Alle innlegg Sukkerforum

Sukker kontra IRL

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym julenissen ma. 25 mai 2009 21:43

Lurer på en ting. Er det den samme typen menndere kvinner kommer i kontakt med IRL som her inne:

Min erfaring:
For å bli populær på sukker er det førstog fremst utseende som teller. Selvsagt. Da får du flere som gidder å lese profilen din|. Har du noe vettug og komme med der og skriver bra så får du mye kontakt. IRL er det først og fremst selvsikkerhet og pågangsmot som teller.......... IRL har jeg slitt med å være sjenert, her er ikke det noe problem. Dette er faktisk positivt for en del menn. Er det sånn at en del av "brøleapene" rykker bakover i køen her........... Da er det ihvertfall noe positivt med sukker for mange!

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 26 mai 2009 00:30 Privat melding

hm, tipper at de som er flinke på byen er flinke her inne også jeg ;)

brøleape eller ikke ;D

Skjult ID med pseudonym timtim71 ti. 26 mai 2009 00:44

Julenisse.
Kjenner meg litt igjen i det du sier. Tror kanskje du er inne på noe - Jeg er definitivt ingen brøleape IRL, men her inne går det riktig så bra :)

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) ti. 26 mai 2009 00:50 Privat melding

Selvfølgelig er det samme type menn......smaken forandrer seg jo ikke selv om man er på nett,og man velger jo hvem man vil ha kontakt med.
Men visst man er så sjenert IRL....hvordan går det da når du/dere skal møte noen?

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) ti. 26 mai 2009 02:34 Privat melding

@easy2love: Tror mye av problemene til folk er å bryte isen, det er i alle fall mitt problem og problemet til en del jeg kjenner. Nett date er fint på det punket, for en kan være litt tøff på avstand i starten. Når isen er brutt, så blir alt så utrolig mye lettere i alle fall for meg. Nå har jeg aldri slitt med sjenanse sånn ellers jeg da, bare ukjente interessante jenter egenlig som er litt "skummelt", så jeg tørr aldri å gå bort til de.

Nå er jeg ny til nett date, men vel min første og eneste date so far gikk på skinner i alle fall. :)

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 26 mai 2009 02:37

Jeg er ikke direkte sjenert IRL, men terskelen for å gå bort og ta kontakt med en fremmed kvinne som jeg finner interessant, er ganske høy. Det involverer som regel et høyt alkoholinntak, for å kunne takle en evt avvisning. På nett slipper man å forholde seg til en avvisning på samme måte, da begge på forhånd har vurdert hverandre som attraktive nok til en date. I tillegg har man hatt en del kommunikasjon i forkant, så det er lettere å finne felles samtaleemner, og dermed unngår man lange pauser med 'pinlig stillhet'.

Jeg fremstår aldri som tilbakeholden på dater jeg har avtalt via sukker, og derfor blir det som regel til at jeg avtaler flere dater med hver enkelt, slik at man får bedre tid til å finne ut om man passer sammen.

Skjult ID med pseudonym Hansa ti. 26 mai 2009 12:15

Det forandrer seg ALLTID etter man møtes første gangen syntes jeg. Da er det plutselig jeg som får oppmerksomheten og sms osv..Før vi møtes så er de så uinteresserte fordi de har bygget opp en litt uærlig og flaterende profil og får mye mer oppmerksomhet enn de egentlig ville fått i virkeligheten. Dette forandrer seg da de ser at jeg er den jeg er. Interessen min synker betraktelig, deres interesse stiger derimot kraftig..:P

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) on. 27 mai 2009 00:19 Privat melding

Har ingen problemer med å få kontakt med folk ut på byen hverken på den ene eller andre måten, men her inne er det heller laber respons. Flere forskjellige innfallsvinkler er prøvd uten at noen har vist seg å være bedre enn den andre :p

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 31 mai 2009 12:22

Jeg er en alminnelig person, og har bare vært inne her i 2 uker. Har 3 fulle sider med meldinger i innboksen så det er bullshit at jenter ikke svarer her. :-)

Skjult ID med pseudonym Curl sø. 31 mai 2009 12:26

@ TomTom

Nyanser, min gode mann.

Tipper du:
- bor i oslo/akershus
- har mørkt hår
- er over 1.80 høy
- er mellom 28 og 38 år

Hvor mange riktige har jeg? (1-4 av 4)

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 31 mai 2009 12:43

@curl

- Nei
- Ja
- Nei
- Ja

Du har 2 av 4 riktige. :)

Skjult ID med pseudonym Curl sø. 31 mai 2009 12:48

Howrait!! :-)
Ikke nok til en statistisk undersøkelse, men....