Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym unggutten on. 27 mai 2009 16:19

Er det flere enn meg som har det slik at når de skriver en mail til en annen person så ender de opp med at status på mailen i utboksen er "lest", men får ikke noe svar, ikke en gang et uhøflig svar a la "Hvorfor sender du meg en mail? Gå ut i skogen og dø"? Tar vel egentlig bare 5 sekunder å gi et avslag der de sier "Takk, men jeg tror ikke det kan bli noe mellom oss" eller noe i den duren der.

Flere som har det samme problemet?

(mann 43 år fra Oslo) on. 27 mai 2009 16:44 Privat melding

Får du masse mail kan det være vanskelig å svare på alle. Ikke svar= uinteressert. Avslag nok for meg. Det kan det faktisk være mange grunner til. Du er uaktuell, dama har noe på gang med noen andre--kan endre seg, du drukner i andre mail. Mange venter med å svare i dagesvis. Hele sukkergreia er dessverre et spill som noen faktisk blir avhengig av. Holdt følelser utenfor helt til du har hatt en date. Har hatt et hyggelig møte i dag jeg........ det startet med en kort mail fra meg. Så ikke gi opp!!

PS. Veldig mange klager over det samme. Ta lest, men ikke svar for et nei. Så blir du positivt overrasket. når du får svar. Sett deg inn i følgende situasjon. Du er 25 og dritlekker. Du får 50 mail om dagen............ hva hadde du gjort?

Skjult ID med pseudonym unggutten on. 27 mai 2009 16:59

Jeg ser poenget og forstår heldt og holdent at ikke svar=nei, men føler at det burde være normal høflighet å faktisk gi et svar. Har nok ikke tenkt å gi opp med det første, men man føler seg litt marginalisert og utstøtt når man ikke engang får et uhøflig avsvar, som om man ikke er verdt dét engang.

Menmen, if at first you don't succeed try try again etc.

Litt vanskelig å sette seg inn i en stiuasjon som er så langt fra virkeligheten at det er tragisk. Tror heller du kan spørre meg om hva jeg hadde gjort dersom jeg var president i USA=P

Skjult ID med pseudonym carmina02 on. 27 mai 2009 17:33

Ikke gi opp !!

Du vil finne mange tråder her inne som har tatt opp dette problemet. Det er vel det mest diskuterte tema på Forum , tror jeg

Skjult ID med pseudonym XYZ on. 27 mai 2009 17:36

Det er nok dessverre bare å innse at veldig mange ikke gidder å svare tilbake. Bruk heller tid og krefter på de som faktisk er så høflig og gir et svar tilbake:) Lykke til her inne!

Skjult ID med pseudonym mart1s on. 27 mai 2009 17:49

Som ellers i livet.....
Ikke bare her på sukker.
Cheer up ;-)

Skjult ID med pseudonym G35 on. 27 mai 2009 17:53

Vi hadde en utrolig lang tråd (pluss ørten andre) om dette for ikke så lenge siden, og vi har vel alle (omtrent) opplevd det. Noen synes det er helt greit, andre ikke.

Jeg syntes først det var veldig ugreit, men har begynt å få forståelse for hvor stor forskjell det er å være gutt og jente her inne (ihvertfall om man er fra gjennomsnittlig attraktiv og 'opp'). Snakket med en venninne som har hatt profil her, og hun fikk visst henvendelser hele tiden, som regel ikke av det ålreite slaget. Og hun gadd til slutt ikke å svare på en del av dem.

Så for å nå igjennom i den 'støyen' der må man nok ha et utseende som virkelig skiller seg ut positivt og/eller skrive noe som virkelig sier *pang* hos akkurat dén jenta. Og det er jo ikke så lett, for noe som fungerer på ei, fungerer ikke på ei annen. Og selv om man egentlig er ganske oppegående og humoristisk i virkeligheten, kan det fort stokke seg litt når man må 'prestere' i en kort tekst. Men her får man bare én sjans, gitt.

Det eneste jeg synes er litt kjipt med 'ikkesvar' nå, er at jeg prøver å ikke skrive med så mange samtidig. Nå ser det riktignok ikke ut til at det blir et problem (...), men det hadde vært fint å få et kjapt avslag slik at man kunne 'gå videre' uten å måtte vente så lenge. Ikke at jeg har så innmari dårlig tid, men det hadde vært greiere med et kort avslag så man visste hvor man hadde vedkommende med en gang, og kunne 'komme seg videre'.

Men dette er nok noe vi bare må leve med.

Sikkert ikke greit for kjekkasene heller forresten, å skulle svare på alt. Gjelder vel ikke bare jenter, dette. Jeg er ikke noen kjekkas, så vi får spørre dem som er det.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) on. 27 mai 2009 18:05 Privat melding

Cheer up ja :)

Skjult ID med pseudonym SlikErDet on. 27 mai 2009 18:31

Hva er det som er så mye bedre med å få en skriftlig avvisning kontra det å bli møtt med taushet?

Hvis man ikke får svar så er det heller ingen interesse i andre enden - så enkelt er det bare.

Høflighet har lite eller ingenting med saken å gjøre, og det er ganske mange som blir nokså grinete og sure tilbake om man skriver en avvisende tilbakemelding også.

Skjult ID med pseudonym latin74 on. 27 mai 2009 19:39

tror det beste er å innse at damer er også mennesker.....:) Neida, det jeg mener å si er at folk er ulike og reagerer deretter. hvis en jente ikke svarer så er hun bare ikke interessert. Men de fleste liker jo litt høflighet, så hvis en dame ikke svarer er det i seg selv en turn off for meg, hun kan være verdens søteste men så lenge hun ikke gidder å bruke to sekunder det tar å klikke på en ferdig utfylt svar, Vel, da bruker heller jeg to sekunder og setter ei svart hjerte på vedkommende, da forsvinner jeg fra hennes skjerm og hun fra min.......også er det bare å fortsette lettingen :)
Så til TS., de fleste opplever det der her inne men man blir hardhudet etter hvert......

Skjult ID med pseudonym unggutten on. 27 mai 2009 22:50

Jeg ser poenget til deg, SlikErDet. Er forsåvidt aldri hyggelig å få avslag, men dersom man først har spurt må man jo være forberedt på at det kan bli avslag, selv om du ser ut som en gresk gud/gudinne, tjener 10 mill i året og er verdens morsomste mann/dame. Folk bør ikke være redde for å gi andre avslag bare fordi de ikke vil såre den og den personen.

Har du baller til å spørre bør du ha baller til å tåle avslag, enkelt og greitt.

Skjult ID med pseudonym Blu to. 28 mai 2009 00:08

Ganske enkelt det der. Får jeg ikke svar etter 5 dager spør jeg rett og slett på en morsom måte hvor lang tid jeg bør regne med å vente. Noen ganger får jeg et langt svar med en unnskyldning, noen ganger hører jeg ikke mer.

Hører jeg ikke mer så går de rett i svarteboka.

(mann 29 år fra Troms) to. 28 mai 2009 00:30 Privat melding

Sist dette var oppe så ble det en del snakk om at gutta kansje hadde en litt "uheldig" profil, jeg var en av de som slet med å få jentene til å svare, så jeg tok meg selv i skinnet og byttet profilbilde, og pluselig så så var det ikke så vanskelig lenger, har til og med fått et par meldinger fra jenter som har ignorert meg tidligere, selv om jeg har samme profiltekst. Synes det er litt rart, for bilde jeg har nå ser jeg jo potte sur ut :p

Oppfordrer forresten alle som er imot å ikke svare å melde seg på svargaranti lista, kansje hvis nok folk melder seg på den, så blir den kansje verdt å bruke?

Skjult ID med pseudonym Løven to. 28 mai 2009 09:59

morheq - Kjempebra ide med å melde seg på svargarantilista - folkens gjør det !! Hadde jeg vært 20 år yngre så hadde ihvertfall jeg sendt mail til deg. Kanskje jeg skal tipse datteren min om deg, hehe.

Sett svart hjerte på de som ikke gidder å svare - enkelt og greit og " jobb" videre, det er nok av kjekke og greie folk her inne. Bare se hvor engasjerte folk er her inne på forumet.

Skjult ID med pseudonym NN to. 28 mai 2009 13:05

Nå har jeg lett langt og lenge, men jeg finner ikke svargarantilisten. Hvor er den skjult?

Skjult ID med pseudonym meg to. 28 mai 2009 13:08

matchlister - besøkende og topplister

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) to. 28 mai 2009 13:09 Privat melding

En kompis av meg har samme erfaring som Morheq.. Han søkte hjelp til en fotografkompis etter mye frust, og voila.. Mye mer respons.

Bilde er veldig viktig, sørg for at det er bra.. (Yeah I know... look who's talking... Er dessverre en katastrofe på å ta bilder selv, blir jobb på det etter sommeren tenker jeg :P.)

Selv svartelister jeg ingen fordi jeg ikke får svar, jeg lar bare være å gi de mer oppmerksomhet, kan være mange grunner hvorfor de ikke svarer? Har selv fått hyggelig positivt svar 3 uker etterpå.. :)

(mann 29 år fra Troms) to. 28 mai 2009 16:20 Privat melding

@ CCL77 Bildet jeg har nå et tatt av søsenbarnet mitt som jobber med fotografering, han er ingen proff, men mer en god nok.. så bare du kjenner noen som driver med fotografering så er det verdt å spørre om de kan ta et bilde av deg.

@ Løven, hehe, ja det får no være opp til deg :p

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) to. 28 mai 2009 16:25 Privat melding

ellers kan du bare stå i speilet som jeg og satse på lykken ;D

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) to. 28 mai 2009 16:26 Privat melding

må vel strengt talt redigere bort bakgrunnen ;P sette det norske flagget i bakgrunnen eller noe ;)

Skjult ID to. 28 mai 2009 17:13

@MORHEG

Har ikke sukker reagert på at du bruker solbriller på profilbildet?? De har ikke godkjent bilder med solbriller av meg......

Skjult ID to. 28 mai 2009 17:18

Ikke enda, men jeg har tenkt på det... skjer sikkert etterhvert, intil da så får det være som det er. Kansje det er fordi du fortsatt kan se øynene mine?

(mann 29 år fra Troms) to. 28 mai 2009 17:18 Privat melding

Var jeg som skrev den forrige meldinga forresten.