Alle innlegg Sukkerforum

Så bedritent har jeg det egentlig.

Vis siste innlegg
(mann 43 år fra Oslo) to. 21 mai 2009 00:42 Privat melding

Innse det folkens. hadde vi vært så fornøyd med tingenes tilstand som vi later til være hadde vi ikke vært her på sukker. Ærlig talt, det hadde vi ikke. Er lei av å lese hvor bra folk har det. Derfor denne tråden der vi kan dele med omverdenen hvor miserabelt tragisk vi egentlig har det. Jeg starter: I dag har jeg brukt 12000 på å reparere rustholeken av en bil jeg har. På den lokale puben var det de lokale fyllikene som alltid var der og jeg orket ikke drikke meg full engang. Nå spiser jeg makaroni med ost, men mangler smør så det smaker egentlig dritt. Skal jeg legge meg eller "kose" meg med dansband jukebox, det er det store spørsmålet. Noen værre?

(kvinne 42 år fra Vest-Agder) to. 21 mai 2009 00:47 Privat melding

ha ha ha=)
Hver dag kan ikke vere en fest......men det er vel det samme enten man er singel eller ei akkurat det da!
Har det fint jeg iallefall.Trenger ingen prins på en hvit hest for å redde meg fra elendighetem....synes bare ting er ekstra bra når man er to=)

Sov godt.....i morgen er en ny dag.....kanskje det blir kjempefin vettu ;)

Skjult ID med pseudonym wendy to. 21 mai 2009 03:01

@TS

Grunnen til at du har det bedritent er jo at du velger det?? Kan ikke se noe annet enn at alle grunner til at du har det så fælt er direkte konsekvenser av valg du har tatt, eller situasjoner du selv kan gjøre noe med. Folk som er glade og har det bra er på samme måte ofte et produkt av sine holdninger og valg. Det er dette som skiller oss to, nittensøttifire...; Du vil mest sannsynlig se på et glass som halvtomt, mens jeg ser på det som halvfullt.... Innerst inne håper jeg at du har det litt bedre enn du gir uttrykk for ;) bare sånn med tanke på de som er rundt deg ;)

(mann 35 år fra Oslo) to. 21 mai 2009 08:26 Privat melding

Glasset er verken halvfullt eller halvtomt, men for stort.

Skjult ID med pseudonym Rabalder to. 21 mai 2009 09:22

@TS
Å "investere" i reparasjon av bil eller bil i det hele tatt er ingen spesiellt god ide, har ingen fortalt deg det?
Still deg spørsmålet: Trenger jeg egentlig bil?
Hvis ja:
Still deg spørsmålet: Er det noe jeg kan gjøre for å bli uten dette behovet?
Hvis nei:
Skaff deg en billig eldre (gjerne veteranbil: lav årsavgift, lav forsikringspremie) som er enkel nok til at du uten spesialverktøy kan gjøre alt selv.
Skaff servicemanual og invester i det mest vanlige verktøyet.
Sørg for å sette opp et vedlikeholdsregime som du faktisk følger, peile olje, skifte olje, filter, skifte bremseklosser,-sko, -skiver, bremsevæske osv.
Reparasjoner kan man oftest ta selv, toppakning, eksosanlegg, drivaksler, tetninger, støtdempere, forstillingsdeler osv.
Det er MYE enklere enn folk faktisk tror, masse peng å spare, delene er tilgjengelige, billige og konstruksjonen er laget for å kunne repareres med enkle verktøy.
Anbefalte kjøretøyer (over 30 år):
Volvo 140 serien, tidlig 240 ?
Opel Rekord
Ford 17 M, Cortina, tidlig Taunus og lignende
Tidlig Peugeot
VW alle eldre typer, Golf opptil serie 2
Alle militære kjøretøyer før Gelendewagen
Eller kjøretøy som er registrert som motorredskap eller traktor, finnes noen "vanlige" kjøretøy som har denne registreringen.

Hvis du klarer å konkludere med at du egentlig ikke trenger bil: Få driten på dynga fort som f%&¤!! Smør sykkelen og lær deg å snike i kollektivtrafikken evt. kjøp månedskort. Meld deg inn i en Bilpool for å dekke sporadisk behov, lån/lei bil av venner osv.

Skjult ID med pseudonym Rabalder to. 21 mai 2009 10:01

@TS (igjen)
Vedr. makaronien så må du jo selvsagt ha smør, du trenger nok en hushjelp, selg bilen og bruk penga på noen som kan administrere matvarelageret ditt. To fluer i en smekk :D

Fyllikene kan røykes ut med følgende metode: I tre dager forut for aksjonen lar du makaronien være og spiser bare grønn ertestuing! Ertestuing til frokost, til lunsj, til middag og til kvelds. Den MÅ være grønn. Dette setter igang en meget livlig prosess i tarmsystemet som i første omgang genererer en mengde støy. Folk vil høre rumling lik jordskjelv på lang avstand. De vet foreløpig ikke hva som venter dem. Ta opp rumlingen på en MP3-spiller elns. Sørg for å bli såpass forkjølet at du blir tett i nesen eller mister luktesansen. Oppsøk puben den tredje dagen på dietten. Gasstrykket vil nå være formidabelt og tarmslyng kan være nært forestående. Grunnet støyen kan skjeve blikk forekomme. Plassér våpenet (deg selv) innerst i lokalet, da virkningen skal drive klientellet UT av lokalet. Åpne ventilen på gløtt, forsøk å gjøre det lydløst (meget krevende å få til, men forsøk etter beste evne). Slipp gass, klientellet vil alle som én forsøke å komme seg ut av lokalet så snart svovelsulfiden entrer deres nesebor. Gassen virker svakt kvelende, hovedsakelig ingen langtidsskader, men utløser umiddelbart kvelningsfornemmelser og meget sterkt ubehag, folk vil søke seg vekk, ut i frisk luft. Fylliker også. Det kan bli trengsel ved utgangen, kan være en fordel å rydde litt ved utgangen(e) først.

Voilá! Nå har du puben for deg selv, helt for deg selv.
Og det vil gjenta seg hver gang du trykker på "Play" på MP3 spilleren som du nå ettertrykkelig har tjuvkoblet på pubens PA-anlegg.
Som lydige hunder vil fyllikklientellet (og dessverre betjening) flykte hals over hode når de hører rumlingen og instinktivt vet hva som bokstavelig talt er i gjære....

Advarsel. Ved alvorlig mageknip oppsøk lege, tarmslyng kan være dødelig.
Advarsel 2. Få noen til å rekognosere puben før aksjonen da du nødig vil ramme folk du senere ønsker å omgås.

Skjult ID med pseudonym Joques to. 21 mai 2009 11:17

Edit: Glem det, jeg ser at TS bare fleipa :-p

Skjult ID med pseudonym amadeusM to. 21 mai 2009 11:20

Har snakket med kvinner inne her som har det verre en deg nitten974...
Du har ihvertfall råd å fikse rusthulken din...ler , vudert vrakpant og en billig hopp på sydentur ? :)

(mann 45 år fra Vestfold) to. 21 mai 2009 20:47 Privat melding

Livet går litt opp og ned... mange er inne her fordi de er lei av å være singel, og fordi det er lite seriøst å finne på byen med mindre man bor i Oslo. Det er sjelden noe bra sjekkesteder for de i 30 åra i småbyer med 40.000 innbyggere.

Jeg er alene nå og har det bra.. men synes det er interessant å lese litt i forumet her. :-)

Skjult ID med pseudonym stjerne to. 21 mai 2009 20:53

Tror ikke Oslo er noe bedre enn andre steder når det gjelder å være singel....