du sier så er det alltid et eller annet som er "feil" ifølge dem."

Det er akkurat dét. Virker som folk er så utrolig cocky og med nesa i sky nærmest *ser etter* ting i teksten som de kan 'kicke' på. Av og til er ett "feil" ord nok. Da sliter man.... Ingen takhøyde eller romslighet. "One strike and you're out". Og jeg er en som klarer å formulere meg ganske bra skriftlig. Lurer på hvordan det da er for dem som sliter med dét i tillegg...

Nå er jo det forsåvidt greit, for folk som reagerer på den måten på sånt småtteri og ikke kan le det bort er ikke jeg ute etter. Men det er litt irriterende når man skriver noen meldinger frem og tilbake, og ting ser greit ut, og så kommer man "i skade for" å komme med en uskyldig liten spøk, en morsom slengbemerkning eller bare et ord / uttrykk som ender hele greia. "Viktig med humor" skriver alle. Det de ikke skriver er at det må være nøyaktig *deres* humor, med nøyaktig *deres* ordvalg. OK - nå høres jeg bitter ut her; jeg bryr meg ikke egentlig *så* mye som det virker her. Det er bare lettere irriterende.

Fortsatt blid, jeg. ;)

Skjult ID med pseudonym Hansa ti. 19 mai 2009 15:53

@Kanskje: Der er jeg helt enig! Humor i meldinger har aldri funka! Aldri! Og jeg regner meg selv for å være en seriøst morsom MF...

Man må også huske at det er forskjell på generasjonene. En dame på 40 er nok mye mer overbærende og har nok mye større evne til å se igjennom fingrene med feil og lyter. Tenk nøye igjennom hvorfor en 25 år gammel studinne befinner seg på Sukker. Da jeg var student var det 0 problem å finne treffe noen. Man møtte jo folk hele tiden og det var jo fest i ett sett :) Det virker nærmest rart at studenter som studerer ved store universiteter eller høgskoler må på nett for å finne seg noen. Det sier seg selv at disse er endel kresne...

Skjult ID med pseudonym Frøken H ti. 19 mai 2009 15:55

Hei!
Synes det er latterlig å tenke så nøye gjennom hva du skal skrive!! Du må jo gjøre deg noen tanker når du leser profilen, og skrive ut fra hva du føler og tenker da!! Ikke tenke; dersom atte - hvis om atte... ! Noe har jo trigget deg!!
Kan godt være kort, har du skrevet det rett fra følelsene eller tankene kommer det noe bra!! :)
H

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 19 mai 2009 16:31

Hva er det som forventes egentlig? En Hamsun´sk fortelling om seg selv? Da er jeg redd det blir en standard presentasjon som sendes til alle. Det blir neppe godtatt det heller.

Det er grenser for hvor kreativ man greier å være om seg selv. Iallfall så lenge de fleste har en profil der grunnleggende vita alt er listet opp sammen med diverse tekstlige presentasjoner.

(mann 29 år fra Oslo) ti. 19 mai 2009 17:03 Privat melding

Kanskje skrev : "Lurer på hvordan det da er for dem som sliter med dét i tillegg..."

Jepp, det gjør jeg vett : ( Sier ofte saker uten å tenke riktig igjennom hvordan den andre kan tolke det. Virker jeg litt for ivrig, er det ute med meg med en gang. Noen klarer bare ikke å se at det er mer ved en person enn bare sukker-siden T_T Jeg vet personen i alle fall skal kunne ses på uten at du grøsser, men jeg er da vel ikke sååå stygg : ( Hadde vært gøy om det fantes en som faktisk kunne være med på å møtes etter de 3-4 første mailene, det er vanskelig å snakke mye om saker over mail XD
<-- Eller???

Skjult ID med pseudonym Kanskje. ti. 19 mai 2009 17:15

Jeg tenkte mest på de som er dyslektikere e.l. da jeg skrev det, men det å bli tolket feil - eller kanskje heller *være redd for* å bli tolket feil - er jo en gjenganger jeg kjenner meg godt igjen i. Skal ikke mer til enn at den andre personen ikke svarer på en stund det, så går man igjennom teksten man skrev mange ganger for å se om det var noe "fælt" der dersom det ble tolket feil.

Så er det jo også en masse 'regler' man skal følge da, for å ikke virke desperat etc. Så lurer man på om den andre personen ikke svarer på en stund fordi h*n følger disse 'reglene', eller fordi h*n rett og slett ikke er spesielt interessert.

Ska'kke værra lett, vøtt.

( <----- en spøkefull setning som forøvrig sikkert ville være nok til at enkelte ikke ville ha skrevet mer med meg... ;) )

Skjult ID med pseudonym Anne Nym ti. 19 mai 2009 17:23

Du... Jarle 89... Du skriver "Jepp, det gjør jeg vett"
Det er "vøtt" som er det riktige ordet. Jeg har satt deg som uinteressant nå! ;-)

Skjult ID med pseudonym gutt 23 ti. 19 mai 2009 17:39

tror mange her inne er fortsatt på det mentale stadiet der man praktiserer

Se men ikke røre..
All talk no walk..
borte bra, hjemme best ;)

catch my drift Jarle89?

Skjult ID med pseudonym anonym34 ti. 19 mai 2009 17:51

Prøv å få danne deg et bilde av dama. Bildet sier veldig mye. Ikke bare om hun er pen eller ikke, men om stil og hva hun vil utstråle. Skal du først kommentere utseende så si noe om øyner eller smil. Har hun en lang profil med mye info vil hun at du skal lese denne og ikke bare se på bildene. For eksempel kan hun være kjempepen og drittlei tullete menn som kommenterer bare det. Humor er bra du om klarer å lese hvilken type humor hun har ut fra teksten. Du må få dama til å føle at dette er din personlige mail akkurat til henne. Fortell litt om deg selv, men kun det som du tror appelerer til henne. Ikke lyv da får du trøbbel senere. Avslutt med et par spørsmål: Ikke fordi du lurer på det, men fordi du tror at hun kansje vil fortelle deg og for å gjøre deg selv spesiell. Mange damer får mengder mail og da må du skille deg ut. Du trenger heller ikke skrive langt. Klarer du å skrive kort, men veldig velvalgt er det det aller beste. Vi menn er på jakt og må tenke taktikk. Damer har det annerledes: 90% av damene ute på byen trenger ikke gå til sengs alene om de ikke vil det. Veldig, veldig få menn har det slik om de ikke har penger eller status. Jævlig frustrerende, men sant..........

Skjult ID med pseudonym Anne Nym ti. 19 mai 2009 18:38

Skriv at hun har fine pupper. Da får'u napp!

Skjult ID med pseudonym anonym34 ti. 19 mai 2009 19:11

Har dama silikonpupper er det helt riktig. Sannsynligvis er hun dum som et brød, men ikke så dum at hun bruker titusenvis på noe som ingen skal legge merke til...... Poenget mitt med å tilpasse meldinger gjelder alltid. Uansett vær og føreforhold

Skjult ID med pseudonym Jarle89 on. 20 mai 2009 09:47

@kanskje

Jeg har ikke dyslektsi på den måten nei, men det er jo fortsatt vanskelig?

@Anna Nym

Detaljer :p Skulle virkelig ikke spille så stor rolle. Hvis man må late som man er en annen for å få noen intressert er det virkelig ikke verdt bryet. Man skal like en for den de er. Hva spiller det vel for rolle om noen skriver "vett" istedenfor "vøtt" eller "åssen" istedenfor "hvordan" eller "ska'kke" istedenfor "skal ikke" alrovlig talt : ( Du forurenser lufta

@Gutt 23

Har hørt det før ja... mene, hva prøver du å si egentlig??? I nettdating er det jo logisk at det er sånn uansett hvordan du vrir eller vender på det, men man er vel ikke her for å kødde med folk. I allefall et høflig avslag hadde vært fint om de ikke var intressert fra begynnelsen, istedenfor å fortsette preike til de ikke gidder mer. Om man ikke er her for å oppnå noe, hvorfor være her?