Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID lø. 23 mai 2009 01:41

Jeg kjøpte superbruker saken her for noen dager siden, kanskje ikke for å treffe noen damer i det hele tatt, men ha noe å gjøre på natta, kanskje litt samtale.

Nå er jeg fullt klar over at man må ta kontakt selv og sånn også, men Sukker lover jo en viss økning i henvendelser, hvor er dem?
Jeg mener, det er ikke det at profilen min er dårlig eller noe, men siden jeg kjøpte superbruker, så har hele _2_ personer vært innpå profilen min! Synes detter litt, vel ja, trassent.

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 23 mai 2009 02:28

Du kan kalle det lureri, eller at de har utelatt at det bare gjelder jenter.

Gutta får ikke noe mer respons om de er superbruker eller ikke. Jeg er selv superbruker, men det er fint lite besøkende på profilen min også. De aller fleste jenter forventer å bli jaget, og noen tar veeeldig sjelden kontakt selv. Dette er likt for alle sjekkesider, så det er ikke unikt for denne her. Jeg har kun betalt for superbruker i en måned, kommer ikke til å fornye igjen om det ikke tar seg opp. Det er lite givende å være på en slik side uten å få kontakt med noen.

Hvis det ikke var for at jeg sendte meldinger selv, så ville det vært 10 besøkende på 2 måneder. Selv om de ikke svarer, så er de innom for å kikke på bildet. Hadde jeg ikke kontaktet de, så hadde de heller ikke kikket på profilen i nærmeste fremtid. ;)

Har endelig kontakt med ei nå, og det er flaks. Får bare håpe det blir noe mer ut av det.

Det er mulig å få kontakt med noen her, men du må sende en veldig god førstemelding som er skreddersydd for hver eneste du kontakter. Sender du en universal melding, så ikke forvent noe svar fra noen de første ukene.

Skjult ID med pseudonym newbie lø. 23 mai 2009 09:29

"Trådstarter ønsker at denne tråden skal være seriøs, uten småprat eller avsporinger" Seriøst?

Hva trodde du trådstarter, at jentene skulle falle som fluer når du fikk "S"´en på brystet?

Nei, hiv deg rundt, send meldinger til de jentene du finner interessante.

Skal du høste, må du så.....

Skjult ID med pseudonym mann 25 lø. 23 mai 2009 10:14

Jeg har vel snart 380 besøkende og 8stk som synes jeg er interessant. synes Sukker fungerer brillefint jeg!
Jeg tar kontakt og de tar kontakt :)

Skjult ID med pseudonym Pingla lø. 23 mai 2009 11:00

Jeg har bedre erfaring å kjøre uten bilde... Du kan jo prøve det? Angrer på at jeg la på bilde selv :(. Har jo bare et normalt utseende, ikke noe spesiellt pen eller stygg.

Average Joe and Jane får ikke så mye mailer på en slik plass, fordi folk fokuserer alt for mye på bilde. Har du en interessant profil og ikke bilde, så får du mail og mye besøk, noe i alle fall jeg fikk... Synes mail fra 7 jenter på 4 dager er mye i alle fall (Sukker + en annen net date site).... De jentene som valgte å bli kjent med meg i tida uten bilde ble heller ikke skremt den dagen jeg la på et bilde, resten (2 av de)... poof bortevekk de ble plutselig ikke interessert noe mer.

En person du lærer deg litt å kjenne blir jo ofte "penere" i dine øyne om kjemien er litt til stede.. Da jeg vet jeg er en hyggelig person som folk blir kjent med fort, så hjalp det mye å faktisk bare få sjangsen til å få snakke litt for meg tydeligvis.

Kan være det fungerer for fler?

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 23 mai 2009 11:48

Jeg sendte en melding til ei som hadde 92% match, og så fikk jeg svar om at vi ikke passer sammen. Jeg skulle kikke på profilen hennes igjen, men det gikk ikke fordi matchen var under 70%. Uti ifra teksen hennes i profilen, så virket jeg som en bra match når jeg sendte melding.

Jeg skulle sette henne og ei til som uinteressant, men ei til hadde plutselig under 70% match. Har jenter vanskelig for å bestemme seg for hvordan de er som person? Eller kjenner de ikke seg selv? Eller er er det bare at de endrer på relasjonsprofilen for å få frem helt andre resultater søk?

Det er jo ikke nødvendig å ta relasjonstesten mer enn en gang... Endrer man på den jevnlig, og samtidig fokuserer på den så er det noe galt med jenta. ;) Jeg tviler på at det er schizzofreni..

Skjult ID med pseudonym ung75 lø. 23 mai 2009 12:02

ja, sånn er det. Det spiller som regel ingen rolle hva matchen sier eller hva enn enn skriver i profilen. Det er igrunn bare om de liker bilde eller ikke. Liker de bilde så svarer de, liker de ikke, så svarer du ikke. Så enkelt er det, tror jeg :)

Skjult ID med pseudonym 69 lø. 23 mai 2009 12:17

den gangen det kommer en dating tjeneste som garanterer 100 % at man finner en partner så tror jeg weben vil kollapse.......

Skjult ID med pseudonym Håkon82 lø. 23 mai 2009 12:30

Lureri?? Jeg syns du er den som driver med lureri her:

"Jeg kjøpte superbruker saken her for noen dager siden, kanskje ikke for å treffe noen damer i det hele tatt, men ha noe å gjøre på natta"

ikke for å treffe noen damer i det hele tatt??? jeje.. hva med minesveiper ellerno i stedet?

(mann 49 år fra Oslo) lø. 23 mai 2009 12:33 Privat melding

sikker en "Reservechippendale" i kjellerstue som trenger litt spenning etter kjerringa har lagt seg.. obs...

online bakgammon er en fin alternativ , grattis og en kan jukse på det også

(mann 50 år fra Akershus) lø. 23 mai 2009 12:37 Privat melding

Bilde i profilen er sterk overvurdert, likeså er en profiltekst full av svada sterkt undervurdert.

Skjult ID med pseudonym Sugga lø. 23 mai 2009 12:43

Tror jeg er i ferd med å utvikle dysleksi her på Sukker, leser "Superbruker" som "Underbukser" 8-o
Blir litt rart med: "Kjøpte Underbukser her på sukker for noen dager siden...." 8-)

Ikke for å hore i tråden, men er det andre som har det slik ???

(mann 31 år fra Oslo) lø. 23 mai 2009 12:49 Privat melding

"men Sukker lover jo en viss økning i henvendelser, hvor er dem?
Jeg mener, det er ikke det at profilen min er dårlig eller noe,"

Dette bør gi deg et lite hint. Hvis du får dårlig med besøkende, er det fordi du har en dårlig profil.

Det første man ser på er profilbildet, og det er der du burde starte. Hvis du får dårlig med treff, er det fordi du har et profilbilde som ikke gjør det verdt å sjekke videre inn på profilen din.

Skjult ID med pseudonym Ulf lø. 23 mai 2009 12:49

@TomTom Hvis du har en sånn negativ holdning til Sukker så burde heller gå ut på byen å date, ikke sitte her å irritere deg. Jeg tror neppe du kan forvente å bli overrendt med meldinger etter bare en måned som superbruker. Dessuten tror jeg teorien din om superbrukermedlemskap er litt feil. De fleste jentene her inne på Sukker er faktisk gratispassasjerer, så hvis du vil ha flest mulig til å kontakte deg er du faktisk nødt til å være superbruker selv. Å jo, det fungerer. jeg har vært her i snart ett år nå og datet 4 stykker, har livlige samtaler med sikkert 20. Det vil si at jeg har hatt en date hver tredje måned teoretisk sett.

Jeg forander og relasjonsprofilen min fra tid til annen, ikke fordi jeg ikke vet hvordan jeg er som person, men fordi hele greia er tull. Rett før jul forandra jeg den til noe som ikke er meg i det hele tatt. og på grunn av det møtte jeg en jente hvor kjemien passa utrolig bra. Hadde ikke jeg flyttet halve landet vekk så hadde vi nok fortsatt vært ilag. Så hvis du er interresert i å møte fler kan kansje prøve å forandre på den litt selv?

Sier som newbie, skal du høste, må du så!

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 23 mai 2009 13:21

@ulf. Takk for det. :)

Jeg høres mer negativ ut enn jeg egentlig er. Jeg er sjelden irritert på noenting bare for å ha sagt det. :-) Er en optimist, men kan høres ut som en pessimist i tekst noen ganger.. men når ingen her kjenner meg i virkeligheten så får dere feil inntrykk av meg.
Jeg får endre på relasjonsprofilen min jeg også, så den stemmer med en annen gruppe på sida her slik andre gjør. :)

Jeg datet nylig 2 jenter tidlig denne måneden, men de var ikke fra sida her. Det er lett å finne dates jevnlig, men jeg vil ikke treffe hvem som helst, og det er ikke om å gjøre å date mest mulig på kortest mulig tid. Er man ute etter full klaff med perfekt kjemi, så må man nok date 3 hver uke til hun dukker opp.

Skjult ID med pseudonym Ulf lø. 23 mai 2009 13:33

Så sant TomTom, der har du nettdiskusjonens største feil, det er alt for lett å oppfatte ting på feil måte. Jeg mente ikke så si at du var en optimal pessimist som bare sitter å sutrer forran Sukker innboksen hele dagen (bare for å overdrive litt :p).

Men bare for å sette "real life" dating litt i sammenheng, du er ute på dansegulvet på ett av oslo's "hippe" steder(eller hvor du nå er ifra) og kommer i dans med en jente, som forresten er utrlig god til å danse og tenner deg skikkelig, så du setter inn alle dine krefter for å imponere henne med å spandere drinker og fortelle morsomme historier og det som er. Det ender med at hun blir med deg hjem, og siden hun synes sexen var skikkelig bra så får du telefonnummeret hennes.

Har har du allerede et start på noe som kan bli et forhold uten å ha fått vite noe om personen i det hele tatt. Det er absolutt ingen relasjonsprofil men her har du muligheten til å finne ut om hun er noe for deg ved å prøve det ut på et mer intimt plan isteden for å bare få en CV og gi et avlag..

1. det er mye mer spennende.

2. det er lettere å få napp.

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 23 mai 2009 13:55

Du har helt rett i det du skriver Ulf om "real life" sjekking. Man bryter isen med en gang man har vært i senga, og det er enda lettere å bli bedre kjent etterpå om man vil bli det. Sitter man med henda i fanget, så blir man usikker. Jeg har selv havnet i høyet med flere på første eller andre date via internett, så det fungerer der også. :)

Det er lenge siden sist, fordi jeg har tatt det med ro i flere måneder etter siste forhold. Jeg er mer fokusert på det innvendige enn å få de i senga, og fordi jeg vil finne noe som kan vare lang tid.

Hvis man er av den typen som er redd for avslag, nærvøs, er usikker på seg selv osv.. så er det bare å ta initiativ på damer her og der i "real life" til du blir sikker på det du driver med. Det er ikke verdens undergang om du tråkker i salaten 10 ganger før det går seg til. :)

Man må være frekk og gutse. Jenter liker det.

Skjult ID med pseudonym humla lø. 23 mai 2009 18:45

@TS
Det er vel du som er den største luringen her. Hvorfor melde seg inn her når du ikke har til hensikt å treffe noen ?
.......treffe noen å sitte å prate med om natta, blæh ! Det finnes andre nettsteder som passer deg bedre, tenker jeg da.