Alle innlegg Sukkerforum

Flere baller i luften

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym rev fr. 22 mai 2009 11:47

Hei
Det er et ord som går igjen. Hvor en faktisk om en tenker sg om kan betyr: Ja jeg har flere menn/damer jeg dater. Så du må sjønne du blir en av ballene. Den ballen som blir liggende igjen er den jeg vil ha.
Men kan så klart også bety at en er en aktiv person hvor det skjer mye.

Det er jo en kjent sak at flere sender ut meldinger til forskjellige. Hva gjør dere når dere plutselig får svar fra mer enn en person. Når en skriver med flere. Og dem virker bra alle sammen. På forskjellige måter. Det kunne vært fristende å tatt det ene fra den andre og noe fra dem andre. Så hadde en kanskje hatt the one. Hva gjør dere? Og hvordan vet dere om det er riktig? Hva om det var et dårlig valg? Hvordan går en tilbake til en av dem andre? Hvordan fungerer det? Vedlikeholder dere? Hvordan?

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 fr. 22 mai 2009 12:31

Har ikke det problemet...av respekt for meg selv og andre så utforsker jeg bare en profil av gangen...synes det er mest "fair" på den måten... At andre gjør ting anderledes har jeg ingen problemer med, men det passer da bare ikke for meg... ;-)

Jeg tror nok en god del av frustrasjonen her inne er forbundet med at alt skal gå så raskt, "chill" litt og ta dette for det det er. En tilleggskanal til å treffe nye mennesker, og kanskje en dag så treffer du den fremtidige kjæresten her også. (Om du venter "lenge nok" så kanskje du treffer igjen noen ekser også... ;-o )

Skjult ID med pseudonym marini fr. 22 mai 2009 12:51

Til dags dato har jeg aldri vært interessert i flere personer samtidig, har nok med å kunne bli interessert i en..... Mulig menn og kvinner er forskjellige der. Jeg ville ikke ha datet en mann som datet flere samtidig.

Man må kunne utforske flere profiler samtidig, og skrive med flere hvis man har lyst, men å date flere på en gang, høres slitsomt ut for meg i hvertfall. Men det kommer jo an på hva man søker her inne. Er man ute etter et harem, er dette nirvana for slike menn.

Skjult ID med pseudonym DrKosmos fr. 22 mai 2009 16:18

Jeg møter flere damer, og jeg ser virkelig ikke noe galt i det. Så lenge det kun er på et, hva skal jeg si, platonisk plan.
Problemet oppstår når man fører damene bak lyset. Altså sier at man kun er med en når man er med flere o.s.v.
Om jeg skjønner at en dame virkelig er interessert i meg, så må man se på seg selv og tenke er dette muligens dama med stor D,? (snakker ikke BH størrelse her ;)

Om svaret er ja, så bør man sporenstreks kutte andre løse tråder. Det er faktisk stor forskjell på å ta en kaffe eller øl og det å våkne opp hos henne for tredje gang å spørre hvor hun har lagt tannbørsten.

Skjult ID med pseudonym easy2love fr. 22 mai 2009 16:58

Har nok brukt de ordene sjøl også noen ganger ja.....
Jeg svarer de aller fleste,og får jo sånn sett en dialog med flere...
Men når det går mot feks en date med en,sier jeg til andre som skriver at jeg for tiden har flere baller i lufta......
Greit å finne ut av en,før man går videre til neste......
Jeg ville ikke avtalt flere dater samtidig iallefall.......greit å gjøre seg opp en mening først:)

Skjult ID med pseudonym rev fr. 22 mai 2009 17:06

@DrKosmos
Hvodan gjennomføres flere møter med forskjellige personer?
Tenker på at si at du møter ei på mandag, det går greit. Og vil ikke avvise.
Du har uteståeende tre andre.
Du møter dem.

Dem som ikke er noe avbryter en med.
Men dem som er kanskje eller ja. Hva gjør en.
Fortsetter å møte dem seperat for å lære å kjenne.
Hva sier en nå en av dem vil invitere deg med på noe si på torsdag. Akkurat når du skal date ei annen.

Det må være stress spør du meg...

Eller møter en, en person. Ser hvordan det går. Går det ikke bra møter en ei annen av dem en vedlikeholder?

Alle vil vel ha den best mulige kjæresten. Så har en kontakt med fire, vil en vel ha den beste. Må bare finne ut hvem det er.
Grunnen for en gjør det slutt er jo fordi det ikke var den beste. Det er jo bare spørsmål om hvordan det skjer.
Det er vel ingen som bare aksepterer alle feil med den en dater, bare fordi den vil møte deg. Og kanskje liker deg,

Skjult ID med pseudonym rev fr. 22 mai 2009 17:09

@easy2love
Hvordan reagerer dem når du sier jeg dater andre?
Og hvordan gjør du når du dater den første og det ikke er fyrverkeri av kjærlighet og den du har drømt om i alle år. Er du plutselig litt opptatt fremover overfor hun du dater. Også vips dater en ei av de andre som en tror kan være noe?
Og slikt pågår det?

Skjult ID med pseudonym easy2love fr. 22 mai 2009 17:31

@rev

Har egentlig ikke fått noen negative tilbakemeldinger på det......er jo i det minste ærlig!
Og dater er kanskje litt feil.......møte noen.....for første gang liksom.
Visst man sankker såpass mye med en person at det går mot ett møte,så forteller jeg det ved andre hendvendelser...."flere baller i lufta".......
Greit å gjøre seg opp en mening før man går videre.
Jeg synes ikke dette er negetivt!! Dkulla man droppet og svare andre da.....siden man snart skal møte noen??
Skal også sies at jeg ikke er den som skriver i det vide og breie før ett møte....så er jo bare det det er....et møte=)

Skjult ID med pseudonym easy2love fr. 22 mai 2009 17:32

he he...gikk litt fort dette.....

Snakker såpass......
og
skulle man droppe.....

=)

(mann 52 år fra Akershus) fr. 22 mai 2009 17:41 Privat melding

Er mann, og en enkel sådan. Vel evner jeg og både kjøre heis og tygge tyggegummi samtidig, men å ri mere enn en hest på samme tid, det lar jeg være ;-)

Skjult ID med pseudonym DrKosmos fr. 22 mai 2009 18:14

@Rev

Det som er viktig her er jo å være ærlig å prioritere. Jeg vil alltid prioritere den jeg føler jeg har størst sjanse til å faktisk få et forhold med. Samtidig så ville jeg ikke brutt et løfte om jeg har avtalt en date med en annen samme dag. Da får man bare si at man har kjempelyst, men at man dessverre har lagt andre planer den dagen.

Nå skal jeg ikke si at jeg har 8 damer gående på gress for det er langt fra sannheten. Men noen av de jeg har møtt har jeg jo blitt venner med, mens andre har kokt bort i kålen. Møtte faktisk en i går som var ganske så imponerende. Der man følte litt av denne berømmelige kjemien så om de neste datene eskalerer like hurtig så er det mulig jeg må kutte noen tråder.

Jeg synes uansett ikke det er slitsomt, jeg synes det er kjempespennende å bli kjent med disse nye menneskene.
Ja, jeg skal vel si at man ikke trenger å ri flere hester, men man kan muligens lufte noen?

Skjult ID med pseudonym rev fr. 22 mai 2009 18:28

Hos meg er det fem stk nå og ser for meg dem vil date...De har forskjellig utseende. Liker best det ene men det er ikke alt ved personen som er bra. Og den andre er noe eldre enn meg og veldig lav. Den tredje virker helt ok greit utseende og personen virker ok. Den fjerde er mentalt voksen og har bra syn på ting, ikke så fin. Femte god jobb, virker hyggelig og utseende greit nok.

Skjult ID med pseudonym mann1 fr. 22 mai 2009 18:44

@ rev
da får du velge tradisjonelt og ta hun med de største puppa ;)

Skjult ID med pseudonym rev fr. 22 mai 2009 18:50

@mann1
Er veldig opptatt om kveldene, men virker hyggelig, kanskje litt uerfaren på forhold. Noen vil si, neste, fire igjen. Men hun er jo fin da. Teller mye det. Og det har jo bare vært skrift. Vet jo ikke hvordan hun er. Og forøvrig ikke de andre heller. Det er jo flere som overgår disse i utseende, kanskje det skulle vært en sjette og syvende også liksom. Vil jo ha det beste. Og da mener jeg utseende, verdier, holdniger, personlighet.

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 fr. 22 mai 2009 19:21

Det er nettopp den prosessen der som gjør at jeg ikke utforsker mer enn en profil om gangen... Den vurderingen, silingen og målingen av disse personene opp mot hverandre. Ofte blir jo ens egne idealer/ønsker borte i all denne målingen... Det blir for meg en for kynisk prosess, og jeg velger derfor å lære en person å "kjenne" om gangen....

Skjult ID med pseudonym rev fr. 22 mai 2009 19:26

@DrKosmos
Høres bra ut og sjønner deg. Det er mange jenter som gjør det samme. Så det er ikke et ukjent fenomen. Virker som om en skal være litt venner liksom i starten og ta det litt rolig. Noe som er motsatt av meg. For når jeg faller, faller jeg hardt å vil være med vedkommende hverdag. Så liksom å si til meg selv dette kan du ikke gjøre for du må jo date noen flere. Kan bli vanskelig å vite hvordan en skal være overfor folk. Og huske hva dem sier. Sex er jo også viktig, en burde jo testet det også ut. Kunne vært utslagsgivende det. For en har jo ingen garanti i en dating/bli kjent periode om vedkommende har elsker, dater selv andre og har ons, samt sjekker på byen.

Skjult ID med pseudonym smily:o) fr. 22 mai 2009 19:29

Jeg mener at hvis man vil date flere enn en om gangen har man ikke funnet noe av enorm interesse.
Tror at når man finner noe man kan se en fremtid med er man ikke intressert i å treffe noen andre...
Jeg har ikke bestandig vært snill på dette område , men ser det i etterkant at det var nettopp derfor.... at jeg ikke var betatt.

Skjult ID med pseudonym mann 267 lø. 23 mai 2009 00:21

jeg har ihvertfall 8-10 stk som jeg driver å smådater både i virkeligheten og flørter med på nettet, ser ingen problemer med det så lenge man ikke har "forpliktet" seg.

Skjult ID med pseudonym humla lø. 23 mai 2009 00:41

@rev
Kan du ikke bare lage din egen lille "lightversjon" av Ungkaren da ?
Ta med deg hele bunten til et dertil egnet lokale, drikk champagne, del ut roser og hiv dem ut etter tur. Raskt og effektivt, og alle vet hva det dreier seg om.
Om du finner lykken er en helt annen sak, du kommer antagelig alltid til å tro at det er noe bedre rundt neste sving......kanskje ?
Slutter meg til Scorpio ovenfor her : Kynisk prosess.

Skjult ID med pseudonym rev lø. 23 mai 2009 09:21

@mann 267
Hvordan fungerer dette i praksis med 8-10 jenter?
Holde styr på så mange nye folk. Lytte til dem, huske hva en har fortalt dem, bry seg, ha tid til dem. Og i tillegg dine venner og hobbyer?
Det blir ikke bare mer vennskap blant dere? Vil det ikke da bli vanskelig å snu på det, fordi det kan være at jentene vil ha kjæreste og når du ikke gir dem de signalene..Innfinner dem seg i at det blir vennskap og går derfor over til å date andre.
Slikt at det som kanskje kan virke nå som dater for deg er egentlig bare å være med nye venner? Som tilfeldigvis startet som dater men har utviklet seg til vennskap?

Skjult ID med pseudonym mann 267 lø. 23 mai 2009 10:23

Hm.. hvordan det funker?

Vel jeg har dater 3 av de nå. det fungerer fint, møter de en gang i uka og tar det ganske rolig framover, Vi har ikke gått over til venneterskelen enda, da det er "spenning" i lufta enda. de andre er vel fra min side venner som kan utvikle seg til noe mer. grunn til at de er på "vent" er rett å slett det at de møtte jeg sist, både her inne og der ute. hm, det er litt vanskelig å huske hva man har fortalt dem og omvendt, men de jeg dater husker jeg godt hva har sagt, jeg er ærlig, så det jeg har sagt er det som er virkelighet :P.

De jeg flørter med på nettet enda, har jeg på msn og her inne, der logg på msn og innboks/utboks fungerer fint, selv om jeg må passe meg for å ikke blande de sammen. Det gjorde jeg faktisk her om dagen, da jeg hadde fått nr til to jenter, hu ene var jeg ikke keen på på date nivå, bare som venner, og hu andre ville jeg "date". Endte med at jeg mixa numrene og flørta vilt med hu jeg ikke ville flørte med:P fikk rodd det i land til slutt, men ja.. det kan skje komplikasjoner.

Skjult ID med pseudonym Løven lø. 23 mai 2009 10:30

Du må ha det travelt med så mange damer på en gang. Valgets kvaler kaller man sånt.
Sikkert greit å date flere, men blir det mer - er det uærlig og fortsette med. Å skrive med flere synes jeg er helt ok. Men for min egen del ville jeg ikke ha skrevet med andre hvis jeg følte at jeg hadde funnet en jeg var veldig interessert i og møte. Det er et kynisk spill her inne hvor utseende betyr alfa omega, det er synd for det er så mye mer som må stemme når en skal bli forelska. Kanskje derfor en del blir skuffa her inne. Det er jo en kombinasjon av utseende og personlighet en faller for ute i den virkelige verdenen. Når en bare får utseende her inne - så sier det seg selv at en antakelig går glipp av mange som kunne være IT for en. Kanskje noe å tenke på for noen og enhver !

Skjult ID med pseudonym mann 267 lø. 23 mai 2009 19:00

ja, om jeg tar steget videre og havner i seng med noen av de, så er det nok slutt på de andre. for da har jeg funnet min "partner". Jeg går ikke til sengs med gud og hverman =)