Alle innlegg Sukkerforum

Utblåsning

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lemen on. 27 mai 2009 23:29

Advarsel: Dette er en utblåsning, men forhåpentligvis også noe som kan være interessant for andre.

Grunnen til at jeg er en smule opgitt, er at jeg i dag, etter fire måneder med en hel del dating og treff, fikk en SMS (!) med avslag. Det er ikke bare feigt, men nesten frekt, synes jeg, å, på et slik tidspunkt ikke ta det face to face, eller i hvert fall over telefonen. Men det får være så sin sak, hadde jeg visst at hun var så feig/frekk, ville jeg aldri innlatt meg på henne.

Men, men - SMSen var et lærestykke i hva man ALD-RI skal si for å gjøre "fallet mykere".

"Du er en flott fyr, men..."
Så jeg er en flott fyr? Er det ikke noe å utsette på meg? Greit, la oss akseptere dette. Likevel må det ha vært noe. Er det fordi jeg har gått for sakte frem? Er det fordi jeg biter negler? Er det fordi jeg ikke sender nok SMS? Jeg er overbevist om at alle potensielt sett kan falle for hverandre, hva var grunnen til at du ikke falt for meg? Hva skal jeg jobbe med til neste gang? Jeg hører heller at jeg er en drittsekk enn at det ikke er noe galt. På mange måter er vel dette en variant av "Det er ikke deg, det er meg"-frasen. Og det kan jo ofte være slik, men det er ingen forklaring, ingenting å jobbe med.

"Jeg vil gjerne gjøre det og det, men bare som venner..."
OK, jeg har invitert til en tur på familiehytta eller en annen hytte en helg, og forhørt meg om hvorvidt det passer tidligere. Tror du det var fordi jeg ville spille yatzy? Fordi jeg ville se naturen? Nei, det var fordi jeg ville ha en mulighet til å ha deg helt for meg selv en helg. Denne "Kan vi ikke bare være venner?"-greia, er noe av det største tullet jeg vet om. Greit, krysser man hverandres spor jevnlig kan det være et poeng å, om ikke være venner, så i hvert fall forlikte. Men når flørten starter første gang man møtes, er det en umulighet - jeg tar ikke og ringer en jeg har blitt kjent med i det øyemed, som jeg nå vet ikke er interessert, og spør om hun vil bli med på kino eller ta en øl.

"Jeg har virkelig prøvd å finne gnisten, men..."
Joda, det er nok mulig, og det er ikke sikkert det er min skyld. Men når en som faktisk har prøvd hardt ikke har klart det, hva da med folk som ikke engang prøver?

Si heller: "Sorry, det kan ikke bli noe, fordi..." Har du møtt en annen? Har Doffen daua? Er jeg en drittsekk? Skal du gå i kloster? Ja, men så si det, da, i stedet for forslitte fraser. Og si det rett til meg, ikke via en SMS.

Sånn - da var det gjort og jeg er klar for å fortsette jakt

Skjult ID med pseudonym belezza on. 27 mai 2009 23:38

hmmm og jeg som i min naivitet har trodd at det bare er menn som dumper med sms.....ikke en god følelse, det er både feigt og barnslig, det suger - men livet går videre.

Skjult ID med pseudonym gørl on. 27 mai 2009 23:39

Hadde blitt glad om jeg fikk en SMS, neste gang,jeg. Som regel hører jeg ingenting, bare merker en ny distanse og må selv spørre og grave. Det er mye feigere og frekkere enn å si fra over SMS...

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) on. 27 mai 2009 23:40 Privat melding

skjønner deg :)

men jeg forstår både deg og jenta :)

Skjult ID med pseudonym J.Page on. 27 mai 2009 23:41

Ja dette er helt klart ikke den rette måtten å få avslag på. Det koster ingenting å være 100% ærlig. Ønsker deg lykke til videre i jakten.

Skjult ID med pseudonym Pixie on. 27 mai 2009 23:46

Avslag på sms er ikke fair etter 4 mnd med kontakt, da tar man det face to face. Men det høres nå ut som jenta virkelig har prøvd, og ønsket at gnisten skulle dukke opp!

Skjult ID med pseudonym Løven on. 27 mai 2009 23:49

Knallbra utblåsning, hjalp det deg?? Barnslig og feigt å sende sms, men når det er sagt så likte jeg avslutningen din godt (måtte le litt) det var det - ha en fortsatt god jakt. Hold på den gode humoren din, det er den som drar deg videre :)

Skjult ID med pseudonym NickRivers to. 28 mai 2009 00:15

Ble dumpet på sms en gang etter nermere tre måneder. Det var utrolig befriende. Svarte med en velformulert (ok), og gikk på butikken singel og glad. Hun ringte meg merkelig nok tre måneder seinere og lurte på hvorfor jeg ikke hadde tatt kontakt.

Skjult ID med pseudonym Sukkergutt to. 28 mai 2009 09:17

Er uenig med dere. Syntes faktisk SMS er en super måte å avslutte ting på. Kort og konsist, uten at man duller seg inn i masse forklaringer. "Kjære NN, jeg føler at dette ikke fungerer lenger. Ønsker deg lykke til. "
Er det så mye mer å si? Hvorfor må man forklare noe? Vi som voksne mennesker vet at ennten er det romantiske følelser eller så er det ikke. Hva er det å forklare?
Har brukt SMS metoden opptil flere ganger og har ikke dårlig samvittighet for det. SMS bruker jo til nesten all annen type kommunikasjon.
Det jeg syntes er verst måte å gjøre det slutt på er at det bare blir nesten stille.... at det går laaaang tid før man svarer på henvendelser... at en bare blir "kald". Det kan svi det. For da går man og lurer...
Nei min venn Lemen, trådstarter, syntes hun gjorde det på en fin måte jeg. Ærlig, høflig og ryddig.
At det føles jævlig å bli dumpet forstår jeg selvsagt, men heng deg nå ikke opp i kommunikasjonsformen.

Skjult ID med pseudonym Spitch to. 28 mai 2009 10:14

Det å bryte opp eller gi avslag etter 4 måneder ser jeg på som ren og skjær feighet.

Sukkergutt har mange gode poenger i sin argumentasjon FOR "SMS-dumping", men konklusjonen er jeg sterkt uenig i.

Nei, det er ikke så mye mer å si. Nei, det er nødvendigvis ikke så mye mere og forklare. Som voksne mennesker vet man at ennten er det romantiske følelser eller så er det ikke. Det er ikke så mye mere å forklare.

Men videre: "SMS bruker jo til nesten all annen type kommunikasjon". Ja, det SMS brukes NESTEN til all annen type kommunikasjon. Oppbrudd er et av områdene jeg mener SMS er lite egnet for (så også dødsbudskap), og anser det - igjen- som feigt. Bruker man ordet kommunikasjon, må man være beredt på å svare på motmeldinger også. Sitter med en indre følelse om at Sukkergutt sletter motmeldinger rått og brutalt uten og svare (Kan selvfølgelig ikke dokumentere denne påstand, men sitter med den følelsen).

At det og bare bli stille kan være værre, kan jeg også være enig i. Dette overskygger dog ikke min oppfattning, om at det å bruke SMS i dette tillfellet er feigt.

Jeg synes også hun var ærlig, høflig og ryddig - men feig.

Og til slutt: Bruk av SMS ved oppbrudd/avslag etter etter fire måneder med en hel del dating og treff har ingen ting "kommunikasjonsform" og gjøre, bare feighet.

Synes sukkergutt burde ha dårlig samvittighet, om han er av typen som har evne til dette.

Nevnte jeg at jeg synes at dumping via SMS er feigt?

Skjult ID med pseudonym Sukkergutt to. 28 mai 2009 10:37

Så Spitch . Stemmer det altså at du syntes SMS dumping er feigt? ;)

Fint at du ser poengene mine ihvertfall.

Nå er jeg nok ikke fullt så kynisk som jeg gir inntrykk av. Jeg legger nemlig til i dumpingsms'en at " Har du lyst å prate om dette kan vi godt snakkes." - det har aldri jentene sagt de har behov for. (Som jeg selvsagt er glad for).
Meldingene jeg får tilbake er mer som: "Lei meg nå, tror vi kunne ha fått det veldig fint sammen men jeg respekterer at du ikke føler det samme."
Fordelen med dette er også at avslutningen blir mer verdig. Når jeg har dumpet face to face har det gjerne kommet tårer og ikke minst usakligheter.
Fortsetter være "feig" jeg.

Når det er sagt er jeg enig med deg at sms ikke passer til all kommunikasjon - dødsbudskap passer f.eks ikke.
Men jeg fikk beskjed på SMS for noen år siden at jeg skulle bli pappa. Er det greit å kommuniserer på SMS syntes du?

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 28 mai 2009 11:00

Hva er dette for noe tull? En avslutning på sms er jo totalt off!

Hva det er mer å si? Kanskje ikke så mye......
Men hva med litt forståelse?
Hva med at den andre kanskje har noe å si til deg?
Hva med respekten for den andres følelser?
Hva med å svare på spørsmål den andre kanskje trenger å få svar på?

Hvilken respekt ligger i bunnen i forhold til det andre mennesket når man har brukt mnd på å bli kjent, bli intim, hatt sex og gitt av seg selv. Fortjener man ikke en prat face to face? Hvilket kynisk samfunn ønsker vi egentlig å ha? Er dere helt balleløse, eller?

Jeg leser: "Fordelen med sms er at avslutningen blir mer verdig. Når jeg har dumpet face to face har det gjerne kommet tårer og ikke minst usakligheter" Ja fysjameien! Tårer er jo så uverdig at det må vi holde oss langt unna! Skygg banen! Følelser på ferde!

Om noen bare blir stille om det være seg venner, bekjente, elskere eller potensielle partnere så er det synd. Men ikke mer synd enn at jeg personlig tenker "Dette gidder jeg ikke. Jeg har prøvd, men det er en tid for å slippe taket når gjensidigheten uteblir."
Mennesker som ikke synes jeg er verdt å kommunisere med faller fort i kurs mht interesse hos undertegnede.
Det samme må sies om sms-kutte-tendenser som det jeg leser om her. Nitrist.....

Skjult ID med pseudonym tja to. 28 mai 2009 11:02

KJipt å bli avvist uansett. Det er kanskje derfor du er sint, egentlig? Fordi det ikke gikk som du ville. Æsj.

Skjult ID med pseudonym Spitch to. 28 mai 2009 11:29

@Sukkergutt
Tilbud om prat i SMSen - Kan justere dette til litt under "Halv feigt". Det finnes selvfølgelig nyanser av alt, og jeg velger og svare på de nyanser som kan tolkes i teksten :-))

Står på min generelle holdning til fenomenet: Feigt!! (Og bifaller Zitelles innlegg).

(Synes "pappabudskap" også er lite egnet).

Skjult ID med pseudonym up-and-go to. 28 mai 2009 12:41

sms er feigt. jeg er feig sjøl jeg.

Skjult ID med pseudonym G26Bgo to. 28 mai 2009 13:18

TS

Du har ikke sagt så mye om hvilken kontakt dere har hatt. Det er litt forskjell om kontakten har eskalert fra en date i uke 1, og videre til å nesten bodd sammen i uke 8....

Eller om det har vært en og annen date annenhver uke. Kanskje ingen hadde tid til hverandre osv.. Kanskje det egentlig hadde dabbet av i steden for det motsatte ?

Kanskje dere ikke hadde kontakt de to siste ukene, det var kaldt og dødt, og uteblivende invitasjon for en date med påfølgende invitasjon ble avlått med denne meldingen ?

Beklager at jeg sier det: Men opplegget høres litt klumsete og distansert ut..

Hvor gamle er dere. f.eks ?

Husk at virkeligheten her inne kan være kald; hvor partene fortsetter å lete på "makedet" om de ikke finner den søte frukten de lette etter etterhvert... =)

Lykke til videre: Spis - eller bli spist ;)

Skjult ID med pseudonym belezza to. 28 mai 2009 16:46

Er veldig enig med TS og Zitelle, det er uetisk å ikke ta hensyn til andres følelser og utrolig feigt å ikke tåle den andres tårer - men dette er MIN mening og vi mennesker har forskjellig moral/etisk standard.

MEN når dette er sagt så hersker det nok ingen tvil om at det ikke finnes noen som helst god måte å dumpe/bli dumpet på. For meg handler det om respekt for et annet menneske jeg har brukt tid på og med, da får jeg heller tåle tårer eller usaklige stygge ord.

Kjærlighetssorg er en utrolig kjip og vond følelse. Og den blir ikke mindre vond selvom man har blitt godt voksen. Lurer på om jeg noen gang blir hardhudet...

(mann 40 år fra Oslo) fr. 29 mai 2009 14:16 Privat melding

KNALLBRA UTBLÅSING!:) Ikke gi opp lemen. Jeg pleier å si at kjærleiken dukker opp når man minst forventer det. Jeg tror også at når en jente liker deg så viser hun selv om de kan være sjenerte til en viss alder. Synd at damene ikke tar initiativ før de har blitt trygge på seg selv og er godt opp i tredveårene hvis jeg kan tilate meg å generalisere litt. Hva synes dere om innlegget mitt, Folkeskikk.................? Ha en fortreffelig jakt, men jeg tror for å være ærlig at det er lettere å treffe en på skolen,jobben eller gjennom venner.LYKKE TIL ALLE SAMMMEN.

Skjult ID med pseudonym s fr. 29 mai 2009 14:33

Innlegget ditt er dagens morsomste.

Skjult ID fr. 29 mai 2009 15:42

En knepen seier etter hard konkurranse med innlegget til s.... ;-)

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 29 mai 2009 16:34

Tydeligvis delte meninger om sms som dumpeverktøy, men for min del handler det om hvilken relasjon man hr. Greit for kortavrig uforpliktende dating, men ikke for et innledet forhold - synes jeg da.

Men Lemen er etter det jeg forstår også ute etter begrunnelse - slik at han kan jobbe med det.

Men hvor mange pleier å oppgi en ærlig årsak helt direkte? Og hvor mange vil like å høre det?
Jeg føler at jeg kan si at gnisten ikke kom (som betyr mye det samme som at jeg ikke tenner på deg seksuelt, du består ikke "kyssetesten" - dvs jeg føler ikke for å kysse deg). Noen ganger vet man ikke hvorfor (kan det være pga lukt og instinkt?),
men de gangene jeg vet det, føler jeg sjelden at jeg kan si det fordi det er ikke sikekrt det er andre enn meg som finner det avtennende. Så er det de gangene man vet at akkurat denne blindsonen ødelegger for personen gang på gang, skal man si noe da? Feks at vedkommende har lagt seg til en uvane som mange reagerer litt på; feks snakker bare om seg selv, eller har laget seg en enerverende overdreven latter (som får andre til å snu seg) osv

Uten at jeg kjenner deg og vet noe som helst om deg eller damen: Er det slike forklaringer du vil høre - informasjon om eventuelle uheldige blindsoner?
(Jeg ville, men nå har jeg søsken som tar seg av den jobben.)

(mann 34 år fra Telemark) fr. 29 mai 2009 19:20 Privat melding

MårnMårn Lemen, nei det er ikke så godt å bli dumpet på SMS. Men er ikke så lett for dem som sender sms'en heller (Vil jeg tro). Folk er foskjellige, noen har vanskelig for å ta oppgjør og sniker seg unna på letteste måte... Og det vil straffe seg senere i livet.