Alle innlegg Sukkerforum

10 ting jenter ofte gjør feil under flørtinga

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lars lø. 30 mai 2009 14:14

fritt sakset fra nettet:

jeg mener mye av dette er reelt, ha synes dere?

1. Du klamrer deg til venninnene
En av de fremste flørtetabbene er at kvinner har det med å støtte seg til venninnene sine når de liker en mann. Uten å være klar over det klamrer de seg til jentegjengen for ikke å gjøre seg sårbare, men det er faktisk veldig vanskelig for ham å infiltrere seg i en slik klikk.
2. Du flørter med alle andre
Motsatt flørting er typisk kvinner. Dette vil si at de flørter med absolutt alle andre enn ham de er interessert i. Kanskje ikke så rart at han blir litt forvirret og kanskje oppfører seg litt overlegent tilbake?
3. Du gir ham råd
For å sitere John Gray fra boken Menn er fra mars, kvinner er fra Venus: «Å uoppfordret gi en mann velmente råd er det samme som å anta at han ikke selv vet hva han bør gjøre eller hvordan han skal løse et problem. »Ikke prøv å være snill med andre ord..
4. Du lukker deg inne
Mange kvinner gjemmer seg bak en «mur» når de er interessert i en mann for å unngå å bli såret. Men alle opplever å bli avvist på et tidspunkt og nervøse signaler kan bli feiltolket som at man er totalt uinteressert. Prøv i stedet å vise diskret med kroppsspråket ditt at du er mottagelig for flørtingen hans, og du skal se at det blir fortgang i sakene.
5. Du spiller kostbar
En av de klassiske flørtetabbene kvinner gjør er at de ignorerer ham de er forelsket i. I stedet for å gi nettopp ham litt ekstra oppmerksomhet, så overser de ham av frykt for å gå på en smell. Dette fungerer sjelden, skriver Top Flirting Tips.com

Skjult ID med pseudonym lars lø. 30 mai 2009 14:14

6. Du lytter ikke
Kvinner er ikke like flinke til å lytte som de tror. Selv om det er naturlig i venninnegjengen at man svarer med en tilsvarende historie, utfyller hverandres setninger og prater i munnen på hverandre, så er ikke dette vanlig kutyme for menn. Dersom du er ekspert på å styre samtalen over på deg selv, da kan du regne med art han ser på det som avbrytelser eller at du ikke lytter.
7. Du er for frempå
I en kjent australsk reklame kaster en kvinne på håret, dytter skjørtet litt til side for å vise litt bein og deretter vandrer kameraet til den forvirrede mannen som ikke aner hvordan han skal handle. Det er med andre ord ikke bra å være for frempå heller og vise ham at man gjennomskuer ham. La ham jobbe litt er stikkordet.
8. Du snakker om problemer
For kvinner er det å prate om problemer en mate å knytte band på, og er signaliserer tillit til den andre. For menn er det mer makt i det å kunne løse problemene sine selv.
9. Du snakker om eksen
Selv om det virker naturlig å prate om absolutt alt, ikke snakk om absolutt alt. Dette er blant de største flørtetabbene på lista og kan gi ham inntrykk av at du både er usikker, bitter eller til og med noe så «latterlig» som at han fremdeles har taket på deg og det kan gjøre en mann sprø.
10. Du leker «kompis»
Noen kvinner flørter ved å være kameratslige og for eksempel identifisere jenter i rommet som han kan være interessert i. Dette for å vise at de ikke er av den sjalu typen, litt annerledes andre jenter og litt tøffe av seg. Dette virker dessverre mot sin hensikt, da han tar det som et tegn på at du er dønn uinteressert.

Skjult ID med pseudonym G35 lø. 30 mai 2009 14:27

Hmm... Ja - ikke lett dette her, for noen av kjønnene. Leste denne selv (ble postet av noen på Facebook) idag.

Man skal flørte og hinte, men ikke FOR mye. Man skal være interessert, men ikke FOR interessert. Man skal være åpen og ærlig, men ikke FOR åpen og ærlig. Osv.

Personlig er jeg av den typen som omtrent må ha en slegge i bakhodet før jeg tar hintet, og ville sette pris på om jenter sa/viste ting mer rett ut, men vet jo at det ikke ville funke så bra på andre igjen. Jeg kunne altså trenge den "for frempå" -metoden.

Ellers var vel den gjennomgangen der ganske så grei å ha fått med seg for jenter, tror jeg. Holdt på å poste den selv.

Skjult ID med pseudonym stjerne lø. 30 mai 2009 15:06

Tja...Det er ikke lett å være jente...Så mye å tenke på...Prøver egentlig bare å være meg selv jeg..ikke rart jeg er singel..Ler*

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 30 mai 2009 15:10

godt med noen tips til kveldens stor-flørtingsfest... ;o))

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 30 mai 2009 17:55

Jeg synes dette høres ganske reelt ut.. Eksen ville ha meg til å tro at hun var veldig forståelsesfull, og var en god lytter.. enda hun visste selv at hun ikke hadde hverken sympati, eller empati. ;-)

Må nesten le litt når jeg tenker på det... hehe

Skjult ID med pseudonym Lionking lø. 30 mai 2009 18:47

For en gangs skyld, når vi snakker om "nettet": Her har man truffet spikeren på hodet. Jenter, bit dere merke i disse 10 punktene, og om mulig; lær!!! Mange potensielt lovende forhold har gått dukken pga. dette... dessverre.

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 30 mai 2009 19:51

Jeg må faktisk si at jeg opplevde mer eller mindre alle 10 punkter i siste forhold som varte i ett år. Vi hadde det bra sammen, men jeg er en veldig våken person og ser slike ting lett på ei jente. Forholdet gikk i dass, fordi hun var redd for å bli såret, og redd for at jeg dumpet henne.

Vi hadde passet bra sammen om hun var seg selv og ikke fulgte denne 10 punkt listen nesten til punkt og prikke.
Hun gjorde det slutt fordi jeg holdt tilbake for mye.. Men jeg holdt tilbake, fordi hun var redd for å bli såret.

Når hun gjorde det slutt så fikk hun skikkelig sammenbrudd og prøvde å få meg på kroken igjen, men fordi hun var slik som hun hadde vært så ville jeg ikke ha henne tilbake. Jeg hadde store tvil om at hun klarte å endre seg, fordi hun var en sta persjon.

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 31 mai 2009 10:29

1. You failed, Zitelle.
2. Kan heller ikke stå inne for denne. Flørter aldri, jeg!
3. You failed, Zitelle. Skal skjærpe meg for MIN del!
4. Fytti. Dette går skikkelig dårlig. Mur? Næsj.....i så fall har jeg en tilenhvertidogalltidmur.
5. Beep! You failed again, Z! Tar det jeg får, jeg! Anyone? Tæik mi bæibi vånn mår taaaaim....
6. Himmel! Jeg besto på sexeren. DET hadde jeg ikke trodd! (nå vet jeg noen som ler)
7. Stryker med glans! Panne, panne, panne! TENK at jeg har tatt ordene "Jeg har lyst til å treffe deg igjen" i min munn! Piiinlig...
8. Går åt skogen detta herran.....skjønner at jeg trenger hjelp!
9. Fysj. Jeg græver meg ned! Et godt ord eller to om fortiden sin.....rett i klaveret igjen. Det begynner å gå opp et lys....
10. Det gikk lyset. Alt ser mørkt ut. Tunnellen er lang. Nå kan jeg endelig si det høyt; ER DET RART AT JEG ER SINGEL?

Så listen til dere menn:
1. Vær dere selv.
2. Vær dere selv.
3. Vær dere selv.
4. En klem betyr ikke at en kvinne er kåt.
5. Et varmt smil, et flørteblikk eller andre ekte uhumskheter betyr ikke at dere må få panikk og kjøle oss av med dårlig oppførsel!
6. Ikke vær så innbilske. Å like betyr ikke vil gifte. Hyggelige ord betyr ikke desperat. Litt omsorg betyr ikke må ha hele deg!
7. Husk at vi fremdeles ikke har møtt drømmemannen her inne. Du er altså ikke ham! Jekk deg ned, kjære ;-)
8. Feigiser blir ofte strøket fra interesselista uten at vi informrerer dere om det. Vi er fremdeles hyggelig, vi vil bare ikke ha deg.
9. Vi imponeres ikke av store ord om jobb, penger, status osv. Vi imponeres av humor, holdning, kommunikasjon og ekte selvtillit!
10. Husk at dere kan bli valgt bort selv om vi ikke gnir det inn i ansiktene deres og selv om det føles heeelt urimelig. Rart det der...

Z
- med et skråblikk

Skjult ID med pseudonym barebea sø. 31 mai 2009 11:28

@Zitelle.

Hurra for deg !!! :o)

Menn tror ikkje att vi damer faktisk ikkje er interisert,,,???

De MENN som trur de er guds gave til kvinnen,,,Sorry,, men det er de IKKJE ;))

Bare ett lite hint altså ;))

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 31 mai 2009 11:38

Hvis man leser alle postinger og holdninger her fra begge kjønn, så er det kanskje ikke så rart at det er så ufattelig mange single i Norge? ;-)

Skjult ID med pseudonym Spitch sø. 31 mai 2009 11:40

Men om de menn som trur at de er guds gave til kvinnen ikke er det, er det da vi som ikke tror som er det, og om jeg da tror på dette vil jeg jo havne i kategorien som tror att, og da er jeg jo til bake i….. Hmm.. Forvirra jeg nå…

I tillegg er det her og nå slått fast, at damer faktisk ikke er interessert.

Godt at det er enkelte damer som glemmer og kjøpe batterier innimellom. Så får vi heller stille opp som en god nr. 2, tenker jeg ;-))

Sliten i dag, barebea ;-)))))

Skjult ID med pseudonym hufsetufs sø. 31 mai 2009 12:11

Kan dere kvinner definere hva ekte selvtillitt er:..................

Jeg har masser av selvtillitt når det gjelder hvem jeg er og hva jeg gjør. Jeg har masser av humor, prater bedre for meg enn de aller fleste, kan kommunisere i det uendelige. Jeg har en fantastisk jobb med status der jeg får brukt meg selv og mine evner hver dag. Jeg ser også rimelig bra ut etter hva jeg hører, blikkene jeg får på byen og responsen jeg får her inne

Allikevel blir jeg forbigått av mange menn som definitivt har mindre å komme med, men med masser av tro på seg selv. Er det dette som er ekte selvtillit, eller er det egentlig manglende selvinnsikt. Utrolig mange flotte kvinner ender allikevel opp med disse mennene................. Jeg er nok litt sjenert, men er de det samme som at jeg ikke har selvtillit?

Har vel etterhvert lært meg å tolke signalene som det refereres til selv om det har tatt meg 20 år. Treffer på en kvinne mer eller mindre tilfeldig 3-4 ganger i mnd. Annenhver gang er hun tydelig betatt av meg, skal prate masse, gir meg varme klemmer og øynene hennes lyser........ Neste gang derimot er hun arrogant og overlegen.......... Hadde vært greitt om man ikke trengte en master i psykologi for å forstå dette....... Selvsagt skjønner jeg at hun er interresert i meg, men hvordan i all verden skal man gjøre noe ut av dette....... En annen sak er vel om jeg egentlig vil innlede noe seriøst forhold til henne, jeg regner selvsagt at hennes kvinnelige radar fanger opp dette, Kansje forklaringen ligger der?

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 31 mai 2009 12:16

De jentene som spiller kostbare når de er interessert, spiller jeg kostbar tilbake til. Noen jenter jager på mer da, mens andre forsvinner.

Likestilling kallles det! :-)

De fleste jenter er hollywoodisert og virkelighetsfjerne, og venter på at Tom Cruise skal banke på døren, eller sende de en melding.
Jeg kan ikke forstå at 10 millioner jenter venter på han, når sjansen for at de får han er lik 0. ;-)

Jeg ser ikke etter Selma Blair, Jordana Brewster, Ali Larter, Kate Hudson, Ali Larter eller Elle McPherson bare for å ha nevnt det. ;)
Om jeg hadde fått velge, så ja takk til Selma Blair eller Ali Larter. ;-) Begge har utrolig pene øyne.. ;-)

(kvinne 48 år fra Hordaland) sø. 31 mai 2009 14:55 Privat melding

@spitch

Hehe,,Ikkje sliten eg,,må bare være av jobb,sol og pakking,,
og kanskje litt av menn som trur du legg deg flat for litt smiger hehe.. Men humøret e på topp.

Og ja,,eg trur de som ikkje trur de e guds gave t kvinna, er det ( tok du den?)

Ellers så finn de meg på koengen i måra,,,bare å leite mellom 22000 andre,,hehe

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 31 mai 2009 15:01

Jeg venter ikke på Tom Cruise. Min mann må være over 1,60 og ikke medlem av scientolog-kirken, synes ikke det er for strenge krav. ;p

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 31 mai 2009 15:43

Nei, du er overhodet ikke kravstor.. :-) Hint.. Jeg er godt over 1.60 høy, og er ikke medlem av scientolog-kirken.. ;-)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 31 mai 2009 15:55

Yesssss, hva venter vi på ;o) *ler*

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 31 mai 2009 16:13

Det er helt naturlig at vi treffes nå ja...om du er over 28 år gammel...og ikke kjenner deg godt igjen på de 10 punktene i første post ;-) ...hehe.. skal vi treffes på Statoil om en time? ;-)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 31 mai 2009 16:25

Hah! Du måtte legge inn noen forbehold ja ;p
Selvfølgelig kjenner jeg meg ikke igjen i noen av punktene, selvfornektelse er vel punkt 11 som forårsaker de 10 første. Jeg skal stå og vente på Statoil med skjørtet til siden mens jeg flørter med kassamannen, gleder meg til å fortelle deg om forrige kjærlighetsskuffelse og snakke om alle barna vil skal få, men husk at du må lete godt da jeg står og gjemmer meg bak ei hylle mens jeg later som jeg ikke ser deg ;o)

Nå må jeg løpe, vil jo ikke komme for sent og virke uinteressert :o)

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 31 mai 2009 16:56

Hehe...Jeg bør jo ha et par krav jeg også... men må si du høres ut som drømmedama mi så langt. ;-)

Jeg skal nok klare å finne deg, om du holder skjørtet oppe som ett tegn på at det er deg. ;-) Det er ikke så lett å finne den man skal treffe når det er "blind date" vet du, og da må du skille deg ut ifra mengden...hehe..Tar deg med på en flytur til der kokosballene gror om det blir noe mer utover denne daten... :)

Da sees vi om 20 min Kokosøster. .. ;-)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 31 mai 2009 17:22

Du altså, bare fordi jeg ikke klarte å la være punkt 10 så trengte vel ikke du å fly avgårde med henne istedet. Og jeg som hadde så fint skjørt. *problemsnakke litt med kassamannen*

Hvis du har tenkt å ta meg med ut på tur så må vi nok lage en egen tråd ;o) (sorry lars)

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 31 mai 2009 17:41

Jeg må si jeg ble litt skuffet over din oppførsel.. les punkt 2, 5 og 8... ;-) Du var så opptatt med å flørte med kassamannen at jeg ble med hun som stod bak solbrillehyllla istedetfor...hun i selebukse, med rødt hår og 70-talls briller.. ;-) ... (Ja, jeg liker rødt hår. ;)

Han andre må stille seg i kø ja... nå er det jeg og du som teller.. :)

Det er vel kanskje ingen av oss som tør å vise hvem vi er nå?.. hehe

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 31 mai 2009 18:02

Hehe. Jaså. Selebukser fremfor skjørt, det er notert ;p
Du jeg lurte litt på det jeg og. Skal jeg legge ut en mailadresse her og se om jeg finner deg blant alle tulletrollene ;o)

Mens jeg tenker litt på det skal jeg gå og farge håret.

Skjult ID med pseudonym barebea sø. 31 mai 2009 18:27

@ kokosøster og tom tom.

Må bare vite om det blir match her ;)) hehe
Følger spent med i oppdateringen :o)