Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 30 år fra Østfold) fr. 19 okt. 2007 11:47 Privat melding

Jeg har også en tendens til å tiltrekke meg gutter som jeg ikke er interessert i. Og de jeg blir interessert i, er opptatt eller ikke interessert. Det er både ute i det virkelige liv og her inne. Men kan det ha noe med at vi er for kresne? Eller er det bare en måte vi er på som gjør at det blir sånn?

(mann 47 år fra Rogaland) fr. 19 okt. 2007 14:52 Privat melding

Det skal lite til for at en gutt feks ikke blir innteresert i en jente... kan være at hun feks :

1. ikke er intelligent nok ..
2. går med for korte bukser
3. 1000 grunner for ikke å ha sex
4. lat
5. rotete
6. feit
7. grisete
8. ikke liker å høre høyy musikk osv osv

bare for å nevne noen få grunner liksom ...

Skjult ID med pseudonym sunway77 fr. 19 okt. 2007 15:00

ja det var det jeg viste:-) kan krysse av for 2 kanskje 3 der:-)
men forklarer ikke de som jeg ikke blir intr i som blir intr i meg:-)

Skjult ID med pseudonym munter fr. 19 okt. 2007 15:01

Neimen Nemo, har du krøpet ut av treverket igjen?? Så... hyggelig. Og med stadig nye visdomsord å dele med den gemene hop ser jeg, ja, jeg veit ikke hva vi skulle gjort uten deg til å opplyse oss om livets tildragelser, hadde svevd i det ytterste mørket her uten noen kunnskap om skikk og bruk, etikette, hensynsfullhet osv vi da. Ja tusen takk til deg altså, som er en sånn liten solstråle her!

(kvinne 43 år fra Sør-Trøndelag) fr. 19 okt. 2007 18:23 Privat melding

Hei Stinehh
Det du beskriver er jo ganske typisk. Du sier at du tiltrekker deg gutter som ikke er interessert, men også at du selv blir tiltrukket av gutter som er opptatt/ikke interesserte i deg? Min erfaring er at det beste sjekketrikset i verden er å være uinteressert. Ikke å LATE som, men å være genuint uinteressert romantisk/seksuelt. En forklaring på det kan jo være at man rett og slett har lettere for å være seg selv når man ikke er forelsket. Du stresser ikke, slapper av og blir den hyggelige og sjarmerende utgaven av deg selv - den som vennene dine er glade i.
En annen mulig forklaring henger sammen med forelskelsens natur. Psykologiske forskere rett og slett kvier seg for å befatte seg med dette mystiske fenomenet - selv om kjærlighet og forelskelse er noen av de viktigste opplevelsene og mekanismene i menneskenes liv. Så det er egentlig veldig uutforskede områder. Men for å ta en biopsykologisk tilnærming: Noen har funnet ut at det er liknende områder og prosesser i hjernen som settes i sving når man er forelsket som når man er MOTIVERT. Så da kan man f.eks. resonnere seg frem til forklaringer som at forelskelsen er den følelsen som får deg til å strekke deg etter en du vil ha? Da kan det få utslag som at du blir mer motivert for å strekke deg etter fyren om han trekker seg unna: motivasjonen er forelskelsesfølelsen.
Når du opplever dette: går det fort? Blir du pangforelsket i noen du egentlig ikke kjenner, eller vokser følelsen langsomt frem?