Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan er de festene egentlig?

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Oslo) ma. 17 juli 2006 23:54 Privat melding

Heisann!

Etter å ha snoket litt rundt her en stund har jeg endelig blitt superbruker ;) Men har nok ikke kommet meg på noen fest ennå.

Det er sikkert flere her som har vært der, og lurer litt på hvordan de pleier å være?

Drar folk dit som regel alene, drar man med en kompis/venninne eller venneflokk?

Og burde jeg dra?

Noen erfaringer å dele kanskje? :)

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 18 juli 2006 12:31 Privat melding

Jeg lurer også på dette...
Og hvor ofte er det fest og når er det fest neste gang?

(mann 35 år fra Oslo) ti. 18 juli 2006 14:44 Privat melding

Ja her var det aktivt kan man si ^o)

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 18 juli 2006 20:31 Privat melding

Ja, er visst bare oss to nye uerfarne her...

(kvinne 52 år fra Oslo) ti. 18 juli 2006 22:43 Privat melding

Hei dere...

Har aldri deltatt på noen fester, men om dere vil se når de er. Gå da inn på arrangementer også fester, der ser dere infoen :-)

Lykke ti!

Skjult ID med pseudonym My on. 19 juli 2006 10:38

Jeg var på forrige fest, og hadde det særdeles hyggelig. Veldig god atmosfære, og veldig lett å komme i kontakt med folk. En salig blanding av folk som kom sammen med noen og folk som kom alene. Fikk litt inntrykk av at det var flest menn i sistnevnte kategori. Syntes selv det var trygt og godt å komme sammen med en jeg kjenner, men i det øyeblikket jeg var innenfor dørene og hadde gjort unna fotograferingen, var det i grunnen greit, og neste gang kan jeg godt finne på å dra alene. Og at det blir en neste gang tror jeg definitivt, for forrige fest ga mersmak. :-)

Skjult ID med pseudonym skeptisk fr. 8 sep. 2006 07:47

Har litt ambivalent forhold til det å dra på disse festene. For hva gjør man hvis man ender med å bli huka inn av den ene uinteressante fyren etter den andre? Man kan ikke akkurat si at man ikke er interessert i å prate fordi man er ute med en venninne, e.l... For det er faktisk slik at det er enkelte man vet man ikke passer sammen med - men jeg er ikke typen som avviser andre så lett. Vil jo ikke være frekk.
Det frister lite å ende opp med å måtte sitte å prate med noen som ikke er av interesse, og ikke får anledning til å møte noen som faktisk kan være noe...

Skjult ID med pseudonym My fr. 8 sep. 2006 09:35

Vel, hvis du blir sittende og prate med en fyr du egentlig ikke synes er interessant, er det jo ikke bare din egen tid du kaster bort. Det er mange måter å avvise på, og det trenger vel ikke være verre enn at du sier at du tar deg en runde rundt i lokalet eller noe sånt, og at dere kanskje prates senere. De fleste vil ta hintet da.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 9 sep. 2006 00:23 Privat melding

Vi i sukker tror det er lurt å avslutte samtalen også hvis man har en god kjemi. Man bør prate med flest mulig av de aktuelle på sukkerfesten og man skal ikke ha dårlig samvittighet om man velger å gå videre. Det er helt naturlig. Først senere på kvelden bør man tenke seg om hvem man helst vil prate mer med. Hvis man ikke lenger finner dem da kan man kanskje sende en melding til vedkommende og fortsette på tomannshånd senere. Husk å ikke være desperat, men se på arrangementet som en sosial ressurs. Det kommer en sukkerfest stort sett hver måned og man trenger ikke bli betenkt før 5-7 fester uten resultat. Et tips fra oss er å stille seg spørsmålet: Hvem er du? De fleste liker at noen er genuint interessert i en, men opplever for ofte at mange er mer oppatt av sjekkeprosessen eller sin egen håndtering av denne. Hvis man derimot klarer å få det morsomme ut av situasjonen er man på god vei :)

Skjult ID med pseudonym skeptisk sø. 10 sep. 2006 17:04

Hei My, Vida og Fornøyelig!
Takk for bra innspill. Er jo absolutt enig med dere. Det er vel bare jeg som må bli flinkere på å avvise, og det på en hyggelig måte. Har blitt bedre med årene da... hehe...
Vel - kanskje vi sees på neste sukkerfest!

Lykke til her inne!

Skjult ID med pseudonym King ti. 12 sep. 2006 21:08

Jeg gleder meg til å dra på fest, jeg skal avvise hver eneste desperate jente som dukker opp. Har inntrykk av at chicksene her får unaturlig høy selvtillit av en skog av underdanige gutter.
Please!

Skjult ID med pseudonym tips on. 13 sep. 2006 08:31

Hei Dvorak

Jeg har ett lite tips til deg, - og det er ikke meningen å være frekk. Men for hver gang du avslutter en setning med "da", får jeg helt dilla. Mange avslutter noen setninger med "da" e.l., fordi det er mer muntlig, men det blir i det meste laget. Det minner meg om tenåringsjenter som ikke har ett annet ordforråd enn "liksom" og "assa". Resten av teksten er jo bra - så hvorfor ødelegge helheten med disse "da'ene"?

Er bare ment som ett tips å ta med seg videre. Eller syntes du/dere jeg ble for "personlig"? Mulig det bare er i mitt hodet det klinger helt feil...

Skjult ID med pseudonym My on. 13 sep. 2006 10:41

Må innrømme at jeg har fått helt spader av disse da'ene, jeg også. Så ta med deg det velmente tipset du, Dvorak, men fortsett å skrive!

(mann 50 år fra Oslo) on. 13 sep. 2006 10:56 Privat melding

Kan ikke snakke for Dvorak, men jeg ville vel tenkt meg om før jeg tok imot gode råd fra anonyme skribenter.... ;-) Uansett hva det måtte gjelde... ;-)
Pleier du å gjemme deg når du gir råd til folk du treffer også, My? ;-)

Skjult ID med pseudonym tips on. 13 sep. 2006 11:31

Nå var vel ikke det spørsmålet til meg Labyrinth, men jeg velger å respondere likevel. Det ser jo ut til at det ikke bare er jeg som reagerer, - og da er det jo noe i det. Ser også at det er andre som har reagert - men på en ufin og barnslig måte, - noe jeg syntes er unødvendig, og mener det derfor er bedre å heller hjelpe. At vi er anonyme er nok kanskje feigt, men det får så være. Det er som du sier opp til Dvorak å ta imot rådet eller ikke - og alle råd bør jo vurderes uansett hvem det er ifra. Selv hadde jeg foretrukket å fått ett råd fra en anonym, enn å ikke få noen råd i det hele tatt.

Men det er nå meg.

Og som My sier; ja, for all del - fortsett å skriv Dvorak. Du har mye bra å komme med, men det mister sin effekt, og har ett potensiale til å komme ut veldig mye sterkere.

(mann 50 år fra Oslo) on. 13 sep. 2006 11:57 Privat melding

Jeg sier ikke noe om hvorvidt det er et godt råd, eller et mindre godt et.
Og hensikten kan være edel og skinnende blank den, med sukker på! ;)
Likevel mener jeg, og det er meg da, at skal du gi råd til noen så er det en fordel å stå frem selv. ;-)
Uten at jeg har tenkt å starte en ny debatt rundt dette. Folk får velge selv! :)

(kvinne 43 år fra Oslo) on. 13 sep. 2006 12:09 Privat melding

Ja - du har nok rett i det!

Rart hvordan disse røde trådene skifter farge...

(mann 40 år fra Finnmark) on. 13 sep. 2006 19:13 Privat melding

Hehe.. Jeg må bare le da.. Men å avslutte alle setninger med da er ikke helt bra. Hehe.. Så derfor så slettet jeg innlegget og prøver igjen, slik at selv flisespikkende damer blir fornøyd eller hva..

Det ble ikke for personlig for meg da.. Jeg lover med hånden på bibelen å ikke ende alle setninger med da! LOL.. Når det er sant så har jeg ett bra ordforråd likevel, tro det eller ei.

Jeg var forresten på forrige sukkerfest ja, og det var jo artig. Ingen tvil om det!
Det var forresten mange bra damer der også, noen matchet andre ikke.. Men slik er det vel overralt.. Men jeg vil selvsagt anbefale alle å dra på sukkerfest.

At jeg har mye bra å komme med er selvsagt bra å høre da... Og jeg synes jo likevel at det er på sin plass å komme med ett spørsmål tilbake til My og Tips?

Hvis dere er like flisespikkende når det gjelder mannfolk, som norsk gramatikk så er det vel ikke så rart at dere er single eller hva... Man kan jo lure eller hva synes dere om det? Hehe. PS: Hvis jeg hadde bodd i Oslo så skulle jeg gjerne ha invitert dere på en bedre middag med franske undertoner.. Men den gang ei..

Skjult ID med pseudonym tips to. 14 sep. 2006 08:49

Hei Dvorak!

Ser man det, ser man det! Ja, du har ett bra ordforråd, og det var vel derfor jeg skrev den meldingen, rett og slett for å bevare det gode ordforrådet. Dersom du ikke hadde hatt det, ville jeg ikke skrevet den meldingen. For de som har dårlig ordforråd, må man bare akseptere at har det, - de kan da ikke forandre det over natten. Det handler ikke om flisespikkeri, men rett og slett om ett enkelt tips som gjør underverker.

Hvorfor jeg er singel er en annen sak. Det er forøvrig en tråd i seg selv. Hehe. En annen tråd er generell flisespikkeri når det gjelder mannfolk. Jeg tror man kan irritere seg over den minste ting, - alt fra sure sokker, kneggende latter, smatting etc. Men dersom man irriterer seg over dette på ett tidlig stadiet, er man ikke interessert nok. For hvis man virkelig forelsker seg i noen, kan man akseptere det utroligste. Da digger man den kneggende latteren, hører ikke at han smatter, og rydder sokkene hans selv. (Hvis noen har ett stort behov for å fortsette denne tråden - bør det vel lages en ny tråd, eller?)

Når det gjelder den tråden vi egentlig har hengt oss på, kan jeg dessverre ikke bidra noe særlig, for jeg har ikke vært på noen av sukkerfestene.

Er det ikke noen flere som vil fortelle om sine erfaringer? Og er det noen som har vært på sukkerweekend eller tur?

(mann 46 år fra Oslo) fr. 15 sep. 2006 19:19 Privat melding

Dvorak, kom tilbake! Har lest dine mange innlegg, med kneggende latter, fordi jeg var sikker på du var en trøndersk ironiker som skrev da-ene dine med vilje! Ingen <i>skriver</i> vel så mange da-er? Nå er bare innholdet tilbake, og det er jo forsåvidt interessant nok, men det var faktisk humor med alle da-ene som ga enkelte bokstavtro spader. Ikke for å være frekk altså.
Anyway: Denne tråden skulle egentlig handle om erfaringer fra fest. Har vært på to selv, og jeg opplever at det er fire forskjeller fra en vanlig tur ut. For det første vet du at alle der er single (vel, nesten da...). For det andre kan du ha snakket med en god del av dem før, på sukker.no. (Så det er ikke så lurt å opptre på sukker som en tulling). For det tredje har du kontaktinfo om alle i ettertid, gjennom sukker.no. (Så du bør kanskje skrive ned de mest interessante pikenes/guttenes alias før du legger deg). For det fjerde kommer sånn i ellevetiden utdelingen av matchkortene, og det blir både et snakketema og et incitament for å ta kontakt med potensielle partnere du ellers kanskje ikke ville ha gjort eller turt. Kanskje i ettertid, om du ikke treffer dem på selve festen. Forøvrig har de mest spennende jentene jeg har truffet IKKE vært på matchkortet, men det betyr kanskje bare at jeg bør slutte å snakke med noen før elleve, og heller begynne på toppen av lista da, hehe. (Da? - jøss...)

(mann 42 år fra Buskerud) lø. 16 sep. 2006 07:56 Privat melding

Well well well...if criticism was streaming towards a norwegian,what are the odds that u guys gonna let me write,considering that I`m foreigner?I understand rather well norwegian (dont get me wrong) but I really stink in writting it so...it feels kinda weird to actually try to be a part of something,despite it`s content within language ability`s.
If some guy gets pinned for his rather poor lugage in his own mother language,then u guys gonna tie me to the infamy post for not even trying to remotly write in the above mentioned tongue...or am I totally off?

(kvinne 42 år fra Hordaland) lø. 16 sep. 2006 14:32 Privat melding

X3cutable, siden du sier du forstår norsk, lar jeg være å brilliere med min perfekte engelsk ;)
Slik jeg forstår kritikken rettet mot Dvorak er det ikke hans norsk kunnskaper det er noe galt med. Selv har jeg ingen problemer med at folk skriver slik de snakker, så lenge det er forståelig. Flisespikkeri kaller jeg det :)
For å svare på spørsmålet ditt, jeg tviler på at de nevnte mennesker har problemer med at du skirver engelsk siden det er noe vi alle forstår.
Kanskje hvis du skriver dårlig engelsk ville de reagert?
Mulig vi all burde skrive englesk for så å rette gramatikken på hverandre? o.0
Hva med å bruke tid på det som virkelig betyr noe, og la folk skrive slik de vil?
Forsett å skrive innlegg på engelsk du, X3cutable, du siler i hvert fall ut dem som ikke har fulgt med i engelsktimen ;)

(mann 40 år fra Finnmark) ma. 18 sep. 2006 01:45 Privat melding

Hehe Nifs Tango.. Ikke ta den ironisk tonen der a..

Kanskje jeg ikke skulle ha slettet innlegget med de mange da.. ene..
Jaja Shit Happens... Ironi har jeg nok brukt en god del av ja! Artig at du liker mine innlegg da Nifs Tango.. Det varmer en ironikers hjerte.. Jeg tror vel at det innlegget ble skrevet delvis litt for fort og delvis litt ironisk ja..

(mann 46 år fra Oslo) ti. 22 jan. 2008 00:21 Privat melding

dere får ta en titt på denne.. da
http://www.youtube.com/watch?v=BMikAeK8rL0

(kvinne 45 år fra Oslo) ti. 22 jan. 2008 00:33 Privat melding

Hei! Har vært superbruker en stund og har ennå ikke vært på noen av Sukkerfestene, men de fleste som har skrevet om de har jo virket positive, bortsett fra kanskje nyttårsfesten...
Kanskje det er en ide å prøve, komme seg ut i den virkelige verden....
Noen som skal på festen i februar?

Skjult ID med pseudonym draupne ti. 22 jan. 2008 00:58

Ja :-)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 22 jan. 2008 10:15

Det er mange påmeldte nå og blir fullt før tiden, så hvis man skal være med så bør man melde seg på snart :)
Og angående Nyttårsaften så ser det foreløpig ut til at Holmenkollen restaurant vil ha rettsak fremfor å legge frem regnskapet. Vi beklager på det sterkeste at denne konflikten har tatt så lang tid!

(kvinne 41 år fra Troms) ti. 22 jan. 2008 11:36 Privat melding

skal si du mokcis er på hugget her....

(mann 46 år fra Oslo) ti. 22 jan. 2008 13:12 Privat melding

hehe .. fikk mokcis med seg dame hjem .. ;)