Alle innlegg Sukkerforum

Om utdanning og røde blader

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nysgjerrig ti. 19 mai 2009 19:08

Jeg har fem års utdanning, og ser nok bedre ut enn gjennomsnittet..... Men leste på en tråd under her at utdanning og matcher påvirker hverandre, men ikke nødvendigvis så mye. Har akkurat sjekket en mann på samme alder med 75 i match, bor i samme fylke som meg. Vi har orange eller røde blader på utdanning, emosjonell eq, sosial iq, erfaringssøkende....og mange andre ting. Jeg synes rødt eller orange blad på erfaringssøkende er usexy, og ville heller ikke likt det på varighet, for å ta det andre ytterpunktet (jeg søker varig forhold) Hva synes dere er de verste bladene på trærne?

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 19 mai 2009 19:20

Omtrent som deg nysjerrig kanskje..
Rødt blad på varighet og røyk, sosial IQ og sexlyst er passe usexy for den små-kresne hingsty..

At du får mange orange-røde blad kan imidlertid være et tegn på at du er ennå mer kresen enn det mest kresne dyr her inne..
kanskje du må justere litt veldig viktig/absolutte krav, så blir kanskje bladene litt mer levende og spennede....

Skjult ID med pseudonym mjau ti. 19 mai 2009 19:24

Jeg reagerer jo på de røde bladene, men tillegger de ikke så stor vekt i første omgang. Om profilen virker OK, så sender jeg en mail og etterhvert kan man jo få svar på "årsaken" til røde blader

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 19 mai 2009 19:26

Avslappet holdning fra en bedagelig pus..
Må være en positiv avslappet rase-katt.. spennede..

Skjult ID med pseudonym mjau ti. 19 mai 2009 19:28

Helt feil har litt adhd................ alltid i farta og på jakt

Skjult ID med pseudonym anonym34 ti. 19 mai 2009 19:29

Synes hele matchsystemet er en uting. Burde ihvertfall kunne deaktiviseres. Ser på bilder som sier mye om stil og personlighet. Liker jeg det jeg ser leser jeg profilen. Så er det bare å maile + event date. Synes trærne er fine om høsten jeg.
Hele matchsystemet kan hindre at du kommer i kontakt med mennekser. Har satt matchen min til ekstremt gjennomsnittlig. Har fått 170 besøk på en uke og flere brev hver dag. Mange er faktisk interessante og passer meg langt bedre enn de jeg kom i kontakt med før. Jeg har 7 års universitetesutdanning og vet definitivt hvem jeg er. Dere kvinner drukner sikkert i kontakter fra menn, men for oss er det annerledes. Snakk om å ikke se skogen for bare trær..........................

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 19 mai 2009 19:30

Svisj..ajjj.. ikke piske hingsty for småting da mjau..
gjør vondt.. ikke..ajj..

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) ti. 19 mai 2009 19:31 Privat melding

Haha Kaféliv er en gjenganger.... :p

Naturfag er også kjip å ha med å gjøre til tider...

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 19 mai 2009 19:37

Kjære vene! Gi nå bengen i bladene - det viktigste er vel å treffe personen og finne ut selv hvordan vedkommende er?

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) ti. 19 mai 2009 19:41 Privat melding

@Yeehaw: Helt sant :) Uansett så er det da litt show å se hva vedkommende har svart :D

Skjult ID med pseudonym Løven ti. 19 mai 2009 20:22

Jeg er ikke opptatt av trærne i det hele tatt, svinger så vidt innom - men tar ikke mye notis av det. Jeg leser teksten og ser på bildet, er det noe som fenger så sender jeg en mail - og håper på det beste... Thats me.

(kvinne 42 år fra Oslo) ti. 19 mai 2009 20:26 Privat melding

Jeg blir kjempenysgjerrig (men tør ikke spørre) når bladene er knallrøde på det seksuelle plan... :)
Kan liksom ikke starte innledningen med "Hva skrev du på de sexrelaterte spørsmålene egentlig...?? Er du en sexfreak, eller?? Hva er det du gjør i bingen og utenfor egentlig??"
Enten blir jeg svartelista tvert, eller så får jeg ikke fred i det hele tatt, det er sikkert ett av to :D

Skjult ID med pseudonym flo joe ti. 19 mai 2009 20:35

Rødt blad på røyk = takk for meg.

(mann 52 år fra Akershus) ti. 19 mai 2009 21:12 Privat melding

Høstfarget tre kan være meget interessant, men ved knallrødt på ønske om barn lukker jeg og går videre. Er 43 år og har produsert 2. Jeg skal ikke ødelegge andres ønske om samme glede, men er altså ferdig selv ;-)

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 19 mai 2009 21:39

Jeg gjør om relasjonsprofilen min rett som det er (akkurat nå kjører jeg en sekvens med endringer en til to ganger pr. døgn. Dette har jeg gjort de siste to døgnene). Ingen store endringer hver gang, men litt her og der. Skulle man sjekket bladfargen slavisk ville jeg framstått som vinglete på flere variabler. Morsomt å prøve seg litt fram :-)

Skjult ID med pseudonym jaseidet ti. 19 mai 2009 21:49

Eg ser med interesse på treet, men det er ikkje det som avgjer. Det er teksten ho har skrive og bileta som avgjer om eg skal ta kontakt. Men blada kan vere utgangspunkt for mange interessante samtalar - når ein startar å utfordre kvarandre på kvifor enkelte blad er oransje eller raude, kan ein finne ut mykje om kvarandre. Kanskje det handlar meir om korleis ein har tolka spørsmålet enn om kva ein meiner og korleis ein er.

Skjult ID med pseudonym Spitch ti. 19 mai 2009 21:55

Enig med jaseidet. Dette har vært utgangspunktet for mange artige og interessante mailutvekslinger :-)))

Skjult ID med pseudonym mjau ti. 19 mai 2009 21:58

Håpet er lysegrønt........rødt er kjærlighetens farge.

@yeehaw
Om alle skulle gjøre som deg for å se om det er mere "fisk" i sjøen bare ved å gjøre endringer for moro skyld, ville jo dette treet vært dødt for lenge siden. Da lyver du jo for deg selv..... er det noe å skryte av da ?

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 19 mai 2009 22:04

@ mjau:

Egenbeskrivelser er sjelden statiske. De kan variere over tid på samme måte som egne preferanser. Kanskje endrer man også egne ønsker om hva man ser etter. Det dreier seg altså mer om ærlighet enn om juks. Å lage en relasjonsprofil som vi står for uansett vær og vind blir feil.

Det blir heller ingen voldsomme endringer i toppskiktet av kandidatene. Sånn sett er relasjonsprofilen mer robust enn man skulle tro.

Skjult ID med pseudonym lurifaks on. 20 mai 2009 00:55

"Jeg har 5 års utdanning, og ser nok bedre ut enn gjennomsnittet....." Den tok kaka! Høres ut som innledningen på tidenes dårligste frierbrev, hehe

Skjult ID med pseudonym Joques on. 20 mai 2009 01:35

@lurifaks: eller et innsenderbrev i et "kulørt" magasin? :o)

Ellers treffer jasidet spikeren på hodet. Det er så store forskjeller i hvordan man tolker de spørsmålene, at... Så kan man kanskje gå inn i en metadiskusjon om hvordan selve _tolkningen_ av de spørsmålene sier noe om en...? :o)