Alle innlegg Sukkerforum

Tema for daten: Truffet mange fra Sukker?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Date-guri sø. 31 mai 2009 12:14

Litt inspirert av hva jenter gjør feil under flørten, har jeg ett spørsmål til dere:

Nå har jeg vært på en del dater. Og ett av gjenganger-spørsmålene fra gutta er: Har du møtt mange fra Sukker?
Vil dere virkelig vite det? Er det bare for å konversere, på linje med: Har du kontakt med noen fra klassen? som man gjerne sier når man treffer gamle skolevenner? Eller skal dere finne ut hvordan type jente jeg er? Er det fordi dere ikke er interessert og har allerede lagt an kompis-tonen? Hvorfor spør dere egentlig om dette?

Skjult ID med pseudonym Spitch sø. 31 mai 2009 12:31

Ønsker ikke og vite om hvor mange du har datet. Ikke fra sukker eller andre steder. Om du begyner å prate om ekser, ja da reiser jeg da også. Mulig sukker er en ting vi vil ha felles, men det er en ting jeg ikke ønsker og dra med videre.

Skjult ID med pseudonym Date-guri sø. 31 mai 2009 12:43

Ja, enig med deg, spitch, Men hvorfor tror du de som spør om det spør om det da? Og hva bør jeg svare? -Dårlig spørsmål, få et nytt?

Skjult ID med pseudonym Spitch sø. 31 mai 2009 12:57

Vil ikke spekulere i hvorfor de spør, men et kontrollspørsmål kan jo være: "Har du et liv utenom sukker?". Og er du interessert kan jo spørsmålet formuleres en smule mindre aggressivt ;-))

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 31 mai 2009 12:58

Jeg tror det er for å holde samtalen igang, fordi kjemien ikke er bra nok til at man snakker om ting man heller burde snakket om.
Det betyr ikke at gutten er uinteressert, men at man vil unngå pinlige pauser.

Skjult ID med pseudonym G35 sø. 31 mai 2009 13:03

Det er jo vanskelig å si hvorfor de spør, for det kan jo være flere (ihvertfall et par) grunner: De vil *kanskje* vite hvor 'aktiv' du er på datefronten, men det kan også være at de bare er litt smånervøse og trenger å si NOE for å få igang samtalen eller bryte en litt pinlig stillhet - og det er gjerne på de tidspunktene de dummeste spørsmålene kommer. Man føler presset og MÅ bare spørre om noe, og så detter DET spørsmålet ut - Sukker er jo tross alt noe dere har felles. Men jeg mener at man ikke bør ta opp dét, eller ekser generelt. Men det er nok fort gjort.

Skjult ID med pseudonym Date-guri sø. 31 mai 2009 13:08

Tror dere har rett... Kanskje en kombinasjon av litt nysgjerrighet og bare det å ha NOE å snakke om i starten. Men hva synes dere jeg bør jeg svare neste gang spørmålet kommer? Lyve gjør jeg ikke... Så enten blir det å si at det vil jeg ikke svare på, eller at jeg har truffet en god del.

Sett at dere skulle plumpe ut med det spørsmålet: hvilket av de to svarene over er "verst" ?

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 31 mai 2009 13:16

For meg, så er begge svar akseptable..Det går an å gå rundt grøten, men det er ikke smart å gjøre fordi det gir inntrykk av at du ikke er en åpen person... Det er ikke noe galt i å si at man har datet mange..Er det snakk om ett høyt antall dates, så er det fordi du tenner på feil type gutter og burde revurdere hva du er ute etter. Kanskje du spiller altfor kostbar også, eller ser etter noe som "ikke finnes"? :-)

Skjult ID med pseudonym up-and-go sø. 31 mai 2009 13:18

@ TS

Slik spør jenter også. Pleier å si at "du er den eneste så langt".

Skjult ID med pseudonym Date-guri sø. 31 mai 2009 13:25

Takk for svar! Men Tomtom - det siste er jeg ikke enig i. Sett at du er på en arbeidsplass med 40 single jenter i passende alder og med normalt utseende. Er det gitt at for at du faller for en av dem? Jeg har overhode ikke vært på så mange som 50 dater, men jeg foretrekker å treffe folk ganske raskt i stedet for å skrive og skrive og bygge opp forventninger... Og da blir det jo noen møter - uten at jeg er kostbar eller tenner på feil type osv. av den grunn..

Men det er jo interessant at du sier det du tenker høyt. For det er jo noe slikt jeg er redd han som spør også tenker! :-)

Skjult ID med pseudonym G35 sø. 31 mai 2009 13:55

Hvis de spør for faktisk å få vite hvor mange du har truffet via Sukker (og ikke bare for å 'bryte isen'), så tror jeg vel spørsmålet kanskje har litt mer seksuell karakter, misforstå meg rett. Det jeg mener er at hvis du svarer "Jeg har datet en del derfra fordi jeg liker å treffes tidlig, men for det aller meste ble det ikke mer enn et par dater maks før jeg fant ut at de ikke var noe for meg", så vil de nok 'roe seg ned'. De er nok i så fall 'redd' for om du er ei 'flyfille', rett og slett.
Ikke at de har noe med det, men.

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 31 mai 2009 14:12

@Date-guri
Sjansen for å finne en arbeidsplass med 40 single jenter er vel heller liten.. :-). Er man en av de få hønene i kurven der, så er det nok jenter som kan vise interesse for en og da blir det lettere for gutten om han også liker henne-.... men i en slik setting så er nok mange gutter redde for å gjøre move fordi han er redd for å gjøre feil og drite seg ut for alle andre jenter på jobben. En gutt kan ikke bare gå til neste jente på jobben heller. Er man den typen som nesten alle single på jobben liker, så kan han hoppe til neste..men bare 1% av gutta har en slik effekt på jenter. Ola Nordmann har kanskje bare 1-2 date sjanser blant disse 40 real life.

Jeg synes det er flott at du helst vil treffe noen fortest mulig, fordi det er det eneste som teller. Kjemien blir ikke bedre på date om man snakker i 1 måned på forhånd, eller bare 1 dag. Desverre så vurderer de fleste ut ifra tekst og avfeier de, mens i virkeligheten så kunne de hatt den rette kjemien.

Du burde aldri undervurdere noen, og du kunne aldri undervurdert meg. ;-) Jeg er en slik som mange vurderer feil, mens mitt indre gjennomskuer det meste hun gjør, eller prøver på. Jeg er meg selv fullt ut, men er ikke alltid god på få ut det indre og gir feil inntrykk.

Hvis ei som er interessert ikke vil vise at hun er interessert, så gir jeg F i henne. Det er bare ett klikk til neste på sukker. Jeg liker ikke å ha flere baller i luften, og fokuserer kun på ei om gangen for å ha nevnt det. Spiller hun kostbar og vil leke katt og mus.. Da hopper jeg av, fordi det sier mye om henne som person.

Det er de 4 første minuttene på en date som bestemmer om man er ment for hverandre eller ikke, og slik merker man fort. Selv om jeg merker at det ikke blir noe mer, så stikker jeg ikke av.. Kan gjerne spise middag og snakke i noen timer allikevel... Det kan jo hende jeg har tolket feil også, men jeg tar sjelden feil på dette. :-)

Skjult ID med pseudonym Date-guri sø. 31 mai 2009 15:11

Tom tom:
Du har vel et poeng med at det ikke bare er å gå til nestemann om det skjærer seg på jobben.. men poenget mitt var bare at man faller ikke for flertallet av de man møter på sin vei. I alle fall gjør ikke jeg det. Men jeg har likevel oftere ville treffe dem igjen enn omvvendt... så kostbar er jeg ikke!

Jeg tror grunnen til at de ikke vil treffe meg igjen er at de tenker som deg: Føler jeg ikke noe etter 4 minutter, kan det være det samme. Da jeg jeg like gjerne sitte her og spise opp maten min og konversere om hun har møtt mange andre på Sukker. LOL!

Jeg skjønner følelsen, Og jeg har opplevd den selv. Men vet du hva? Jeg tror det helst sier PANG de gangene vi aner at vi kan få noe som ligger litt over oss... (jenter skal jo helst ikke snakke om "over" og "under", men jeg gjør det likevel...). Man kan elvfølgelig ha flaks og oppleve et gjensidig pang på likeverdig nivå, men sjansen for at det er noe rebound-greier eller annet tøys er da nokså stor. Det er min erfaring. Derfor tror jeg ikke lenger man skal sette sin lit til de 4 minuttene. Det er på sikt lite som er mer turn off enn svak karakter. Og det kan man ikke finne ut av i løpet av 4 minutter.

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 31 mai 2009 15:39

Takk for fint svar Date-guri. :- )

Jeg trodde du var ei jente, men du er en gutt ikke sant? :-)

Jeg høres litt ekstrem ut i teksten, og det er riktig at man ikke må henge seg så mye opp i førsteinntrykket. Er ikke ute etter det store panget selv fordi da måtte jeg ha datet 3-5 i uka helt til det skjer, og det vil jeg ikke. Om det sier pang, så er det nok ingen garanti uansett tror jeg. Jeg har villet treffet noen jenter igjen som ikke har villet treffe meg igjen, så jeg er vel ikke SÅ kostbar kanskje..hehe.. Jeg er litt mer kostbar nå enn før, fordi jeg vet mer om hva jeg vil ha og kjører hardt på om jeg finner de egenskapene hos ei jente.

Kommer jeg videre med ei, så er jeg veldig tolerant.. men ikke desperat. Det er bedre å være singel, enn å være i ett dårlig forhold. :)

Skal man komme mer innpå hverandre, så holder det ikke med en date. Gjør man ting sammen i flere settinger, så er det lettere å se om man er på rett kjør eller ikke. De fleste har desverre ikke tålmodighet til å bli litt bedre kjent. Det er som regel på andre date at man blir varm i trøya, fordi da vet man litt om hvordan den andre er.

På en måte så er date 2 den viktigste daten, men de aller aller fleste blir avfeid på date 1. ;)

Skjult ID med pseudonym Date-guri sø. 31 mai 2009 18:14

@ tom tom. Vi er veldig enige... Er nok jente! Gi meg litt mer enn 4 minutter om vi er på date, da... gidder du?
Og ikke spør om jeg har møtt andre fra Sukker.... avtale? ;-)

Skjult ID med pseudonym Date-guri sø. 31 mai 2009 19:06

Kult! To dater usett! Det var sporty! Virkelig...

Men jeg har nok ingen tøysemailadresse og min egen er litt rart å bruke til en jeg ikke vet hvem er...

Er du 32 år? Skulle gjerne visst hvem du var da... :-)

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 31 mai 2009 19:18

Takk for det! :-)

Jeg holder det jeg lover, og jeg lover å snakke om været fremfor sukker. ;-) Jeg er 37 år gammel, og jeg håper du ikke er for ung...

Hvor gammel er du Date-Guri? :-)

Skjult ID med pseudonym date-guri sø. 31 mai 2009 19:30

Passende alder, vil jeg si... 55. Er det OK? Neida, fleiper - aldersmessig går det bra. ;-) Bor i Oslo.
Post nicket ditt et øyeblikk, a. så skal jeg følge godt med...
Alternativt kan vi gå på blind date ..?

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 31 mai 2009 19:45

Jeg bor utenfor Oslo, og det er innenfor rekkevidden min. :-)

Vi kan jo ikke avtale date på forumet..hehe.. kan jo risikere at halve forumet duker opp på daten og heier på oss. ;-)
Jeg hadde brukernavnet mitt her i ett minutt, men vet ikke om du fikk det med deg...

Ellers så kan du jo bare sende meg mail, så kan jeg sende brukernavnet mitt der. :-)

Skjult ID med pseudonym date-guri sø. 31 mai 2009 19:58

Hehe... Nei, jeg trykket refresh en god stund... men ga opp så jeg fikk det nok ikke med meg, dessverre.
Avtalte ikke du nettopp en date på en bensinstasjon, da? ÅNEI! Stønn! Nå begikk jeg akkkurat kardinaltabbe nummer 1 selv: Komme inn på dine andre dater på Sukker... ! Skal ikke gjenta seg! Lover... :-)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 31 mai 2009 20:06

Hehe. Skal vi møte opp begge to og skremme vettet av'n .. :o) Og kjøre alle 10 punktene på en gang ;o) *flire*

Skjult ID med pseudonym date-guri sø. 31 mai 2009 20:09

Hei Kokossøster!
Jeg tror faktisk vi tre kunne fått en ganske morsom kveld...
Så hva sier du Tom tom? En date med to i stedet for to dater med en? ;-)
Det kaller jeg et effektivt tilbud!

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 31 mai 2009 20:10

Hehe... Jeg kan jo date dere begge to på en gang, og så kan dere slåss om meg mens jeg leser opp de 10 punktene. ;-)

Har dere backet ut begge to? ;-)

Skjult ID med pseudonym date-guri sø. 31 mai 2009 20:13

God ide! Jeg er med!
Vi må forresten legge til punkt 11: Ha alltid følgende åpningsreplikk klar: "Har du møtt mange fra sukker du, eller?"....

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 31 mai 2009 20:16

Nå som du har profil navnet mitt, så må du sende meg en melding der. :)

Skjult ID med pseudonym date-guri sø. 31 mai 2009 20:20

Klart jeg skal! :-)

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 31 mai 2009 20:28

I cant wait.. :-)

Skjult ID med pseudonym s sø. 31 mai 2009 22:48

Det er kanskje ikke så rart at mange synes dette med dating er vanskelig hvis et så lite og uskyldig spørsmål skal skape grublinger og masse analyse i ettertid.

Jeg (gutt) har fått spørsmålet opptil flere ganger. Da er det bare å svare kort og greit på det, og så kanskje dvele litt i 20 sekunder for å diskutere hvilke erfaringer en har, og så bare triller samtalen pent og pyntelig videre om helt andre ting.

Makan så vanskelig en skal gjøre det, da.

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 31 mai 2009 23:10

Det er ikke så ille som det høres ut som fra hennes side, så ikke heng deg opp i det. :-)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 31 mai 2009 23:14

Enig med "s"
Skjønner ikke problemet. Er bare interessant å utveksle erfaringer, artige historier osv.
Alle er vel her for å møte andre og man skal ha rimelig god flaks for å finne den rette med en gang, så flere treff blir det gjerne uansett...

Skjult ID med pseudonym suk sø. 31 mai 2009 23:15

jeg har møtt 3 stykker, venter på den 4 og kaskje siste ...

Skjult ID med pseudonym date-guri sø. 31 mai 2009 23:45

Vel, et av rådene fra forrige tråd var jo: snakk aldri om ekser når du skal flørte! Og det er jo en grei regel. Men det er jo ikke så lett når noe i samme gate nærmest er åpnings-spørmålet.
Men du s! Nå skrev jeg ikke dette for å klage, men fordi jeg oppriktig lurte på hvorfor de som spør, spør. Og om du har noen tanker rundt det, er det fint. Om din eneste tanke rundt dette, er at jeg ikke bør tenke noe rundt dette, så trenger du kanskje ikke tenke høyt.... ? Ville du svart at du hadde vært på 50 dater om så var tilfelle hvis hun spurte hvor mange Sukkerdater du hadde vært på?

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 31 mai 2009 23:48

Er vel ikke nødvendig å gå inn på alle detaljer.. og alle man har møtt fra Sukker er vel ikke "ekser" i den forstand. Da skal man ha hold på her innmari lenge...
Jeg oppfatter det ihvertfall bare som et konversasjonsspørsmål, sånn apropos at det faktisk er her man møtes.

Skjult ID med pseudonym date-guri ma. 1 juni 2009 00:05

Og her som det var så hyggelig... Dette er med respekt å melde bare kverulering. Jeg sa da ikke at alle sukkerdater var ekser, men jeg sa at spørsmålet var litt i samme gate, da det handler om å snakke om andre menn man har truffet i romantisk øyemed. Jeg skjønner ikke hvorfor dere ikke bare kan bidra med å egne erfaringer, synspunkter og løsninger i stedet for å komme med litt nedlatende ting som "Makan så vanskelig en skal gjøre det, da.. "

Det kan man for øvrig si om enhver debatt her inne:
- Bør man barbere seg sånn eller slik?
Makan så vanskelig en skal gjøre det, da.
- Hvem skal betale på daten?
Makan så vanskelig en skal gjøre det, da.
- Hva bør jeg unngå i første melding?
Makan så vanskelig man skal gjøre det, da.
- Hvorfor får jeg ikke kjæreste?
Makan så vanskelig en skal gjøre det, da... ;-)

Skjult ID med pseudonym s ma. 1 juni 2009 00:09

@date-guri

Sorry, jeg misforstod deg litt :)

Men ja, jeg vet ikke helt hva som ligger bak spørsmålet (det kan være forskjellig fra gang til gang), men synes egentlig det er litt interessant selv også. Ikke nødvendigvis for å putte vedkommende i den og den båsen (f.eks. er antallet er i utgangspunktet ikke så nøye), men kanskje mest for å høre om erfaringene knyttet til nettet som møteplass.

Du har nok et lite poeng ang. tilfellet med 50 dater. Men siden jeg sannsynligvis aldri kommer til å nå slike tall, vil det ikke være noen særlig fare for at min motpart trekker seg tilbake grunnet mitt svar (at jeg kan få det svaret er en annen sak). Hvis det nå viser seg at den jeg er på date med forteller meg at hun har vært på 50 dater før, kan det jo tenkes at hun er smådesperat. For det er jo et relativt høyt tall. Men det kan samtidig tenkes at hun er lett å komme i kontakt med, rask på avtrekkeren og ganske så attraktiv.

Da tenker jeg sådan at dersom det skulle vise seg at hennes 50+ nettdater er noe som betegner henne som menneske, så merker jeg nok det en eller annen gang. Hvis så, blir det noe å vurdere der og da. Hvis jeg ikke merker noe særlig, og det blir noe ut av det - vel, hva er vel bedre enn det? (Jeg hadde nok tenkt mitt underveis, men en kan jo aldri vite.)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 1 juni 2009 00:20

@date-guri
Tror nok du misforstår meg. Det jeg kom med var et synspunkt... på det opprinnelige spørsmålet ditt om hvorfor folk spør om dette. Jeg mener som sagt at det bare er for å konversere, sånn apropos at det faktisk er en sukker-person du snakker med der og.

Kommentaren om ekser gjaldt din hentydning til det punktet i den andre tråden, som jeg oppfatter går mer på bable i vei om eksene sine, kontra en kjapp oppsummering om antall sukker-dater. Det er jo ikke akkurat å overlesse den andre med eks-historier .. dessuten er det jo han som spør, og vil vite...

Skjult ID med pseudonym date-guri ma. 1 juni 2009 00:20

Takk for svaret, s :-)

I likhet med de fleste temaer her inne, er ikke dette verdens viktigste spørsmål. Men interessant nok å tenke over synes jeg. - I likhet med mange av de andre rådene om flørting i en andre tråden... Jeg ville sette pris på å ikke få det spørsmålet flere ganger og jeg skal passe på å ikke stille det selv. Det skal da handle om den personen og meg, og om vi passer sammen. Ikke om hvorfor jeg evtl ikke passet sammen med alle andre! ;-)

Skjult ID med pseudonym date-guri ma. 1 juni 2009 00:23

Ok, Kokosøster!
Problemet mitt er altså bare et høyt antall dater... Kanskje var det en periode hvor jeg ikke var klar, og at det var medvirkende årsak til det aldri ble noe... Men så lenge jeg er klar nå, ser jeg på spørsmålet (og særlig svaret) som irrelevant!

Skjult ID med pseudonym s ma. 1 juni 2009 00:29

@date-guri

Hvis det er viktig for deg å ikke ville diskutere det spørsmålet på date mer, burde du kanskje vise hvem du er, eller i det minste huske på å fortelle det til et potensielt date-emne (selv om det kanskje kan virke litt merkelig, hehe).

Jeg synes i alle fall spørsmålet er uskyldig, dessuten er det som regel noe begge har en eller annen formening, og ikke minst erfaring, med. Og er det noe en trenger på date, så er det jo noe å snakke om som holder samtalen i gang :) (jada, nå kan selvfølgelig noen kontre med at "dersom dere ikke får samtalen til å flyte hele veien, og ikke har andre ting å prate om, så er det bare å dra hjem" - men: pøh.)

Dog, hvis du nå faktisk ikke vil fortelle det (du har kanskje et høyt antall dater selv?), og likevel får spørsmålet, så er det vel en relativt fair greie å si fra om at du ikke har noe særlig lyst til å fortelle om det? Jepp.

Tralalaadaidiaidadaiiiiiaaaa.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 1 juni 2009 00:31

*synge med s*

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 1 juni 2009 00:32

Det finnes noen grunnregler for date, men det beste er å være seg selv og ikke prøve å være noen man ikke er. Det er de som sier man bare skal vise sine beste sider, og det er greit nok.. men man skal også bli likt for de mindre bra sidene.
Det er nå min mening..

Fikk lyst til å kommentere disse. :)

--- Bør man barbere seg sånn eller slik?

Hvis man ikke normalt går med velstelt skjegg eller bart, så bør man glattbarbere seg før date. Jenter liker ikke 2 dagers skjegg som stikker når man skal gi en klem. ;-)

--- Hvem skal betale på daten?

Det er normalt at mannen betaler, men hvis hun tilbyr seg så betale halvparten så er det ofte ett signal om at hun ikke vil se deg igjen. Det er fortsatt ingen likestilling på dette området... ;-)

--- Hva bør jeg unngå i første melding?

Ikke vær overivrig, og unngå å virke desperat. Hva som skrives finnes det ingen fasitsvar på, men det finnes vel noen triks. Bare vær deg selv, og før eller siden så får du svar. :)

--- Hvorfor får jeg ikke kjæreste?

Det må man spørre seg selv om, og tenke mer på hva du gjør selv og ikke gjør. Hvis du prøver å være noe mer enn det du er, så er det turn off. Unngå skryt om allt mulig, og prøv å fokuser på det jenter vil høre.. men det er ikke alltid like lett, og det varierer fra situasjon til situasjon. Noen ganger så kan det blir crash'n burn date uansett hvordan man er. Ja, jeg har selv vært på 2 crash'n burn dates for 2-3 år siden. ;-) Det vil si 20-30 minutters, og så er det over for godt.

Jeg beklager at jeg kan høres ut som en "verdensmester", men er ikke det. Teori og virkelighet er 2 forskjellige ting. ;-)

Skjult ID med pseudonym s ma. 1 juni 2009 00:52

@TomTom

"Hvis man ikke normalt går med velstelt skjegg eller bart, så bør man glattbarbere seg før date. Jenter liker ikke 2 dagers skjegg som stikker når man skal gi en klem. ;-)"

Helt individuelt.

"Det er normalt at mannen betaler, men hvis hun tilbyr seg så betale halvparten så er det ofte ett signal om at hun ikke vil se deg igjen. Det er fortsatt ingen likestilling på dette området... ;-)"

Jeg liker ikke å sette noe(n) i bås, men akkurat dette kaster jeg relativt lett i bøtta under vasken i kjøkkenbenken. Ja, du vet hvilken.

-

Resten var greie selvfølgeligheter.

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 1 juni 2009 00:59

@s

"Det er normalt at mannen betaler, men hvis hun tilbyr seg så betale halvparten så er det ofte ett signal om at hun ikke vil se deg igjen. Det er fortsatt ingen likestilling på dette området... ;-)""

Jeg liker ikke å sette noe(n) i bås, men akkurat dette kaster jeg relativt lett i bøtta under vasken i kjøkkenbenken. Ja, du vet hvilken.
----------

Kan du begrunne hvorfor dette er bullshit?

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 1 juni 2009 01:07

TomTom rare damer du har datet må jeg si... hmmm

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 1 juni 2009 01:21

Ja, det har du rett i.... Det har vært noe rart med flere av de, men skal ikke si noe mer om det.

Hva ville du svart på dette Kokosøster, eller er det noen andre som har ett fornuftig svar på dette? Ble nyskjerrig jeg nå...

- Hvem skal betale på daten?

Skjult ID med pseudonym s ma. 1 juni 2009 01:22

@TomTom

Jeg har ennå til gode å oppleve at jeg har endt opp med hele regningen alene. Og det må jeg si jeg føler meg relativt komfortabel med.

Tror jeg hadde stusset litt, og følt det litt kleint, hvis hun ikke tilbød seg å betale litt underveis. Det betyr ikke at jeg er pinlig opptatt av at alt skal være så pinlig nøye 50 / 50, men læll.

Å spandere på henne en helaften når en etter hvert har kommet i gang med "prosessen", er selvfølgelig noe annet (så nei, det har relativt lite med grådighet / rettferdighet å gjøre).

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 1 juni 2009 01:29

For meg er det naturlig å betale min del. Insisterer han så krangler jeg ikke... han skal da få lov til å være gentleman... men at jeg betaler mitt har ingenting med om jeg vil se ham igjen eller ikke. Skjønner egentlig ikke hvor du har denne ideen fra. Likestilling? Dette er så forrige århundre (eller for-forrige).

Forøvrig foretrekker jeg 3-4-5 dagers skjegg.. mmm mykt og deilig og som oftest veldig kledelig mandig ;o)

Skjult ID med pseudonym s ma. 1 juni 2009 01:34

@Kokosøster

"Forøvrig foretrekker jeg 3-4-5 dagers skjegg.. mmm mykt og deilig og som oftest veldig kledelig mandig ;o)"

Dette er jo relativt en individuell "egenskap" hos oss, så det kan tenkes at opptil flere kommer til kort her? :)

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 1 juni 2009 01:43

@S.. Jeg vil takke deg for ett godt svar. :-)

Som sagt, så har jeg datet noen merkelige jenter og mulig de var den typen som ikke forventet å betale noenting. Det kan nok ha litt med at de fleste var uføretrygde og hadde lite penger. (Ingen av de var fra sukker) Har blitt spandert på av ei en gang da, bare for å ha nevnt det. ;)
Jeg burde kanskje vurdere å finne jenter med jobb ja... ;-)

@Kokosøster: Takk til deg også for et godt svar. :-)

Må si meg enig i det med "S" angående skjegg.. Noen kan gro helskjegg på to dager, mens andre får noen dun etter ei uke,. ;)
Dessuten så er det en smaksak.. Noen jenter liker skjegg, og noen liker ikke det.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 1 juni 2009 01:45

@S
Neida.. har det ikke på lista over absolutte kriterier ;o)

Skjult ID med pseudonym Deecept ma. 1 juni 2009 03:00

KAN jo være fordi de vil høre hvor mange dater DU har hatt, i forhold til dem selv?
Det er fortsatts stigma på å date fra online-tjenester.
Derfor er det litt "naughty" å høre hvordan andre bruker sukker (og andre tjenester) for å finne dater til det virkelige liv :)

Jeg spør nesten alltid om det, eller blir spurt om det først, men ikke tenkt så mye over hvorfor, eller at det til og med ble mottatt dårlig? Det er en grei info å ha..? :p

- Deecept

Skjult ID med pseudonym date-guri ma. 1 juni 2009 10:43

@ deecept: Hvorfor er det en grei info å ha? Betyr det f.eks. at det er negativt om hun har møtt mange eller vært singel lenge?

(mann 34 år fra Oslo) ma. 1 juni 2009 10:52 Privat melding

@date-guri
Nei, tror vel ikke det har noe med positivt eller negativt å gjøre, for min del.
Jeg har møtt endel jenter fra Sukker, og fra "online-livet" i det hele tatt, så kan ikke akkurat stige opp på noen høy hest.
Kan jo faktisk hende vi gjør det bare fordi det er en ting vi GARANTERT har til felles da, som sagt tidligere her. Lett "backup"-spørsmål dersom samtalen går litt i stå.

Kanskje dette er et tema fordi det er lettere å spørre det, enn "har du tatt med mange hjem fra byen?"?

Men konkret, svarer ei dame at hun har møtt si 40-50 stk fra Sukker, vil jo det uansett hvordan man vrir og vender det gi et signal om at hun er aktivt ute å leter etter noe, og gir seg ikke. Jeg syns egentlig det er litt allright jeg. Denne holdningen folk har for tiden at de skal ta det så rolig, og "skjer det, så skjer det" er en passiv, ødeleggende tankegang.
Gjør man det man alltid har gjort, får man det man alltid har fått.

Skjult ID med pseudonym date-guri ma. 1 juni 2009 11:03

@Deecept

Takk for et godt svar!

"Gjør man det man alltid har gjort, får man det man alltid har fått." Veldig enig med deg her! Og det er ikke sikkert jeg har den samme tilnærmingen til dating nå som før. Jeg gir folk mye mer sjanse enn jeg gjorde før. Da måtte jeg umiddelbart falle for fyren - og hvor ofte skjer det? Jeg er klarere for et forhold - har funnet meg selv og min egen plattform. Tidligere forhold er ute av systemet osv. osv.
Jeg har lært mye av datingen, jeg... men tatt dem med hjem har jeg bare gort en gang. Så noen flyfille er jeg ikke. Men det betyr at jeg "dater ikke slik jeg alltid har gjort" - da ville jeg ikke kommet lenger jeg heller..,.

Og jeg skal nok finne et rundt svar på spørsmålet til neste gang. :-)

(mann 34 år fra Oslo) ma. 1 juni 2009 11:26 Privat melding

@ date-guri

No worries :)
Tror vi alle er mest ute etter intelligente diskusjoner, enten være seg i datinglivet eller andre steder. Ting som utfordrer, og får oss til å gå utenfor det vanlige rutinene er alltid spennende!
Tror det er litt derfor jeg liker online-greiene slik. Man møter folk man kanskje aldri hadde sett to ganger på om man passerte dem på gata.
Jeg er enig med deg, man lærer utrolig mye av dating. Så lenge man er reflektert nok til å kunne ta det litt fra hverandre og lære av feil og feiltrinn. Man selger jo en vare, og blir solgt en vare samtidig. Ikke like lett :D

Nå er det tid for å sole korpuset! Som jeg orker ca 3 minutter før jeg blir rastløs og vil leke bavian.. cheerio!

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 1 juni 2009 11:31

Fordelen med med å date mange er at man lettere finner ut hva en vil ha, og senker kravene etterhvert fordi dating er vanskeligere enn man skulle tro. Det går an å få en slags "perfekt kjemi" på telefon og tekst, men når man treffes så glemmer man nesten allt forarbeid. Noen jenter er slik at de skal snakke lenge før man treffes fordi de tror at daten går mye lettere når man er varm i trøya på forhånd, og at det da er dømt til å gå bra når man møtes. Dette gjelder vel hovedsaklig jenter som knapt har møtt noen via internett før.
De som har møtt mange er mer open minded, og man kan se på det som en fordel at de faktisk har møtt veldig mange. De har da funnet ut at det ikke er så lett å finne drømmemannen allikevel, og fortsetter å date til det går bra begge veier.

Du skal aldri tro at du garantert blir avfeid av ei som er aktivt på dating....Det kan være nettopp "DEG" hun har sett etter hele tiden selv om hun har møtt 50 før deg. ;-)

Skjult ID med pseudonym amadeusM ma. 1 juni 2009 11:36

traff 4 totalt.. kan ikke sier det har vært dates , ble litt spontan og bare gikk ut og skravle og hadde det hyggelig , traff til og med noen som kommer fra samme fylke i østerrike som jeg og vi gikk ut pga " hjemmefordel"..tok noen øl og vi har blitt venner nå med grillfest , båttur og noen skravlebesøk

Skjult ID med pseudonym mann 25 ma. 1 juni 2009 12:16

fra sukker har jeg nettopp møtt ei, og vi dater fortsatt, kan godt hende at det blir noe ;D

Skjult ID med pseudonym marini ma. 1 juni 2009 19:52

5 på to år. Det ble noe mer med to av dem, men det førte ikke til noe langvarig. To av dem var helt uaktuelle etter at jeg hadde truffet dem, og han siste av dem likte jeg veldig godt. Sjekket han på facebook, og der lå profilen åpen gitt. Samboer, med bilder av dem begge ++. Hadde lyst til å skrive på wallen hans "Hei! kjempekoselig date i går. Siden du gjerne ville treffe meg igjen, kan vi gjerne møtes til helgen. Skal vi ta en middag hjemme hos deg, sammen med samboeren din?" He he...feiget ut dessverre, men angret litt etterpå, kunne vært til pass for han. Han hadde hundrevis av venner og var en godt etablert karrieremann. Skjønner fremdeles ikke hvordan enkelte kan ta sånne risker....

Etter dette har jeg sjekket opp evt potensielle dater i telefonkatalogen, facebook, og google. Hvis jeg ikke finner fullt navn i telefonkatalogen fordi han har hemmelig nr, sjekker jeg i skattelistene også, ikke for å se på inntekten, men for å se om han er den han utgir seg for å være med tanke på navn, alder og bosted. En venninne av meg datet en fyr som sa han var fra Oslo (hadde også hemmelig nr), men sannheten var at han var gift eller samboer og bodde i Bergen, opplysninger hun fant ved hjelp av frk. Marini...

Er det rart man kan bli litt paranoid?

Skjult ID med pseudonym Håkon82 on. 3 juni 2009 17:01

Utvilsomt for å sjekke hvor ekslusiv en selv er. Tenk deg selv, forskjellen på å være den 1. eller nr 72. i "køen" sier mye med tanke på hvor mye vedkommende legger i akkurat denne daten.

Skjult ID med pseudonym mann 26 on. 3 juni 2009 18:20

driver å flørter med 5-6 jenter, der 3 av de liker meg.. hvordan skal man finne ut at _en_ av de passer en? synes dette begynner å bli ekkelt og vanskelig jeg.. blir jo ikke lettere med tiden..

Skjult ID med pseudonym TomTom on. 3 juni 2009 18:21

Jeg møtte trådstarter Date-guri i dag og hun er ei flott dame, men jeg har taushetsplikt. :-)

(kvinne 42 år fra Oslo) on. 3 juni 2009 19:02 Privat melding

TomTom: Du kan da vitterlig si om det ble pang eller ikke, dah... :D

Skjult ID med pseudonym HUNK on. 3 juni 2009 20:13

Date-guri
TomTom
Kokosøster

Takk for en god diskusjonstråd! Ikke så ofte jeg er innom på forumet og sjekker, men denne tråden likte jeg!

Erfaring er bra, er det ikke det da? Både fra dating og ellers i livet? Jeg syns det, selvom jeg aldri har vært noen "stor" sjekker selv. Spiller ingen rolle om hvor mange dater en evt. date har hatt før meg.

"Mannen med hjul til ben" som skjønner at damer blir skremt av det, men jeg lever i håpet! :-) "Jeg er jo en jævelig bra mann selvom jeg ikke kan gå" :-)

Skjult ID med pseudonym Date-guri on. 3 juni 2009 21:56

Hei Tom Tom -
Tusen takk for treffet! Og takk for kompliment.... Bra fyr du og! ;-)
Det var en ny måte å få kontakt og treffes på! Kult...

Jeg oppfordrer herved andre forumbrukere til å gjøre det samme!

Skjult ID med pseudonym Gulthjerte on. 3 juni 2009 22:13

Har nylig fått dette spørsmålet. Hun som stilte det hadde vært på en god del færre dater enn meg. Hun skjulte det, men det var helt tydelig at hun ikke syns mitt svar var noe særlig positivt.

Hva er mange dates? Betyr "mange" egentlig noe? Betyr det at du "tar hva det skal være"? Betyr i såfall få dater (over en lengre periode) at du er mer kresen enn godt er?
Ingen svar - mange spørsmål.

Skjult ID med pseudonym TomTom on. 3 juni 2009 22:33

Hei Date-guri! Takk og i like måte. ;-)

Jeg synes helt klart at det er mer spennende å treffes via forumet, enn via sukker-meldinger. ;-)

Bare så synd at TomTom og Date-Guri kanskje er de eneste som er tøffe nok til dette?. ;-)
Kanskje vi burde hatt en blind date tråd?

@Hunk.. Takk for det! Jeg liker holdningen din, og den må du holde på. Det er noen for alle uansett hvilken situasjon de er i. :-)

Skjult ID med pseudonym Jarle89 to. 4 juni 2009 12:44

"Har du møtt mange fra Sukker?"

Det burde man vel egentlig ikke spørre om, når en ser deg som intressang så kjenner man seg spesiell. Om det spørsmålet dukker opp og svaret er "jeg har truffet en god del" hvor spesiel føler man seg da? Samme med ekser, man føler seg ikke særlig spesiel når kvinnen/mannen plumper ut med antal ekser hun/han har hatt. Begynner å føles som du er nr. xxx i rekka. Har selv spurt om sånne ting da jeg var mindre erfaren, nå vet jeg jo at man spør ikke om slike ting, det er fortid, noe man ikke skal tenke på. I alle fall ikke med det første.