Alle innlegg Sukkerforum

hyldest til forumeskriverne

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym speilegg fr. 22 mai 2009 08:32

hurra-nå er jeg med. ble superbruker igjen inatt, etter flere mndr. uten. hovedsakelig for å bidra her inne, for jeg har vært innom forumet titt og ofte. og lest og ledd og blitt provosert. men dere er så søte og fine. jeg blir litt småglad i dere, scorpio, snupp og alle andre. er jeg rar? sikkert. men sånn er det med den saken. kan hende jeg blir tøff nok i trynet til å ikke være anonym her en dag. men et skritt av gangen. ha en strålende dag kjære medmennensker!

Skjult ID med pseudonym Isabjella fr. 22 mai 2009 09:11

Må innrømme at det klødde i mine fingertupper når jeg ikke var medlem også.... ;))
+ at det var så himla kjedelig at det ikke var noen som titta på min profil, men hele tia jeg som titta på andres profil :D

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 fr. 22 mai 2009 12:19

@Speilegg
Velkommen "tilbake", jeg tror nok at det er en del som leser forum som i hvertfall enkelte ganger "biter seg i leppa" fordi de ikke kan bidra... ;-) Jeg vet ikke helt om man må være "tøff i trynet" for å vise seg i "offentligheten", men jeg vet jo at motivasjonen for å være anonym varierer... og at det kan være mange gode grunner for å være anonym... Jeg håper i hvertfall at du, og flere med deg, tar steget ut i lyset sånn etterhvert, alltid koselig med en person bak uttalelsene... ;-)

PS. Det at noen er "småglad" i meg er vel ikke det verste som har skjedd meg... :-D

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 22 mai 2009 12:25

Synes blant annet du fortjener de flotte ordene jeg, Scorpio. Du er reflektert og positiv og jeg vet at du sprer mye glede for mange! :-)
Fint at du er her.....sammen med flere andre.

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 fr. 22 mai 2009 12:48

Hmm, det var da voldsomt da... ;-)
Men jeg takker og bukker allikevel!