Alle innlegg Sukkerforum

SVARGARANTI :)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Løven fr. 29 mai 2009 09:51

Så bra at mange har klikka på den. Før hadde jeg bare en side, nå kom jeg ut av tellinga !! Nå kan jo vi som er seriøse og som har folkeskikk holde oss på de sidene, så kan de som ikke svarer på " uinteressante" profiler (for dem) holde seg på onlinen. Mitt syn er at alle som skriver skal få et svar, uansett om jeg er interessert eller ikke. Nå kan vi kanskje slippe gjenganger trådene som tar opp mangel på svar, kjempebra. Keep it up !

Skjult ID med pseudonym lysstråle fr. 29 mai 2009 10:28

Ikke for å ta motet fra noen,men selv de som står på den lista svarer ikke alltid de heller.

Skjult ID med pseudonym Jarle89 fr. 29 mai 2009 10:45

Hva er da poenget med å legge seg på listen? Står trossalt at du bare skal legge deg til dersom du kan gi svar. Det er trisst at det er så mange useriøse folk her. Ødelegger for oss andre. Har sett her en stund på forumet og både jenter og gutter som har vært offre for det. Skjerpings! Blir irritert bare av å tenke på det. Ellers er jeg selv der på svargarantien og jeg akter å gjøre det også :-) Så snart noen skriver til meg dvs... hehe...

Skjult ID med pseudonym if fr. 29 mai 2009 10:51

og for å strø enda mer salt i sårene.....

Tror neppe det er mer enn 100 damer på denne listen. Av 52000 aktive medlemmer (ifølge sukker) .......
Mulig at gutta er flinkere til å melde seg på lista, men det aner jeg ikke noe om :)

Så selv om svargarantilista er en fin tanke, så er den desverre ubrukelig.
Men hvis vi alle er flinke til å oppfordre til bruk av den, så kan den selvsagt bli bra etterhvert.

Skjult ID med pseudonym Jarle89 fr. 29 mai 2009 11:01

Mange av de 52000 brukerne er userise så det forundrer meg ikke om det bare er 100 av dem så er på svargaranti lista. Men det viser i alle fall at ikke alle er ufølsomme slasker :-)

Skjult ID med pseudonym s fr. 29 mai 2009 11:24

@Løven

"Så kan jo vi som er seriøse og som har folkeskikk holde oss på de sidene, så kan de som ikke svarer på " uinteressante" profiler (for dem) holde seg på onlinen."

Det må være herlig befriende å være så stigmatiserende? Skjønner at det for oss dødelige må være vanskelig å nå opp til dere i den seriøse eliten, men det er kanskje like greit.

Dette folkeskikkmaset er som alltid litt søtt, egentlig. Tror du at du i den virkelige verden, under noen omstendigheter, greier å skille mellom en som svarer på alle meldinger, og en som ikke svarer (ved manglende interesse) på en nettside?

"Nå kan vi kanskje slippe gjenganger trådene som tar opp mangel på svar, kjempebra. "

In your dreams :)

Skjult ID med pseudonym stjerne fr. 29 mai 2009 11:39

Det at dette temaet kommer igjen og igjen er jo fordi at det hele tiden kommer nye brukerer og dette tema er jo frustrerende for de fleste....og de vet jo ikke hva vi har diskutert før...
Så er det jo kjempefint at vi får nye inn på forumet også da!!! Nei, her synes jeg vi må ta imot alle som har lyst til å få ut litt frustrasjon. Både nye og gamle brukere...

Skjult ID med pseudonym Løven fr. 29 mai 2009 11:39

Kjære s - Nei, jeg kan ikke garantere at alle som står på svargarantien svarer, men jeg håper jo at alle som står der tenker seg om og føler et visst ansvar når de klikker seg på.

Jeg er en uhelbredelig optimist og tror det beste om alle mennesker, helt til det motsatte er bevist. Så jeg oppfordrer alle som står på svargarantien og gi et svar innen rimelig tid, det er tross alt mennesker som venter på et svar fra DEG. En kan bare starte med seg selv og gjøre det beste en kan, noe annet kan en ikke kreve. Når en vet bedre så kan en gjøre bedre !

Damer og menn - fortsett og klikk dere på - hvis dere føler at dere kan følge opp det svargarantien står for.

Skjult ID med pseudonym s fr. 29 mai 2009 13:32

@Løven

Det gjør nok alle, men det er muligens å overdrive litt dersom du tillegger folk dårlige egenskaper bare fordi de ikke svarer på meldinger her (ref. folkeskikk osv. osv.).

Jeg tror ikke det stikker særlig dypt om folk får høre at de er frekke jævler som fortjener å dø en sakte, vond død fordi de ikke svarer på meldinger her, så lenge de samme folkene med relativt grei sikkerhet har en relativt ok folkeskikk i 99,99 % av tilfellene ellers i livet.

Skulle du mot formodning greie å finne, evt. vet om, en sammenheng, skal jeg selvfølgelig være den første til å male meg inn i et hjørne, tyggfe i stykker hatten min og svelge hele sulamitten.

"Når en vet bedre så kan en gjøre bedre ! "

_Du_ synes det er bedre, ja, men det er ikke sikkert at andre synes det :)

Skjult ID med pseudonym morheg fr. 29 mai 2009 15:54

@ s Dø sakte og vondt fortjener de ikke, de bare mister privilegiet til å kontakte meg senere hvis de ikke svarer, er straff nok det ;)

@ Løven, Holder med deg, jo flere som står på listen jo bedre. Håper bare Sukker tar seg i det å begynner å kaste folk som ikke svarer av listen. Har forresten ikke hørt noe fra dattera di enda :p Haha.

Skjult ID med pseudonym Løven fr. 29 mai 2009 15:54

s- nå må du skjerpe deg! Ingen sier at du må svare på meldinger du får, ikke jeg heller. Bare la vær og klikk deg inn på svargarantien. Og jeg ønsker ikke at noen skal dø sakte og vondt hvis de ikke svarer. Du er litt kverrulant s..God helg til deg.

Skjult ID med pseudonym Løven fr. 29 mai 2009 16:02

morheg - dattera mi er 16 og kanskje noen år for ung for deg, hehe. Jeg skulle gjerne hatt deg til "svigersønn" Ønsker deg lykke til her inne, hun som får deg er heldig, kjekk og pen som du er :)

Skjult ID med pseudonym V fr. 29 mai 2009 16:32

Har aldri sett noe innlegg fra denne s som ikke er kverulerede jeg. Overse vedkommende så blir det kanskje stille fra den kanten en stund !

Skjult ID med pseudonym morheg fr. 29 mai 2009 19:29

Hehe, tusen takk Løven, 16 er nok litt under grensen ja :p Var mest ment som en fortsettelse på spøken fra forrige tråd ;)

Skjult ID med pseudonym Løven fr. 29 mai 2009 19:34

morheg - Jeg skjønte det, ler. Ha det fint i helga, spådd knallvær :)

Skjult ID med pseudonym morheg fr. 29 mai 2009 21:15

Joa, da håper jeg du har det finere, for denne elgen skal på nattskift nå og kommer nok til å sove bort hele sola :p

Skjult ID med pseudonym s lø. 30 mai 2009 01:59

@V

Det er lov å drømme. For øvrig registrerer jeg at det muligens kan stilles spørsmål ved oppfatningsevnen din.

Skjult ID med pseudonym s lø. 30 mai 2009 02:01

@Løven

Kan kanskje tenkes at jeg misforstod deg, og ubevisst puttet deg litt i bås som sytekopp, siden det var så voldsomt med klaging på manglende svar før i dag.

Så, keep up teh good work!

Skjult ID med pseudonym V lø. 30 mai 2009 15:07

@s
Min oppfatningsevne vet ikke du noe om du. Fy fader for en oppførsel. Men det er jo slik du pleier å angripe her, så jeg er ikke det minste overrasket.

Skjult ID med pseudonym morheg lø. 30 mai 2009 16:53

@s
Akkurat slik en kverrulant ville svart, du oppfører deg jo som en dott!

Skjult ID med pseudonym a lø. 30 mai 2009 17:11

slapp av folkes.....ikke noe nytt fra s dette her.
Kverulert her i lange tider han :)

Skjult ID med pseudonym Løven lø. 30 mai 2009 18:03

Hei allesammen,

så hyggelig og se ar V, morheg og ikke minst s`en kverrulanten vår. Nå mangler vi bare hingsty, men han er nok på andre beitemarker i helga- hvis du leser dette hingsty så savner jeg deg på forumet..

Får folk noe svar på mailene sine i sommervarmen? Hvordan funker svargarantien?? Noen erfaringer??