Alle innlegg Sukkerforum

Sukker festen den 30 mai

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Oppland) ma. 1 juni 2009 09:54 Privat melding

Sender en stor hilsen til alle deltagerene som var på Sukker festen den 30 Mai.
Dette var en utrolig gøy fest.
Jeg hadde det utrolig gøy, å snakket med mange hyggelige personer.
Og mojitoen (drinken for å ikke lage noen misforståelser) var vannvittig god hilsen NUE

Skjult ID med pseudonym Skippern ma. 1 juni 2009 20:33

Henger meg på den. Sukker lager supre fester og siden festen utgjøres av oss som er der så betyr vel det at vi er supre også! Traff ikke damen i mitt liv, men det var mange jeg ikke rakk å prate med. Ble jo så veldig opptatt ;-)
Så til dere andre damene som var der så håper jeg dere kommer til Operaen for der skal jeg og kameraten min :-)

Skjult ID med pseudonym analkløe ma. 1 juni 2009 20:35

Lekte dere noen morro leker? Eller var det bare badminton for å vinne gratis adgang til Operaen?

Skjult ID med pseudonym gr8 ma. 1 juni 2009 20:36

Bra noen koste seg ;P Vi litt yngere hadde ikke akkurat "the time of our lives" for å si det sånn ;)

Hyggelig kveld altså, men merket at jeg manglet 8-12 år eheh ^^

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 1 juni 2009 21:57

På siste Sukkerfest så var det få damer under 25 år. Så hvis man var mann på 24 så var det ikke så bra utvalg. Forrige fest var det overvekt av damer under 25 derimot. Dette veksler litt, men ved å skrive slik du gjør på forumet gr8, så bidrar du til at det neste gang blir større skjevheter. Da tenker damene oj, ingen på min alder, da blir der bra for meg! Og gutta det motsatte. Så kommer det mange damer, men for få menn..

Vår oppgave er å jobber for at det er bra for alle, og det å balansere dette er en kunst. Ytringsfriheten på forumet vårt er ofte en skikkelig "pain in the ass", for de færreste tenker på helhet, hensikt og konsekvens når de ytrer seg mot dem som kommer på festene.
Det å skrive at du manglet 8-12 år er for eksempel med på å gjøre vondt værre, for om ikke vi nå hadde informert om at det var overvekt av damer fra 25 til 28, og generelt et hav av damer fra 25 til 33, så ville også menn på 27 begynt å lure på om de skulle dra neste gang. Det trenger de altså ikke gjøre selv om du, gr8, feilaktig forsøker å plante denne oppfatningen på feil fakta.

Det ville være lurere å skrive: Det var mange flotte unge herremenn under 25 som gledet seg til å treffe noen sneller på samme alder denne gang, så vi håper dere kommer på neste fest! :)

Vi har dessverre hatt mye syting på forumet i det siste. Selv om det er 50.000 aktive på Sukker og en million meldinger som sendes hver måned, så holder det at 3-4 til stadighet skriver negativt om Sukker og de andre brukerne, til at dette har en negativ virkning på Sukker. Vi kommer derfor i større grad til å fjerne meningsløs negativitet, og om det er grovt vil det kunne resultere i at man bilr utestengt fra tjenesten.

Denne uken ble en utestengt som anonymt klagde noe forferdelig på damene på Sukker. Men da man tok en titt på et av albumbildene så forsto man straks hvorfor ingen ville melde med ham. Dette vet jo ikke leserne av forumet og andre som har hatt en litt dårlig dag vil fort kunne begynne å kritisere Sukker. Så for å si det slik: Vi i Sukker jobber alltid (alltid) for at alle skal ha det best mulig på Sukker og på Sukkerfester. Vi vet hva vi gjør og dette er grunnen til at vi har 2,2 ganger å mange damer som nest største tjeneste i Norge (og enda flere menn enn damer). Hvis vi griper inn så er det altså en god grunn til dette og vi håper at leserne og skribentene på forumet har dette i minnet når de ser at vi modererer :)
Ha ellers en fortreffelig kveld så sees vi i Operaen!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 1 juni 2009 22:05

@sukker
Hva var det som var så ille inne i albummet til denne personen dere sikter til?
Så vet man hva man ikke bør legge ut.

Disse trådene om festene er helt håpløse når man ikke kan si det man mener om festen utenom det som er positivt .
Jeg kommer med et tips til Trådstarter om å slette hele greiene. :o)

Skjult ID med pseudonym belfast ma. 1 juni 2009 22:20

er det ikke hyggelig dere, når vi kan ha et forum hvor vi kan si akkurat hva vi vil.............NOT.
Kansje man burde kalle det noe annet enn forum? :)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 1 juni 2009 22:34

Vi kan ikke si hva det var dessverre, men det var et helt uskyldig bilde som gjorde at 95% av damene på Sukker ville rygget :)

Det er en vesensforskjell mellom å si noe positivt og noe negativt om en fest.

Om det negative: Når vi samler mange hundre i Norges flotteste festlokaler så vil det alltid være noen som er misfornøyde. De fleste opplever f.eks et eller flere avslag denne kvelden. Siden rammen rundt ,som Sukker står for, er så nær perfekt som det er mulig å få det ,så vil det negative komme fra det subjektive. Det negative vil altså være noe som ikke gjelder for/ikke er aktuelt for de fleste. Kritikken blir derfor lite relevant for folk flest og siden det kringkastes så vil det uforholdsmessig mye negativ vinkling av et positivt arrangement.

Om det positive: Når det kommer positiv omtale, som starten på denne tråden, så er det en forutsetning at rammene var bra. Altså et stort antall mennesker, bra musikk, kurs, show etc og flotte lokaler. Det er det som "er" festen, og det som kan diskuteres som har relevans for mange.

Det er i de alles interesse at Sukkerfestene blir bedre og bedre, og den eneste måten å oppnå dette på er å fokusere på det som er bra - slik at flere kommer neste gang :) Hvis Sukkerfestene blir enda større til høsten kan vi f.eks åpne større deler av restauranten i tillegg slik at det blir mer intimt og koselig. Skal vi ikke heller forsøke å få til det enn å klage? :)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 1 juni 2009 22:38

Det finnes svært på forum der man kan si akkurat hva man vil, og de få hvor man kan det blir det svært negativt og utagerende. Det ønsker ikke de som er på forumet..
Vi legger oss ikke mye opp i det folk skriver og lar det for det meste seile sin egen sjø, men av og til må vi legge føringer. Dette gjelder spesielt der festene blir omtalt. Det er nemlig dessverre så lett å sabotere.

Skjult ID med pseudonym eliseb ma. 1 juni 2009 22:55

Jeg syns det er kjempebra at Sukker setter stopper for unødvendig syting angående festene. Det er, som de selv sier, sikkert noen som får avslag, tar det svært personlig, går hjem og skriver dritt på forumet fordi han/hun er kjempemisfornøyd med kveldens utfall.

Samtidig så synes jeg det er stor ytringsfrihet her, og velger man å gå over streken hver gang med personangrep eller andre ufine innlegg så fortjener man også å bli bannlyst fra en side som skal skape god stemning.

(kvinne 42 år fra Oslo) ma. 1 juni 2009 23:01 Privat melding

Jeg mener det nå slik jeg da, at kan man ikke vise fjeset sitt sammen med sine meninger, så kan man like greit holde tastetotten i ro ;D

Skjult ID med pseudonym gutt30 ma. 1 juni 2009 23:10

Til sukker:

Dere skriver: "Vi vet hva vi gjør og dette er grunnen til at vi har 2,2 ganger å mange damer som nest største tjeneste i Norge (og enda flere menn enn damer)."

At sukker har langt flere menn enn damer, har vi forstått.
At dere "vet hva dere gjør", innebærer jo slik jeg ser det at dere baserer nettstedet på å hanke inn massevis av attraktive brukere, som er evigvarende gratis-medlemmer, og som fungerer som "lokkemat" for resten av medlemmene (som derimot må betale for tjenesten).

Det er, vil jeg påstå, et STORT samsvar mellom den misnøyen som til tider råder her inne, og det faktum at svært mange av gratis-medlemmene sukker har lokket til seg, egentlig ikke er så veldig på søken etter noen. De bare "henger" her, det er jo gratis. Og at de reelt sett ikke egentlig er veldig på jakt etter å treffe noen, medfører jo at de naturligvis ikke svarer på henvendelser.

DERFOR bør sukker ta inn over seg at hvis de skal få bukt med misnøyen her, så burde gratis-medlemsskap IKKE være mulig. Men, dette er jo sett fra meg (en bruker) sin side.

Spørsmål: Har dere vurdert dette? (Eller er nettstedet så avhengig av de ikke-betalende lokkeduene for å fungere?)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 2 juni 2009 00:00

Hei Gutt30. Ikke alle har like god økonomi og ikke alle ønsker å være like aktive hele tiden. Og vi mener det er viktig å ha en mulighet for dem som ikke betaler slik at de blir litt kjent med hva Sukker er før de innser at dette er bra greier og betaler.

Vi ser det som lite sannsynlig at trekk av noen penger fra et kort vil påvirke noe særlig hvordan man reagerer på en mail man har mottatt. Bruker man tid inne på Sukker og er søkende så er man jo det på en måte..

Vi tror heller ikke at misnøyen oppstår fordi det finnes ikke betalende brukere å Sukker, men snarere fordi det er svært vanlig å sikte for høyt. Også mange flotte damer og menn betaler på Sukker og det gjør de jo rett og slett fordi de innser at når de først bruker tid på Sukker så er det bare tull å ikke bruke 3-6 kroner dagen på å gjøre det mange ganger mer effektivt. Så dårlig timebetalt er jo de færreste.

Dessuten, hvis du mener det du skriver så kan du jo søke opp dem som betaler og ikke tenke på de andre :)

Skjult ID med pseudonym mann30 ti. 2 juni 2009 00:12

Hei igjen sukker

Kommentarer:
"Ikke alle har like god økonomi og ikke alle ønsker å være like aktive hele tiden. Og vi mener det er viktig å ha en mulighet for dem som ikke betaler slik at de blir litt kjent med hva Sukker er før de innser at dette er bra greier og betaler."
-Ja, vel og bra, men muligheten for å forbli gratismedlem er jo evigvarende! Jeg oppfatter det fortsatt slik at ordningen med gratismedlemskap er myntet på "lokkeduene", som resten av oss brødfør.

"Vi ser det som lite sannsynlig at trekk av noen penger fra et kort vil påvirke noe særlig hvordan man reagerer på en mail man har mottatt. Bruker man tid inne på Sukker og er søkende så er man jo det på en måte.."
-Dette avsnittet skjønte jeg rett og slett ikke....

"Vi tror heller ikke at misnøyen oppstår fordi det finnes ikke betalende brukere å Sukker, men snarere fordi det er svært vanlig å sikte for høyt."
-Ja, ikke nødvendigvis uenig idet, men det gjelder jo alle. Alle vil jo gjøre "en god deal". Jeg henviser igjen til "gratispassasjer-fenomenet" ovenfor og i forrige melding, og mener fortsatt at det er DEN "mekanismen" som bidrar mye til den nevnte misnøyen.

Skjult ID med pseudonym Mattelærer ti. 2 juni 2009 18:55

Hva med å "varme opp" til festen ved å publisere hvor mange som har meldt seg på i de forskjellige aldersgruppene? Om dere ikke vil vise tall, kan dere f.eks. vise "barometer" med kjønnsfordelingen i hver gruppe? Og kanskje en graf som viser aldersfordeling?

Skjult ID med pseudonym kvinne 50+ ti. 2 juni 2009 19:18

@Mattelærer
Enig med DU, som de sier i Arendal :-)))