Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan vet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Elise ma. 1 juni 2009 18:43

man når en gutt/jente er "out-of-your-league" ?

Ser at det har vært diskutert i tidligere tråder,med tanke på det å ta kontakt ...

Skjult ID med pseudonym jepp ma. 1 juni 2009 18:54

Det er ganske lett:
1) Man sender en melding
2) Dersom du ikke får svar, eller vedkommende svarer at h*n ikke er interessert, er vedkommende "out-of-your-league"..

Om din liga eller vedkommendes liga er "den beste" eller sammenliknbare i det heletatt er umulig å si..

sånn ca..

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 1 juni 2009 18:56

Aner ikke.. bare vet at jeg ikke tar kontakt hvis jeg innbiller meg det. Come to think of it så er jeg egentlig ikke flink til å ta første kontakt uansett, hmm *pling*

Skjult ID med pseudonym belfast ma. 1 juni 2009 19:10

Selv så var jeg på en date i forrige uke med en dame som helt klart var ""out-of-your-league". Men til tross for dette så hadde vi en 5 timer lang date som gikk bra. Vi ble til og med enige om at vi skal møtes igjen.

Så det er bare tull å innbille seg noe slikt. Ta kontakt med de du vil og er de interesserte så får du svar. Ikke verre enn det.. Man kommer ihverfall ingen vei hvis man ikke prøver....

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 1 juni 2009 19:28

@jepp.. Det er nesten så enkelt hvis man ikke ser alle sidene ved det.. men det gidder jeg ikke å skrive om nå. ;-) Kan nevne ett par andre ting istedetfor da. :)

Jenter som er vet godt hva de vil ha, tar kontakt selv med den de tror kan være den rette istedetfor å kanskje vente i uker og måneder på at en tilsvarende skal kontakte hun. Dette gjelder begge kjønn.. Tør man ikke å prøve på det man vil ha, så er det ihvertfall ikke mulig å få det man vil heller..Kanskje ikke med det første om man ikke har flaks

Noen profiler inneholder så spesielle ting at de fleste ikke trenger å sende en melding engang. Bare for å ta noen merkelige eksempler...

- Søker en som har mastergrad både her og der.
- Advokat søker advokat.
- Popstjerne søker Rockestjerne

Slike ting som dette gjør at det ikke engang er noen vits i å sende melding, og der er nok mange "out-of-your-league"... ;-)

Hvis profilen virker rett, så ikke vær redd for å sende en melding uansett hvordan de ser ut. Det værste som kan skje er avslag. :-)

@belfast har den rette innstillingen, og det får han igjen for. :-)

Skjult ID ma. 1 juni 2009 19:40

Hvis du vet at du ikke hadde hatt sjans på vedkommende i det virkelige liv, at hun eller han er for god til å være sann. Da er vedkommende "out of your league" Enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym Sjef ma. 1 juni 2009 19:42

Tenk heller sånt... De er out of your league :)

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 1 juni 2009 19:44

@Linn..Haha... noe sier meg at en slik fyr ikke har kommet ut av skapet enda....Da snakker vi kanskje "out-of-your-league" for jenter i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 1 juni 2009 19:56

@Linn1982. Jeg vil tro de bruker brylkrem, eller en tube med hårgele hver gang de skal ordne på håret sitt, bruker sikkert en time på å sortere hvert eneste hårstrå.. Ikke umulig ar noen bruker f.eks. svart skokrem for å bevare den ravfargede hårfargen.. ;-)

Jeg har aldri brukt klut på hodet selv, eller kjenner noen andre som gjør det heller... Tror dette er innenfor veldig feminine miljøer hvor dette er naturlig. Jentene der har sikkert så mye olje i håret at man kan speile seg i det.. ;)

Jeg tror ikke det du har sett i helga gjenspeiler virkeligheten.. Vil også tro at de fleste som holder på slik enten har sett for mye på Grease, eller er under 30 år gamle. Du har bare hatt uflaks.. Søk på 32 år og oppover, så får du se om de fortsatt dukker opp. :)

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 1 juni 2009 20:28

Hehe..Jeg synes du virker veldig veldig kravstor nå Linn....Du luket nettopp bort halvparten av gutta i Norge hvis du inkluderer de som bruker seilbåtjakker som grilldress..og ja.. og de andre du fant mange av i helga.. ;) ....... /Sarkasme OFF

Skjult ID med pseudonym gr8 ma. 1 juni 2009 20:31

Enkelt å se om man er "out-of-your-league" i grunn..

Ser på meg selv som en litt god 4'er på en skala fra 1-10
Da kan ikke jeg forvente å hooke opp med noen på 10. Jeg må finne noen på en maks 6'er.. minimum 3'er.
Klart, man kan være heldig også. Men sjelden damer som er på en 10'er hooker opp med en "regular" dude, sant?

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ma. 1 juni 2009 20:41 Privat melding

De som er out of your league er de du ikke tør ta kontakt med :)

Skjult ID med pseudonym gr8 ma. 1 juni 2009 20:45

Nettopp ^^ Damer på 10 tallet (for min del) ;P

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 1 juni 2009 20:49

@gr8.. dette er feil holding.. få disse skalaene ut av hodet, prøv deg på det du mener er riktig for DEG... :)

Jeg ser 10'er damer sammen med 2-6'ere stort sett hver uke i Oslo bl.a. De fleste 4'er gutta ikke tør å prøve seg på disse, fordi de står og sikler på de... og har ikke nok seltillitt til å gjøre noe med det. Det betyr at det egentlig ikke er så mange som prøver seg på de, så det er lettere for den som første tør å prøve...Liker hun deg...ja, da var det jo verdt forsøket? :)

Kjenner ei 10'er dame på jobben som ble sammen med en 2-3'er, og de har vært sammen i snart ett år. :) (Han jobber som ekstrahjelp en butikk).

10'er damene ser flotte ut de, men jeg er ikke så interessert i de selv, fordi jeg tiltrekkes mer av særpreg og hvordan de fungerer innvendig. :-)

Skjult ID med pseudonym gr8 ma. 1 juni 2009 20:49

Er litt enig med deg tomtom ^^

Men den skala saken min fungerer som regel ;P
Er jo stuck her.... hehe

(mann 34 år fra Akershus) ma. 1 juni 2009 20:50 Privat melding

Du vet ikke at de er out of your league om ikke du tar kontakt. Hva har du egentlig å tape på det? Blir du avvist, so what? Bedre å få svar, enn å tusle rundt og angre på at man ikke har prøvd sier nå jeg. =)

Skjult ID med pseudonym yeah ma. 1 juni 2009 20:54

Folk har alt for lett å stemple folk for bagateller............et stikkord i profilen trenger ikke bety all verden.
Her trenger man å skjerpe seg gitt! ;p

Skjult ID med pseudonym gr8 ma. 1 juni 2009 20:56

@linn1982

De som er breath-taking vakre og vet det selv.

@dere andre

Er enige med dere på det også. Skulle vel egentlig bare sjekke reaksjonen til folk på en sånn skala hehe ^^

@oyvmar

Jeg er nok den som står å ser på sånne damer, har ikke guts nok til å gå frem ^^ Funker det for deg da?

(mann 34 år fra Akershus) ma. 1 juni 2009 20:57 Privat melding

Det har funka tidligere det ja. Og som andre her skriver, du ser mange som er sammen med folk som man kanskje hadde trodd de ikke hadde nubbesjans på.

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 1 juni 2009 21:09

@Linn1982: Det får vi svar på i neste episode. :)

@gr8: Jeg tror du må starte med plan B først.... Prøv å sjekke opp noen damer du mener er "greie" enten de jobber på Rema, eller i en kiosk, og fortsett til du får nok selvtillit for å treffe dine 10'er damer.

(mann 36 år fra Troms) ma. 1 juni 2009 21:33 Privat melding

Så lenge dama ikke røyker, og hun virker interessant (helhetlig), så prøver jeg sikkert å ta kontakt med henne. Man vet aldri :D

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 2 juni 2009 18:24

Bryr ikke hodet mitt med å tenke ligaer i det hele tatt, og har aldri forstått dette med out of my league - greiene.

Skjult ID med pseudonym Gulthjerte ti. 2 juni 2009 18:31

Noen fremstår jo som langt vakrere enn meg på objektive sider. Men styrer ofte unna disse. Delvis som en beskyttelsesmekanisme (da slipper jeg å bli ignorert/forkastet) og delvis fordi slike mennesker ofte ser ut til å være _no_ mer opptatt av utseende hos andre enn hva jeg syns er bra.
"Normalt utseende + indre skjønnhet" = mye penere enn "Vakkert ytre + egoistisk personlighet".

(mann 36 år fra Oslo) on. 3 juni 2009 16:45 Privat melding

Enkelt, får jeg ikke svar, er jeg out-of-here-league. De kan bare takke seg selv, for de vet ikke hva de går glipp av. :)

Skjult ID med pseudonym Naam on. 3 juni 2009 17:04

"Pene barn leker best...."

Var det ikke no saant da? Sa jeg no galt naa?? :-))

Skjult ID med pseudonym Silje on. 3 juni 2009 17:17

Betyr dette at kvinner som er en 10'er på skalaen ikke får brev, fordi ingen tør ta kontakt? Er det derfor jeg sjeldent får brev? Ha ha ha ha, tviler på det :-)

Skjult ID med pseudonym TomTom on. 3 juni 2009 21:36

Det er mye vanskeligere å få draget på de "10'er damene" over internett enn i virkeligheten. Det er mye mindre konkurranse om de i virkeligheten, enn online. Alle tør jo å sende melding til de, men de fleste tør ikke å kontakte de i RL. ;)

@Silje: Les ljnjen over her. :)

Skjult ID med pseudonym råkk ma. 15 juni 2009 17:13

Ser ikke på det på den måten. Ingen damer er "out of my league".
For mitt vedkommende er det mer snakk om hun fortjener meg :-)

Skjult ID med pseudonym DrKosmos ti. 16 juni 2009 00:59

@ De fleste av oss. Sukker V.S virkeligheten så er det viktig å huske at på sukker så sender man meldinger i hytt og gevær. Stor sannsynlighet for at akkurat den du synes er kjempe vakker har fått 20 meldinger før i dag. Da skal du være en kreativ jævel for å skille deg ut. I virkeligheten derimot har du stemme, kroppspråk, humor, personlighet, fysisk kontakt og ikke minst kjemi.

Før så tenkte jeg at et hun får jeg aldri. Waaaaay out of my leage. Men når jeg som 18 åring greide å ende opp med en dame på 27 så forsto jeg at det var mye i verden jeg ikke hadde forstått.

Siden den gang så har jeg vært sammen med alt fra flotte jenter som jobber som journalister for internasjonale tidskrifter, til misse vinnere og dansere fra Moulin Rouge. Noe som jeg aldri hadde trodd i mine yngre dager. Skal sies at det var lettere å komme i kontakt med disse en det er å komme i kontakt med enkelte damer på sukker ;)

Til de som ser på andre som out of your league, slutt med det. Vel, delvis. Om hun er "smart", begynn å lese om ting hun er interessert i. Er hun en friskus, begynn å trene. Poenget mitt er, alt er oppnåelig om du er villig til å jobbe for det. For å bruke flere gode engelske utrykk. Nothing worth having ever comes easy.

Og til slutt. Class is only a state of mind.

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 16 juni 2009 02:54 Privat melding

@linn
Hva er det for slags klut du ikke liker at folk har på hodet? Er det slike?
http://www.youtube.com/watch?v=M68GeL8PafE&feature=fvst
Det får meg til å tenke på en annen tråd her på forumet hvor det sies at det har kommet mange leger her på sukker i det siste.... En sammenheng?