Alle innlegg Sukkerforum

Når meldingshistorikken er sletta..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Håkon82 on. 20 mai 2009 18:25

Har nå vært her godt over 45 dager, dvs samme perioden det tar før sendte emldinger blir sletta. I starten er man jo høyt og lavt og innom de fleste profiler. Noen biter man seg veldig merke i og legger mye i meldingen man sender. Disse husker man selvsagt.

Men så er det andre som man har skrevet en kjapp melding til, noen man har vurdert å skrive melding til, men har utsatt det til senere fordi man vil legge mer i det og har dårlig tid eller sitter litt dårlig til.

Spørsmålet er.. Nå er jo historikken på mange borte. Er mange ansikt jeg er veldig usikker på om jeg har sendt til eller ikke. Hvordan er det med dere? 1. Husker dere alle dere har sendt melding til? 2. Husker dere alle dere har fått melding fra? Og vil også evt. legge merke til at dette er runde 2 fra vedkommende om det kommer en ny "første melding" ? Noen som har opplevd dette?

(kvinne 54 år fra Buskerud) on. 20 mai 2009 18:36 Privat melding

De alle viktigste/interessante, uansett om det var inn- eller -ut mail husker jeg godt, åååå ja :-)

Skjult ID med pseudonym stjerne on. 20 mai 2009 20:52

Bruk notat feltet og skriv dine egne notater til de profilene du er innom og har skrevet til..en liten huskelapp til deg selv..
Det er bare du som kan lese dette.
Når du da er usikker på om du har skrevet til dem eller ikke..trykk da bare på notatfeltet og så ser du hva du selv har skrevet.

Skjult ID med pseudonym gørl on. 20 mai 2009 20:59

Ikke for å være frekk, men jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å ikke huske hvem man har sendt brev til...
At man ikke husker om man har vært inne på profilen, er så sin sak. Men jeg vet godt hvem jeg har skrevet til. Har opplevd flere ganger at menn skriver for første gang som om det skulle vært den første. Det er veldig rart for meg. En av dem hadde jeg kommunisert med i ukesvis og en hadde jeg til og med vært på date med. Jeg måtte minne ham på hvor og når.... My God!!!
Enig med stjerne. Skriv opp navnene på en liste/notatfeltet om du har så dårlig hukommelse eller skriver til så store mengder at du mister oversikten.

Skjult ID on. 20 mai 2009 21:00

@ gørl
Du kan ikke ha gjort store inntrykket da vet du...

Skjult ID med pseudonym stjerne on. 20 mai 2009 21:10

@gørl
Det finnes et notatfelt på alle profiler...
Lengst til høyre på menylinjen der hvor album etc..ligger.Trenger ikke et eget ark ved siden av.
Dessuten så kommer det vel også opp tidligere kommunikasjon når du skriver ny mail...gjør det ikke??

Jeg har vært her en god stund og jeg må si at jeg ikke husker alle jeg har mailet med.Selvfølgelig husker jeg de jeg har skrevet med over tid, men de som jeg har takket pent nei til er litt vanskelig å huske...