Alle innlegg Sukkerforum

Er dere her ennå ??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym G26Bgo fr. 22 mai 2009 16:18

Er det virkelig ingen som finner hverandre her på sukker.no ?

Har hatt et langt opphold herfra, men ser at de samme ansiktene er her inne ennå ... :-D

*Koselig*

Hehe..

Sjekka opp ei jente på byen . Fant ut at det var mye mere effektivt enn å sjante her på sukker...

Er folk for beskjedne til å finne folk andre steder ? Oddsen for å møte noen andre steder som en liker er større konkluderer jeg.

Tror jeg skl droppe henne jeg er med nå . Det har vært noen koselige måneder .. Får vel søke trøst i sukker.no .. Møter sikkert noen koselige jenter her inne.. Men som det vanlige er -- så blir det vel med det, inntil det dukker opp ei jeg liker IRL. =)

Skjult ID med pseudonym DrKosmos fr. 22 mai 2009 16:27

Lurer på hva poenget ditt med denne tråden er mr?

Men for al del gratulerer med at du greide å sjekke opp ei jente på byen, kan du utdype hva som er mye mer effektivt?
Jeg ville også satt pris på om du kan fortelle meg med hva du mener når du sier at det er lettere å finne folk andre steder, finne folk til hva da?

Hvorfor skal du droppe henne om det er koselig? Hvorfor søke trøst om du har det bra med henne? Hvorfor droppe en som er koselig for så å møtte en koselig jente her?

Vet ikke om jeg har blitt dum på mine eldre dager, men ser en del logiske brister her mr.

Venter spent på svar :)

Skjult ID med pseudonym G26Bgo fr. 22 mai 2009 16:40

Hehehehe :-D

De man møter her ender som regel ikke med mer enn en vellykket date. Kanskje et kortere bekjentskap. Fordi forumet er så dobbeltmoralsk . Folk fortsetter å lete etter det riktige tre-et i skogen, selv om de kanskje allerede har funnet det de skal ha. Her er det så mye trær at en ikke gir slipp på naturen en har møtt.

Møter du en jente et annet sted, ser du kanskje på jenter i gata, men man logger seg ikke inn på et nettsted uten direkte barrierer for kontakt.

Noen forhold varer lenge, mens andre varer kort. Henne jeg møtte, fortsatte jeg kontakt med, eller vi med hverandre, fordi kjemien var god. Likevel er det ikke gitt at det var noe som skulle vare, når en blir bedre kjent osv. Vi er gode venner. Og det vil være alt. Skulle gjerne tenke meg at vi hadde passet for et videre forhold. Men man kan ikke bare binde seg til første og Beste fordi en ønsker seg et forhold... Men det var den første jenta jeg sjekket på byen.... Derfor var oddsen bedre i et naturlig sjekkperspektiv, enn om man møter en jente en har tatstet med og fått et visst bilde av og kan spille på de signalene :)

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 22 mai 2009 16:47

Fordelen med internett sjekking er at man har en oversikt over jenter/gutter som er single, og man kan i teorien velge og vrake. Bakdelen, er at ingen av de vet egentlig hvordan en person egentlig er før de har opplevd de litt i virkeligheten. Det er lett å tråkke i salaten, bli testet, si ting på feil måte osv. med tekst.

Mange gutter har problemer med gamlemåten fordi de er redde for å avslag, men også fordi de ikke har troen på seg selv og blir nærvøse. Jenter er bare mennesker de også, og man blir jo ikke spist opp om hun ikke er interessert? ;-)
Det er bare å "gutse" som det heter.. Satser man ikke, så vinner man heller ingenting.

Jeg bruker internett selv, fordi jeg er lei av å fly ute.

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 fr. 22 mai 2009 16:47

@G26Bgo
Hmmmm, antyder du at de som bruker Sukker.no har mangelfulle evner til direktekontakt... eller leser jeg deg helt feil...?
"Forumet er så dobbeltmoralsk"... underforstått at de som skriver her mener det motsatte av det de skriver... eller...?

Skjult ID med pseudonym G26Bgo fr. 22 mai 2009 16:56

Enig med TomTom :-D

Nei, mener ikke det , Scorpio.. Til viss grad ...
Sikkert mye enklere å prøve og feile her inne... Kanskje begge parter blir litt desperat etter en stund her inne,,, Ikke vet jeg. Men jeg har møtt noen jenter på sukker... Det har som regel endt med roting osv.. Tror ikke det hadde skjedd med de samme personene om jeg hadde prøvd meg på de på byen på vanlig måte.. Så kanskje forumet er et sted å miste "guarden"

Men den kommer vel fort opp igjen ...

Om jeg møter en jente på byen eller andre steder, har jeg en del kontakt med henne for å se hva som blir videre.. Da vet jeg ikke eller interesserer meg ikke om hun har kontakt med andre. Går utfra at det er meg hun liker om vi møtes oftere osv...

Her kan man møte en jente, ha en god tone, fin date osv... Men dagen etter er hun logget på igjen, på; beklager at jeg sier det "kjøttmarkedet"... Det samme er jo jeg.. Og vi vet jo begge hva vi er ute etter her inne... Både gutter og jenter er her inne for å se på andre pene mennesker, finne den rette, eller se seg ut en partner =)

Skjult ID med pseudonym DrKosmos fr. 22 mai 2009 16:57

Ok mr, om du ender opp med en vellykket date, så tør jeg påstå at du er på god vei til å finne noe bra. Så hva er galt med det? Spørsmålet du bør stille deg er hvorfor de kortere bekjentskapene ikke ender opp i lengre bekjentskaper?
Du sier at folk fortsetter å lete etter det riktige tre-et i skogen selv om de allerede kanskje har funnet tre-et som passer for de.
Meget mulig det, men om du har en god tone med denne damen du ser nå hvorfor kutte henne ut fordi de muligens finnes en finnere eik rundt neste sving, hvem er det som har gått seg bort i skogen nå? :) Hvem vet, for noen var den første den beste, og noen må jo være den første, kanskje tilogmed den beste?

Hva er det du er ute etter mr, en kjæreste eller noe annet?

Skjult ID med pseudonym G26Bgo fr. 22 mai 2009 17:05

@ Dr. K.

Hehe.. ja, jeg sa jo at det er dobbeltmoralsk... Selv om det ofte er en form for tidsfordriv her inne,,

Poenget her er at ; min teori er at der meget sjeldnere man dater så utrolig mange IRL som man har møtt IRL uten at det blir noe mere.. Altså... Hvor ellers enn på nettet klarer du 10 dater på en mnd ??
Skulle kanskje klare det .. De fleste skulle vel klare det , men det krever veldig mye...

Tror jenter som dater folk her inne mere vurderer hvem bedre de kan finne her inne etter en date, enn hva de normalt gjør IRL. Altså vi får kontakt med hverandre IRL på premisser av direkte kjemi der og da når vi først møter hverandre eller via omgangskrets, mens her inne er vi kanskje litt mere snerpete og krysser av punktene på "egenskaplisten" fortløpende...

Det er jo de samme folkene her inne ennå, som for noen mnd. siden.... Kanskje de har kjærester , men er blitt avhengige av komplimenter online ... ? =)

Skjult ID med pseudonym smily:o) fr. 22 mai 2009 17:56

Sorry , men der tar du feil mener jeg . Det er mye vanskeligere å finne noen IRL enn på nett.
Det man finner på byen blir det aldri noe seriøst ut av alikevell. Her inne kan du kontrolere hvem man møter mye mer .. at man har de samme verdiene og er ute etter det samme .. og om de har unger eller ikke ... og andre ting å ta hensyn til.

Jeg kjenner flere som har funnet noen på sukker .. noen har blitt samboere og et parr skal gifte seg til sommeren . :o)

Skjult ID med pseudonym G26Bgo fr. 22 mai 2009 17:59

Og jeg kjenner veeeeldig mange som har funnet hverandre IRL, har unger, er gift osv .. =)

Skjult ID med pseudonym smily:o) fr. 22 mai 2009 18:14

Ja gjør jeg også ... men for meg føler jeg dette funker bedre , selv om jeg fremdeles er her ;oP
Vet ikke hvorfor jeg har sånn uflaks på byen ...

Skjult ID med pseudonym zz fr. 22 mai 2009 18:14

Du og jeg og vi to........

Dette kan da ikke være noe å diskutere.

Skjult ID med pseudonym G26Bgo fr. 22 mai 2009 18:16

Jo... for etter en lang nedetid på profilen min, tar det tydeligvis ufattelig lang tid før profilen min blir aktiv i match-systemet igjen ;p

Skjult ID med pseudonym zz fr. 22 mai 2009 18:23

Så da er du litt "nettavhengig" allikevel da ?

Skjult ID med pseudonym G26Bgo fr. 22 mai 2009 18:26

Har vel aldri påstått noe annet ;)
Er folk litt nærtagne her ?

Skjult ID med pseudonym zz fr. 22 mai 2009 18:39

Det er vel heller du som er det da. Jeg synes hele problematikken din er litt "barnslig" jeg da. Men men alder ingen hindring her da. Hygg deg på byen du :-))

Skjult ID med pseudonym Hansa fr. 22 mai 2009 18:41

Merkelig hvor agressive folk blir når man påpeker at det er mange som bare ER på sukker i åresvis. Det går ikke ann å nekte på, min onlineliste er 70% folk jeg så her for 1,5 år siden også....Betyr det at de har blitt single akkurat samtidig som meg? Eller mest sannsynlig: De har vært her hele tiden...

Skjult ID med pseudonym G26Bgo fr. 22 mai 2009 18:49

Takk :)

Skjult ID med pseudonym marini fr. 22 mai 2009 19:10

TS tar jo opp et spørsmål som er relevant for oss alle. Nå blir jeg sikkert hengt, men faktum er, at det for min del, har blitt vanskelig å date noen fra sukker. Har datet to menn på sukker på over et år, selv om jeg får mange brev. Men er jeg her enda? Jepp, *gråter*. Synes ikke det å bli sjekket opp på byen er noe sjakktrekk heller, men jeg har hvertfall selvinnsikt nok til å innrømme at det ikke er markedet det er noe feil med. Vil man noe nok, som det å finne en kjæreste, kan man det. Så min konklusjon, i fohold til meg selv hvertfall, er at jeg ikke VIL nok! Jeg er ikke målbevisst nok, taktisk nok, legger for lite energi i det, så derfor er jeg singel enda! Kanskje det finnes mange som meg her inne på sukker.

Ps. Hvis jeg skal velge, vil jeg heller bli henrettet med giftsprøyte enn ved henging :-)

Skjult ID med pseudonym smily:o) fr. 22 mai 2009 19:24

Du skal skytes , marini .. hehehhe
Nei da , er mye enig med deg ... men tror at vil man noe for mye kan det også jobbe i mot sin hensikt ...
Tror man kommer lengst ved å ha et avslappet forhold til dateing ... :o))

Skjult ID med pseudonym Avslappa fr. 22 mai 2009 19:27

Så dere betaler heller for å sitte her og _ikke_ date noen?

Ganske bortkastet syns nå jeg. Er her til jeg enten finner ei som passer, eller til jeg gir opp. Men gidder ikke sitte her og _ikke_ gjøre noe for at jeg skal finne noen...

Skjult ID med pseudonym Moi fr. 22 mai 2009 20:34

Jeg er her fortsatt jeg, etter mange måneder! Har ikke mange muligheter for å treffe en mann IRL da jeg har barn og også pendler langt til jobben (kanskje på toget da?). Dette har blitt ''surrogaten'' min og jeg synes det er deilig å få flørte her inne :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 22 mai 2009 20:52

@ TS
Det som er uspiselig med innlegget ditt, er at du aktivt starter letinga ("trøsten") etter en annen her inne FØR du informerer hun du er sammen med om utsiktene videre, om jeg har forstått deg riktig. How very charming!

Skjult ID med pseudonym stjerne fr. 22 mai 2009 20:58

jepp..er her enda....
Er vel her mest for Sukkerfestene og forumet..og skulle jeg "teffe på" mannen i mitt liv her inne blir det et stort bonus...
Har heller ikke mange muligheter IRL, Livet er ganske hektisk der ute og da er det deilig å sitte her med tastaturet og online lista.
Men dater har det blitt lite av.......

Skjult ID med pseudonym G26Bgo fr. 22 mai 2009 21:08

@ Lilleulv ...

Hmm.... Jeg søker vel ikke akkurat trøst . Du kan vel kalle det nye relasjoner . Dessuten så er det jo det som er med det dobbeltmoralske her inne.. -- at de fleste, eller hvertfal mange som treffer noen her inne, fortsetter å henge her inne.. Og det er vel "å henge" her inne litt jeg ønsker... Men til nå har jeg ikke kommet i kontakt med noen, siden profilen ikke blir aktiv.. Kun til å lese innlegg og skrive her... Det er i grunn det som er grunnlaget for innlegget mitt. Siden jeg sitter å leser her, så kjenner jeg igjen veldig mange kallenavn.... Og det er ikke kritikk, men bare et spørsmål ved denne formen for sjekking.. Hvor effektiv den er sammenlignet med tilsvarende antall treff med andre mennesker IRL på andre måter =)

Og det tar utrolig mye av tiden å sitte her inne... Tid en kanskje kan bruke litt annerledes .. Og det virker som mange her inne ikke dater .. Kanskje mer at de / vi er hekta.. Hehe.. Det var jeg for en stund tilbake.. Derfor sletta jeg profilen min og gikk ut IRL. :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 22 mai 2009 21:15

@G26Bgo

Det var nå du som sa at du fikk vel søke trøst i Sukker.no, da... :) Dobbelmoralismen er det så vidt jeg kan se du selv som står for. (Vet du er i godt selskap, men likevel). Du har vel neppe sagt til henne hva du tenker? Hva du sier anonymt til oss er ikke like viktig som hva du sier til henne.

Jeg kan ikke snakke for alle her inne, men jeg kan snakke for meg selv: Ja, jeg har vært her lenge. Ja, jeg har truffet en god del uten at hjertet har hoppet over et slag. Ja, jeg er klar for å satse på en kjæreste om jeg finner gjensidig interesse med noen og jeg er klar til å logge meg ut herfra.

Skjult ID med pseudonym G26Bgo fr. 22 mai 2009 21:28

@ Lilleulv ...

Jepp.. Er jo det som er poenget .. Av antall jenter du har truffet her inne, mangler gnisten som får hjertet til å hoppe.. Jeg tror den lettere kommer om man treffer det samme antallet på vanlig måte.. Men det er bare en teori.. Tror dette har forskjellige grunner. Også er det helt sikkert mange som har truffe hverandre gjennom forumet også.

Du har rett angående at jeg ikke har fortalt henne at jeg har logget meg inn igjen her. Men for alt jeg vet, kan det være hun har flørtet med andre mens jeg er på jobb .. (sjøen)

Om jeg treffer noen; sier jeg det til henne.. Men det er også litt klart ,mellom oss at vi ikke passer sammen, selv om vi liker å tilbinge tid sammen.. Det er i grunn litt forvirrende.. Hehe.. :)

Jeg har aldri vært utro. Me hvor går egentlig grensen. Henne jeg holder på med, er jeg ikke sammen med.... Det er en tynn grå linje her... Liker ikke å bryte denne (har ikke gjort det med henne).
En linje jeg føler ofte brytes i det moderne samfunnet. Uten at den andre partneren skal by seg . Kan ikke si at jeg liker det.. Men det er vel i grunn en litt annen diskusjon, =)
Dog, den er kanskje en del av den underliggende årsaken til at mange fortsatt er her inne... Siden mange dater flere på en gang .. I et åpent nettsamfunn, hvor man ser og blir sett ;)