Alle innlegg Sukkerforum

Problemet med nettdating

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym yeah sø. 31 mai 2009 17:59

Problemet her inne og andre nettsteder for den sagt skyld, er at man får aldri jentene for seg selv. De får stadig vekk meldinger fra gutter (iallefall de mest interessante), og sånn sett blir det vanskelig å holde på hennes interesse.

Det er forsåvidt lett å forstå jentenes tankegang i en slik situasjon. Treffer du ei jente IRL ute på byen eller andre steder, så får man konversere uforstyrret. Man har oppnådd en kontakt, som, forutsatt at førsteinntrykket har vært bra, er noe helt annet enn hva det er mulig å få til ved å skrive til hverandre. Det siste er ganske åpenbart, men rådet mitt er da at man ikke nøler for lenge før man sjekker motpartens interesse for å møtes. Dersom man da ikke får en positiv respons, så er det bare å droppe vedkommende, da den personen nok ikke er her for å finne seg en kjæreste. Er mange nok som er her av ren nysgjerrighet.
Disse bør man luke ut fortere enn svint. ;p

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 31 mai 2009 18:12

Tror du virkelig at du har en jentes fulle oppmerksomhet om du møter henne på byen?
Tror du virkelig at hun ikke ser seg rundt selv om dere prater sammen?

Det finnes de som er litt skjenert og vil ha et inntrykk av en person før man treffes, og vil derfor bli skremt bort av et spørsmål om å treffes for tidlig . Men jeg er enig i at man ikke skal vente for lenge heller. Det er å finne den gyldene middelvei. :o)

Skjult ID med pseudonym titti sø. 31 mai 2009 19:01

Hvem er egentlig de "mest interessante jentene"? Finnes det noen god beskrivelse på hvem de er?
Ser på meg selv som en oppegående, interresant og søt jente, men er desverre ikke i denne kategorien..

Skjult ID med pseudonym jente2 sø. 31 mai 2009 19:07

Han mener nok de peneste som ikke ser totalt jålebimbo ut, titti.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 31 mai 2009 19:08

Prøver å ikke snakke med for mange på en gang da jeg bare mister oversikten og det er generelt slitsomt, får ikke skikkelig inntrykk av hver enkelt. Samtidig er jeg sjenert og vil ikke møtes med en gang men skjønner også at det er uinteressant å bruke altfor lang tid på å snakke seg kjent først for så å møtes og finne ut at det ikke var match likevel. Hvor er den gylne middelvei sa du......?

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 31 mai 2009 19:09

De av gutta som tenker "de mest interessante jentene" er ikke ute etter noe seriøst mener jeg, og fokuserer kun på det ytre når de sier noe slik. De jentene som går inn under gutta "interressanne" kategori er uinterressante for meg. Jeg fokuserer på det innvendige selv, og hvem som helst har sjansen til å tenne meg. Jeg vil ha bra kjemi, ei god jente, og ett godt forhold.

@titti: Bare overse slike kommentarer som de over, fordi du ikke er dårligere enn noen av de andre. De som har den tankegangen, er kanskje ikke noe for deg uansett. Det finnes noen for alle uansett hvordan man er. :-)

(kvinne 31 år fra Sør-Trøndelag) sø. 31 mai 2009 19:58 Privat melding

Jasså Stein? Merkelige jenter du treffer da. Sånne karer som du beskriver skyr jeg som pesten jeg...

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 31 mai 2009 20:00

Sorry SteinR, da må jeg si det burde gå opp et lys for deg om hvorfor du er her og ikke ute sammen med dama(damene) dine...
Hørt det der før og felles for alle med den oppfatningen er at de er single og frustrerte. Matematikk, noen?

Skjult ID med pseudonym sukkerine sø. 31 mai 2009 20:14

Ingen ukjent fenomen at jenter generelt liker drittsekker, lett å forelske seg i sånne typer, dessverre...
Men.... forelskelse varer ikke hele livet, derfor de seriøse ser etter likesinne...

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 31 mai 2009 20:25

Hvis alle menn går rundt og tror at alle damer ønsker seg drittsekker så forklarer det jo hvorfor jeg ikke finner de snille..

Skjult ID med pseudonym ...! sø. 31 mai 2009 20:27

Blir fort mer 'drama' og dermed spenning med en drittsekk enn en grei kar, ja. Det er vel enkelt å forstå. En drittsekk er sikkert mer impulsiv også og bryr seg lite om konsekvenser, noe jenter liker, fordi han dermed plutselig tar dem med til toppen av Himalaya for et glass rødvin, og det er spennende og romantisk. 'Mulig' at jeg satte det litt på spissen her nå, men...

Skjult ID med pseudonym sukkerine sø. 31 mai 2009 20:28

@ Du Stein, livet er mye mer enn realityshow`s og dramaserie`s

Skjult ID med pseudonym pil sø. 31 mai 2009 20:29

@SteinR Jenter på din alder er som regel umodne. Vent noen år så vil du se at de fleste jenter/damer er et koselig kjønn, som ønsker en like snill og koselig mann :)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 31 mai 2009 20:29

Høres ut som de teoriene dine har mye med alder å gjøre. Jeg er ikke sånn og kjenner ingen andre jenter som er sånn. Forøvrig tror jeg du må kjede deg ganske mye som gidder å trolle med alternative skjulte ID'er og "svare" deg selv..

Skjult ID sø. 31 mai 2009 20:30

@ pil

Mye tyder på det. Har inntrykk av at jenter idag, i Norge, ikke moder før i slutten av 30-åra. (Og det er jo lovlig seint....)

Skjult ID med pseudonym Lillebror sø. 31 mai 2009 20:34

Jeg fant et svar faktisk, han har blitt stevnet for uetisk forskning og har blant annet holdt tilbake antiviraler fra paisenter, så jeg vant diskusjonen!

Skjult ID med pseudonym pil sø. 31 mai 2009 20:35

@skjult ID Får la samfunnet ta skylda for den sene modningsprosessen. Og gutter modnes like sent, så da går det opp i opp :))

Skjult ID med pseudonym SlikErDet sø. 31 mai 2009 20:43

Hvem er SteinR ..?

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) sø. 31 mai 2009 20:46 Privat melding

dette er et supermarked ;)

Skjult ID med pseudonym bilbo sø. 31 mai 2009 20:55

Er ikke sikker på om kvinner bevisst går etter drittsekker. Min erfaring er at mange er utrolig lite flinke til å kjenne igjen en drittsekk. Mulig kvinner modner i slutten av 30 åra. Da har de imidlertid som regel vært gift med en drittsekk, er skilt og har tre barn og er full av komplekser. Da er de så utsulta på oppmerksomhet at de gjerne finner en ny drittsekk som overøser dem med oppmerksomhet en liten stund.................... Selvsagt gjelder dette ikke alle. Uansett er det et helvete å være "snill " litt tilbakeholden mann på sjekkemarkedet. Jeg er 100% sikker på at alle menn som kjenner seg igjen i den beskrivelsen er enig!!

Skjult ID med pseudonym fox sø. 31 mai 2009 20:58

Dere får se "Hitch" på NRK1, så lærer dere litt kanskje.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 31 mai 2009 21:04

@bilbo
Skjønner at jeg har vært ute av sjekkemarkedet for lenge. Finner ikke alle dere snille, er dere for sjenerte eller hva. Men du har rett i det med å ikke kjenne igjen drittsekkene, selv etter å ha vært borti dem før. Er noe med det. Så hva gjør man? Kan jeg henge opp en lapp her? Snill mann søkes ;o) Og nei du trenger ikke se ut som Pitt eller Cruise.. som ser ut til å være den gjengse påstanden til en del karer her inne som klager på mangel på respons.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 31 mai 2009 21:53

Hvor bor du da? ;o)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 31 mai 2009 22:23

For langt unna... :/

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 11 juni 2009 16:46

Problemet med nettdating, er vel at flere og flere blir kravstore når de har møtt flere og det har gått galt. Man tror at man har senket kravene etterhvert, men i virkeligheten så vet en mer hva man vil ha, og derfor er det lett å bare avfeie både den ene og den andre enn tidligere. Snakker man med mange nok, så vil man kjenne igjen persontyper. Noen ganger så er det bra, og andre ganger så er det bare å sende en hyggelig avslutningsmelding og gå videre.

Jeg fokuserer så mye på det indre om dagen at jeg avfeier jenter lett når jeg merker at de ikke er noe for meg. Det var lettere før i tiden når jeg var "kravstor" og fersk. Når har ikke jeg vært singel så lenge, men husker fra før i tiden at det hjelper å ta pauser så man ikke går i det samme sporet om og om igjen. Jeg skal være ærlig og si at jeg venter på at ei skal trykke på de rette knappene på meg senest på andre melding. Hva det er snakk om betyr ingenting.. det er måten ting blir sagt på.

Jeg har problemer med å være meg selv i tekst, og det ødelegger nok litt for meg.
Dette innlegget er ikke ment som syting. :-)

Er det noen andre som opplever noe av det samme?

Skjult ID med pseudonym Carmina02 to. 11 juni 2009 17:26

Etter å ha lest disse innleggene er jeg sjeleglad jeg var ung da det var hyggelig å treffe andre . Traff hverandre på dansemoro og sokkeball. Vi var hjemme hos hverandre og laget det hyggelig for hverandre. Pene jenter i kjole og silkestrømper . Kjekke gutter med dress.
Nå er jeg sikker på at alle som skriver her DÅNER, men det blåser jeg i . Jeg er en som følger med i tiden og vet at ting forandrer seg . Vi hadde ikke mobil , mange hadde ikke telefon. Da gjaldt fastre avtaler !!!!!!!
Det er leit å lese hvor misfornøyde de fleste er med livet her.
PS. Jeg nyter livet til fulle og tør å være her selv om alderen nok for de fleste er gått ut på dato. Men dere skulle bare vite.....he-he

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 11 juni 2009 18:08

@Carmina.. The good old days. ;-) Jeg er gammel nok til å ha opplevd hele 80-tallet i passende alder.. Selv om det var ett utrolig harry 10år med både klær, hår og musikk, så savner jeg det. Det skjedde mye nytt og spennende på den tiden, og man måtte bruke hustelefon for å ringe. Ikke noe internett, sms, chat osv.. :)

Telenor hadde også åpne linjer i hver region hvor 4 kunne snakke samtidig med lokaltakst, og gutta kunne ordne seg dame på den måten om man ville. Jeg datet faktisk noen via den linja til Telenor på 80-tallet.. :) Mener det var en linje i hvert fylke.
Det var like mange jenter som gutter som ringte, så fordelingen var bra. :)

Skjult ID med pseudonym Løven to. 11 juni 2009 18:56

Får alle jenter her inne så mye post? Det gjør ikke jeg, ofte tar jeg kontakt selv. Får nei takk eller ja takk. Så utveksles det en til to mailer så er det slutt. Hva skjer a?? Nå føler jeg meg helt mislykka, ingen vil skrive med meg. Er en til to mailer nok til å vurdere om du liker en person?

Skjult ID med pseudonym Kokosøster to. 11 juni 2009 19:04

@Carmina - Dåner ikke, har faktisk ofte tenkt at jeg er født 20-30 år for sent... tror verden var et mye varmere sted å være før.

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 11 juni 2009 19:08

@Løven: Jeg synes det er dårlig av de å gi seg så fort, men nå er ikke jentene noe bedre der. Har blitt vurdert selv ut ifra bare 1-2 meldinger. Jeg sender aldri flere meldinger til ei som ikke svarer på siste, og det er for å vise at jeg ikke var "så interessert" heller. Jeg vil selvsagt gjøre unntak om jeg skulle finne ei som er veldig interessant. :)

Jeg synes det er flott at du tar kontakt selv Løven. Det skulle vært flere kvinnelige som gjorde like stor innsats som deg. :)

Skjult ID med pseudonym Løven to. 11 juni 2009 19:26

TomTom - Takk for oppmuntrende ord, jeg fortsetter jeg vet du - har vært i storm før. Hvor gammel er du forresten? Bra sjekketriks :)
Jeg sender heller ikke flere meldinger hvis en ikke svarer på den siste, vil jo ikke virke helt desprat heller da, FOR det er jeg ikke heller, hehe...

Skjult ID med pseudonym Mr.Right to. 11 juni 2009 19:28

Får man det ikke til her inne kan man jo bare dra på en fest. Det har alltid vært masse hyggelige på de sukkerfestene jeg har vært på i alle fall. Festen i operaen virker jo så kul uansett at hvis man ikke drar dit har man ikke min sympati for klaging om at man aldri får kontakt med noen.

Skjult ID med pseudonym Løven to. 11 juni 2009 19:31

Mr.Right - hva med oss som ikke bor i Oslo eller heller ikke i nærheten en gang?? Vi som bor på sørlandet har ikke den fordelen at vi bare kan hive oss rundt og gå på en sukker fest, det er ikke viljen det står på.

Skjult ID med pseudonym flo joe to. 11 juni 2009 20:16

Vi jentene får ikke ha gutta for oss selv vi heller:)) Kunne godt tenkt meg å møtt dere alle jeg;) Og så fått velge først;)) *smiler*

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 11 juni 2009 20:24

@Løven: Bare hyggelig, og takk! :) Det er bare å stå på.. En uke kan være bra, mens den neste er kjedelig.. Det er bare slik det er for de fleste kanskje på ei dating side. :) Jeg er trettisyv.. hvor gammel er du?

(mann 35 år fra Rogaland) to. 11 juni 2009 20:46 Privat melding

@løven og TomTom: Syns ikke d e dårli gjort å gi sæ etter 1-2 mailer. For enkelte vil førsteinntrykke være nok til å avgjøre om d e verdt å fortsette. Nån av oss trur heller ikke på at interesse og kjærlighet kan "vokse" over tid. så koffer skal man da bruke tid på nå man e 90% sikker ikke vil være interessant over tid? 1 sekund til 1 time e nok for mæ å avgjøre om jenta e vits å fortsette me, så lang tid gir æ dem og derfor e æ singel:) forøvri så vil æ bare legge til at æ syns alle skal svare "nei takk" til alle som skriv visst dem e uinteressant. d e for mæ normal folkeskikk men e visst en anna tråd her en plass der alle ikke e eni i akkurat d.

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 11 juni 2009 20:53

Jeg er ikke helt enig i det med å gi seg etter 1-2 meldinger... Noen ganger, så kreves det 2-3 meldinger før det løsner skikkelig for meg. Det vil si at jeg kan overskride grensen for 3000 tegn i hver melding. Snakket med to jenter her som skrev minst like mye som meg, og hadde problemer med for lite plass.
Selv om man har god evne til å snakke sammen i meldinger, så betyr det ikke at det må være samme kjemi i virkeligheten.

Skjult ID med pseudonym Løven to. 11 juni 2009 21:45

TomTom- jeg er 45 kanskje ikke helt den alderen du er ute etter.

Aje82- de jeg har vært skikkelig forelska i har jeg kjent lenge før jeg plutselig "oppdaga" de. Så det stemmer ikke alltid at en kan avgjøre om en er interessant etter 1 sekund til 1 tim., Hvis en da ikke kun går etter utseende, Bruker en lengre tid så kan det indre snike seg inn på deg og da blir det ytre og attraktivt plutselig.

Skjult ID med pseudonym Lionking to. 11 juni 2009 21:56

Jeg er 38, og jeg har flere ganger håpet på at en fantastisk god kjemi skulle kompensere for et utseende som ikke har vært helt min smak. og dermed trigge sterkere følelser... men dessverre, det har mislyktes hver gang. Konklusjonen for min egen del er at jeg ikke kan ha den minste tvil om at jeg liker utseendet først før det kan utvikle seg til noe mer. Så får kjemien avgjøre endelig hvilken skjebne foholdet får videre.

Skjult ID med pseudonym pusen to. 11 juni 2009 21:59

Så stort sett handler kjemi om at man liker det man ser?

Skjult ID med pseudonym Lionking to. 11 juni 2009 22:05

Nei, men god kjemi alene vil aldri være nok for å bli forelsket, ihvertfall ikke for meg.... Er det virkelig noen her inne som med håndet på hjertet vil innrømme at man har innledet et forhold til noen man absolutt ikke liker utseendet på??

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 11 juni 2009 22:06

@Løven.. Vi er nok ikke rett aldersmessig, men ikke ta det personlig. :)

Jeg kjenner meg igjen i det du skriver... Er slik selv at jeg kan like ei mer og mer, og det samme gjelder det ytre. Det er mange som avfeier "den rette" på date, fordi både jeg og andre vurderer førsteinntrykket. Det burde vært en regel som sa at man burde date 3 ganger, fordi man blir varmere i trøya på andre og tredje gang. Det er samtidig lettere å bekreftet om det kan være noe der allikevel.

Skjult ID med pseudonym pusen to. 11 juni 2009 22:10

Har bare et samboerskap bak meg på 3 år. Det ironiske er at jeg likte utseende hans bedre enn personligheta! Men dette kom ikke frem før mye senere at vi hadde totalt forskjellige syn/verdier/interesser osv.
Vi hadde en utrolig kjemi helt til vi flyttet sammen og ble bedre kjent.

Kjærlighet gjør blind, og jeg kommer aldri til å fokusere på at de skal være så himle kjekke! Vil mye heller ha en som er bra for meg, og en som jeg er bra for! Å være i et forhold å ikke ha det bra er bortkasta tid og energi! Joda, jeg må like utseende hans, men det er ikke det som kommer først!

Skjult ID med pseudonym Pixie to. 11 juni 2009 22:21

Det er den store bakdelen med å bo i gokk, alt må klaffe på første date for at det skal bli flere siden det som regel er snakk om relativt stor avstand. Siden jeg er 30 har de fleste menn på min alder barn å ta hensyn til også. Det stiller store krav til førstedaten, og medfører stor risiko for overdrevne forventninger pga langvarig meldingsutveksling på forhånd. Jeg liker å skrive mye og syns det er en fin måte å bli kjent, men savner å ha muligheten til å treffes innimellom på et mer avslappa vis... glad jeg ikke skal bo i gokk så lenge:-)

Skjult ID med pseudonym pusen to. 11 juni 2009 22:23

Jeg er faktisk overrasket over at det er så mange menn som nærmer seg 40 som faktisk ikke har barn!

Skjult ID med pseudonym Blu to. 11 juni 2009 22:26

Blir litt skrudd i hodet av sukker. Jeg kan skrive sykt mye, så noen ganger må jeg rett og slett korte ned da jeg faktisk føler meg som en skravlebøtte. Men hva synes det kvinnelige panelet her? Korte mailer som fører til raskt møte. Eller lange utleverende mailer så man blir godt kjent. Personlig lener jeg litt mot den første. Men som Pixie nevner, muligens siste passer bedre til de som bor litt utenfor bykjernene?

Skjult ID med pseudonym pusen to. 11 juni 2009 22:29

Jeg også skravler nok endel... og ønsker å vite litt om en fyr før jeg møter han, men det bør ikke trekke ut så lenge at man får forhåpninger eller tilegner personen egenskaper man ikke har. Lurt å møtes fort! Da vet man jo om det er noe å hente.
Jeg sliter litt med å komme i gang med første daten etter at jeg ble singel etter jul! Trenger et puff i baken så jeg skjønner at det ikke er farlig.. ;)

Skjult ID med pseudonym Blu to. 11 juni 2009 22:34

Hehe, gjør du noe på formiddagen i morgen? Har fri imorgen så tenkte jeg skulle ut i parken helt til jeg så værvarslet for i morgen. Kan jo kjøre en demodate for å se om du har mistet touchen helt eller ikke ;)

Skjult ID med pseudonym Løven to. 11 juni 2009 22:35

TomTom - jeg tar ikke det personlig, ikke tenke på det :)

Jeg er og overrasket over hvor mange menn som både nærmer seg og er over 40 uten å ha barn, hva er det for noe, ikke funnet "den rette"? Det er og en del "gamle" 50 åringer med småbarn, det blir jeg og forundret over. Ja ,ja hver sin smak, for meg er de barnløse mennene noen jeg hopper galant over. Ikke rart at 40+ kikker etter yngre damer, når de er så trege med å få barn..

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 11 juni 2009 22:40

@Pusen.. Da kan du gjerne starte med meg, og håpe på at det blir siste date for oss i dette livet. ;-)

Skjult ID med pseudonym pusen to. 11 juni 2009 22:54

Så snille dere er som vil hjelpe;) I morgen har jeg møte med regionsjefen og skal sikkert få en haug med kjæft ;)

Så jeg får nok ta datinga litt senere... *kjøper seg tid*

Beste er vel kanskje å bare hoppe i det så man ikke blir livredd ;)
Jeg liker bedre det stadiet man kommer til når man er trygge på hverandre.. første månedene er verst samtidig som de er best:)

Men det er vel som å sykle? Har man hatt teket på det før så kommer det igjen?

Skjult ID med pseudonym Mr.Right to. 11 juni 2009 22:57

Løven, er ikke det bra å ta en tur til hovedstaden da og få med seg operaen og greier? Er vel bare å fylle en bil med sukkerfolk og kjøre i gang :-D

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 11 juni 2009 22:58

@Løven.. Jeg er overrasket over hvor mange damer som ikke har barn når de nærmer seg 40. Får ofte høre at det er vanskelig å finne ei uten barn om hun er mellom 30-40 år gammel, men på internett så er det 1000'vis av de.

De siste generasjonene har vokst opp i ett stressete samfunn, og har ofte prioritert venner og jobb fremfor å slå seg ned med noen. Det er utrolig mange som vil vente til de har passert 30 nå idag.

Skjult ID med pseudonym Blu to. 11 juni 2009 23:02

Stemmer ganske bra Tom Tom, snakket med min tante som er jordmor, mener hun sa at snittet i Oslo er 30 + + Men I distriktene så ligger de rett under 25 om jeg ikke husker helt feil.

Skjult ID med pseudonym pusen to. 11 juni 2009 23:06

Det er en av tingene jeg skulle ønske var annerledes i livet mitt, at jeg fikk 3 barn da jeg var ung og sprek.
Nå spørs det om man takler og rekker mer enn 1 ! :)

(mann 41 år fra Oslo) to. 11 juni 2009 23:06 Privat melding

Ja, bare hopp i det, ikke noe å lure på. Det er bare å ta kontakt med en som man synes er interessant, maile litt frem og tilbake, avtale å treffes, ta en koppe kaffe, rusle en liten tur, takke for seg og dra hjem eller hva en nå skal gjøre. Så kan man kjenne litt på hvordan det var å møte personen, og eventuelt avtale å møtes på nytt senere.

Av alle ukjente mennesker jeg truffet på så er det ikke mange jeg har mislikt.

Skjult ID med pseudonym Løven to. 11 juni 2009 23:27

TomTom- er det, ja da er det ikke noe problem for de som vil ha barnefrie damer. Eneste problemet er at damer på 40+ begynner det å haste for..Har og lest en plass- at det ikke er så gunstig for eldre menn og få barn heller nå.

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 11 juni 2009 23:37

Jeg synes ikke man bør få barn hvis man passerer godt over 40, fordi barna bør ha unge og spreke foreldre i mange år.

Det var vel ei på 70 år som fikk barn i india, og det var hårreisende.. Ungen kommer til å vokse opp med noen som blir sliten av å bytte kanal på en fjernkontroll.. ;). ... (Ja, det er overdrevet. :)

(mann 35 år fra Rogaland) fr. 12 juni 2009 00:30 Privat melding

@løven : for mæ stemme d nok. og æ e sikkert ikke heilt aleina å mene d, utn å vite d selvsagt. at æ bryr mæ om utseende har æ aldri lagt skjul på, men man kommer ikke langt i min verden utn å kombinere d me dn personligheta og utstrålinga æ leite etter. og så har man i tillegg d å bare føle sæ veldi komfortabel rundt den personen. at mange bruke lang tid på å avgjøre d får så være. æ kjenne d på mæ etter veldi kort tid og har ikke tenkt å gi alle en sjanse bare for å sjekke om d kansje e nå etter en mnd eller to.

samtidi føle æ at mange har en litt feil oppfatning av "å se på utseende først". d æ mene me d, e at en person har et interessant utseende. d være sæ utstråling, sjarmerende, "merkeli" pen eller bare nå anna som man ikke kan forklare men som gjør at man vil gå bort til den personen å si Hei æ hete .....
Visst dem som aldri ser på utseende tenke sånn så vil dem jo bare gå til en heilt tilfeldi person ute på byen (dersom man e aktiv på flørtinga) å bare innlede en samtale bare for å sjekke om kansje den har nå vakkert inni sæ. og akkurat d velge æ å tru ikke skjer for ofte.

Skjult ID med pseudonym pusen fr. 12 juni 2009 00:41

hehe Aje, tvilsomt! Tvilsomt! Men da skal æ jo være glad for at folk kommer å snakke med mæ da! ;)

(mann 35 år fra Rogaland) fr. 12 juni 2009 06:38 Privat melding

ehm, ka e tvilsomt? tidli opp å lite søvn så hjernen min e kje heilt igang her:)

Skjult ID med pseudonym pusen fr. 12 juni 2009 10:21

At nån kjæm bort for å finne ut om det bor nåkka vakkert inni nån! Neppe det kåte fulle menn tenke på, når de e på byen;)

Skjult ID med pseudonym Anne Nym fr. 12 juni 2009 12:45

vorfår skriver du orlyd? D ær litt slitsomt å lese..

(mann 35 år fra Rogaland) fr. 12 juni 2009 19:34 Privat melding

aha, ja klart du ska være gla for d:) alle har nå spesielt me sæ, men for ofte fokuseres d på d negative.
d e vel neppe d kåte fulle kvinner tenke på heller ;)

@anne nym: visst d e slitsomt, ikke les da vel.

Skjult ID med pseudonym pusen fr. 12 juni 2009 22:27

Ja kanskje derfor så mange e singel? Ka i svarte e orlyd? Lyd fra treet or? Eller dialekt? ;)

(mann 35 år fra Rogaland) fr. 12 juni 2009 22:34 Privat melding

ja e nok kansje d. har sjøl en fantastisk evne til å henge mæ opp i småting som e heilt meiningsløs.
haha, "ka i svarte" faktisk!:D dn likte æ godt. sku nestn tru du va fra senja eller omegn. trur d va dialekt ho sku fram til:) min dialekt e vakker og derfor bruke æ den;)

Skjult ID med pseudonym pusen fr. 12 juni 2009 22:36

Om du e på Senja og tar båten over fjorden så e du på Andøya, der e æ fra! Men e du fra Rogaland? Ser jo ut som du skriv nordlending du å?

(mann 35 år fra Rogaland) lø. 13 juni 2009 20:10 Privat melding

neinei, æ e fra Målselv æ:) halvtime unna Senja sånn ca. men bosatt i Stavanger:) e d muli å svare utn å få bilde opp kver gang selv om man ikke ska være anonym?

Skjult ID med pseudonym Pixie lø. 13 juni 2009 20:13

Klikk i anonymboksen men behold profilnavnet som nick:-)