Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 30 mai 2009 18:10

Bare lurer på en ting. Er det mange luringer her inne som gir inntrykk av at de søker etter noen å ha et seriøst forhold med, selv om de egentlig bare er her for å "teste farvannet"? Som attpåtil gidder å innlede et forhold IRL for så å plutselig "finne ut" at man kanskje ikke var klar for et nytt forhold likevel?

Eller er jeg bare blitt servert en lettvint måte å bli kvitt noen man ikke vil ha likevel. Det er så usselt gjort, kan man ikke bare isåfall si det som det er istedet for å ombestemme seg frem og tilbake mens man lar jenta gå rundt og lure..

Hvordan kan menn være så kalde og flinke til å spille snille og gode uten å ha respekt for at det faktisk er mennesker man har med å gjøre... du sier ikke du er glad i noen og kjører full gass på forholdet uten at du har følelser for dem vel? Hva er da poenget?

Nei det var ikke en typisk sleazy player men en helt normal voksen mann trodde jeg.. så hmm hvorfor :(

Skjult ID med pseudonym Pille lø. 30 mai 2009 18:24

Mest sannsynlig fordi:
- du ikke evner å skille klinten fra hveten.
- du overvurderer din egen markedsverdi.
- du jakter etter noen som er av vesentlig høyere markedsverdi enn deg selv.

Skjult ID med pseudonym NN lø. 30 mai 2009 18:30

Vet du, det samme har jeg lurt på! Tror mange menn her inne "shopper" damer, vingler litt frem og tilbake, sjonglerer med flere som de holder gående "på vent" mens det venter på at noen bedre skal dukke opp. Det er så dårlig gjort! Ikke får de bestemt seg heller...De er som et barn i en godtebutikk, står der med store øyne og vet ikke helt hva de skal velge...smaker litt her og der, for så å kaste bort det som ikke var så godt likevel...i jakten på det ultimate "søte"...Jeg er sjøl en av de damene som dingler som en idiot "på vent" mens han som jeg virkelig kunne tenk å innlede et forhold til pleier kontakt med sine mange "jentevenner", som han bare prater med..daglig ..(.?? ) Er så lei!!! Har tenkt flere ganger at jeg nå skal si fra at jeg ikke vil være en del av haremet hans...men så ringer han igjen,sender søte små meldinger og holder meg varm! Ugh...!

Skjult ID med pseudonym MehSåArgh lø. 30 mai 2009 18:34

Tror faktisk dette går begge veier.

Skjult ID med pseudonym Løven lø. 30 mai 2009 18:41

Hva var det for et stygt svar Pille??? Markedsverdi, hvem er du egentlig som kan bedømme markedsverdi, har ikke du hørt om smaken er som baken?? Hva du synes er pent, eller mannen i gata - kan være helt forskjellig. Man går jo etter de en faller for så klart,. Jeg vurderer ikke markedsverdien min og hans opp mot hverandre, det blir for sært.

Bare drit i han " normal voksne mannen" , det han gjorde sier vel heller mer om han enn om deg. Det finnes drittsekker over alt, rist han av og se etter en ny du.. Det er forøvrig kjekke og greie menn her og - det er bare og lese forumet. Lykke til videre Kokosøster.

Skjult ID med pseudonym MM lø. 30 mai 2009 18:42

Det kunne faktisk vært okey å vite hvem disse mennene er ......

Skjult ID med pseudonym Pille lø. 30 mai 2009 18:44

@ Kokosøster

Les innlegget til NN.
Enda et tilfelle av ei som:
- ikke evner å skille klinten fra hveten.
- overvurderer sin egen markedsverdi.
- jakter etter noen som er av vesentlig høyere markedsverdi enn seg selv.

Hadde du og NN funnet noen på deres eget nivå, hadde ikke denne frustrasjonen inntruffet.
(Men et annet problem er jo at dere ikke er interessert i noen på deres egen nivå.....I know...).

Skjult ID med pseudonym NN lø. 30 mai 2009 18:54

@Pille
Er det DU som setter markedsverdien? Hvilken mal bruker du?
Ikke interessert i noen på vårt eget niva? Hva i svarte mener du med det?

Skjult ID med pseudonym Pille lø. 30 mai 2009 19:02

Kjære deg, dette vet du egentlig.
Har Vidar Theisen høyere markedsverdi enn Brad Pitt? Så klart, det vil alltids finnes NOEN som vil finne Vidar mer attraktiv enn Brad, men det store flertallet vil det ikke.

Skjult ID med pseudonym Superduper lø. 30 mai 2009 19:03

Det finnes da ingen objektiv markedsverdi, selv om det selvsagt finnes ytterpunkter i attraktivitet.

Noen få heldige er blant de aller vakreste/kjekkeste, mens noen få uheldige er blant de alle styggeste.

Men den store majoriteten befinner seg ett sted midt i mellom uten enorme forskjeller i attraktivitet seg i mellom.

Skjult ID med pseudonym Løven lø. 30 mai 2009 19:04

Pille du er helt bak mål, var jeg deg ville jeg holdt fingern vekk fra tastaturet resten av kvelden. Vårt nivå vet du utrolig lite om så ikke snakk om noe du ikke har peiling på. Det blir for latterlig.

Skjult ID med pseudonym Superduper lø. 30 mai 2009 19:08

@TS

Kall meg gjerne en idiot, men er ikke hele poenget med dating at man "tester farvannet"?

Jeg innrømmer glatt at jeg periodevis dater flere jenter, og muligens kan havne i kategorien slesk player etter dine definisjoner.
Men nå er jo dating nettopp en prøveperiode for å se om det er grunnlag for noe mer, og det er det jo for det meste ikke.
At det er en tidvis tøff og kynisk virkelighet er riktig, men det må man faktisk bare akseptere og komme seg videre etter en slik smell.
Så det er bare og ønske lykke til videre, i dagens kjønnsmarked er det uansett regelen fremfor unntaket at man går på en smell fra tid til annen. Så alene er du ikke.

Skjult ID med pseudonym NN lø. 30 mai 2009 19:10

@Pille:
En aldri så liten rettelse :Jo - jeg kan skille klinten fra hveten, jeg hadde heller gått i kloster framfor å rote meg bort i en fyr som deg med ditt nedlatende menneskesyn....det er vel kanskje derfor mange av oss her inne blir såret her inne...vi råker borti "de kyniske"......

Skjult ID med pseudonym Pille lø. 30 mai 2009 19:11

@ Løven

Jeg svarer på Kokosøster sin problemstilling, og forsøker å gi en forklaring.
Du trøster.

Så er det jo opp til Kokosøster da, om hun ønsker reelle svar, eller bare trøst.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 30 mai 2009 19:14

@Pille
Jeg overvurderer ikke min egen "markedsverdi". Tvert om har jeg ikke verdens beste selvtillit, selv om jeg vet at rent objektivt er jeg ei helt normalt søt og god jente, noe tidligere ekser og også mine venner synes. Såpass realistisk er jeg. Jeg jakter heller ikke etter noen som er på et høyere "nivå" enn meg selv. Klart man må like det man ser men jeg er ikke så overfladisk at jeg tror utseende eller status betyr noe i det lange løp. Selvtilliten min gjør vel heller det motsatte.. menn som kanskje er på mitt "nivå" tør jeg ikke se to ganger etter fordi jeg tror de er over mitt "nivå" eller at jeg tror de vil synes jeg er under deres... Veldig kjekke og pr definisjon "pene" menn har heller aldri vært min smak uansett. Denne aktuelle mannen er helt gjennomsnittlig både utseendemessig og i livsstil. Det som tok meg var lik personlighet, lik smak og ønsker og interesser og humor, god kommunikasjon, kort sagt helt super kjemi. Han falt forøvrig pladask for meg før jeg rakk å få følelser for ham. Det jeg ikke skjønner er hvorfor gidde å legge så mye i et forhold i det virkelige liv, og gi inntrykk av at det er det man søker, hvis man ikke mener noe med det... det er helt sykt dårlig gjort. Hadde han enda holdt på med andre, her eller ute, kunne jeg ihvertfall skjønt tegninga.. (nei, det var faktisk ikke sånn)

@Løven
Takk.. vet du har rett og om noen dager kjennes det sikkert greit ut (han fortjener meg ikke) men jeg er jo litt skeptisk nå til hver henvendelse fra andre.. samtidig som jeg prøver å tenke bare se hva som skjer, ikke ta det så seriøst. Men før eller siden kommer man jo dit og da.. ja, da må man jo tørre å stole på at den andre vil det han SIER AT HAN VIL...

@MM
Ja, kanskje man skulle lagt ut en liste.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 30 mai 2009 19:24

@Superduper
Jo, dating for å teste farvannet er nettopp det man driver med når man dater. Og om man dater for å lete seriøst eller om man dater bare for å ha noen å leke litt med er vel gjerne noe man opplyser datene sine om?

Mitt tilfelle dreier seg om en som helt fra profil til date til forhold, hele tiden fremholder at han er ute etter seriøst forhold. Ingen tvil om målet med "jakten". Og det er ikke bare snakk om litt dating, da hadde jeg heller ikke vært så involvert. Det var blitt et skikkelig forhold i virkeligheten, Sukkerperioden var over for begge.

Det er ikke første gang jeg har gått på en smell og det blir vel heller ikke siste. Og jeg vet det går over. Men på et forum som dette må man våge å gå på en smell, og det jeg gruer meg for er å kanskje ende opp med å ikke tørre stole på neste som forteller meg hvor riktig dette er ... da blir man vel bare sittende alene.

Nei jeg er visst bare sår akkurat nå, jeg får nøste meg opp og gi F og plutselig skinner solen igjen.. jaja.

Skjult ID med pseudonym NN lø. 30 mai 2009 19:27

@Superduper
Klart at man tester farvannet på et vis, man må jo treffe flere for å finne "rette vedkommende" det er jo tross alt en del ting som skal klaffe....det er vel ikke noe galt i det. Men man skal vel ikke holde noe "varmt "over lengre tid, med flere samtidig, det er vel også GRADEN av kontakt som har noe å si...Har opplevd å være på helgetur med en som jeg trodde det var temmelig "varmt" med, men den ble temmelig ødelagt pga alle de meldingene/telefonene han fikk fra "venninner"..som han kosepratet med ....
Når man har kommet til det stadiet at man sier " jeg er glad i deg" synes jeg det passer lite å ha en flokk med damer på vent som kanskje får høre det samme.....

Skjult ID lø. 30 mai 2009 19:31

Når skal dere jenter lære å tåle å bli avvist uten klaging og hyling.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 30 mai 2009 19:40

Jeg tåler å bli avvist. Men jeg tåler dårlig å bli lurt og lekt med. Derfor lurer jeg på hvor vanlig det egentlig er her inne at menn sier en ting og mener noe annet...

Avvis meg gjerne så lenge du er klar på at det er det du gjør!

Skjult ID med pseudonym Hansa lø. 30 mai 2009 19:40

Jeg kan godt innrømme at jeg har vært den "vinglefyren" Han som har plutselig trekt seg. Og jeg er ute etter et seriøst forhold og dette forteller jeg hele veien.

Desverre så er det alltid en før og etter -fase. Før vi møtes og etter vi har møtt hverandre første gangen. I før-fasen er jeg den som jobber og som nok virker mest interessert. Også møtes vi mine illusjoner knuses helt og jeg ser med EN jævlig gang at jeg aldri kommer til å kunne utvikle følelser for denne jenta. Det typiske er at hun er mye tjukkere enn hun røpa på profilen eller noe annet stemte ikke helt. Nå begynner etter fasen. For jeg er jo en hyggelig fyr og gir ikke uttrykk for min skuffelse. For planen med møtet var jo at vi bare tok noen øl og ble kjent. Det kan jeg vel gjøre selv om du ikke er dama for meg. Men du digga meg litt mer enn jeg hadde håpa på. Og kanskje vi havna i sengen eller noe sånt. Og jeg bruker de neste ukene på å sakte men sikkert trekke meg unna.
Vi er begge uærlige..Jeg er feig som ikke sier fyfaen not fucking interested. Og du er uærlig som ikke sier PS. jeg ser egentlig ikke sånn ut...

Skjult ID med pseudonym mann 25 lø. 30 mai 2009 19:46

Kall meg gjerne en idiot, men er ikke hele poenget med dating at man "tester farvannet"?

Jeg innrømmer glatt at jeg periodevis dater flere jenter, og muligens kan havne i kategorien slesk player etter dine definisjoner.
Men nå er jo dating nettopp en prøveperiode for å se om det er grunnlag for noe mer, og det er det jo for det meste ikke.
At det er en tidvis tøff og kynisk virkelighet er riktig, men det må man faktisk bare akseptere og komme seg videre etter en slik smell.
Så det er bare og ønske lykke til videre, i dagens kjønnsmarked er det uansett regelen fremfor unntaket at man går på en smell fra tid til annen. Så alene er du ikke

________________

HELT riktig Superduper.

Når man dater tester man farvannet. _period_. Man skal da for faen meg ikke ta til takke med "okey", om har sjansen til å finne noe bedre? ja gresset er ofte grønnere på den andre siden ( date-messig).
For dere som sitter her inne og bitrer over at livet er kipt og at dere blir behandlet dårlig, stopp..

markedsverdi er faktisk relativt objektiv vil jeg nok si. både utseendet og personligheten varierer i kvalitet fra person til person. både objektivt og subjektivt ( alt fra at man passer smaksmessig, hobbymessig osv, til at noen har rett å slett penere øyne, kropp.ol)
Livet er som poker... og de som har fått utdelt dårlige kort, må "bløffe" seg til potten.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 30 mai 2009 19:56

@Hansa
Synes ikke du har vært så uærlig der da. Er lov å prøve litt for å se om det er noe mer enn første møte, og se om det kan bli noe. Det er jo det datingperioden er til for..

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 30 mai 2009 20:08

@mann 25
Ettersom jeg antakelig er i den kategorien "bitrer over at livet er kjipt" du snakker om så må jeg bare poengtere;
Jeg snakker ikke om datingen. Og jeg snakker ikke om å ta til takke med "okey".

Jeg snakker om å 1) si du er ute etter seriøst forhold, 2) fortelle den aktuelle jenta at hun den rette og dra henne med videre inn i et skikkelig forhold i virkeligheten, for så å 3) plutselig stikke med "oops, var ikke klar for nytt forhold likevel". Gjerne dagen etter dere har hatt en fantastisk helg hvor du overøste henne med - ja nettopp, hvor jævlig grønt akkurat dette gresset er. Takk..

Uansett.. går an å ombestemme seg men jeg har ihvertfall skjønt at disse sukkergreiene er en ekstremsport så jeg tror jeg må justere relasjonsprofilen min litt...

Skjult ID med pseudonym Hansa lø. 30 mai 2009 20:20

@Kokosøster: Var jeg ikke? Hmmm, jeg prøvde å overdrive hvor dust jeg var.

Poenget mitt er vel at jeg har vært på ca 15 sukkerdater og alle gangene er det jeg som har følt at dette ikke passet og jeg som ville ut av det, det er et klart tegn på at Sukker ikke er som virkeligheten iallefall når det gjelder oss "unge".

Dater jeg har skaffet igjennom "virkelighetsaktiviteter" har vel endt med sånn ca 50% jeg som har dumpet/blitt dumpa...Dvs Noen ganger har det blitt forhold og. Og den peneste jenta jeg noen gang har hatt et forhold til traff jeg på sukker.. Bare for å ta med det altså...

Skjult ID med pseudonym NN lø. 30 mai 2009 20:25

@ Kokosøster
Hehe..der sa du det....ekstremsport, godt sagt! Det er vel ikke for ingenting at mange menn her inne har "trening" blant de tre toppinteressene sine....

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 30 mai 2009 20:26

Kokosøster,
jeg skjønner det heller ikke, men jeg har pørvd meg på en liten analyse etter utallige samtaler med venninner (og kamerater) om dette.

Jeg/vi funnet ut at mens noen menn er slik fordi de egentlig ikke har så mye følelser. Jeg tror de mangler noe følelsemessig og livet på en måte er et spill. Jeg tror ikke de egentlig, egentlig er i stand til å bli glad i noen andre enn seg selv. Noen av disse tror jeg lurer seg selv også litt; får de noen på kroken så skal de ha noe bedre, de jakter på regnbuen. Disse tenker jo endel "markedsverdi" og svært ofte har de en forvridd oppfatning av sin egen. Det som er deres catch, er at en som er 10-er dame i deres øyne i jakten, daler til en 5-er når hun gir etter. Konsekvent - det er en mekaisme. Det vil si at de jakter på regnbuen og vil kun ha det de ikke kan få.

Så er det noen som får kalde føtter når de begynner å få forvnentinger rettet mot seg. De har en eller annen lyte som enten består i at de pga usikkerhet el.a. ikke klarer å slappe av eller slippe noen innpå seg, de har alltid en maske. Eller de har en annen "feil" /et kompleks som gjør at de holder andre på armlengdes avstand. Det som er synd med disse er at de ved å være slik aldri lar seg selv få den erfaringen at noen faktisk liker dem som de er. De tør ikke ta sjansen. Det er veldig trist.

I tillegg er det noen menn som rett og slett må føle at de er best. Å være sammen med en dame som er mer ressurssterk, og særlig hveder seg på maskuline felter (som karriere, penger) - såkalt "sterke" damer - psyker dem helt ut. De har det best om damen er så bra som mulig, bare akkurat litt dårligere enn dem selv.

Min holdning er at jeg ikke gidder å skulle overbevise en mann om at han nå bør tenke på å slå seg til ro, og at jeg er en som kan passe. Han må ha kommet til erkjennelsen selv, og han må gjøre noe for det. Da er jeg absolutt ikke vanskelig. Men den første antydning til spill og dikkedarier fungerer sånn på meg at jeg mister helt respekten, jeg og vi er for voksne og menn må vite hva devil og våge å hoppe. For de gode mennene som er verdt å satse på - som det heldigvis finnes mange av - gjør det.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) lø. 30 mai 2009 20:32 Privat melding

hahaha vibe.. er du helt lost ?:P

at menn ikke har følelser.. sorry frøken men der tar du feil.
at dere har bomma litt med deres valg av menn er beklagelig, men ikke kom med bullshittet om at menn ikke har følelser!

nesten slik at jeg ble tirret.

Skjult ID med pseudonym DrKosmos lø. 30 mai 2009 20:33

Har kun lest første innlegg.

Uansett du har møtt en dust, slapp av, nytt sommeren.
Det finnes ingen typisk "sleazy player" det som gjør noen sleazy er at du vet ikke nødvendigvis at de er det før du lurer deg trill rundt.

Så slapp av, prøv igjen.

Som mr Bob sa Don`t worry be happy.

Peace!

Skjult ID med pseudonym Superduper lø. 30 mai 2009 20:43

@kokosøster

Skjønner at dette hadde kommet ett godt steg vekk fra "sukkernivå" og at det var ganske store mengder med i beste fall dobbeltkommunikasjon ute å gikk her.
Er bare og ønske bedre lykke neste gang.
Man kan ikke gardere seg mot slikt, men samtidig kan man ikke slutte å prøve å finne en partner.

@NN

Han fyren der høres ut som en klar dumpekandidat. Om han ikke har vett til å skjule dette litt bedre, skorter det nok på en del andre felter også.

@reqeay

Kanskje du burde lese Vibes innlegg en gang til?

Skjult ID med pseudonym Hansa lø. 30 mai 2009 20:44

Det er så utrolig idiotisk å prøve å forklare grunnen til at en som sier at han er ute etter et SERIØST forhold til deg og alikevel ikke vil ha et SERIØST forhold med deg er dust, ikke har følelser osv...

Man prøver seg frem og det er svært få man faktisk klikker så godt med at man vil dele fremtiden sin med. Jeg har fått høre alt mulig sånt piss. At jeg må bli moden, at jeg har problemer med følelseslivet mitt osv fordi at jeg ikke falt for akkurat DEN personen.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 30 mai 2009 20:53

@Hansa
Jeg er enig med deg. Så vi to snakker ihvertfall om ulike ting, som basis for denne tråden.
:o)

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) lø. 30 mai 2009 20:54 Privat melding

tror jeg hoppet over "noen" :]

Skjult ID med pseudonym NN lø. 30 mai 2009 20:57

@Vibe
Mange gode poeng, tror du er en moden dame med erfaring...selv om jeg forstår utbruddet til @regeay..

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 30 mai 2009 21:03

@DrKosmos
Jupp, vet du har rett, og jeg har gått på en smell før så jeg vet det går over.
Savner et dustefilter her inne hehe.
Eller kanskje jeg bare skal prøve å finne noen et helt annet sted.
Men det gjør ingen forskjell. Sånt oppdager man ikke nødvendigvis før det er gått for langt uansett.
Hjerteplaster, nåh der var en patent-idé.
*forske*

Noen her som lurte på om jeg bare var ute etter trøst eller harde fakta. Jeg skal nok innrømme at det første funker best akkurat nå. Jeg er lei av å analysere.. nå skal jeg ta meg et glass vin og nyte kvelden. Takk for alle svar og lykke til til oss alle her inne. Krysser fingrene for at noen av oss som er ute etter samme sak vil krysse hverandres spor før eller senere...

Skjult ID med pseudonym Blu lø. 30 mai 2009 21:48

OK, har bestilt taxi, skal på sukkerfest.

Men Kokos du skal få trøst, du er en superfunkcy, sexy, elskverdig jente. Så screw alle de som har lurt deg. Vær en luring selv, kos deg, nyt, elsk og føl. Når du er sikker så kan du gå to steg til. Inntil da. Slapp av.

Heihå!

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 30 mai 2009 22:13

@Blu
Hehe. Takk. Skal prøve.. kos deg på fest :o)

@Vibe
Jeg har grublet litt mer, klarer ikke la vær. Vi jenter er noen analyserende vesener. Synd for det er jo litt bortkastet og egentlig bare vondt. Nå som jeg ser tilbake, så tror jeg at jeg har snakket meg selv bort fra en del ting jeg har stusset på, som burde sagt meg litt om hvordan han behandler andre mennesker. Men jeg var nok litt for blendet av "alt som var så bra".

Uansett.. enda en lekse lært.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) lø. 30 mai 2009 22:15 Privat melding

er det ikke slik at mennesker er vanedyr og tråkker som oftest i de samme spor ?:P
nei den var slem :P

lykke til :) du finner nok oss snille gutta til slutt kokkos =)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 30 mai 2009 22:19

@reqeay
Hehe. Jo dessverre. Syntes det var noe kjent ved dette... au ;p
Takk. Skal holde øynene oppe!

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) lø. 30 mai 2009 22:32 Privat melding

og hva er alderen om jeg tør spørre.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 30 mai 2009 22:42

I enkelte rare muslimske land kunne jeg vært din mor ;p

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) lø. 30 mai 2009 23:48 Privat melding

haha ;D "ler"

Skjult ID med pseudonym Sjef sø. 31 mai 2009 01:15

Det samme gjelder vel for noen kvinner her også..ikke bare menn som tester "farvannet " har jeg lagt merke til

Skjult ID med pseudonym smurfen sø. 31 mai 2009 01:28

Kjære godtolk-
Det finnes lurefolk her inne, akkurat som ute i den store verden. Kvinner som menn, store som små. Så ikke sett noen i bås, hverken her eller der. Noen er ute etter serløse forhold, andre søker lek og moro. Du må selv finne den du søker etter.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 31 mai 2009 02:33

Regeay,
ja, de fleste menn har følelser:) Men det finens noen som enten ikke har så mye av dem, eller som (ref klisje), ikke har kontakt med dem.

Kokosøster; ja, vi kvinner er nok "flinkere" til å anlaysere og noen ganger blir det for mye. Men et stykke på veien gir det en innsikt i folks ulike natur, det å reflekerte over ulike handlingsmønstre. Jeg tror man lærere av det - jeg ahr i alle fall lært. Og akkurat det å merke seg hvordan personer behandler andre, kan være en utrolig god rettesnor. Husker en venninne som for noen år tilbake dumpet en fyr etter andre daten fordi han var ufn mot kelner og et par som spiste middag på bordet ved siden av (det var sikkert flere mindre ting, men det prinsipielle sa henne nok til å konkludere med at hun ikke kunne være sammen med ham).
Mennesker ER forskjellige, og noen har mer og andre mindre følelser enn andre.

Hansa,
jeg tror ikke Kokosøster eller jeg snakker om vanlig prøving og feiling som er the name of the game. Det jeg snakker om er når fyrene legger ned en unødvendig iherdig innsats og har en exit overhodet uten verdighet.
Jeg kjenner meg igjen i situasjonen(e) du beskriver og har nok oftere vært den som selv har trukket meg. Men da har jeg heller aldri skissert rosenrøde fremtidsvyer for å få fyren på kroken først. Nå vet jeg jo ikke hvor langt du strekker deg for å få damens tillit, men driver du evntyrfortelling for at hennes lille reservasjon ska l are, bør du slutte med akkruat det - det er veldig ego.
Jeg har vært ute for tilfeller der motparten har lovet det ene og andre, mens jeg har sagt at det ikke er nødvendig å love noe som helst fordi jeg synes fyren går så høyt ut og vet at verken han eller jeg trenger å love noe; vi kan ta det som det kommer - fordi jeg ser endel utfordringer (som feks flytte) og fordi jeg vet at man i øyeblikkets iver kan ta munnen for full. Det som har skjedd er at fyren plutselig har funnet seg del i en selvpåført situasjon der han har lovet så mye at han får hetta før vi møtes igjen. Dette til tross for at jeg har tonet det ned og sagt la oss ta en dag av gangen blabla. I det ene tilfellet tilskriver jeg det alder (han var endel år yngre), men har da opplevd og stått på sidelinjen når det samme har skjedd venninner - hun er easy som bare det, han står på og går mye lengre enn han hadde trengt for neste treff, som fører til at hun senker sine forbehold, og han får hetta eller mister interessen- til og med før de møtes.

Det gjelder sikkert noen kvinner og.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 31 mai 2009 02:59

Og en ting til Hansa:
At du ikke er en av dem, men bare har høye krav, betyr ikke at avstumede typer eller kynikere ikke finnes.
Når jeg snakker om fyrer som utgir seg for å være SERIØST forhold uten å være det, så mener jeg altså de som ikke er og aldri har vært seriøse. Sa snakker jeg om de jeg omtalte i kategori en.
Noen av dem bor tilsynelatende på byen og er fyrer som jeg eller venninneklikken ser på byen HVER gang vi er ute (i tillegg til på sukker). En av dem lurte meg trill rundt for 13 år siden (mht alder, jobb, livssituasjon), han vanker stadig ute (nå riktignok med farget hår, og sikkert korsett for å holde den begynnende magen inne..), en annen kurtiserte en venninne av meg - var innsmigrende og oppvartende, helt til han fikk henne på kroken, etter at hun hun gav etter "kjenner" han henne ikke. Jeg tror disse hadde vært SERIØSE (som du skriver) om de traff den rette, men 1) hun eksiterer ikke og 2) trofast og glad i henne? Neppe.
Husk at både Halle Berry og Angelina Jolie er blitt bedratt og sveket; jeg tror det har med typen og hans skrupler eller manglende empati og følelser å gjøre, ikke damen.

Skjult ID med pseudonym G35 sø. 31 mai 2009 10:40

Vil bare si at jeg - som mann - har opplevd akkurat det samme som trådstarter (et par ganger), så her er nok kjønnene like gode.

Skulle gjerne lagt ut litt mer om det, men det blir for privat og vedkommende kan muligens lese dette. Men la oss bare si at bruddet var begrunnet med at hun ikke var klar for noe nytt allikevel, at hun trengte tid, måtte ordne opp i ting med seg selv, etc. etc. - så går det et par uker og hun dater plutselig en annen fyr...

Kanskje bedre å være helt ærlig heller da, enn å være så redd for å såre at man ender opp med å ... såre mye mer.

Skjult ID med pseudonym Løven sø. 31 mai 2009 10:52

vibe - er enig med deg. Enkelte tror hele tiden at gresset er grønnere på andre siden, og jager videre. Sånn fortsetter de til de etterhvert blir for gamle og jentene/ guttene for unge eller en kjenner de igjen på byen og styrer unna. Så står de der til slutt med skjegget i postkassa..

Tror en del her inne og ute IRL tror at de kan farte rundt og sveipe over en del mennesker uten å snu seg tilbake. Til syvende og sist slår det bare tilbake på dem selv, og de står i fare for å bli tomme og ensomme. Det er greit å prøve seg fram, men det må da kunne gjøres på en ærlig og rederlig måte. Si det som det er og hva en er ute etter,,Da har TS og andre som opplever dette en mulighet til å vurdere om de vil trekke seg trekke seg eller ta sjangsen på å bli.

Det er helt greit å være på søken, men si noe om det - ærlighet varer lengst . Naivt synes mange - men sant !

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 31 mai 2009 14:24

@G35
Akkurat samme her.
Man kommer ikke plutselig på at man ikke er klar for noe nytt likevel, og må ordne opp i ting med seg selv, hvis man lenge har lett aktivt etter noe nytt på sukker? Og i tillegg ombestemme seg frem og tilbake hver gang man kommer på at man savner den andre og at man hadde det jo bra, vil ikke miste.. eller jo?

Ja jeg er visst naiv men som sagt, fortell meg heller at du ikke vil ha meg så kan jeg ihvertfall gå videre. Jeg er blitt for gammel til å tulle rundt med noe jeg ikke vet fra uke til uke om det er liv laga eller ei. Det er vanskelig å "holde igjen" når man først har blitt involvert. La i såfall vær å si noe annet enn at du bare vil ta det fra dag til dag da...

Bla bla bla.. nei dette er ikke lett. Neste gang skal jeg bare nyte det som er og ikke tenke for mye (*kremt*) .. prøve ihvertfall ;o)