Alle innlegg Sukkerforum

"eldre menn" og sex....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym meg ti. 26 mai 2009 00:18

Ok......jeg er en dame i begynnelsen av 30 årene.
Ser for meg at fremtidig kjæreste er endel eldre enn meg....40 pluss.
Rett og slett forde det er de faller for.
Som mange andre er jeg glad i sex,og vet hvordan jeg like det...he he,
og de mennene jeg har datet som er i aldersgruppen jeg søker,ser ut til å ha litt "problemer" på det område.
For det første har de hatt mindre sex-lyst enn meg,og også problemer med varigheten på seansen.....

Ikke verdens undergang selvsagt,helt ok,men blir vanskelig når man er såpass forskjellige.
jeg vet at damer får større sex-lyst med årene.....
men når dabber mannens??
Og visst sex er viktig for meg i et forhold,bør jeg da se meg om etter menn på samme alder-eller er det fremdeles håp??
Mener ikke å kritisere menn over 40 her så det er sagt,men lurer.....
Er glansdagene i senga "over" etter fyldte 40...eller har jeg bare vert uheldig med de mennene jeg har truffet?

Skjult ID med pseudonym Spitch ti. 26 mai 2009 00:29

Glansdagene i senga er "over" etter fyldte 40... Flytt sexen ut av soverommet ;-)

Skjult ID med pseudonym jon ti. 26 mai 2009 00:38

Menns sexlyst på damer vi finner attraktive er fremdeles stor nok når vi er oppe i 40-åra Og dermed vår prestanda. -Snakker her for meg selv. En mann med litt erfaring og som er litt utspekulert kan nok være til større glede for en partner enn en seksuelt egoistisk uerfaren yngre mann. Som yngre kan man også være litt lettere på triggeren enn senere.

Skjult ID med pseudonym unggutten ti. 26 mai 2009 02:04

Er vel forsket litt på akkurat dette punktet og man har vel kommet fram til at kvinner når sitt seksuelle høydepunkt i begynnelsen av 30års alderen. Menn har som regel sitt høydepunkt allerede i slutten på tenårene/begynnelsen av 20-årene. Derfra går det egentlig bare nedover.

Selvsagt er det jo individuelt og du kan ha vært ekstremt uheldig med dine partnere. Det finnes menn i 40års alderen som er meget seksuellt aktive. Alt er individuelt.

Men statistisk sett viss du vil ha det hett i sengehalmen må du nok gå på yngre menn=)

Skjult ID med pseudonym carmina02 ti. 26 mai 2009 09:03

@TS
Du har nok rett i dine antagelser, men det er jo noen untak da :-))

Gjør som Spitch over her skriver..

Skjult ID med pseudonym oss..? ti. 26 mai 2009 09:34

Innstillingen man har i utgangspunktet er vel kanskje like utslagsgivende når det gjelder sex som den er for mange av de andre (viktige) tingene i livet..?
Sånn jeg ser det handler det om å gi og få..! (Selvagt også om nærhet, ømhet, tillit, fortrolighet, gjensidig respekt for hverandre og den andres følelser og behov osv..) Altså IKKE om å gi og TA ;-)

Syns mye av det vanlige ordvalget med f.ex. Å ta.. Å bli tatt.. m.v. i beste fall er direkte misvisende! Har ikke den hangen sjøl - og vet derfor lite om det - men selv SM-ere må vel være avhengig av at det er noen som gir og noen som får..?!

Kan selvfølgelig bare snakke for meg sjøl (som fortsatt ung mann ;-), men må da også innrømme at disse aspektene ved fysisk samkvem overhodet ikke var i min bevissthet da jeg var i 20-åra.. (Idet de hadde noensomhelst gyldighet var det m.a.o. rent intuitivt/instinktivt..) Og siste halvdel av 30-åra levde jeg i et forhold som var så godt som dødt på dette området.. (Fryktelig frustrende selvsagt, og aldri har jeg hatt "vett" på å ha meg på si, heller.. ;-) Sånn sett er det først nå, etter å ha runda 40, at jeg virkelig har kunnet sette pris på sex med denne typen mental innstilling.. og det er jo så vanvittig mye bedre..! Og varer akkurat så lenge som begge vil.. og begge blir så glade og fornøyde og mette og tilfredse og...

Tror dette (ihvertfall for min del) handler mye om modenhet av den typen man nødvendigvis må ha levd noen år for å være "befengt" av. Seint moden, kanskje.. Joda. Men undrer om ikke dette gjelder for flere..?

Når det gjelder den rene fysiske evnen og økt/redusert lyst ift alder, tror jeg dette er så individuelt som noe kan bli.. Har iallfall hatt forholdsvis jamn stigning sjøl, hittil.. :-)

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 ti. 26 mai 2009 10:21

Jeg kan vel heller ikke si at jeg er spesielt plaget med manglende lyst/evne.... er vel heller "tilgjengeligheten" på en partner som er utfordringen for øyeblikket. Spesielt siden jeg ikke har for vane å "ha meg" med gud og hverkvinne... ;-)
Frekvensen har vel en lei tendens til å bli styrt av de faktiske omstendighetene... er vel en utfordring å ha sex i tide og utide om man har et normalt familieliv med barn som er hjemme til en hver tid... ;-)

Statistikk kan som kjent brukes/leses på så mange måter, og om jeg var deg så ville jeg vel sett meg om etter drømmepartneren istedenfor å begrense alternativene på grunn av en "mulig" utfordring i fremtid. Og en ting er vel helt sikkert, om du treffer drømmen din og du er drømmen hans så blir vel nivået på "behovet/lysten" naturlig nok høyt... ;-)

PS. I verste fall så må du kanskje ty til den samme løsningen som vi menn stort sett har måttet ty til,
når det er avvik mellom tilbud og etterspørsel, nemlig selvtifredsstillelse... ;-)

Skjult ID med pseudonym :-)) ti. 26 mai 2009 10:38

Er 47 og kjempe kåt hele tiden , hvorpå alt virker som det skal , så du har helt klart vært uheldig !!!!!!

Skjult ID med pseudonym Goliat ti. 26 mai 2009 12:10

@ meg
Her føler jeg at jeg må bidra litt. Jeg er 40 år og har lyst på sex hele tiden. Redskapet fungerer som det skal. Når det gjelder prestasjonene så kan jeg holde det gående lenge. Klarer flere omganger etter hverandre.

Du skulle ha truffet meg. Skal garantere at du hadde blitt fornøyd. Sier bare: Bring it on.

Skjult ID med pseudonym bb ti. 26 mai 2009 13:23

Har vært utefor det samme som trådstarter @meg her.

Eksen va viril som bare det 44 år,fekk då regelmmessig og god sex ;))
Mens ein på 40 som eg va litt med, etter bruddet,fekk det ikkje til. Han har dog vært singel ei lang stund , har lest att menn som ikkje har regelmessig sex ,stresser eller er overvektig kan miste ereksjonen,,men ikkje lysten nødvendigvis.
Noen som har merket noe til det?

Skjult ID med pseudonym Mann 48 ti. 26 mai 2009 18:30

Fysisk kan jeg godt ha sex fem ganger om dagen, og jeg trenger ikke mer enn et par minutter før jeg er parat igjen. Jeg kan kontrollere meg mye bedre nå enn da jeg var ung, og kan holde igjen så lenge jeg vil. Jeg har aldri opplevd impotens. Så det er ikke fysikken det skorter på.

Motivasjonen er kanskje ikke som hos en 17-åring, men her handler det veldig mye om damen og hennes innsats også.

Skjult ID med pseudonym oss..? ti. 26 mai 2009 18:54

@bb
Som orntli' mann føler jeg at man bør kunne stå fram og innrømme at - Ja. Jeg har opplevd dette. 2 ganger. Med 20 års mellomrom. Og jeg kan forsikre deg om at det var merkbart.. ;-)

Og ja, i begge tilfellene var det gått en stund siden sist :-/
Er ganske sikker på at det hadde sin årsak i en grunnleggende følelse av utrygghet overfor partneren, også det i begge tilfeller..

Husker ikke nøyaktig omstendighetene rundt den første, bare hvor pinlig det var..
Den andre gangen husker jeg derimot veldig godt, det er bare halvannet år siden:
Jeg var på knærne forelsket, og jeg tror bestemt at hun også var det. Vi greide ihvertfall ikke å holde oss unna hverandre! Men.. hun hadde samtidig gitt uttrykk for, i relativt klare ordelag, at vi ikke hadde noen framtid sammen..!
Dette lot seg imidlertid reparere på et vis (utrolig nok :-), og vi hadde masse god sex i flere måneder før det da uvegerlig tok slutt..

Og det er jo ganske klart: Dersom man dyrker usikkerhet i en partner...
Igjen.. det man gir får man kanskje tilbake..?

Skjult ID ti. 26 mai 2009 19:35

Jeg har hatt samme erfaringer som TS, er selv midt i tredve-årene. Mange menn over 40 som faktisk sliter litt med ereksjon. Faktisk en del av de som er under også, spesielt i begynnelsen av et forhold, da prestasjonsangsten kanskje er på topp, Så jeg sier til dere menn som sliter: Dere er ikke alene, det er bare svært få menn som tør å innrømme det!

Skjult ID med pseudonym sukkerinne ti. 26 mai 2009 21:16

@ alle gutta, det er så fint at dere deler sine erfaringer med oss, takk :-)

@Mann 48 Hva mener du med fysisk ? Hva med følelser da ?

Skjult ID med pseudonym Mann 48 ti. 26 mai 2009 22:47

@sukkerinne: Var monogam i nesten tjue år. Vi var ganske flinke til å eksperimentere, men etterhvert ble sexlivet vårt veldig rutinepeget dessverre. Et par, tre ganger i uka, relativt effektivt løp frem mot felles orgasme, og alt det der. Ikke noen unik historie, vil jeg tro? I vårt tilfelle hang det nok veldig sammen med at kjærligheten sluknet. Så da blir det litt plikt og litt som å gå på do. For min del ble det også den siste flik av fysisk kontakt og en slags substitutt for nærhet.

Jeg har hele tiden savnet mer lek, mer tid og oftere. Jeg savnet særlig kos, berøring og ekte nærhet, gjerne også uten sex. Men det er slitsomt i lengden å alltid måtte ta iniativ og ofte bli avvist. Så jeg tror at min seksualitet vil blomstre når jeg treffer den rette, som tar iniativ iblant, er leken og viser at hun har lyst og er interessert i mer enn å "bli ferdig". It takes two to tango, ikke sant?

Så følelser er absolutt viktig for meg, jeg tror faktisk ikke jeg gidder lenger uten. Det gjorde jeg meg ferdig med for tjue år siden, har ikke lenger behov for å hogge flere hakk i skaftet for å bevise at jeg er en helsikes kar eller noe sånt. Var det oppklarende?

Forøvrig begynner jeg å lure på om dette med at jentenes sexlyst øker bare er en myte. Jeg kjenner dessverre igjen min egen historie hos altfor mange av kompisene mine.

Skjult ID med pseudonym flo joe ti. 26 mai 2009 22:56

Hva vet menn under 40 om dette da? Har ikke uttalelsesrett :)
Har ikke hatt problemer med "mine" menn over 40:)
Mulig det kan ha sammenheng med settingen..................Kanskje de ikke har følt seg trygge? kan virke inn hos noen.

Skjult ID med pseudonym bb on. 27 mai 2009 11:55

Flott att menn kan innrømme at de har sånne problem.
Og ja,,vi damer skjønnner jo att en kan ha prestasjonsangst med en partner de første gangene.
Er vel bare å være åpen å si att en har det, enn at damene tror du ikke kan i det hele.

Skjult ID med pseudonym ikke dverg on. 27 mai 2009 12:03

Virker hver gang, enten alene eller med andre.
Viktig at gutta trener, trener du ikke så blir det slappe greier.
Så spis sundt og tren mye.....
Mann over 50.

Skjult ID med pseudonym Goliat on. 27 mai 2009 12:05

@ Mann 48

Du beskriver akkurat det samme som jeg er ute etter hos en kjæreste. Veldig godt beskrevet..:))

Skjult ID med pseudonym up-and-go on. 27 mai 2009 19:36

Blir det litt slapt innimellom er det jo bare å kjøre en testosteronsprøyte i rompa. Så kan dama se hvem som holder ut lengst ..

Skjult ID med pseudonym Østfolding on. 27 mai 2009 19:50

Hei du. Her sitter en kar på 54 og leser ditt innlegg her. Og joda, visst er det slik at man blir bedre og bedre som mann og elsker ettersom årene kommer. Jeg "skjøt av" etter bare to-tre minutter som 30 åring.......var vondt og vanskelig. Men etter skilsmisse og ny samboer i 98 var det andre boller. Lett og lekent etter bare kort tid, kunne holde på lenge. Og ble vel også "lært opp" til å være bedre elsker også, slikk og kos med hele kroppen til dama i god tid før penetrering.....alt ble mye bedre. Er alene nå og ønsker meg en kos yngre dame og leke sammen med.
tror at mye ligger i god trening i skog og mark, sunnt kosthold og lite stressende tanker. Har det godt med barn og barnebarn og hus bil og god stilling.....så bare ta kontakt du vennen. Klem

Skjult ID med pseudonym lysstråle on. 27 mai 2009 19:57

@østfolding
Hvem skrev du til da?

Skjult ID med pseudonym hingsten on. 27 mai 2009 20:17

Blir man bedre etter fylte 54 enn i mindten av sine gyldne år..
nå satt hingsty kaffen i vrang-strupen her..

Skal dyret jobbe mer er dyret dypt bekymret over at sine dager på moder jord er talte.

ækk.. det er da virkelig ikke et svar om denne spesielle greia,

Ingen settinger er like "Østfolding" og det blir da litt feil å sammenlikne.

Hingsty har sikkert opplevd noe av det samme men sogar oppleved det motsatte i nyere tid,

og vet akkurat hva han liker best..

kunsten å måtte holde tilbake, lett lidende..ganske svett til..til til hingsty har fått nok klore-merker og..
de merkelige lyder tilsier at hingsty bør tenke kun på den vakre hoppa og og forvandles til en fole et lite øyeblikk..

Hingsty kan da virkelig ikke være helt på hæla nå eller..
.