Alle innlegg Sukkerforum

Inntrykket av Sukker

Vis siste innlegg
(mann 31 år fra Oslo) ti. 26 mai 2009 15:40 Privat melding

Har vært superduperbruker her inne i en ukes tid nå, og har fått et skred av henvendelser, og har bitt meg merke i et par ting:

Inntrykket jeg har fått, er at de fleste som er her inne er mer fokusert på "å bli forelsket" enn å finne en evt drømmepartner/kjærste/one-nighter etc...

Klart at folk har forskjellige intensjoner og slikt, men for å dra alle under en kam, er dette inntrykket jeg har fått.

At hele opplegget blir en "katt og mus" jakt som gjør at man lever seg litt inn i en boble, der jakten på følelsen blir enormt større enn det å faktisk finne det man vil ha. Dette kombinert med at flere her har dårlig selvinnsikt, så kan det bli en farlig kombinasjon som ender i hjertesorg. Hater å si det, men det er faktisk det inntrykket jeg sitter igjen med. Dog, det er flere herlige kvinner her inne, så dette er noe jeg skriver som en generell bemerkning.

For min del, er jeg her dels for å eksperimintere litt, og dels for å holde alle dører åpne. Fokuset mitt ligger i å ikke forvente seg noe, men heller se hvordan folk er, og ta ting som det kommer, og det har fungert utmerket så langt.

Hvordan ser DU på dette?

Skjult ID med pseudonym sukkerinne ti. 26 mai 2009 20:25

Bli litt lenger her inne så får du samme ønsker som oss andre og kanskje forelsker deg i stellet å finne deg en drømmepartner/kjæreste/one-nighter etc...
Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 26 mai 2009 20:28

Få ut litt sevje du og Unique, så tenker du nok litt mer avslappet og langsiktig..
men ta den tiden du behøver.. viktig..

(kvinne 42 år fra Oslo) ti. 26 mai 2009 20:57 Privat melding

Eh... Selvsagt vil jeg finne min drømmepartner som jeg blir forelsket i, det sier seg selv :D
Elskere/one-nights finner man alltids, det er verre å finne den som lokker frem sommerfuglen i maven :)

Og at det ender i hjertesorg, neppe, ikke for min del i alle fall. For her bruker jeg tid på å skrive, og heller bli kjent med personen og lar han bli kjent med meg. DERETTER finner vi ut om vi er datemateriale for hverandre :)

Hjertesorgen kommer nok fortere IRL enn når man bruker mye av tiden på nett ;)

Du skriver:
For min del, er jeg her dels for å eksperimintere litt, og dels for å holde alle dører åpne. Fokuset mitt ligger i å ikke forvente seg noe, men heller se hvordan folk er, og ta ting som det kommer, og det har fungert utmerket så langt.

Hva får deg til å tro at det er bare du som har et vettugt syn på dette med Sukker og konseptet rundt det? :)
Personlig tar jeg litt det i betraktning at du er yngre enn meg (jeg ønsker ikke å uttale meg på alle andres vegne) og du står nok på et litt annet stadie enn hva jeg gjør. Jeg er faktisk ganske sikker på det :)
JEG ønsker å finne han som jeg kan etablere en familie med, med tid og stunder. Du er helt sikkert mye mere laidback, og trenger ikke være like selektiv som det jeg bør være :)

Slik ser JEG på dette ;D

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 ti. 26 mai 2009 21:01

@Unique23
Mener du at de fleste som er her er mest opptatt av følelsen av å bli forelsket, og ikke det å etablere et nytt forhold?
Og når de da har "blitt forelsket" så går de videre til neste profil på lista for å bli det igjen?

Når du sier at det er flere som har dårlig selvinnsikt... er det da slik at du referer til jenter/damer som har tatt kontakt med deg som egentlig burde visst at du er hakket over dem på "stigen"... eller misforstår jeg deg totalt her nå?

For meg innebærer det å finne drømmepartneren at jeg finner min fremtidige kjæreste,
og det er helt ulogisk for meg å ikke bli/være forelsket i henne... en partner som jeg ikke er forelsket i, men som kan være "representativ" som drømmepartner/kjæreste er overhodet ikke av interesse for min del... ;-)

Men det du sier om at du har vært supermann en uke og har mottatt et skred av henvendelser er interressant... de fleste menn som uttrykker seg på forumet er, i motsetning til deg, "skuffet" over responsen... hadde vært artig å vite om den forskjellen der er profil og/eller alders-avhengig... riktignok så er det jo ofte slik at terskelen for å "sutre" er lavere enn å uttrykke sin fornøydhet... og i forhold til antallet brukere som sukker operer med så er jo det antallet brukere som skriver på forumet marginalt...

Skjult ID med pseudonym klara klok ti. 26 mai 2009 22:59

Det heter ikke "dra alle under en kam". Det heter faktisk "skjære alle over en kam" Bare til orientering ,til alle dere som stadig bruker dette utrykket feil.

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 26 mai 2009 23:01

Skal det være litt tørr-for til kvelds.. så ting går litt mer avslappet kanskji..

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 26 mai 2009 23:04 Privat melding

Hm.. trådstarter.

Jeg kan ikke si jeg har opplevd kvinnene jeg har snakket med på samme måte.. men er ikke alle ut etter å kjenne det "rushet" nyforelskelsen gir da?. Uten det kan man jo ikke merke hvem drømmekjæresten er ;)

Skjult ID med pseudonym flo joe ti. 26 mai 2009 23:27

@reqeay: Du har forstått mye du..................til tross for at du er så ung:)) Jeg ønsker også den deilige, berusende følesen du får når du er forelsket: ) Ikke noe i helle verden kan måle seg med den:) Kikk på WHO`s definisjon på "helse". Når oppnår du dette tro?? Jo når du er forelsket::)

Lykke til reqeay,- du kommer til å finne drømmedama:) Det er jo slike gutter vi vil ha:)

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 26 mai 2009 23:32

Jeg tror kanskje jeg tolker Unique litt annerledes enn mange her.

Forstår jeg deg rett om jeg antar du du mener at folk lar nesten jakten på forelskelsen komme i veien for å bli kjent (og da kanskje t.o.m. forelsket på et sener stadium)? I så fall er jeg enig med deg. De - kanskje også inkl meg selv - "ser" ikke at det er drømmepartneren som står foran en, fordi man ikke tar seg tid til å bli kjent, da forventningen om å raskt føle gnist og forelskelse er så stor men sjelden innfris.

Nettet er krevende på den måten. De man møter gjennom venners venner, studier og jobb etc kan man treffe over lengre tid, uten screening og forventningspress, og rekke bli kjent og "bonde" med før gnisten plutselig kommer. Men på nettet så er fokuset på at forelskelsen må komme tidlig, at man kanskje ikke tar seg tid til å bli godt nok kjent. Det vil man kanskje hvis man ikke tenker så mye på å bli forelsket men finner verdi bare i det å bli kjent med nye personer man har noe til felles med.

Skjult ID med pseudonym Leyla ti. 26 mai 2009 23:38

Er ikke forelskelse et steg i riktig retning når man søker drømmepartneren?
Jeg for min del er veldig fornøyd med sukker, noen er selvsagt ikke like spennende som alle men der har du en av fordelene med sukker, man kan maile og se om det er noe som er aktuelt for videre dating!

Jeg har dessuten møtt en herlig mann på sukker, vi har ikke møttes IRL enda, men jeg gleder meg til det blir/om det blir aktuelt.
Ha en herlig kveld alle sammen! Hilsen en lykkelig og småyr Leyla!!

Skjult ID med pseudonym Leyla ti. 26 mai 2009 23:39

@vibe
For min del er det stikk motsatt, men vi er jo alle forskjellige, og glade skal vi være for det!!

Skjult ID med pseudonym Lionking ti. 26 mai 2009 23:39

@TS

.... "et skred av henvendelser," skriver du. Fra hvilken aldersgruppe kommer disse? Du må være en av de ytterst få hankjønn her inne som får det... bra jobba ;-)

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 26 mai 2009 23:41 Privat melding

takk flo joe =)

Joa, den jenta som jeg ender opp med blir nok lykkelig =] så mye selvinnsikt har jeg, og man lærer jo så lenge man lever, og jeg har hatt ganske så aktivt og turbulent liv :)

(mann 30 år fra Troms) on. 27 mai 2009 00:13 Privat melding

Hvor mye er "et skred av henvendelser"?

Hvis jeg skulle lage meg et intrykk av hvordan det er her på sukker ville jeg delt jentene her opp i to grupper (regner med det er intrykket av jentene du snakker om, med mindre jeg missforsto "eksperimintere"). Det er de som leter etter en å dele livet med og det er de som leter etter et kick i hverdagen.
Når drar vel jeg også alle under en kam(jeg grer håret mitt under kammen klara klok, la en frisør ta seg av det andre).
Jeg har ikke samme intrykk som Unique, føler heller at jentene enten prøver å lære og finne ut av om jeg er en de kan forelske seg i, eller så er det ikke så nøye for de er ikke ute etter noe langvarig forhold uansett.

Jeg for min del velger å bruke tia mi på finne den jeg kan forelske meg i, og hvis jeg må vente lenge så kan jeg i det minste trøste meg med at forelskelsen vil smake ekstra godt når den endelig kommer.

For meg så ser det mest ut som reklame fra trådstarter, men igjen så gjør kansje min post det og?

Skjult ID med pseudonym amethyst on. 27 mai 2009 03:31

Jeg er veldig enig med "Vibe" altså!

Mange ser ut til bare å være opptatt av å bli forelsket. Jeg tror det blir mange korte forhold ut av det. Det er jo ikke forelskelse man baserer et langvarig forhold på. Forelskelse kan noen ganger gå over i å elske en annen. Jeg tror faktisk ikke at jeg behøver å være så innmari forelsket først. Jeg kan bli ordentlig glad i en mann hvis jeg i utgangspunktet liker han, vi har felles interesser og fortsetter å treffes. Tror fornuften må være med -det nytter jo ikke f.eks. å bare bli forelsket i et utseende. Kan være lurt å tenke igjennom hva en bør ha av felles verdier, drømmer osv.;)

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 on. 27 mai 2009 05:47

@vibe
Du er helt sikkert inne på noe viktig i forhold til at man ikke "ser" potensielle partnere fordi at det ikke "klikker" umiddelbart, utvalget/antallet profiler på nettet medfører vel kanskje at man tar seg mindre tid til å utforske personen bak en profil før man hopper videre til neste mann/dame...