Alle innlegg Sukkerforum

Sleskhet!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Townshend sø. 24 mai 2009 21:40

Ganske standard spørsmål, men er sikkert fler som sliter med det samme ;)

Er ganske ny på nettdating, og støter på ett problem hver gang jeg prøver å skrive en førstemelding til en jente.

Føler at uansett hva jeg skriver så virker jeg så slesk, med tanke på de mest sansynlig 100 andre sleske gutta som har skrevet "Hei, fin profil, msn?" osv :p

Noen av dere jentene som kanskje har noen tips til hva man ikke skal skrive i en førstemelding?

ps, jeg er en 20år gammel gutt, og ikke veldig slesk :D

(mann 31 år fra Oslo) sø. 24 mai 2009 22:29 Privat melding

Nå er ikke jeg jente, men har hatt en meget god "hit-rate" her inne på meldinger sendt/motatt.

Jeg skriver stort sett noe så enkelt som "hei", og holder det veldig enkelt etter det. Evt kommenterer noe særegent fra profilen hennes for å få i gang en dialog. Finner jeg ut at hun er interessant, så tar jeg det evt videre. Msn bruker jeg aldri uansett. (typ tlfnr+date)

Uansett, så er det viktigste hvordan profilen din ser ut, ikke hva du skriver. Bildene på profilen din og hvordan du viser deg frem er 99% av det som gjør at du får feedback.
Representerer profilen personligheten din bra? Viser den jenta at du er en tiltrekkende mann? Har du en profil som gjør at du tiltrekker deg jenter som er innenfor din standard?

Dette er punkter du burde utbedre før du tenker over hva du skal skrive i første melding. Har du allerede en veldig bra profil, så får du stort sett flere meldinger fra jenter enn du klarer å betjene.

Så jeg tror problemet ditt ligger i at du har feil fokus på det, for det har veldig lite å si hva du skriver i første melding, når jentene uansett vurderer deg utifra profilen din og bestemmer så om de kontakter deg tilbake eller ikke

Dette er skrevet helt utifra min egen erfaring, og er ikke ment for å dra alle over en kam

Skjult ID med pseudonym Skrivekløe sø. 24 mai 2009 23:01

Hei.
Fikk en mail med spørsmål om jeg ville ha en en elsker.
Ja,jeg vil gjerne ha en å elske,men ikke en slik forespørsel i første mail.
Dum måte å kontakte meg på ihvertfall. :-D

(mann 32 år fra Akershus) ti. 26 mai 2009 17:02 Privat melding

Nå sitter mange jenter med et inntrykk av gutter som litt enkle, og de jeg kjenner er veldig lei av enstavelsesmailer som "Hei", "cam?" og "Skjer?". Selvsagt teller profilen din mye, om ikke mest, men det koster ikke mye å legge inn et par ekstra ord når du først har tid til å si noe gjennomtenkt. Hvis du har gått igjennom profilen til berta klarer du sikkert å finne noe særegent ved noe hun skriver, eller noe på bildene hennes, som gir henne interesse i å svare.

Merkelig nok har jeg erfaring med at det å virke slesk kan motkompenseres ved å ikke tenke som en gutt. Legg en isbit på snoppen og tast i vei om tankene dine, er mitt råd.

Skjult ID med pseudonym RT ti. 26 mai 2009 21:15

Jeg kjenner tilsammen 8 jenter som bruker sukker, noen på jobben, noen i familien og noen jeg kjenner fra studiene.

For dem handler ikke sukker om å møte gutter men å vise omverden at de får oppmerksomhet, vet om to jenter som er veldig tiltrekkende og som har nok av gutter men som viser folk på jobben/venner meldinger de får av gutter og ler av disse meldingene og viser de frem, de er selvfølgelig ikke superbrukere. De aller fleste jenter som ikke er overvektige har nok av gutter fra før inn og ut av livet at sukker er det siste de trenger. Vet også om flere jenter her inne som leser og flirer av meldingene de får sammen med typene sine eller sitter på jentevors og leser meldingene høyt og ler seg ihjel.

Nå synes ikke jeg den gjennomsnittlige jenta er spesielt mye å se på uten klær så hvorfor i all verden de skal "ta" alle "fyrene" og "mennene" og "karene" som akk og ve tar så voldsomt kontakt med dem skjønner jeg ikke, når samfunnet er lagt opp til at guttene må ta kontakt og de færreste jentene er superbrukere. Jeg hadde ikke vært så voldsomt imponert over meg selv om jenter måtte ta betalt for mine tjenester, de kan gjerne flire av meldingene mine, men det er ikke jeg som er en hore.

Skjult ID med pseudonym Lemen on. 27 mai 2009 22:54

RT:
Det kunne vært interessant å høre hvilken aldersgruppe du tilhører. Tror nemlig (evt. lever i et håp om) at dette først og fremst gjelder de yngre aldersgrupper.