Alle innlegg Sukkerforum

Flauser i halmen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Isabjella to. 28 mai 2009 09:50

Nå trenger vi en liten lattertråd igjen, det er altfor mye seriøsitet ute og går ;)

Er det noe som alltid har engasjert oss og som alltid kommer til å engasjere, så er det det som foregår i halmen mellom både 1, 2 og flere :D
Det jeg nå er ute etter, hva er det flaueste og morsomste du har opplevd i halmen?

Kjør på, og åpne latterdøren i de norske hjem :)

Skjult ID med pseudonym Spitch to. 28 mai 2009 10:31

@Isabjella
Etter et "langt liv" med diverse "lek og utforskning" har selvfølgelig ikke alt fungert etter intensjonen, men detaljer får du ikke. Tenk om at det kom ut. Da ville jeg ikke lengere framstå som perfekt og ufeilbar, så ikke fortell dette til noen andre, Isabjelle. Det blir mellom oss.

@Alle
Hakke opplevd noen flaue seanser jeg.....

Skjult ID med pseudonym R to. 28 mai 2009 11:29

Ha ha :-) For cirka mange år siden var jeg og en ungdomskjæreste ute og kjørte tur en fin høstkveld og etter mørkets frembrudd bestemte vi oss for å stoppe og ha oss litt på en øde parkeringsplass... Good thinking. Vi var ganske aktive på området og brukte både for- og baksete under akten, med det resultatet at alle vinduene dugget helt igjen og vi så ikke så mye som en meter ut. Midt i aktivitetene banket det plutselig på vinduet og vi fikk det travelt med å få klærne på plass før kjæresten min rullet ned vinduet. Der sto det en litt brydd politikonstabel og lurte på om alt var i orden... Det var vel ikke akkurat noen hemmelighet hva vi hadde drevet med der inne og jeg husker at jeg ble flau, men litt digg å se at konstabelen var vel så flau...:-) Da vi forsikret han om at alt var i orden, sa han takk for seg og "Kos dere videre" før han forlot åstedet med et flir.

I etterkant; mer morsomt enn flaut, men jeg husker at jeg rødmet ganske bra den gangen...:-)

Skjult ID med pseudonym Fake nick to. 28 mai 2009 12:02

Fikk ikke være med i halmen,

…..men var på overnattings tur med telt, øl og grillmat for mange år siden. Ut på kvelden var det to "ekser" (Nei, ikke mine, men hverandres) som ble sammen igjen, og fant teltet. Snille som vi var lot vi turtelduene være i fred. Vel, i fred og i fred. I gamledager hadde man ”Gettoblastere” med kasettspiller og gode opptaksmuligheter, og spilleren ble satt på ”Rec” inntil teltveggen. Flere øl ble konsumert, aktiviteten i teltet roet seg og festen går over til ”senkveldssamlingrundtbålet” modus. Det er først når flere kullkammerater og –venninder kommer på besøk og vil ha referat og oppdatering av kvelden at noen husker spilleren. Spilleren hentes og blir plassert midt på ”festplassen”, båndet spoles tilbake, volumet settes på full guffe derpå ”Åh, ah, det glir, det glir” ljomer over hele området.

Om det var aktivitet i det omtalte telt tidligere på kvelden, var det ikke noe opp mot nå. Etter litt fomles det (en stund, etter det jeg kan huske) med glidelåsen til teltet og mannspersonen stormer ut, for deretter og overfalle spilleren. Det var første og siste gang båndet ble, eller kunne bli, spilt og ”paret” var det ingen som så igjen denne helgen:-)))