Alle innlegg Sukkerforum

Casual prat

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Påsan lø. 23 mai 2009 13:07

Er det komplett umulig å skrive til en jente på Sukker uten at henne skal tro at man liker henne? Innimellom er det noe jeg kommenterer på en profil, uten at jeg er noe spesiellt interessert i jenta. Etter noen mail idag fikk jeg

"Ikke kødd da, det er selvsagt noe ved min profil som vekker din interesse. Ellers hadde du da ikke giddet å skrive."

Før jeg ble svartelistet. Uten å ha gitt noen som helst inntrykk av at jeg er interessert i henne eller noe. Iallefall ikke med meningen.

Er jeg den eneste her som kan finne på å skrive til noen uten å være interessert?

Skjult ID med pseudonym Ulf lø. 23 mai 2009 13:14

Nei du er ikke alene om det.. jeg har fått langt flere venner her på sukker enn kjærester.
Litt fordi jeg aldri tenker at noen er kjærestemateriale før jeg virkelig "kjenner dem", derfor når jeg kontakter jenter gjør jeg det alltid som om jeg skulle skape en venn. Noen blir livredd og skjønner ikke hvorfor jeg ikke vil hoppe på en romantisk date etter 2 dager. Mens andre virker det som er lettere å komme i kontakt med på denne måten.

Skjult ID med pseudonym anniken lø. 23 mai 2009 13:15

Absolutt ikke:)
Syns det er noe av svakheten ved Sukker faktisk. Det er vanskelig å få kontakt med folk på vennskapelig basis:)
Men det er vel sånn det er på et sted som er laget for sjekking:)

Skjult ID med pseudonym tas64 lø. 23 mai 2009 13:24

I motsetning til Ulf tenket jeg at nesten alle damer er kjærestemateriale inntil jeg blir kjent med dem, eller de blir kjent med meg:-)

Skjult ID med pseudonym barebea lø. 23 mai 2009 13:25

Går jo ann å starte ei melding med,,:'' - Du ser så kjekk og grei ut,kan eg få bli venn med deg,så ser vi kor ting ender? '' ;))
Då har ein jo gitt ei melding om ka ein ønsker,,så kan den andre forholde seg til det ,,

(mann 52 år fra Akershus) lø. 23 mai 2009 13:26 Privat melding

@Påsan

Regner med at hun hadde satt humor som viktig også ;-)

Synes det er greit og kunne prate om "løst og fast" før man eventuellt går inn i det mere amorøse. Synes sukker ligger en del bak andre nettsteder i "egnethet" der (Eks. MP). Synes forøvrig det er greit å bli "svartelistet" også, om det er noen som rett og slett "ikke er interessert", uansett årsak. Funderer ikke mere over det.

Ha en nydelig sommerdag (venter med å kunne sette strøk 2 på terrassen :-)))) ).

(mann 31 år fra Oslo) lø. 23 mai 2009 13:34 Privat melding

Sannheten er at dette er et møtested for folk som er ute etter noe annet enn venner. Jentene her mottar hauger av henvendelser daglig, og de vil selvsagt skjære alle under en kam helt i starten. Dette er for å skille klinten fra hveten.

Det at du ikke klarer å passere "filteret" hennes er et forbedringspotensiale for din del.

Mange jenter gjør også dette helt ubevisst, med å teste deg helt i starten for å se om du er kjærstemateriale, eller vennemateriale. Ikke ta avisning personlig. Se heller på det som feedback

(kvinne 54 år fra Buskerud) lø. 23 mai 2009 13:35 Privat melding

@Påsan og dere andre...
Det går ann og som du ser så er du ikke alene om det.
Hvis jeg finner noe morsomt/interessant i profilen jeg ser på, noe som fanger min oppmerksomhet skriver jeg ofte mail.
Det er mottat på flere forskjellige måter men mest positivt :-)

Skjult ID med pseudonym Spitch lø. 23 mai 2009 13:42

@Unique
Kjenner meg igjen i det du skriver - som 23 åring... I dag, 20 år etter, har jeg vel et litt mere avslappet forhold til "nisjekkinga".

@Alle
Uansett, da som nå, så ha fokus på de som er positive til deg. Livet blir så mye "Gladere" :-)))

Skjult ID med pseudonym Påsan lø. 23 mai 2009 13:53

Neh, jeg blåser nå i dette jeg. Jeg var ikke interessert i henne og med sånn innstilling så vet jeg ikke om det er hennes feedback jeg egentlig vil ha heller. (Ikke vet jeg hva jeg gjorde galt heller).

Har fått gode venner herfra, vet godt at det er mulig. Jeg var vel bare litt satt ut isted og valgte feil ord. Synes det er rart at noen har en logikk om at "han kontaktet meg, da vil han ha meg".

Skjult ID med pseudonym trantrum lø. 23 mai 2009 14:02

Vel, på forsiden står det at dette er 'Norges største matchingtjeneste', og da er det ikke så rart at folk her inne tolker de fleste henvendelser som interesse ...

Jeg er her overhode ikke for å finne venner, og hvis jeg får en henvedelse fra en jente så tolker jeg dette som interesse - verken mer eller mindre.

Når det er sagt så er ikke interesse ensbetydene med at man vet man vil med vedkommende, men mer at man ønsker å undersøke om det kan finnes grunnlag for noe mer.

Skjult ID med pseudonym G35 lø. 23 mai 2009 14:03

Hmm.... Trodde dette var et NETTDATING sted, jeg.

Venner har jeg (selv om noen fler ikke skader); det er ikke dét jeg er ute etter når jeg registrerer meg på et NETTDATING sted. Derfor tar jeg all kontakt som flørt eller ihvertfall et tegn på interesse. Føler ikke at jeg skulle måtte be om unnskyldning fra vedkommende dersom jeg da flørter eller viser interesse tilbake. Tror vel en del tenker det samme.
Det går jo gjerne i en vennskapelig tone i starten uansett, men jeg synes det blir for dumt om man da får bakoversveis om den andre begynner å flørte litt for å 'teste vannet' etterhvert.

(mann 31 år fra Oslo) lø. 23 mai 2009 14:03 Privat melding

" Synes det er rart at noen har en logikk om at "han kontaktet meg, da vil han ha meg".


Sett deg litt i jentenes sko her. Det er ikke rart i det hele tatt. En jente med bra bilder her inne blir nedlesset med slibrige kommentarer og patetiske sjekkelinjer.
Det er faktisk helt logisk at de må skille dårlige fra bra, hvis ikke har de rett og slett ikke tid til å sjonglere de utallige guttene her inne som prøver seg

Skjult ID med pseudonym Påsan lø. 23 mai 2009 14:21

Har ikke sagt jeg er ute etter venner her.

Men litt casual prat en lørdags morgen med en annen som proklamerte at man ikke er her for å finne en kjæreste trodde jeg ikke skulle være umulig. Men hey, det er langt på dag nå og jeg er egentlig klar for å finne på andre ting enn å sitte her.

Skjult ID med pseudonym rev lø. 23 mai 2009 16:04

@påsan
Vel ikke noe å ta på vei på. Selv var jeg pålogget..Ei jeg skrev med sendte melding "Hei du" og ti min senere "Overlegen du var".
Og dermed ble det sort hjerte på meg :)

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) lø. 23 mai 2009 16:27 Privat melding

Jeg sender også casual meldinger, og har så og si bare positive erfaringer av det.. Ikke noen negative i alle fall :).

Ja det er litt forskjellige reaksjoner, men vel om jenta tror jeg er interessert, so ok.. Kanskje jeg blir det? :P Hvis ikke er det jo bare å si det som det er? Det har gitt meg både venner og en date hittil, så ser ikke noe negativt i litt casual meldinger?

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 lø. 23 mai 2009 18:35

Jeg har gjentatte ganger fått meldinger fra damer som bare ønsker å påpeke noe jeg har sagt/gjort/har i profilen på en positiv måte. I tillegg har jeg en dialog med flere som ikke nødvendigvis er kjærestemateriale om felles hobbyer og slikt (foto). Jeg syns sånt er bare koselig

Skjult ID med pseudonym Isabjella lø. 23 mai 2009 18:53

Dette går begge veier mellom kjønna. Sjeldent jeg kan kommentere noe hyggelig, gi ros etc, uten at jeg får beskjed om at han har noe på gang med noen andre... :) Eneste jeg gjør er å skrive noe hyggelig, ikke prøve meg :D

Skjult ID med pseudonym blah lø. 23 mai 2009 19:15

Det går dessverre ikke. Damene har missforstått helt denne verden. Hvis man gir et komplement så blir de sure. Samme med en prat, det går liksom ikke å ha en vennskapelig prat! Det ligger bare i Nordmenns natur og være slik.........

Skjult ID med pseudonym flo joe lø. 23 mai 2009 19:30

Siden Sukker er et sted for dating,- dvs et sted som man håper å finne en kjæreste,- så synes jeg det er helt naturlig at man tror at de som sender mail er interessert i å bli kjent på den måten. Ikke kun for vennskaps skyld:)

Skjult ID med pseudonym Spitch lø. 23 mai 2009 20:01

Nå lurer jeg på: Om noen (ei dame) skulle respondere, ene og alene, på en felles interesse vi måtte ha…. Skulle jeg da måtte jage henne med et: ”Sorry jente, men jeg sitter med pikken i været og venter på napp. Kan dessverre ikke prate om nevnte tema, da dette dessverre ikke faller inn under nettdatingkonseptet”.

Næh, trur ikke det. Synes det er hyggelig med hyggelige mennesker, jeg. Mennesker med selvinnsikt og selvtillit nok til å slå av en prat, selv om ikke vi ikke helt skulle matche på det amorøse plan.

Skjult ID med pseudonym G35 lø. 23 mai 2009 20:17

Selvsagt er det bare koselig å snakke med folk.

Men hvis ei jente som jeg liker profilen til sender meg en mail der hun sier "Hei, ser du har vært i Roma nå nylig; kunne du gi meg noen tips til hva jeg burde se der?" eller lignende, så hadde mine forhåpninger steget ihvertfall litegrann om at hun kunne være interessert. Etter noen mailer frem og tilbake, skulle jeg da måtte føle meg dum dersom jeg ymtet frempå om at jeg var interessert? Hvis jeg fikk et "HÆ?? Jeg var jo bare vennskapelig, da!" i retur, skulle jeg da si "Åja - dumme meg, hvordan kunne jeg trodd noe annet."? Hvordan skiller man høflige flørtemailer fra rent vennskapelige?

Skjult ID med pseudonym Spitch lø. 23 mai 2009 20:33

@G35
Om du ymtet frampå og fikk et "HÆ??" ,unnskylder du deg selvfølgelig ikke. Enten har du "mere å si om Roma" eller du sier "Takk og hei".

Høflige flørtemailer skiller man fra rent vennskapelige med hvilken retning praten tar. Går de over på det mere personlige plan, er det en flørtemail. Om dette viser seg å ikke stemme, (en eller annen misforstår den andre) passer dere ikke sammen kommunikasjonsmessig, og det vil skjære seg alikevel. Igjen: "Takk og hei".

Satt på spissen og forenklet.