Alle innlegg Sukkerforum

Lyst på litt bedre ods angående damer!!!!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym singel on. 19 juli 2006 13:56

Var inne og surfet på nettet her en dag og kom over en side med russisk utgave av sukker!
Satt av en time og leste litt på hva som står der og tittet på en del bilder og leste tekster akuratt som her...
Av 14 mailer jeg sendte ble det 10 posetive svar i retur...
Har samme profil her som på denne fantastiske siden med de samme bildene...
Sende mailer for og se hvordan responsen var og altid til de som vaneligvis ligger langt over midt "nivå" i Norske kvinners øyne...!!
Så spørs det da om det scandinaviske kvinnene ikke har kommet alt for langt og blitt like egoistiske og selvstendige som vi gutta er...
Så i baltikum er 78% av folketallet kvinner etter div kriger...

her er adressen
elenasmodels.com
enyoy..... Tror jammen jeg skal starte på russiskkurs jeg!

(mann 44 år fra Buskerud) on. 19 juli 2006 14:04 Privat melding

Hehe var jammen et bra utvalg der ivertfall.
Kansje noe og satse på.

(mann 42 år fra Rogaland) on. 19 juli 2006 14:35 Privat melding

Når det er snakk om en russisk side på engelsk, så skal du ikke se bortfra at det er en tjeneste for jenter som ønsker å komme seg vekk fra Russland/de baltiske stater. Så da er de kanskje mindre kresne.

Men pass på: det er tross alt ikke vanskelig å bruke andres bilder i profilen ;)

Skjult ID med pseudonym Baltus on. 19 juli 2006 16:15

Jeg kan bekrefte etter å ha bodd i Øst-Europa ett år, at på dating sider i Øst-Europa er det MYE lettere å møte jenter enn i Norge :)

Av de norske vennene jeg har/hadde da jeg bodde der, brukte vi alle sidene og var storfornøyd. Jeg selv traff en nydelig jente som jeg ble sammen med etter veldig kort tid.

Er tilbake i Norge nå, men må innrømme jeg savner det litt ;)

På den annen side, trives jeg mye bedre med norske jenter rent sosialt. Vi har mer samme bakgrunn/verdier etc. Ikke det at det er noe galt med øst-europeiske jenter, men forskjellige kulturer og noe språkvansker gjør det litt rart.

Men for all del, vanlige dating-sider i Øst-Europa er helt topp :)

I Litauen vil jeg anbefale www.pazintys.com og i Latvia er www.4u.lv fin.

Skjult ID med pseudonym sex&city on. 19 juli 2006 20:47

de norske jentene har sett for mye på sex&singelliv + at de har lest litt for mye i ukeblader.. de sitter krav som er helt urealistiske..Konsekvensene er at vi må lyge på oss en hel del +egenskaper, som jo selvfølgelig blir avslørt etter en stund.. og da er vi inne i en sirkel . vet ikke helt hva jeg skal kalle den sirkelen.. ond ?? :) Når det er sagt så kommer de ofte ned på jorda og blir etterpåkloke når de runder 35 og sitter der alene og forlatt...

Skjult ID med pseudonym frk vable on. 19 juli 2006 23:54

Har ikke lyst til å ende opp med en som er "grei nok" selv om jeg kanskje risikerer å sitte "alene og forlatt" når jeg runder 35....

Skjult ID med pseudonym Frk. Fryd to. 20 juli 2006 10:05

Synes stadig det dukker opp tråder her om hvor fæle norske jenter er. Kjenner jeg blir litt svett av noen av de holdningene som kommer til syne. Og tenker som så at dersom man møter jenter med den type holdninger, vil man fort ende opp med selvoppfyllende profetier.

En annen ting - det å lyve på seg en hel masse slik "sex&city" sier man gjør, er jo utrolig korttenkt. Da blir man jo sammen på feil premisser, hvilket selvfølgelig kommer for sin dag etterhvert - med den sannsynlige konsekvens at forholdet går i stykker. Så ender man opp med å få enda mer ved på bålet angående de fæle norske jentene. Men sorry - da har du lagt opp til det selv.
Jeg vil omgi meg med mennesker jeg opplever som ekte, med både sine gode og mindre gode sider. Negativt menneskesyn og skuespill gjennomskues lett, og fungerer som direkte turn-off for meg.

Når det gjelder bruk av øst-europeiske (eller asiatiske, for den saks skyld) nettdating-steder, bør man ta med i betraktningen at mulighetene for å komme seg bort kan være viktigere enn hvem du er.
En viss bevissthet rundt det at man kan være med på å utnytte jenter i en vanskelig livssituasjon kan også være greit. Når det er sagt, mener jeg selvsagt ikke at alle øst-europeiske jenter er desperate og lett utnyttbare lykkesøkere. (Hvilket det i og for seg heller ikke er noe galt med.)
Uansett, verden full av flotte potensielle partnere, så det er bare å date i vei!

(mann 40 år fra Finnmark) ma. 24 juli 2006 18:28 Privat melding

Hehe er det ikke dette man sier da:

Det er bedre med en god trekant enn en ond sirkel... LOL

Tja, som sagt så kan nok bilder lyve så man vet om en person er bare "grei nok" er super hvis man ikke møter personen da, vil nå jeg si da..

At norske damer er kresne.. skal være usagt, men selektive er man jo i allefall da.. Men jeg kjenner også flere damer fra både asia og "øst europa" og de er jo veldig trivelig de da.. Og for å sitere en klok venninne av meg fra Singapore/Kina.. En mann kan gjerne være pen,sexy, rik osv men det viktigste er jo likevel at han er snill da.. Og det er jeg jo enig i da og dette gjelder vel for damer også da..

Og det er vel noe å tenke på for de fleste, når mange har en tendens til å være overfladisk.. Men så er det mange norske damer som tenner på bad guys også da, men innerst inne så vil de egentlig ha en snill man likevel da, tror jeg..

Skjult ID med pseudonym apropo lø. 19 mai 2012 11:25

lykke til!

Håper vi jentene sitter igjen med de normalt oppegående mennene:)

Skjult ID med pseudonym sirene lø. 19 mai 2012 11:32

Er det ikke litt rart at den tråden her har fått stått så lenge? Den reklamerer jo for andre nettsteder enn sukker.no,
trodde ikke det var lov her, jeg.... ;)

Skjult ID med pseudonym Laura lø. 19 mai 2012 11:42

Ikke de norske jentene det er noe galt med, men holdningene til gutta. Håper som over her at de beste blir igjen. Dere andre ønsker jeg god jakt og lykke til.. To russia with love...

Skjult ID med pseudonym sta lø. 19 mai 2012 11:46

Kravene på begge sider ( menn og kvinner ) er nok høyere enn de var før. Nå trenger man strengt tatt ikke en partner for å klare seg i hverdagen og sex kan man ha med den man vil når man vil ( sånn i teorien ). Da blir det automatisk til at man får "høyere" krav før man blir sammen med noen. Det sier vel endel når andelene alene-husstander øker i Norge. Man har ikke det samme behovet for å ha noen å bo sammen med for å klare seg økonomisk og praktisk.

De østeuropeiske er vel fortsatt tildels avhenging av en mann for å klare seg økonomisk og få en viss trygghet. Dette klarer man fint her hjemme alene. Der ligger nok den store forskjellen. Og dermed blir det færre og færre menn som får damene, mens damene får barn med de samme mennene ( altså de få som er gode nok ). Er vel i grunn enkel logikk det, alle vil ha det de synes er best for seg selv.

Da er det naturlig at man ikke tar hva som helst bare for å ha noen. Men om man blir lykkeligere av å ha så høye krav? Hmm det kan vel diskuteres det også :)

Skjult ID med pseudonym de lø. 19 mai 2012 11:46

@TS

Du skriver dette:

"Så spørs det da om det scandinaviske kvinnene ikke har kommet alt for langt og blitt like egoistiske og selvstendige som vi gutta er..."

Da er det jo dere som har laget normen og nå kommer den tilbake og slår dere i ansiktet!

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 19 mai 2012 11:47

Kanskje lære seg å skrive ordentlig norsk for å ha bedre "ods" hos (ja, ) NORSKE damer kunne ha vært en bra begynnelse..? Sitter vanligvis ikke og kommenterer direkte andres språkbruk på nettfora (generelt en uting...), men det var nå uansett det første som slo meg HER, da...

Skjult ID med pseudonym bat lø. 19 mai 2012 11:50

Forum har tydeligvis ikke endret seg siden starten.
De gikk etter russiske damer dengang også.

(kvinne 53 år fra Akershus) lø. 19 mai 2012 11:53 Privat melding

Men er det ikke litt tungvint å date damer så langt unna? eller snakker vi bare om positiv respons og brev i innboksen her?? Forresten så er det å ikke få svar på når man sender mail helt vanlig for oss alle tror jeg. Sånn er nettverden.

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 19 mai 2012 11:57

bat; De gikk etter, har gått etter, går etter... Ja men så GÅ (i presens!), da, dere det gjelder! Sytepaver... Blæh.

Skjult ID med pseudonym S lø. 19 mai 2012 12:57

Ha ha, nok en tråd fra en som faktisk tror at de har sjangs på vakre, høyt utdannede flotte kvinner langt over sitt eget nivå bare de prøver seg i et utviklingsland. Jentene vil til Norge pga passet ditt og lommeboka di, hvor vanskelig er det å innse/innrømme dette? Er jo bare prostitusjon på et annet nivå.

Skjult ID med pseudonym høna lø. 19 mai 2012 12:57

Alt kan kjøpes. Dessverre. Helt utrolig at noen tar dette som et bevis på at norske jenter er altfor kresne mens de østeuropeiske er åpne og villige og mindre utseendefikserte etc. Hahaha, jeg må le. Norske jenter er som oftest økonomisk uavhengige og kan derfor velge menn de faktisk VIL ha, ikke dem som har mest å tilby økonomisk. Get real :)

Skjult ID med pseudonym watchersky lø. 19 mai 2012 13:08

De må nok regne med å ta en tur til Russland hvert 3. år.
(For det er så lenge de må være gift for å få fast oppholdstillatelse.)

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 19 mai 2012 13:25 Privat melding

Mye klaging på norske jenter gitt... hvorfor det tro... Har vi utviklet oss så mye fra 50 tallet og dere klagende gutta har glemt å henge med????

Skjult ID med pseudonym høna lø. 19 mai 2012 13:27

tuddelidu: Jeg sier ikke at ingen slike forhold er ekte kjærlighet, får da være måte på svart/hvitt-tenking. Men at menn fra rike Norge får bedre respons fra (pene) damer på russiske sjekkesteder, vel, det er nok ikke fordi det er norske damer det er noe galt med, men derimot et resultat av økonomiske faktorer. Å tro noe annet vil jeg si er temmelig naivt. Mange menn her inne snakker triumferende om tilbud og etterspørsel når det gjelder at menn vil ha yngre damer - vel, tilbud og etterspørsel gjelder jo for alle, og i dette tilfellet er det økonomi og norsk statsborgerskap som byttes mot erotisk kapital :) Norske jenter trenger ikke bruke sin erotiske kapital til å skaffe seg økonomisk trygghet (hvis de ikke vil, da).

Skjult ID med pseudonym -Bene- lø. 19 mai 2012 13:30

Nåja, gutter gir jo uttrykk for at de ser til østblokkland og thaitøser fordi de er så mye flottere, bedre utdannet, mer sexy, flinkere på kjøkkenet og WHATNOT, så tror ikke det er norske jenter det er så mye _feil_ med ;)

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 19 mai 2012 13:47

Det er som det sies fleire steder her:
Norske jenter er SÆRE og KRESNE...
derfor flykter norske gutter til slike sider, og andre lands jenter

At norske jenter ikkje INNSER dette... er egentlig bare med på å bevise kor KRESNE og SÆRE dei er...

Å kalle noen for "thaitøser" og anklage dei for å være "golddiggers" beviser jo heile poenget... norske jenter ser egentlig ned på disse... og misunner dei i all hemmelighet...

Skjult ID med pseudonym -Bene- lø. 19 mai 2012 13:49

@Pedro - Du mener ikke at det er guttene som kanskje er litt væl kresen hvis de må finne seg damer fra andre land som ikke ønsker seg annet enn at mannen er snill? Du synes ikke menn som drar til russland fordi damene er så mye bedre der, er de kresne her? Du mener heller ikke at menn som importerer damer fordi de er så mye bedre, flottere og har mer respekt enn de norske jentene, kaaanskje er de som faktisk er kresen, sær og vanskelig? Huffa.

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 19 mai 2012 13:53

Eg har hørt fleire... og ahr sjølv samme erfaring fortelle her...
at det er pga dei norske jentene at ein sjekker ut disse utenlandske damene.. og nettsteda... at dei ikkje får noen muligheter eller sjanser hos sine KRESNE og SÆRE norske motparter...

Så nei, eg veit og meiner at skylden ligger hos dei norske jentene for å skapt eit slikt miljø.

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 19 mai 2012 13:59 Privat melding

Men seriøst. Dere gutta som mener vi norske jenter er så kresne, og sære og vanskelige og mer til.. (mye OGer men det må til)
Kan dere i det minste vise ansikt her. Så vi jenter som søker en skikkelig menn som takler selvstendige damer, kan vite vi ikke skal rote oss borti menn som ikke har fulgt med på utviklingen siste 60 årene!

Jeg unner all å finne en partner i livet, uansett hvor de er fra. Men ikke rakk ned på jenter som har en utdannelse/karriere, og som fikser ting selv i livet og vil ha en mann som kan tilføre annet enn en halveis økonomisk trygghet. At vi vil ha en mann som matcher oss på flere nivåer enn trygghet, det er oss vel undt.

At noen menn spesielt her inne, er truet på et vis av dette er bevis dere må ta dere i nakken og komme dere opp og frem. Så dere får en mestringsfølelse, enn å klage på at vi er blitt kresne siden 50 tallet...

Og mange menn har blitt kresne og.. Porno og RL programmer forvitrer jo åssen flesteparten av virkelighetens jenter er. Menn er ikke tilegnet en glamourmodell hver uansett åssen de selv ser ut. Men iblandt virker det jo slik ut ifra flere menns holdninger til jenter i "datingstyret". "jeg fikk hennes oppmerksomhet, kan jeg da få hun derre som er enda penere sin?"... Vet dette ikke går gjennom noen av dere gutta jeg mener å nevne dette for.. Det er tydelig håpløst og sees på som et angrep på en mening som er brent seg på hjernebarken deres.. Men i et forsøk...:

Se litt på historien gutter.

Men ellers er de aller fleste av dere et fantastisk selskap uansett hvor vi går :)

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 19 mai 2012 14:01

Anbefaler sterkt Pedros siste kommentar på "Russiske Damer"-tråden, Kvinne81 og andre, sånn apropos...

Skjult ID med pseudonym -Bene- lø. 19 mai 2012 14:01

håhåhå..Gratulerer Kvinne81 med TIDENES mest sexy profilbilde!..tsk, russere eat your heart out!

Skjult ID lø. 19 mai 2012 15:24

Ts, intressant. Skulle sendt deg en privat mail og spurt deg om en ting men, henger du på asylet ikveld?

Skjult ID med pseudonym apropo lø. 19 mai 2012 15:30

ikke sikkert trådstarter er her enda, tråden er jo fra juli;) Kanskje han har funnet sin østeuropeiske drømmekvinne.

Skjult ID med pseudonym de lø. 19 mai 2012 16:30

@Pedro

Greit du mener norske kvinner er så SÆRE og KRESNE (din utheving), men gi i det minste noe eksempler.

Skjult ID med pseudonym Tja lø. 19 mai 2012 17:37

Utviklingen med at under middels høye og kjedelige norske mannfolk finner seg slanke deilige unge utenlandske yndige sneller med gudommelige blowjob's, og at småfeite kjeftesmellende norske kvinnfolk finner seg eksotiske bulgarere som vet å dominere dem er jeg sikker på er noe vi kommer til å se mer og mer av jo mer olje vi suger opp av grunnen.

Money is the best aphrodisiac. Og pengene gjør oss ikke slankere akkurat. Jeg så nylig i legetidsskriftet at i Nord-Trøndelag, der er 2 av 3 voksne overvektige. Nice.

Dersom vi ønsker å snu denne utviklingen er nok svaret ganske enkelt å bytte ut Helge Lund i Statoil og heller satse på noe bærekraftig og kanskje litt mindre kortsiktig lønnsomt framfor oljesanden han omfavner.