Alle innlegg Sukkerforum

Er overvektige jenter uaktuelle for deg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bolla P. ma. 1 juni 2009 21:01

Sett at en kvinne har 10-15 kg. for mye...
Kan det tenkes du hadde latt være å svare melding av den grunn?
Altså selv om hun ellers var søt og passet med dine kriterier/interesser?

Er virkelig nysgjerrig og håper på ærlige svar!

Skjult ID med pseudonym Anonym ma. 1 juni 2009 21:08

Er vel ingen tvil om at folk tar utseende i betraktning når de svarer/ikke svarer. Jeg kan ærlig innrømme at jeg ikke tar kontakt med jenter som jeg ikke finner attraktive, men svarer alltid på meldinger uansett. Skader ingen å være høflig og si "ikke interessert" på en ålreit måte.

Skjult ID med pseudonym unggutten ma. 1 juni 2009 21:13

Hadde svart på melding uansett, ingen tvil om det. Om det hadde vært positivt eller negativt er jo avhengig av hvordan man føler man passer sammen med den personen. Selv om matchtallet viser 100 så er det ikke sikkert at man passer sammen for det om. Har jo sett latterlig høye matchtall på jenter som jeg ikke kunne tenke meg et forhold til(basert på person, ikke utseende).

Alt avhengiger av helhetsinntrykket, rett og slett.

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 1 juni 2009 21:16

Jeg er en dannet person, og svarer høflig uansett hvem det er.

Det høres ut som om du sender meldinger selv, og det synes jeg er kjempeflott. :)

Skjult ID med pseudonym mann ma. 1 juni 2009 21:17

Vi har alle et individuelt syn på hva "for mye" er. Jeg har blant annet en kamerat som "må ha litt å ta i", som han sier....
Antall kilo er liksom bare ETT "kriterie" man bedømmer utifra på nettet. Og nettopp det - på nettet, der er alle MYE mer selektive enn i virkeligheten (ute blant folk), så der skal det ikke så mye til før man klikker seg videre. Og det kan være HVA SOM HELST som gjør man klikker seg videre. Folk henger seg opp i de rareste ting, som må være "just so". Så svaret på spørsmålet ditt kan sikkert være både og. Hjelper sikkert ikke stort det svaret her, men... Men en ting vet jeg. Det har ingen hensikt å sitte å gruble på ting man ikke får svar på uansett. Bare å skrive neste brev!

Skjult ID med pseudonym Bolla P. ma. 1 juni 2009 21:17

Jo, men veldig mange sier jo at de aldri kunne gått på date med en som røyker. Jeg lurte på om det samme gjaldt for overvekt?

Skjult ID med pseudonym Jyrre ma. 1 juni 2009 21:20

Svarer alltid på meldinger (med mindre de er utpreget usaklige). Om det blir et "interressert svar" eller et "rent høffelig svar", avhenger mere av hvor kiloene sitter hen. Lår, hofte, rumpe og pupper :-) Maskulin hengende øl-vom :-( Tynne damer hvor alt er slaskete er forøvrig :-( også, men det er meg.

Ellers er jeg hellig overbevist om at det finnes en for alle (men er nok lettere og finne en for de "litt over midten").

Skjult ID med pseudonym yeah ma. 1 juni 2009 21:21

ja, dessverre.................! Men er man søt og litt tykk, så kan man jo gjøre noe med det. Er man stygg og tynn, så er det litt verre. :)

(mann 31 år fra Rogaland) ma. 1 juni 2009 21:26 Privat melding

@Bolla P.

Jeg tror nok at de som er så overfladiske at de ikke vil ha de som klassifiseres som overvektige holder seg unna dem uansett, og jeg unner ingen jenter å ende opp med sånne typer. Dersom de nekter å bli bedre kjent med deg BARE fordi du er litt overvektig, så er det egentlig like greit at du slipper dem. Du søker vel etter en som vil ha deg for den du er, og ikke for at du har kroppen til Angelina Jolie. Dersom de ikke svarer pga overvekt har du ihvertfall funnet den du IKKE vil rote deg borti

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 1 juni 2009 21:30

hehe...typisk guttesvar de siste her.. ;-)

For meg så ser jeg på helheten med allt, og jeg liker ikke for tynne damer.. Liker å ha litt å ta i selv,..

- Det er ett ordtak som sier: Jo mer det er å ta i, jo mer er det å være glad i. :) <-- merk dere dette gutter!

Skjult ID med pseudonym yeah ma. 1 juni 2009 21:32

@knudi86: Det har jo også noe med hvilken livsstil man søker i en potensiell partner. Jeg trener 4-5 ganger i uka, så det blir ganske teit å se om man passer sammen med noen som i beste fall går noen små turer om dagen.
Denne kommer jeg sikkert til å få litt pepper for...........! Alltid beredt! ;p

Skjult ID med pseudonym jepp ma. 1 juni 2009 21:33

TS: du skriver "Sett at en kvinne har 10-15 kg. for mye..." ..

"10-15 kg for mye i forhold til hva?", tenker jeg da.. Noen jenter som selv sier de har noen kg for mye ville vært radmagre med 10-15kg mindre.. bedre med litt ekstra enn litt for lite, spør du meg :-)

men ja, utseendet teller. For meg har det vel så mye med hvordan man bærer sine kg :-)

Skjult ID med pseudonym E... ma. 1 juni 2009 21:34

Tomtom da, jeg tror ingen kan tvinge seg til å begjære overvektige damer. Og mye handler i førsteomgang å tenne på vekommende fysisk (i hvert fall på en nettdatingtjeneste).

Skjult ID med pseudonym bolla2 ma. 1 juni 2009 21:39

Jeg har en BMI på 25. D.v.s overvektig ... ca 7-8 kg.
Men det ligger på "de rette" stedene ... altså over rumpe og hofter. Pluss at jeg har D-cup.
Så jeg må si jeg kjenner meg igjen i Bolla P`s innlegg. Men prøver å gjøre noe med mine "problem"-områder. :)

Skjult ID med pseudonym E... ma. 1 juni 2009 21:41

Kan noen ta den bmi-greia igjen?

Skjult ID med pseudonym eliseb ma. 1 juni 2009 21:54

http://www.dagbladet.no/dinside/2000/10/14/223712.html

Der kan du teste din BMI.

Skjult ID med pseudonym bolla2 ma. 1 juni 2009 21:55

ca BMI-tall :
Under 19 = undervektig
19-24 = normalt
25-30 = overvektig
31-35 = fedme
36++ = stor fedme

Kan også si at har du BMI på under 14 er du død.

Skjult ID med pseudonym Bolla P. ma. 1 juni 2009 21:56

@ Bolla 2 - du er ikke overvektig om du har BMI på 25. Alt opp til 25 er normalvektig... :)

@jepp, det nærmeste jeg kommer til å svare på "10-15 kg. overvektig i forhold til hva"... er i forhold til det som kalles overvekt på BMI-skalaen.

Vet at smaken varierer, men det står jo ofte slank i beskrivelsen av drømmedamer... Er det et absolutt kriterie for noen?

Skjult ID med pseudonym g ma. 1 juni 2009 21:58

Jeg var en av dem som hadde 10-15 kg for mye og opplevde at skremte vekk enkelte menn. Etter lang tid med hard jobbing og mye trening er jeg nå godt innenfor kategorien normalvektig, og tenkte at det skulle gjøre ting enklere. Men neida! Nå er vekta passe, men huden er for stor! Mine flotte D-cup- pupper er to slappe greier mannfolka ikke tenner på, magehuden henger selv om musklene under er stramme, og selv om rumpa er stram blir lårene aldri det de var for 10 år siden. Møtte igjen en jeg rota litt med da jeg var stor, den gang syntes han jeg var for stor. Nå var jeg passe lita men for slapp! Hva f. skal man gjøre da? Bedre stor enn slapp tydligvis, så vær glad for det du har Bolla P.!

(mann 31 år fra Rogaland) ma. 1 juni 2009 22:01 Privat melding

@Bolla P

Kan ærlig si at slank ikke er et absolut krtierie. Har selv forhold bak meg med damer som var godt i hold, for å si det fint.

Og den der BMI greia har ingenting å si, egentlig. For å virkelig finne ut om du er tjukk må du måle fettprosenten. Har selv en BMI som klassifiserer meg som "fedme". Det er vel mer grunnet kompakte arbeidsmuskler at jeg veier mye, ikke grunnet store mengder fett(har litt mage, men ikke så veldig stor).

Skjult ID med pseudonym Bolla P. ma. 1 juni 2009 22:06

Da skal spørre enda mer direkte:
Kunne du vært sammen med en dame som du visste at objektivt sett var litt tjukk?

(Takk for svaret, Knudi86, det er notert :-)

Skjult ID med pseudonym Coelho ma. 1 juni 2009 22:07

Jeg synes overvekt kan 'fortelle' noe om en person. Jeg tror det finnes både hyggelige og ikke så hyggelige personer både blant overvektige og de med "normal" vekt. Men om en er aktiv - vil kanskje ofte en overvektig person "fortelle" deg det motsatte: At han/hun ikke er aktiv. Det er liksom blitt snudd på hodet: Det er skummelt å komme med 'kritikk' av å være tykk, inaktiv eller fråtsende. Mens de som er aktive og har vilje til å sette grenser mellom å kose seg og det å jobbe/trimme - de blir kritisert. Selv om man har en "flott kropp" trenger ikke det bety at man speiler seg mere enn en som har en tykk kropp. Det vil si: Det er vel ikke mer egoisme å ta vare på egen kropp - enn å gi blaffen i egen kropp. Jeg tror mange tykke mangler viljestyrke - og da ser jeg selvfølgelig bort i fra de som har sykdom med stoffskifte eller lignende. For dem synes jeg veldig synd på. Håper ingen misforstår dette, for jeg er ingen fanatiker. Men alt har sine grenser, og jeg synes ikke det er rart om noen ikke tar sjansen på kjærligheten med noen som veier flere ti-talls kilo mer enn en selv. Det handler overhodet ikke om å være "kjørlig og overfladisk", for vi velger ikke partner for å være "snille" - men for at vi tror vi kan ha mye felles - og for at vi føler fysisk tiltrekning. Men samtidig synes jeg det er penere å veie fem kilo "for mye" enn fem kilo "for lite". Jeg er egentlig ikke opptatt av tall/badevekt, siden det jeg ser sier meg nok - både om meg selv og andre.

Skjult ID med pseudonym kit ma. 1 juni 2009 22:13

BMI er ett helt meningsløst mål på enkeltindivider.

BMI er konstruert for å se på utviklingen i grupper av mennesker. Eksempelvis vil omtrent alle veltrente unge gutter ha en BMI som definerer de som overvektige

Skjult ID med pseudonym amethyst ma. 1 juni 2009 22:16

yeha

hvorfor i all verden setter du likhetstegn mellom det å være overvektig og å ikke trene. For meg passer det ihvertfall ikke. Jeg sykler mye (3-4 mil om gangen), går mine turer i marka (som ofte blir 4-5 timer) og går i fjellet fra hytte til hytte..

Selvom du ikke ser lårmusklene, så kan de være der for det ;)

(mann 31 år fra Rogaland) ma. 1 juni 2009 22:25 Privat melding

@amethyst

Arbeidsmuskler og muskler som er ganske seige(som lårmuskler til de som går langt og sykler lenge eller overarmer/bryst til de som tar mange tunge løft) er veldig kompakte og mye sterkere enn de som har pumpet dem opp på treningsstudio. En person som ser relativt slank/gjennomsnittlig ut kan være mye sterkere og seigere enn en som har pumpet seg opp på treningsstudio.

Ser jo bare på bodybuilderne. De er jo utkjørte etter å spent musklene i noen få minutter.

Skjult ID med pseudonym amethyst ma. 1 juni 2009 22:34

Knudi, du har et poeng der..

MEN, han "yeah" har en merkelig holdning når han tror at de som er overvektige kun går og rusler rundt i parken!!

Skjult ID med pseudonym Heksebål ma. 1 juni 2009 22:41

Synes det er unødvendig å rippe opp i dette hele tiden, smaken er forskjellig, noen liker jenter med fylde og andre liker jenter som er slanke. Slutt og svartmal de som faktisk har litt fokus på kropp, interesser er forskjellige.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ma. 1 juni 2009 22:44 Privat melding

du sier noe der Heksebål ;)

men ja, min smak er iallefall at jeg liker at de tar vare på seg selv og kroppen sin, og da er 15kg litt for mye for min smak.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 1 juni 2009 22:45

Jeg har en enorm fokus på kropp , ikke det at det ser ut til å ha en virkning på min ;oP

(mann 43 år fra Oslo) ma. 1 juni 2009 23:02 Privat melding

Er mer bekymret for kvinner med undertrykk i hodet enn litt overvekt etter en kvinnes standard................

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ma. 1 juni 2009 23:08 Privat melding

@knudi86 "er jo bare på bodybuilderne. De er jo utkjørte etter å spent musklene i noen få minutter."

Så kjører de også ofte fire-fem sett hvor de utsetter en enkelt muskel, eller muskelgruppe for maksimalt av hva den klarer, gjerne med litt hjelp sånn at man blir helt "tom" etterpå. Følger du samme oppskrift på jobb eller? :P

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 1 juni 2009 23:10

@E...: Det var ett gammelt ordtak. :)

Jeg nevner ikke vekt eller utseende i profilen for å unngå skremme bort de jenter som tror de har for mye i mine øyne. Tekst kan lett feiltolkes...og spesiellt når det dreier seg om utseende. Ei jente kan være fornøyd med kroppen, mens ei anna ei med 100% lik kropp mener at hun har for mye, eller for lite.

Kan jo si her at jeg liker at det er bedre med for mye, enn for mye av lite..... Busty damer med "riktige" proporsoner er mer tiltrekkende for meg, enn de 10'er damene til flere av dere andre her... :) Jeg liker også damer med særpreg, fordi de er som sær musikk.... jo mer du ser de, jo penere blir de. Starter man med ei 10'er dame, så er hun en 8'er neste dag.. og kanskje en 6'er om en måned. ;-) 10'ere er sikkert fint for de som er ute etter å vise frem trofeet sitt til kameratene. :)

Det skal sies at jeg ikke kunne vært med ei som er veldig stor, for da ville jeg blitt kastet rundt som ei filledukke..Det er lite mandig, og da ville jeg begynt å tenke på imaget også.. ;)

Dette er min mening og smak, så ikke begynn å flame meg for at jeg tar feil. :-) ...Smak kan ikke diskuteres!

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) ma. 1 juni 2009 23:28 Privat melding

Ser ikke nødvendigvis noe problem i 10-15 kilo ekstra for min del, er så mye annet som teller mye mere.. For all del så er ei normal size jente ofte penere, men vel det er uansett helhets inntrykket som teller. Vil svare mail uansett da hvordan jenta ser ut jeg da.

(mann 31 år fra Rogaland) ma. 1 juni 2009 23:40 Privat melding

@kamkei

Unnskyld, min feil. Glemte å nevne at de blir utslitt etter bare noen få minutter med å vise fram musklene sine på show. La oss ta et eksempel: En sterk kar tar la oss si 200 i benk(kanskje litt mye eller lite, men men. bare jatt med for nå) og er god på alle andre treningsstudio øvelser. Man ser at karen har store overarmer, brystkasse, six pack the works. Sterk Ola fra bygda tar halvparten i benk, og ligger langt under Hr. Treningsstudio på de fleste andre øvelser også. Eneste man ser på han er at han er litt brei over skuldrene. Ellers har han en liten bul på magen og ser ikke ut som sterke karen. Så setter man begge i variert arbeid som bruker neste alle muskelgruppene i kroppen. Hr. Treningsstudio holder ut i 5-10 minutter mens Sterk Ola har knapt begynt å varme opp.

Greit nok at jeg drar i litt ekstreme tråder her, men poenget er at selv om Hr. Treningsstudio ser mye sterkere og større ut klarer han ikke hamle opp med Sterk Ola når det kommer til arbeid som tar på på hele overkroppen, rett og slett fordi han er blåst opp som en ballong. Piften går fort ut av han. Selv om Hr. Treningsstudio ser bra ut, tar han da vare på kroppen sin når han knapt klarer hardt arbeid over lengre tid?

(kvinne 49 år fra Hordaland) ti. 2 juni 2009 10:20 Privat melding

Bedre å være frodig og flott,,enn tynn og flat.
Har noken kg for mykje,,men har aldri merka anna ein att menn liker kroppen min.
Har jo òg mykje med koss ein kler seg, kan fremheve det som ein er ekstra fornøgd med, så får ein òg ein bedre holdning.
Vil heller ha ein mann med rank rygg og bamsekropp,,enn ein tynn med luta rygg og ''ikkje sjå meg blikk''.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 2 juni 2009 10:25

Det ene er vel ikke nødvendigvis bedre enn det andre... Smak og behag. :-)

Skjult ID med pseudonym barebea ti. 2 juni 2009 11:11

Da er eg forsåvidt heilt enig med deg Lilleulv.
smaken er som baken,,,delt :o)

Skjult ID med pseudonym Sjef ti. 2 juni 2009 11:51

Liker slanke jenter jeg , noen former er ok men hver sin smak.. ikke bare vekten det kommer an på , det er helheten

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 2 juni 2009 12:34

@amethyst: merkelig holdning.....javel. Jeg går jo ut i fra at i de aller fleste tilfellene så er det en grunn til at man er overvektig. Dette skyldes en sammenheng mellom inntak og forbruk av kalorier. Altså vil en overvektig person innta for mye i forhold til sin aktivitetsnorm. Det er klart at det er en del overvektige som trener, men ofte blir det bare med små skippertak i korterer perioder.

Poenget mitt er at jeg ikke har lyst til å bli sammen med noen som jeg må tvinge på trening. Vedkommende må jo ha lyst til dette selv. Og siden mitt liv dreier seg mye rundt det å holde seg i form og ellers det å være aktiv, så er det lite sammenfallende med innaktivitet og til dels usunt kosthold. Det ville jo aldri ha fungert.

Det vil være på samme måten med innaktive, slanke jenter. Det ville nok heller ikke ha fungert.

Kosthold (ikke fanatisk), trening og aktivitet er en livsstil og følgelig er dette absolutte vilkår når det gjelder en potensiell partner.

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 2 juni 2009 12:43

Jeg får legge til at jeg også liker bedre jenter som har litt former kontra de som er superslanke. Det er som mange sier helheten som betyr noe. Gjør jo selvsagt heller ingenting om de har en ganske veltrent kropp uten at bi- og tricepsene blir for dominerende! ;D

Skjult ID med pseudonym Jarle89 ti. 2 juni 2009 12:47

Skulle virkelig ikke brydd meg om vekten : ) Men det finns jo såklart grenser, snakker vi hvor du ser at jenta virkelig har mye fett under huden skulle jeg nok ikke vært så intressert nei. Men svart skulle jeg gjort.

Skjult ID med pseudonym Løven ti. 2 juni 2009 17:37

Jeg liker meg selv slank best, men liker ikke tynne menn fullt så godt. Liker best menn med noen kg for mye, men ikke ølmage altså. Det er mer akseptert at menn har noen kg for mye enn kvinner, stemmer det? Eller er det vi kvinner som absolutt aldri føler oss tynne nok.?

Skjult ID med pseudonym belezza ti. 2 juni 2009 17:44

@yeah, det har ikke bare med inntak og forbruk av kalorier å gjøre, det har mye med arvelighet å gjøre også. Selv har jeg lett for å legge på meg og har noen kilo for mye. Jeg spiser sunt og beveger meg mye hver dag.

Ellers har jeg bestandig fått komplimenter av menn for mine hofter og rompe - er mer kritisk til meg selv enn det menn er....

(kvinne 42 år fra Vest-Agder) ti. 2 juni 2009 17:45 Privat melding

Grøsser av all denne fokusen på kropp og vekt jeg da!!!
Jeg er overvektig ifølge min bmi.....og kunne ikke brydd meg mindre!!
Og det er helt klart,som noen sa over her,mer akseptabelt for menn med litt ekstra enn damer......
personelig synes jeg tynne menn er verre enn lubbne damer....så det så;)
heldigvis er smaken som baken....og kan egentlig ikke diskuteres ferdig.....

Skjult ID med pseudonym Undrende ti. 2 juni 2009 18:19

Jeg synes slanke jenter er penest, men de litt lubne er jo mye mykere og bedre å kose og ligge med. Har vært et par sånne hardbodies som nesten har knekt den mot skambenet...

Skjult ID med pseudonym Gulthjerte ti. 2 juni 2009 18:22

Vekt er jo _både_ subjektivt og objektivt. Kiloene på vekta er relativt udiskutable, men hva en person "ser" inne i sitt eget hodet...

Ei venninne er slank og vakker, hun syns selv hun er feit og halvstygg. Selvbilde er rare greier.

Poenget mitt (litt rot der ja...) er vel at ei jente kan beskrive seg som noen kilo for mye, uten å være det. Bilde vil fortelle om hun er større enn jeg foretrekker eller ikke. På samme måte som ei jente f.eks. kan syns jeg ikke er atletisk nok...

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 2 juni 2009 19:19

jeg vil ikke henge ut noen som helst her, så derfor svarer jeg generelt.
Det er blitt forsket på hvorfor noen er overvektige og andre er slanke, selv om de stapper i seg like masse.
De trodde selv at de var like aktive, men det viste seg ikke å stemme.

Det finnes noen som ikke legger på seg uansett, men man er ikke mindre usunn selv om man ikke legger på seg.
Men de aller fleste har en normal forbrenning, så også jeg. Jeg trener 4-5 ganger i uka, spiser ikke sjokolade, drikker ikke brus og skeier bare litt ut i helgene (alkohol og pizza). Dette fordi jeg synes det er viktig å holde meg i bra form. Dette er en livsstil, som man må velge om man vil gjøre noe med kroppen sin.

Sånn sett er jeg litt lei av de som klager over at de er overvektige på grunn av at det er arvelig. Kyss meg en viss plass..........!
Det finnes noen få unntak, men det store flertallet kan gjøre noe med det...........HVIS DE VIL!

Tømt..........! ;p

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ti. 2 juni 2009 19:22

amen, yeah

Skjult ID med pseudonym :-) ti. 2 juni 2009 19:28

Overvektige kvinner er dei beste elskerene..... Tenk på den dere gutter som ikkje vil ha dama fordi hun har litt mere å ta i....

Mye og ta i mye å være glad i, og man kan være sprek selv om man er litt kraftigere enn andre...

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 2 juni 2009 19:41

@:-)): Tullprat, men sikker ikke helt usannsynlig om jeg tenker meg litt om. Men jeg velger meg ikke, i utgangspunktet (heller ikke i inngangspunktet), ei jente ut i fra hvor god elsker jeg tror/vet hun er. Om noen skjønner hva jeg mener! ;p
Det har noe med hva jeg tenner på og hva jeg ikke tenner på. Nei, jeg er ikke pyroman.

Se så seriøs jeg har blitt.

Skjult ID med pseudonym arne ti. 2 juni 2009 19:42

Mmmm .... deilige myke jenter me fine runne former Forsjellig fra min kropp å derved sexy
mye av kvinneiddealet er motebestemt -kansje best og ha sin egen mening om hva som er atraktivt ?

Skjult ID med pseudonym flo joe ti. 2 juni 2009 19:42

@yeah:Enig med deg i innleggene dine. Er som om jeg skulle sagt det selv:) Men jeg drikker brus,- riktignok light,- men skulle ha kuttet ut det også:) Hvor gammel er du??

Jeg dater ingen som ikke kan følge meg på lettere trening:) Eller som er villig til å prøve:))

Skjult ID med pseudonym TomTom ti. 2 juni 2009 19:45

@yeah..Du har rett i det.

Det er også media som har skylden i at jenter er så opptatt av egen kropp.. skulle tro aviser og TV var sponset av de som lager slankeprodukter slik at det blir mersalg..

Oprah Winfrey og Kirsten Alley ga opp slankepresset og fordoblet kroppsvekten sin igjen etterpå for å få en bra hverdag. De som henger seg så mye opp i egen vekt får det dårlig med seg selv. Vær heller slik du er, og gjør heller en ekstra innsats for helsa en gang iblant.

Jeg tror flere og flere begynner å bli lei av vekt snakk etterhvert, og kanskje det blir mindre blest om det i neste årtier som starter allerede til neste år. :)

Skjult ID med pseudonym Sjef ti. 2 juni 2009 19:48

Operah gå vel opp og ned som en jojo , Kirstin Alley er ikke lykkelig heller tror jeg..
viktigst er vel drivsel og ikke bare sitter hele dagn stille i stressless stolen men komme seg litt ut og gjør noe inimellom

Skjult ID med pseudonym flo joe ti. 2 juni 2009 19:57

Det nytter ikke med ekstra innsats "en gang i blant" som du skriver @tomtom. Den beste treningen er den du faktisk gjennomfører,- regelmessig. Det viktigste er ikke HVA du gjør, men at du gjør noe. Skippertaksmetoden er bare å lure seg selv. Lev sunt i uka og kos deg godt i helgene:) I tillegg til regelmessig trim så blir dette bra:))

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 2 juni 2009 20:00

Det er klart man skal være lykkelig, men man må nesten finne selv ut hva som passer best for en selv. Jeg koser meg jeg iallefall. Følelsen man får etter ei skikkelig treningsøkt, er nesten like god som den øyeblikksfølelsen man får når man stapper i seg noe godt. Forskjellen er at ettertreningsfølelsen vedvarer, mens øyeblikksfølelsen ofte kan gå over til en lettere anger og dårlig samvittighet.

Jeg er fireogtredve.

Skjult ID med pseudonym flo joe ti. 2 juni 2009 21:31

@yeah: OK:) Ung og kjekk med andre ord:)

Skjult ID med pseudonym eelo on. 3 juni 2009 16:37

uaktuelt for meg, med mindre du jobber/trener for å fjerne det
Ville jeg svart deg?
Ja det ville jeg

(kvinne 47 år fra Buskerud) on. 3 juni 2009 17:04 Privat melding

Vel da er jeg vel overvektig i noens øyne, frodig i noens, kvinnelig med fine former i noen andres...... var det noen som lærte no nytt av dette? er vel noe alle med sunn fornuft kan tenke seg frem til....
Er helt normalt å ha ulikt syn på det, tenk så kjedelig det skulle være om alle likte det samme??

Jeg kunne ikk bry meg mindre om hve enkelte måtte tenke om at jeg er overvektig eller veier noen kilo for mye... konsentrerer meg heller om de som liker meg :)
det burde du og gjøre bolla p ! :) vær stolt av den du er! :))

(mann 41 år fra Oslo) on. 3 juni 2009 17:48 Privat melding

Jepp, uten tvil Bolla P. Jeg må vel ærlig si at utseende ikke lenger er så viktig for min del. Det var nok det før i min "Tidligere ungdom"(Tidligere fordi jeg fortsatt føler meg som en ungdom). Men fra ca. midten av 20 årene og oppover så har jeg nok sett mer på totalpakken må jeg innrømme. Du vet det, hjelper ikke og ha en pen innpakkning når det inni er råttent tværs igjennom. Man skal jo tross alt leve med personen også, og da helst så lenge som mulig, og kanskje livet ut hvis man virkelig er heldig.
Sjarm, at jenta er snill, har glimt i øye og ellers har gode verdier teller MYE mer enn utseende hos meg i alle fall. Hva andre mener om den saken får bli opp til hver enkelt. Så str./form på rumpe, pupper, legger og lår har fint lite og si hos meg i alle fall.

Dog er det en bitte liten klausul i det jeg her nå sier, jenta bør ikke være så stor at det grenser opp til helseskadelig. Og da snakker vi nok mer om veldig/kraftig overvektig. Liker nemlig også at jenta er såpass fornuftig at hun vet hvordan hun skal leve sånn passelig sundt. Det går forøverig også andre veien nedover på vektskalaen. En alt for tynn kvinne, som tydelig er så tynn at det MÅ være helseskadelig er heller ikke særlig attraktiv.

Når det er sagt, så dømmer jeg aldri personer basert på utseende, uansett i hvilken setting jeg er i. Jeg aksepterer alle som de er, nettopp fordi man ikke skal være noen andre enn seg selv.

Skjult ID med pseudonym Blu on. 3 juni 2009 18:55

Ja det er dessverre uaktuelt for meg. Prøver å holde meg i relativt god form. Og kan ikke se for meg at en jente som ikke har noen interesse å drive med fysisk aktivitet passer sammen med meg. For meg så er det forskjell på noen kilo for mye og overvektig. Noen kilo for mye kan være sexy, overvektig er ikke det i mine øyne.

Når det er sagt så svarer jeg alle som sender mail tykk som tynn. Men de gangene det ikke er min type så sier jeg takk for mailen men begynner de å diskutere hva som er min type, så setter jeg et svart hjerte.

(kvinne 42 år fra Oslo) on. 3 juni 2009 19:19 Privat melding

Jeg er jaggu glad for at smaken er forskjellig og at det kommer an på øyet som ser ;D

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 3 juni 2009 19:23

Det er vel ikke det andre tenker om deg som teller , men hva du tenker om deg selv .

Skjult ID med pseudonym =) on. 3 juni 2009 20:25

JA

Skjult ID med pseudonym mann on. 3 juni 2009 20:46

JA !! :)

Skjult ID med pseudonym annen mann on. 3 juni 2009 20:50

Kort og brutalt: Ja

(....men kommer jo selvsagt litt an på omfanget av overvekt...)

Skjult ID med pseudonym G35 on. 3 juni 2009 21:06

Det kommer jo an på hva som legges i overvektig. 10-15 kilo? Nja, tror ikke det er noe problem for meg.

Vanligvis blir jeg nok skeptisk dersom jenta er "god og rund", men jeg har da blitt betatt av jenter av den sorten også. Kommer så an på utseende og personlighet ellers. Og også litt hvordan vekta fordeler seg. Det er noen som merkelig nok klarer å kle det å være litt store. Noen er 'svære' men allikevel 'stramme' og pent formet. Osv.

Men 30 kilo for mye og eple-form? Hmm... Da skal det nok litt til. Men man skal vel aldri si aldri.

Skjult ID med pseudonym TomTom on. 3 juni 2009 21:23

@g35.. Jeg har sett flere selv som er mer attraktive som store, enn de ville ha vært som slanke.

Må si jeg er litt svak for runde damer med selvtillitt da... ;-) Var med ei slik en gang, og hun fikk meg til å overse kroppen hennes fordi hun var stolt av den.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 3 juni 2009 21:42

For min egen del liker jeg best menn med litt å ta i ... Slanke menn blir fort for tynne for meg.
Men selvsagt alt med måte :o))

Skjult ID med pseudonym annen mann on. 3 juni 2009 21:44

Er det ikke gjerne sånn at små-lubne (og tykkere) damer foretrekker menn som har litt å ta i, fordi de selv liksom må være den minste?
Dvs at hvis de selv hadde vært mindre lubben, så hadde de ikke fortsatt foretrukket de samme mennene?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 3 juni 2009 21:48

Det stemmer ikke for min del ... Jeg har hatt litt diversse kropsformer også vært superslank , men har alltid falt litt for "bamse-formen" hos menn :o)

Skjult ID med pseudonym vingen to. 4 juni 2009 01:59

Ser at noen kaller det å være overfladisk å være så opptatt av utseendet at man ikke ville latt en med for mange kilo på kroppen få en sjanse. For meg er det en helt håpløs innstilling. Jeg er her inne fordi jeg vil finne en kjæreste, og jeg er sånn koblet i hjernen at jeg ALDRI tenner på store jenter, og synes slanke jenter uten store former er noe av det mest sexy jeg kan tenke meg.

Er jeg da overfladisk? Om man skal være kjærester, så skal man jo kunne tenne på hverandre, og selvom vedkommenes personlighet helt klart er en del av det som tenner meg, så vil en 'stor' jente rett og slett ikke kunne ha god nok personlighet for at jeg skal klare å synes at hun er deilig.

Sånn er jeg bare, og jeg tar også konsekvensen av dette når jeg vurderer hvem jeg skal holde kontakten med.

Skjult ID med pseudonym Mann to. 4 juni 2009 07:38

Ja, jenter som har 10 - 15 kg for mye fett på kroppen er alltid fullstendig uaktuelle. Jeg tenner ikke på slike og kan ikke ha en elskerinne, kjæreste, samboer eller kone som jeg ikke tenner på. Så enkelt er det.

Jeg vet det er mange andre menn som ikke tenner på fett. Det hadde derfor vært fint om de som har noen kilo for mye kan sørge for at få dette klart frem i profilene sine her inne.

Skjult ID med pseudonym barebea to. 4 juni 2009 15:36

@ mann.

Regner med den siste kommentaren om ka som skal stå i profilen ang overvekt hos damer ,var ein rein provokasjon for å øke tempraturen i denne tråden.
Ka med alle andre som har ein 'svakehet' som kanskje ikkje synest så godt? Burde det og stå i profilen, så du slapp å ''komme'' bort i folk av feil karakter.?
Sånne som deg burde jo ha ett varsel skilt på seg. ( egentlig burde jo du stått fram med bilde,så vi andre slapp å komme bort i deg )

Skjult ID med pseudonym Mann to. 4 juni 2009 16:03

Barebea

Det er naturligvis en fordel om det på Sukker opplysers om andre "svakehet" også, slik at markedet blir så effektivt som mulig til beste for alle parter.

Dette med fett stiller i en særklasse fordi fedmeepedemien nå har kommet så langt at faktisk de fleste jenter ekskluderer seg selv fra store deler av kjønnsmarkedet. Ut fra mine preferanser (jeg liker relativt tynne jenter) har ca 60 - 70 % av populasjonen i Norge i dag mer eller mindre for mye fett på kroppen. Ca 50 % har diskvalifisert seg som sexpartnere utelukkende pga fedme.

Skjult ID med pseudonym barebea to. 4 juni 2009 16:22

@mann

Ken som seie at det er fett alt som er overvekt då,?
Finnes mange idrettsutøvere med BMI som overvekt.
Ken som seier dei har diskvalifisert seg som sexpartner?
Kjenner mange store som har ett flott sexliv.
Ken som bestemmer att 60-70 % av folk har for mykje fett på kroppen?
Talet kan sikkert diskuteres,men det er sunnere med litt for mykje fett, enn litt for lite.
Ken som skal nytte godt av din ''effektive'' utvelgelse av ka som er bra og ikkje?

Er det DU med dine normer og preferanser som skal bestemme ken som er ''god'' nok?

Har du i det heile tenkt på att andre liker det du ikkje synest om?

Snakk om å sette andre folk i bås.

Synest DU skal skrive i din profil ka DU vil ha,,og ka DU ikkje liker,, så kan me andre styre unna deg.

Skjult ID med pseudonym Undrer to. 4 juni 2009 16:26

Ehm her var det mye følelser .....
Jeg er enig med Mann til en viss grad faktisk (er kvinne på 42 med en slank kropp)
Jeg har tenkt mye på dette i det siste ... ikke på hva andre tenner på, men hva jeg finner attraktivt. Ingen kan fortelle meg hva jeg skal tenne på, ingen kan fortelle meg hva som er hensiktsmessig å gjøre i forhold til valg av partner - det eneste viktige er hvilke følelser jeg får i samvær med mannen

Og det er antagelig sånn at jeg kan opparbeide positive følelser for med en mann som er kraftig, muskuløs enn en tynn mann. Take it or leave it - sånn er det bare.

(mann 41 år fra Oslo) to. 4 juni 2009 16:31 Privat melding

@Mann

Overfladisk nevnte jeg så vidt i et av mine svar her inne. Og ja Mann, det er nettopp sånne som deg jeg her sikter til. "Dette med fett stiller i en særklasse, fordi fedmeepedemien nå har kommet så langt at faktisk de FLESTE jenter ekskluderer seg selv fra store deler av kjønnsmarkedet" ???? Er det virkelig mulig??!! Og være så overfladisk og ha totalt mangel på innsikt??!! Lykke til mann, hvis det er vekt du dømmer alle mennesker rundt deg på, for da må jeg si at du går glipp av veldig mange flotte mennesker, ikke minst jenter, som har mye og gi som venn eller partner. Ut i fra det du her skriver, antar jeg at alle jenter som veier mer en 50 kilo er feite?? Omg, du er ikke sann!!

Enig med barebea, Mennesker som deg skulle hatt store varsel skilt på seg, hvor det står: "ADVARSEL, Drittsekk, har du selvfølelsen din kjær, hold avstand!!!"

PS, mennesker som deg, uansett om de er jenter eller gutter, har den største svakheten av alle mennesker. Eller svakhet er vel mildt sagt, Total produksjonsvikt hos utvikler vil jeg kalle det!! En feil/mangel/svakhet som er mye værre enn alle andre feil tilsammen!!!

Det er nå i alle fall min mening!

Skjult ID to. 4 juni 2009 16:36

Noen som forsøker å score billige poeng her?

Skjult ID med pseudonym Undrer to. 4 juni 2009 17:08

Er det bare jeg som ser at dette handler om forventinger om hvilke følelser en annen skal vekke hos meg og ikke kriterier for hva man liker og ikke?

Og at tidligere erfaringer ofte sier noe om hva man liker og ikke, og hva som fremkaller disse følelsene.

Skjult ID med pseudonym B to. 4 juni 2009 17:11

@barebea
Er såå enig! Hva noen ser på som svakhet, kan andre se på som styrke.

Slank er IKKE nødvendigvis en indikator på lykke og sunnhet. Stress kan være like helseskadelig som overvekt. Jeg velger heller å nyte livet med noen kilo ekstra - og jammen tør jeg ikke påstå at jeg er sunn, frisk og har et godt sexliv likevel. Hvis bakdelen er at jeg går glipp av sexpartnere som vår gode venn overfor (Mann), så er det noe jeg fint kan leve med!

@Mann
Kan jeg da kreve at alle fører opp evt anmerkninger de har på rullebladet sitt? Kvalifiserer det som "andre svakheter"?

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 4 juni 2009 17:25

Å ekskludere noen på grunn av fedme er ikke noe mer overfladisk enn å ekskludere noen på grunn av andre ytre faktorer, som f.eks absolutte krav om høyde (som er gjenganger i 95% av jenteprofiler), farge på øyne, kviser, stor nese osv. Forskjellen er at fedmen kan man i stor grad påvirke selv. Uansett så er det en stor gruppe menn som synes overvekt er attraktivt, men det passer ikke alle.

Selv er ikke "noen kilo ekstra" noen hindring for meg, kvinnelige former er veldig attraktivt, men er det snakk om sykelig overvekt er det nok ganske uaktuelt. Selv er jeg høy og slank, og ser først og fremst etter noen som matcher min kroppstype.

Skjult ID med pseudonym belezza to. 4 juni 2009 17:35

@Mann, diskvalisert oss fra sex med deg ja, men det er vi ikke lei oss for! - Og til din opplysning har min store ræv aldri hindret meg i å ha sex!!!!!

Skjult ID med pseudonym barebea to. 4 juni 2009 17:43

@ undrer
Dette har ingenting med mine følelser å gjøre. Eg er nemmelig stolt og glad i kroppen min.

Men Mann viser ein så total mangel på innsikt for andre og deiras livssituasjon.
Ka med dei som les dette og slit med noken kg ekstra og kanskje dårlig sjølvtillit?
Får følelsen av eit utvelgelsesamfunn, der kun dei beste får sleppe igjennom. Og det er han som skal sette kriteria for ka som er bra og ikkje.
Ja,eg veit att me har forskjellige syn på ka som er attraktivt, men att andre skal skrive i sin profil att dei er for ''tjukke'' , sånn at han skal sleppe å rote seg opp i ''slike'' ,provosere meg utrulig..og eg lar meg ikkje ofte provosere,,,

Skjult ID med pseudonym Blu to. 4 juni 2009 17:55

@Runlun

Mann har et poeng. Fedme er et PROBLEM. Når jeg ser menn og damer med mager som henger et sted mellom navlen og knærne så er ikke dette riktig. Jeg tørr påstå at man må ha et eller annet underliggende problem, når man faktisk lar seg selv forfalle til dette punktet. Det kan ikke være lett for de selv heller. Det er selvfølgelig forskjell på dette og damer med former.

Det er jo helt søkt å kalle han drittsekk fordi han ikke tenner på tykke damer. Hva om han hadde tent på tykke damer og ikke tynne... Fortsatt drittsekk? Kaller det der et billig poeng. Synes ikke du virker spesielt sympatisk eller reflektert selv, når du går til det personalangrepet på en annen av overnevnte grunn. Jeg kan helt fint være venner, gå på byen, danse ha det kult med mine tykke venner. Men, nei, jeg kan faktisk ha egne preferanser for hva jeg liker, ikke liker når det kommer til det seksuelle plan.

Lagde noen linker på hva jeg mente var fyldig, kontra overvektig, kontra den "perfekte" kvinnen men kom fram til at det var ganske meningsløst da hva man finner sexy varierer sterkt. Men for å repetere meg selv. Det er forskjell på hva man tenner på, og hvem man velger å snakke med.

Skjult ID med pseudonym Undrer to. 4 juni 2009 18:00

Dette oppsummerer det jeg har forsøkt å få frem.....

Dette handler ikke om fordømmelse av mennesker med overvekt - det handler om hva man finner attraktivt og ikke.

Skjult ID med pseudonym eliseb to. 4 juni 2009 18:01

Jeg synes det dere skriver her har helt gått ut av proporsjoner. Spørsmålet blir stilt om en dame med 10-15 kg er uaktuell og de fleste svarer ja. Vet dere hvor lite 10 kg egentlig er når det er fordelt på en kropp? Det her er ikke snakk om sykelig overvekt eller magen som henger et sted mellom navlen og knærne, det er 10 fucking kilo! De fleste kler 10 kg ekstra. Og jeg er helt enig med BareBea at de som allerede sliter med 10-15 kg ekstra på kroppen (som de ikke er fornøyd med) vil finne denne tråden sårende og ganske mørk. Veier dere daten deres på førstedate eller? 10 kg er nemlig ganske vanskelig å se på en normal kropp.

(mann 41 år fra Oslo) to. 4 juni 2009 18:02 Privat melding

@wintermute

Les Mann sitt innlegg en gang til, så leser du mitt og de andres innlegg en gang til også.

Er det noen som har sagt at det og eskludere noen pga fedme er mer overfladisk enn å eskludere noen pga høyde, eller andre kroppslige faktorer?? Ingen som har påstått det heller, så her er du langt ute på jordet.

Det mann her skriver er ganske enkelt at han på mange måter snakker for et ekstremt stort antall mennesker, hvor han kommer med påstander som er så langt fra sanheten som det faktisk er mulig og komme. Ordet overfladisk, er ment også til de som eksluderer mennesker pga andre kropslige faktorer, som f.eks høyde, bredde eller hudfarge og for den saks skyld. For det er liten tvil om at det som faktisk teller, og faktisk i det lange løp det eneste som teller, så er det hver enkelt persons personlighet og holdninger mot andre mennesker. Hjelper ikke være en fotomodell når ens holdning til andre mennesker er at er man 5 kilo for mye er man lite verdt og ingenting og ta vare på, sånn som mann her går ganske langt i å antyde!!!

Skjult ID med pseudonym Undrer to. 4 juni 2009 18:03

10 kg er nok ikke så vanskelig å se på hverken er normal kropp, en slank kropp eller en lett overvektig kropp .....

Skjult ID med pseudonym Undrer to. 4 juni 2009 18:05

@runlun
det handler ikke om hvilke holdninger man har til mennesker med overvekt - det handler om hva man tenner på!

Skjult ID med pseudonym eliseb to. 4 juni 2009 18:07

@Undrer
Spesielt, jeg kan i alle fall ikke avgjøre sånt, men kanskje fordi jeg ser en sjarm i mennesker utenom deres kilo?

Og det er klart at man tenner på forskjellige ting, men å gå så langt over streken som "mann" her, og si at folk med 10 kg for mye skal skrive dette i profilen sin slik at han slipper å komme bort i disse begynner å ligne på diskriminering.

(mann 41 år fra Oslo) to. 4 juni 2009 18:11 Privat melding

@blu

"Jeg vet det er mange andre menn som ikke tenner på fett. Det hadde derfor vært fint om de som har noen kilo for mye kan sørge for at få dette klart frem i profilene sine her inne."

Dette var grunnen til at jeg sa det jeg sa om MANN. Ikke det du her påstår. les en gang til du. Så kanskje du skjønner hvorfor. Og da ikke bare de ene innlegget!!

(mann 41 år fra Oslo) to. 4 juni 2009 18:17 Privat melding

@Undrer

Det samme gjelder forøvrig for deg, som det jeg skrev til blu. Unnskyld meg, men klarer dere ikke og sette ting i sammenheng?

Du og alle de andre skal få tenne på akkurat det dere vil. For alle del. Men å gå så langt som mann er helt og fullstendig uakseptabelt!!!

Skjult ID med pseudonym Undrer to. 4 juni 2009 18:20

Jeg opplever faktisk at jeg klarer det ganske fint:-) Jeg lar meg more av det sterke engasjementet her, når det til syvende og sist snakkes om hva man tiltrekkes av og ikke.

Sinne tiltrekker meg overhodet ikke.

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 4 juni 2009 18:23

@eliseb: 10 kilo på ei jente er mye mer synlig enn 10 kilo mer på en mann. Eksen min trodde ikke på meg når jeg sa at jeg hadde gått opp 6 kilo på 2-3 måneder fordi det ikke var synlig, så jeg måtte frem med vekta.

Ingen bør snakke om kilo noengang, fordi kroppene er så forskjellig på høyde, bredde og dybde. Det eneste som teller er øyet som ser hvordan en person er, og det får man kun bedømt i virkeligheten og ikke ett bilde eller tekst. Noen jenter bruker gamle bilder, og kan også prøve å lure deg. De kan være slankere i virkeligheten enn på bilde, men bruker overvektsbilde som en test om han er ute etter det indre, eller det ytre. Dette skjedde meg en gang, men jeg fokuserte heldigvis på det indre. :)
Det finnes uærlige profiler av begge kjønn.

Hva er 10-15 kilo for mye? Ei anna ei med akkurat samme kropp, kunne sagt at hun hadde 5 kilo for mye...
Vurder aldri en kropp ut ifra hva ei jente sier hvordan den er. Bedøm dem selv i virkeligheten gutter...

(mann 41 år fra Oslo) to. 4 juni 2009 18:24 Privat melding

@Undrer

Sjelden sinna, ekstremt sjelden. Men engasjert er jeg uten tvil :o)

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 4 juni 2009 18:29

@runlun1978: Jeg snakker ikke ut i fra 'Mann' sitt innlegg, da jeg er totalt uenig i måten hans å ordlegge seg på. Jeg synes bare det lyser utrolig av dobbeltmoral. Hvorfor skal man ikke få lov til å ekskludere noen som sexpartner på grunn av overvekt? Hver mann tenner på det de synes er attraktivt, og her er det store individuelle variasjoner. Her på sukker må menn oppgi f.eks sin høyde. En mann på 167cm blir dermed eksludert av de aller fleste jentene fordi de krever noen som er høye for at de skal gidde å se på ham som sexpartner. Hva med følelsene til en lavere mann, når 95% av jentene søker en høy, mørk mann? Hva gjør det med selvtillitten hans tror dere? Du sier du er enig i at dette er overfladisk, men selv disse overvektige jentene har tilsvarende overfladiske krav de går etter. Hvorfor skal deres 'handikapp' få så mye mer sympati?

@BareBea: Du sier at din tjukke ræv aldri har vært noen hindring for å få sex, men jeg kjenner menn som svært sjelden har sex fordi de regnes som for små og pinglete. Jeg har dermed null sympati for deg, fordi du kan til og med forandre vekten din, dersom du virkelig går inn for det. Jeg synes røyking, fedme, alkoholforbruk, religion og andre livsstilvalg er langt mer akseptable ekskluderingskriterier enn rene fysiske egenskaper.

Det hevdes her at 10-15kg overvekt knapt er synlig på kroppen. I forhold til hva da? 10-15 kg på det som defineres som 'Overvekt' på BMI skalaen er ganske mye. Det kommer også an på høyde og kroppsfasong forøvrig. Du ser f.eks godt 10-15kg ekstra på ei som er 160 høy.

Skjult ID med pseudonym Blu to. 4 juni 2009 18:29

@Elisab

Det jeg trodde jeg diskuterte var om man ville date en overvektig person eller ikke. Hvor mange + + Kg er egentlig ikke så vesentlig. Men om definisjonen er 10kg så vil jo dette variere ganske mye fra en person på 160 til 180 bare for å dra det mer ut. Hva som er feit for en kan være fyldig og deilig for meg.

Når det kommer til diskriminering så debatteres dette ca 2 ganger i uken i form av hvorfor svarer han / hun ikke? Tror nok at det er mye av dette som ligger mellom linjene når folk velger å ikke svare. At det er noe man ikke liker og dermed ekskluderer. Men om diskriminering er det samme som at noen blir diskvalifisert fra av å ha sex med en annen så tror jeg verden kommer til å rulle i søksmål i nærmeste framtid.

Tror det er mye dobbeltmoral i denne tråden.

Skjult ID med pseudonym eliseb to. 4 juni 2009 18:41

@Blu
Vel, jeg gikk ut fra at dere diskuterte det TS faktisk har spurt om, my bad.

Skjult ID med pseudonym Blu to. 4 juni 2009 18:45

@Runlun

"Jeg vet det er mange andre menn som ikke tenner på fett. Det hadde derfor vært fint om de som har noen kilo for mye kan sørge for at få dette klart frem i profilene sine her inne."

Problemet er at enkelte er, for å være særdeles politisk ukorrekt svært tykke i virkeligheten, men skriver noen få kilo ekstra i profilen. Jeg har selv følt meg lurt da jeg møtte en jente som så veldig forskjellig ut på bildene og virkelighetene. Hun skrev noen få kilo ekstra. Men det hadde tydeligvis skjedd en del siden bildet ble tatt og nå. Er det muligens dette han mener?

Tingen er at vi diskuterer nyanser av svart og hvit. Der sannheten ligger et godt stykke imellom. Dette kommer til å høre ganske banalt og klisjé fylt ut. Jeg har hatt og har tykke, tynne og "normale" venner og bekjente, men jeg tenner nok bare på noen ganske få av de.

Skjult ID med pseudonym barebea to. 4 juni 2009 18:47

@ wintermute

Det var faktisk ikkje eg som sa det om mi feite ræv,,, her må du å følge med??

Til opplysning vare de Belezza som sa det ;))

Og får å sei d sånn. Om eg hadde hatt dei proposisjonane som Mann vil ha,og han ville ta kontakt med meg.. Hadde eg gjerne ville vist ka tanke gang han hadde om andre, for det seier mykje om deg som person. Hadde aldri kunne tenkt meg å være sammen med ein person med ein sånne meiniger, om han var aldri så lekker.

Skjult ID med pseudonym Blu to. 4 juni 2009 18:50

@ Elisab

(Skjult ID med pseudonym Bolla P.) 22:06-1/6
Da skal spørre enda mer direkte:
Kunne du vært sammen med en dame som du visste at objektivt sett var litt tjukk?

(Takk for svaret, Knudi86, det er notert :-)

Skjult ID med pseudonym eliseb to. 4 juni 2009 18:52

@Blu
Den er grei. Jeg har ikke lest gjennom hele tråden, men gikk som nevnt ut fra at dere diskuterte det TS spurte om i utgangspunktet.
Excuse moi, og keep up the good work!

Skjult ID med pseudonym Bolla P. to. 4 juni 2009 19:00

Hei! Det blir alltid en diskusjon om BMI og ulike fasonger osv. når man henger seg opp i antall kg. Derfor var ikke antall kilo det viktigste. Men det må da gå an å se for seg en person på som helst burde gått ned 15 kilo, men som har minst 10 kilo overvekt? og dermed vil de fleste tenke: Litt tjukk, men ikke veldig,... Og spørsmålet var om det i seg selv diskvalifiserer. Noen sier ja. Og det synes jeg må være greit. Andre sier at det kommer an på personen, (ja, men kommer de så langt som til en date?) og enkelte synes det bare er flott...

Lurte litt på hvor mange som var absolutt bestemte på om litt tykke mennesker er det kjæresteemne for deg?
Takk for alle svar så langt!

(mann 41 år fra Oslo) to. 4 juni 2009 19:08 Privat melding

@Blu

Det er vel virkelig opp til hver enkelt og avgjøre om man vil ha en liten "hvit" løgn i profilteksten sin. Det er vel hverken opp til deg eller mann for den saks skyld. Om dette er realt eller korrekt og gjøre er en helt annen diskusjon.
Men og antyde at jentene skal skrive om de har 10 kilo for mye, eller 15 kilo for mye, bare for at han skal slippe og støte på de, eller kaste bort tid på de som nok mann sikkert mente. Er ikke bare stygt gjort, men også helt og fullstendig respektløst!! INGEN og da mener jeg ingen, har noen form for forpliktelse hverken ovenfor mann eller deg. Det at dere evn. måtte støte på en eller annen som har kommet med en liten "hvit" løgn i profilen sin, er faktisk noe dere bare må akseptere som lekens risiko, om du vil. Sikker på at MANN har mange "lyter" han også, som jeg nok tviler på at han uthever med stor skrift i profilen sin!! Dette gjelder nok de fleste.

Skjult ID med pseudonym Blu to. 4 juni 2009 19:23

@Runlun

Mulig det er greit med hvite løgner, men det er et dårlig utgangspunkt for et førsteinntrykk.

Grunnen til at vi har profiler med informasjon om oss selv er jo for å selge oss selv. Derfor man kan velge blant annet kropps type . Det er vel en grunn til at noen får mye oppmerksomhet og andre ikke, eller? Han kan jo allerede se hvilke kvinner som ikke er aktuelle for han, alle damer med noen kilo for mye er i utgangspunktet ikke hans type. Slik er verden dessverre, alle liker ikke alle.

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 4 juni 2009 19:24

@runlun1976: Hva med andre hvite løgner, er de like akseptable? Lyve på høyden sin? Si at man trener og er glad i turer i skog og mark, mens man egentlig tilbringer hele kvelden i sofaen? Ikke fortelle at man har barn? La være å nevne at man er gift? Hvorfor må vi akseptere dette, hva med bare å være *ærlig*? Hvis man er så stolt av den man er, så må man vise dette, ikke gjemme seg bak 6år gamle bilder, og photoshopredigerte positurer som skjuler den de er!

Skjult ID med pseudonym eliseb to. 4 juni 2009 19:26

Jeg er enig i at løgner, selv om de er hvite, er feil. Jeg har gått ut fra at her er det snakk om at personen selv ikke føler seg feit... Bare så det er klart:-) Ærlighet varer lengst!

Skjult ID med pseudonym belezza to. 4 juni 2009 19:29

@wintermute

du skriver: @BareBea: Du sier at din tjukke ræv aldri har vært noen hindring for å få sex, men jeg kjenner menn som svært sjelden har sex fordi de regnes som for små og pinglete. Jeg har dermed null sympati for deg, fordi du kan til og med forandre vekten din, dersom du virkelig går inn for det. Jeg synes røyking, fedme, alkoholforbruk, religion og andre livsstilvalg er langt mer akseptable ekskluderingskriterier enn rene fysiske egenskaper.

Den var nok til meg og ikke BareBea, siden det var jeg som skrøt. Så fint at det finnes mulighet for de fleste av oss, jeg har feit ræv og jeg røyker, fysjameg altså så fælt menneske jeg er!!!!!! Til opplysning ba jeg ikke om sympati, jeg liker ræva mi, og får mange komplimenter fra menn om den, selvom den er stor ;-)

(mann 41 år fra Oslo) to. 4 juni 2009 19:40 Privat melding

@Blu

Det du her sier er vi nok begge enig i. Men og skrive det mann skrev, tyder fortsatt på fullstendig mangel på respekt for andre mennesker. Joda, mulig du er fullstendig ærlig i din profil, for det er jeg også i min. For jeg personlig har aldri vært redd for og vise hvem jeg er og hva jeg står for. Folk får ta meg som jeg er. Men det faktum at enkelte kanskje har lyter/feil/mangler som de ikke ønsker og nevne i en sådan profil, må man bare respektere. Så enkelt er det!!

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 4 juni 2009 19:55

@belezza: ja, jeg er klar over at jeg blingset på avsender ettersom dere postet rett etter hverandre. Jeg synes slettes ikke du er ett fælt menneske fordi du er overvektig eller røyker, men du må akseptere at dette ikke alltid passer for de som ikke røyker selv eller som er slanke. Jeg regner med at du selv ikke ekskluderer kjederøykende menn med kraftig overvekt? Jeg er sikker på at menn i denne kategorien ikke blir nedrent av meldinger her inne, så hvorfor ikke sende dem en melding?

Skjult ID med pseudonym belezza to. 4 juni 2009 20:06

@wintermule, går nok ikke under kategorien overvektig, men er god og rund, ikke er jeg kjederøykende heller - er glad i kroppen min og tar sånn noenlunde vare på den (5-6 røyk pr. dag og det jeg kaller den feite ræva mi er det de fleste kaller for former på rette plass. jeg bare liker å snakke som en bryggesjauer iblant)

. Er fullstendig klar over at jeg ikke vil falle i alles smak - heldigvis hihi. Ikke mange som gjør det vel... personlig fortrekker jeg ikke alt for overvektige menn, men faller både for "bamser" og de lange og tynne - det kommer rett og slett an på personligheten deres.

Skjult ID med pseudonym belezza to. 4 juni 2009 20:08

og før noen skyter huet av meg nå....med altfor overvektige menn mener jeg ikke 10-15 kilo er altfor overvektig - det begrepet bruker jeg om mennesker som er så fete at det er helseskadelig.

(mann 41 år fra Oslo) to. 4 juni 2009 20:09 Privat melding

Nå har jo jeg heller aldri sagt at det er greit og komme med hvite løgner i profilen sin. Bare at dette må være opp til hver enkelt. Jeg liker selvfølgelig at folk er ærlige, og ønsker at de også er ærlige, rett og slett fordi jeg altid er dønn ærlig med alle jeg møter på min vei. Om det så er her inne, eller IRL. Litt derfor også at jeg ikke gidder og skjule hvem jeg er her inne på forumet. Er ikke redd for at folk skal se hvem jeg er eller hva jeg står for. Men uansett hvordan man vrir og vender på det, så er det opp til hver enkelt person her inne. Og det at man kan støte borti noen som har kommet med en eller annen hvit løgn i profilen, er nok desverre bare en av risikoene man tar. Det kommer man ikke unna.
Så til de av dere som spurte meg om alle disse andre "hvite løgnene" var greit, så er svaret i utgangspunktet nei. Men man må uansett respektere at andre mennesker, som eliseb også sier, nødvendigvis ikke oppfatter seg selv som overvektig selv om andre mennsker kanskje gjør det.

Så hvorfor skal man da si at man har noen kilo ekstra, bare for og skåne MANN???

Har Blu og wintermute noe godt svar på dette? Tviler sterkt!!

Skjult ID med pseudonym Bolla P. to. 4 juni 2009 20:15

Bellezza
Om det er helseskadelig å ha 15 kg. for mye overvekt, avhengig av hvor fettet sitter. Dersom det sitter på magen utgjør dette en viss helserisiko. Det finnes det masse forskning på... Men at noen folk skygger unna disse, har nok likevel mer med estetikk og moteidealer å gjøre enn helse-faktoren, vil jeg tro?

Skjult ID med pseudonym Undrer to. 4 juni 2009 20:27

Nei tror det har med hva som tiltaler den enkelte ... så enkelt er det faktisk :-)

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 4 juni 2009 20:29

Nå har jeg som nevnt tidligere i tråden, sagt at jeg er kan godt bli sammen med noen som har et par kilo ekstra, selv om jeg selv er superslank. Men skal jeg være sammen med en slik jente, skal det være ei som er stolt av kroppen og formene sine, som er 100% ærlig på alt som står i profilen. Hun trenger ikke ramse opp alle sine svakheter, bare ha bilder og tekst som er representative for den personen man er i dag. Man vet svært godt selv om man er noen kilo ekstra eller stor og fyldig. Når man tyr til hvite løgner ved å kalle seg slank eller gjennomsnittlig i disse tilfellene, tyder det på at man er uærlig med seg selv og andre, og at man sliter med ekstremt dårlig selvtilitt. Det er ikke akkurat de egenskapene jeg ser etter i en partner.

10-15kg ekstra betyr lite for meg, men ved å lyve om dette, støter du ikke bare bort de som ikke takler noen form for overvekt, men også oss andre som er mer tolerante på dette området. Så ja, har du noen kilo ekstra, så si det som det er, og vær stolt av det! Man får kanskje ikke like stor respons, men sjansen for å treffe noen som aksepterer deg for den du er, blir større.

Skjult ID med pseudonym Bolla P. to. 4 juni 2009 20:30

Enig med deg, her wintermute! :-)

(mann 41 år fra Oslo) to. 4 juni 2009 20:35 Privat melding

@Wintermute

Fortsatt ikke et svar på det stilte spm!!

Jeg spurte følgende:

Men man må uansett respektere at andre mennesker nødvendigvis ikke oppfatter seg selv som overvektig selv om andre mennsker kanskje gjør det.

Så hvorfor skal man da si at man har noen kilo ekstra, bare for og skåne MANN eller andre mennsker som han?

Sånn bortsett fra det, så er jeg faktisk enig i det du skriver. Men er ikke dette jeg vil frem til!

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 4 juni 2009 20:55

Jeg skjønner ærlig talt ikke hvor mye klarere du trenger det. Vi har 6 forskjellige vektkategorier, og å plassere seg i den korrekte kategorien dvs slank, gjennomsnittlig, muskuløs, par kilo ekstra eller stor og fyldig, bør være noe de fleste klarer, uavhengig om de oppfatter seg som selv som overvektige eller ikke. De som plasserer seg i "feil" kategori gjør dette helt bevisst, ved å ha gamle bilder fra slankere dager i profilen, viser kun bilde av ansiktet, eller så har de kraftig retusjerte bilder. Hvis man i steden har en ærlig profil, kan menn selv avgjøre om vekten vil være et problem eller ikke.

Det er ikke snakk om å skåne 'mann' eller andre som han, bare være ærlig med seg selv, og ikke kaste bort sin egen og andres tid.

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 4 juni 2009 21:07

@wintermute: "10-15kg ekstra betyr lite for meg, men ved å lyve om dette, støter du ikke bare bort de som ikke takler noen form for overvekt, men også oss andre som er mer tolerante på dette området. bla.bla.bla.."

- Det er helt riktig det du sier...Det er veldig viktig at jenter er ærlige for de som også like store, fordi ingenting er mer turn off på date når ei jente totalt har jugd på utseendet.
Selvsagt aksepterer jeg at det ikke stemmer helt med bilder, men det finnes ei grense. Stemmer ingenting, så er bildene altfor gamle.

Har selv vært inne på det med jenter som lyver spesiellt ved å bruke gamle bilder for å få kontakt også. Er de uærlige i profilen sin, så blir det turn off i virkeligheten uansett. Har datet 2 overvektige skrekkeksempler...

Hun ene så snerten og søt ut, men i virkeligheten så hadde hun tapt seg mye på 5 år og så ut som en 1.90cm høy flodhest. Det stod "trent" kropp i profilen, og bildet var av henne.. men 5 år gammelt. Mye kan skje på 5 år...Nei, hun sa ikke at hun hadde lagt på seg på forhånd. Noe stygt sagt, men vil bare ha frem ett poeng.

Hun andre brukte også gammelt bilde hvor hun var slank og hadde utseendet med seg. Noen år etter bildet, så var hun rund som ei kule, og ugjennkjennlig i ansiktet. Total forvandlig til det værre....turn off.. Min værste date noengang..

Jeg hadde hatt helt andre forventninger om de var ærlige på forhånd, og ikke hengt meg opp i utseendet fremfor noe annet på date.

(mann 41 år fra Oslo) to. 4 juni 2009 21:11 Privat melding

Ja, det gjør jeg, plager det deg? Hvorfor skal jeg fjerne det? Ikke redd for og vise hvem jeg er eller hva jeg mener. Så enkelt der det.

(mann 41 år fra Oslo) to. 4 juni 2009 21:23 Privat melding

Ohhh Jezzz

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 4 juni 2009 22:02 Privat melding

Ikke bli så sabla engasjerte da, dette er noe det ikke finnes noe fasitsvar på uansett :) Smaken er som baken, 2delt, hos alle og enhver av oss :))
Som overvektig på forskjellige stadier gjennom hele livet, så ser jeg at det ikke er så vanskelig for karer å like og å bli glad i store damer, og flott er jo det :D Personlig vil jeg helst "bli tatt" for den jeg er, helheten av det som utgjør Bjella, med sjel, hud, kropp og hjerte.
Men jeg vil si at det er en ærlig sak å være selektiv på utseende, uansett hva man er ute etter.. Noen liker dem slanke, noen liker dem store, noen liker dem korte, andre lange, noen liker de gamle, andre yngre, noen lyse, noen mørke.. Det kommer an på øyet som ser, og hvem som bærer både høyde, vekt og alt det andre.
Overvektig som jeg er, så liker jeg 2 typer menn, og jeg titter på de 2 typene først, men i min verden er det slik at jeg kan like andre også, selv om de faller utenfor 2`er-kategorien :)) Her kommer kjemi inn som en storm :)
Poenget mitt, som helt sikkert kunne vært kortet ned, da det er innmari enkelt og greit, er at det er en ærlig sak hva man liker og ikke liker. Og det bør respekteres. Av samtlige.

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 4 juni 2009 22:36

Da kan vi sette en stor PUNKTUM på denne tråden..

Amen!

Skjult ID med pseudonym Mann to. 4 juni 2009 23:52

1. Poenget med sukker er å skape et effektivt kjønnsmarked. Således fungere sukker litt på samme måte som Oslo børs fungerer for markedet for finansielle instrumenter.
2. Mennesket er et produkt av blant annet seksuell seleksjon. Seksuell seleksjon er nødvendig for menneskehetens eksistens og videre utvikling. På individplan fungerer seksuell seleksjon ved at enkeltindivid blir kåte på noen, mens de ikke blir kåte på andre.
3. Seksuell tiltrekking er mer innstingtivt enn intellektuelt styrt. Det er ønskelig og naturlig at folk lever ut sine preferanser (herfra unntatt noen mindre grupper pedoer mv).
4. Som tidligere nevnt tenner menn i sin alminnelighet på slanke jenter, hvilket synliggjøres blant annet ved at modeller så godt som alltid er slanke. Mange menn, meg inkludert, tenner overhode ikke på jenter hvis kropp består av 30 - 40 % fett og mer.
5. Vi er nå dessverre på "all time high" når det gjelder utbredelse av fedme. For menn som liker slanke jenter er det derfor for tiden få å velge mellom, kanskje bare ca 20 - 30 % av populasjonen. Mao; 70 % er uaktuelle å ha sex med fordi de ikke er sexobjekt for oss. Konkret; vi får ikke ståpikk av å se de nakne og være intim med de. Om vi skulle få ståpikk og klare å gjennomføre et samleie blir vi kanskje kvalme etterpå. Ingen god ide mao.
7. Det er en fordel, uavhengig av om man er her for å finne seg tilfeldig sex eller kjæreste, å tenne på de man treffer. Sukker er ikke primært en tjeneste for å finne venner.
8. Det at 7 av 10 jenter her inne er for feite for menn som meg, skaper en risiko for at både de feite jentene og menn som meg, kaster bort tid på tasting og dating uten gjensidig tenning. Denne tiden kunne vært spart om disse jentene hadde tydeliggjort fettet sitt bedre i profilen. Dette er bakgrunne for anmodning i ovenstående innlegg til jentene her inne om å synliggjøre eventuelt fett på kroppene sine i profilene sine her inne.

Skjult ID med pseudonym Mann fr. 5 juni 2009 00:02

Svar til barebea markert med tankestrek nedenfor:

Ken som seie at det er fett alt som er overvekt då,?
- Ikke jeg i alle fall.

Finnes mange idrettsutøvere med BMI som overvekt.
- Enig

Ken som seier dei har diskvalifisert seg som sexpartner?
- Vet ikke.

Kjenner mange store som har ett flott sexliv.
- Tviler ikke på det.

Ken som bestemmer att 60-70 % av folk har for mykje fett på kroppen?
- Jeg uttalte meg om mine egne preferanser relatert til kvinner. Jeg tror også at mine seksuelle preferanser sett i et sunnhetsperspektiv støttes av de fleste leger, ernæringspesialister og forskere.

Talet kan sikkert diskuteres,men det er sunnere med litt for mykje fett, enn litt for lite.
- Mulig det.

Ken som skal nytte godt av din ''effektive'' utvelgelse av ka som er bra og ikkje?
- Alle som er på Sukker tjener på at Sukker fungerer effektivt. Menneskeheten som sådan tjener på seksuell seleksjon.

Er det DU med dine normer og preferanser som skal bestemme ken som er ''god'' nok?
- Jeg bestemmer selv hva som er godt nok for meg ja. Ingen kan tvinge meg til å ha sex med feite jenter jeg ikke tenner på.

Har du i det heile tenkt på att andre liker det du ikkje synest om?
- Ja, jeg vet at noen veldig få menn liker tykke jenter. Dette er også en egen sjanger i pornoindustrien. Blant de få menn som sier de liker feite jenter tror jeg det er mange som egentlig liker best slanke jenter.

Snakk om å sette andre folk i bås.
- Takk for det.

Synest DU skal skrive i din profil ka DU vil ha,,og ka DU ikkje liker,, så kan me andre styre unna deg.
- Det gjorde jeg allerede i det jeg opprettet min profil på Sukker. Dette synes å fungere slik at de feite styrer unnå, samtidig som de slanke ikke skremmes bort. De fleste synes å ha forståelse for og akseptere at man ikke tenner på tykke jenter.

Etter min mening bør det være sosialt akseptert for oss menn å ha preferanser for slanke og sunne jenter fremfor de mer fyldige. Dette preferansene bør vi få lov å være åpne på at vi har uten å bli utsatt for negative karrakteristikker.

Skjult ID med pseudonym Isabjella fr. 5 juni 2009 00:06

Og her trolles det :D

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 5 juni 2009 00:16

@mann.. Dette er din mening og smak....og jeg må si du er stygg mot jentene....De som har mer på kroppen enn de "modelllene" dine er ikke mindre verdt...Hva med å finne de i RL istedetfor? Da får du jo sett de med en gang, istedetfor å kaste bort tiden her.
Hva skjer om du finner ei slank, og hun legger på seg 10 kilo i forholdet? Dumper du henne, og finner ei ny som er slank?

Du er ett godt eksempel på en som hverken har empati eller sympati......for andre enn deg selv.

Skjult ID med pseudonym barebea fr. 5 juni 2009 00:19

@mann
Ken som seier at dei slanke er så sunne?
Har ei super slank veninne som eg gjekk på tur med,,eg fliste ho i bakkane. Ho måtte ha pustepause og eg pusta knapt,, så ikkje ta den.
Klart du skal ha di meining,,men synest det blir heilt feil å sette alle med meir eller mindre noken kg for mykje ,i ein bås som late og usunne. Me har og noke som heiter genetiske faktora.
Og dine utalelser kan være direkte nedbrytande for folk som har sliter med vekta, synest ikkje det er rett å legge meir byrde på dei.

Håper du finn den rette dama med dei rette måla. Diskusjonen er for meg avslutta.

Skjult ID med pseudonym Superduper fr. 5 juni 2009 00:27

@mann

Og bruke radmagre modeller som ett eksempel på hva heterofile menn instinktivt tenner på er vel strengt tatt å drite seg loddrett ut.

Jeg trodde alle visste at det er homofile klesdesignere som har innført anoreksia-looken fordi dette minner dem om det de tenner på seksuelt, nemlig unge gutter.
Ekte menn liker damer med former, beinranglene får homsene og de som er hjernevasket av reklame og såpeserier sikle på.

Skjult ID fr. 5 juni 2009 00:32

Synes det er en veldig interessant observasjon at når en mann gir uttrykk for hva han liker hos det motsatte kjønn, og det tilfeldigvis dreier seg om antall kilo/overvekt, så blir han SABLA ned så til de grader av damer!!
Akkurat som om ikke kvinner uttrykker seg hemingsløst om hva de foretrekker hos menn! Det er tydeligvis et svært ømt punkt, dette.
Og det med å trekke konklusjoner om at vedkommende da er et godt eksempel på, sitat: "en som hverken har empati eller sympati......for andre enn deg selv." - Det er jo veldig lettvindt, og selvfølgeligvis ikke nødvendigvis riktig.

Nei, det er tydeligvis ikke tillatt å gi uttrykk for sine fysiske preferanser, hvis man er mann...

(Synes du parerer motbøren du møter her godt jeg, @mann! Og jeg synes også du får ufortjent mye pepper.)

Skjult ID med pseudonym p fr. 5 juni 2009 00:37

Vekta mi er akkurat passe den, det er høyden som er problemet:-)

må gi mann rett i at han ikke kan gjøre noe med hva som tenner ham eller ikke, han må få lov å si klart hva han vil ha. Men jeg er sterkt uenig i det han antyder men ikke tør å si direkte: at overvektige er det fordi de velger det selv, og kan bli "bedre" om de bare gidder. Så j...a enkelt er det bare ikke.

Når jeg ser på andre kvinner er det de runde jeg liker best. Jeg liker femininiteten, formene og mykheten, ikke minst mykheten i bevegelsene. Runde kvinner som danser, eller leker i regnet, er noe av det vakreste jeg vet. Men det å sette pris på rundheten i min egen kropp er en helt annen sak!

Til Bolla P. og alle andre som er runde, vakre og varme kvinner: Vær glad i det dere har og den dere er! Når dere trives med dere selv og er stolt av kroppen, vil dette være mer tiltrekkende enn noe man kan gjøre med sminke eller klær:-) Det dere utstråler da vil telle mye mer enn antall kilo og hvor de sitter!

Skjult ID med pseudonym barebea fr. 5 juni 2009 00:42

@tomtom

Kisses for you :o)

Skjult ID fr. 5 juni 2009 00:50

En annen observasjon som jeg synes er interessant, er hvordan kvinner tilsynelatende gjerne gjør seg til herre over hva som må betraktes som attraktivt, hos ANDRE kvinner!?!
Ja, ja, tenker jeg. Selvfølgelig må jo kvinner få lov til å ha formeninger om hva de synes er vakkert og tiltrekkende ved andre kvinner,....men nå er det jo gjerne sånn da, at det ikke forandrer på hva_menn_synes er vakkert og tiltrekkende ved de samme kvinnene!

En ting er nemlig det aspektet ved å være tilfreds med sin eget utseende osv. I forhold til dette aspektet er kvinner flinke til å booste hverandres selvtillit.

Det andre aspektet er hvordan ens eget utseende blir betraktet av det annet kjønn.... Og i forhold til dét aspektet, nemlig, går det ikke an for kvinner å "diktere" menn og deres meninger.

Skjult ID med pseudonym p fr. 5 juni 2009 00:53

Trodde det var tydelig at jeg kun tilkjennega min mening uten å prøve å gjøre den allmengyldig, men får vel passe på å uttrykke meg i klartekst heretter! Har ingen intensjoner om å diktere noe som helst, skjult ID:-)

Skjult ID fr. 5 juni 2009 00:55

Fint det, p!
:-)

(mann 52 år fra Akershus) fr. 5 juni 2009 00:56 Privat melding

Mann må få lov til å ha sin egne preferanser, men når han begyner å uttale seg på veiene av "menn i sin alminnelighet" og samtidig ikke tør å stå fram, da synes jeg han har mistet retten til og kalle seg "Mann".

@Mann
Har en anelse om at du har blandet sukker med østauropeiske og asiatiske ekteskapsbyråers nettsteder også. Bare en følelse jeg sitter inne med.

Skjult ID med pseudonym cc fr. 5 juni 2009 01:00

Beste underholdningsverdi-tråd på lenge! Skulle likt å se alle disse overopphetede mer eller mindre overvektige og superslanke menneskene rundt et bord, mens de diskuterte så busta stod.... Når det er sagt- la "mann" få være enig med seg selv i det han sier da, ikke plukk fra hverandre alt han sier som om han var en skikkelig dust.. Til syvende og sist er det vel hver og en av oss som må leve med valgene vi tar, også når det gjelder preferanser hos det motsatte kjønn. Ingen banker meg eller gir meg så mye verbal hets som det "mann" får her, om jeg utbasunerer at jeg ikke faller for radmagre menn som er så opphengte i sin fettmangel at jeg får dårlig samvittighet bare jeg tenker på en sjokolade... Hvorfor skal vi alltid føle oss så tråkket på som kvinner, dersom noen hevder at de ikke liker fettet vårt.. Er det bare dårlig samvittighet som skjules bak heftig debatt og velformulerte argumenter mot misforståtte kvinneidealer??

(mann 41 år fra Oslo) fr. 5 juni 2009 01:53 Privat melding

@ mann

Takk skal du ha, du greide fint og understreke mine poenger om deg som person i det jeg skrev ovenfor. Enough said!!

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 5 juni 2009 08:59

Mann, du har selvsagt rett i ha dine preferanser. Men enig med Spitch her; du begynner å uttale deg om menn generelt.
Jeg er selv den slanke typen, men har da merket at enkelte menn gjerne skulle sett at jeg hadde mer på kroppen.

Men at kulturelle faktorer har lært oss å hige etter det som er "vanskeligst oppnåelig"; fordi det gjerne er et symbol på ressurser.
Der det er mye sol skal man være blek, der det er lite sol skal man være brun.
I fattige tider eller områder er overvekt attraktivt, men i overflodssamfunnet er det slankhet som gjelder.

Personlig tror jeg at den primitive mannen - dvs før kulturell påvirkning - liker kvinner som har litt former (dvs bryster og mindre fettreserver), men fortsatt slank/sprek, for å sikre avkommet best mulig vilkår. Men selvkontroll og disoiplin er også dyder som er attraktive å videreføre, og - selv om gjerne feilaktig - blir slankhet sett på som et symbol på dette
(selv om det egentlig ikke sier en ting om hva du er i stand til å oppnå eller hvordan du er som omsorgsperson).

Skjult ID med pseudonym annonym fr. 5 juni 2009 12:20

Utseende er en ting, personlighet en annen. Men vi er dessverre meget overfladiske i våre tider, vi går for mye for utseende. Vi har ikke tid å stoppe og tenke, vurdere og reflektere, lese en gang til, sende mail og spørre hvis vi lurer på noe.
Sukker er som et fantastisk stor fat med godterier der man har det vanskelig å bestemme seg for å forsynne seg med bare EN. Derfor letter man og letter. Hopper fra profil til profil og tror at den neste blir den beste, men det finnes neste og neste...
Her gjelder 10-erne, de som er mest interessante også for andre. Etterhvert kommer man tilbake til 9-erne ...... og til slutt havner man igjen hos hun litt rund i kinnene. Ja, her har vi vært men hoppet videre, da gjør vi det samme nå igjen og begynner jakten på nytt...
Og hun snill, god jenta tenker : ja, han så på profilen min igjen, men jeg er ikke interessant nok for ham..... :( Men det er ikke sant ! Han hadde ikke tid en gang å lese i profilen din, han stresset videre for å se på 10-eren først. Men han kommer tilbake om en stund :)

Skjult ID med pseudonym Isabjella fr. 5 juni 2009 12:28

@anonym: Har`n ikke vett til å holde seg hos ho som er rund i kinna, da kan han bare niglo på 10`erne så mye han lyster for min del Han kommer ikke lengre frem i køen av den grunn :D

Skjult ID fr. 5 juni 2009 12:28

@ annonym

"Men han kommer tilbake om en stund :)"

Sikker på det? ;-)

Skjult ID med pseudonym annonym fr. 5 juni 2009 12:35

Ja, fordi han har ingen sjanse hos 10-eren og egentlig så søker han etter en snill, god, fornuftig jente, så han kommer tilbake...
Men hos Isbjella har han forspilt sine sjanser alt, han dumme gutten..

Skjult ID fr. 5 juni 2009 12:39

Hva om han selv er en 10-er, eller en 9-er.... Den har du ikke tenkt på ;-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 5 juni 2009 12:44

Syns "mann" får mye pepper her inne ... Han må jo få mene det kan vil. Si hva han foretrekker.
Og tror ikke det er så veldig feil å si at de _fleste_ menn ( også damer ) vil helst ha noen som går under slank eller normal (som da er noen kg ekstra) ,eller??

Skjult ID med pseudonym annonym fr. 5 juni 2009 12:45

Joda !!!!!!!!!!
Hvis du sikter mot 10-erne så er du i samme situasjon og da vet du hvordan det er. La "ham" holde seg til sine egne fordi "han" tror at like barn leker best. Da må du bare glemme "ham" og se etter en go`gutt som holder seg på skala fra 8 ti 4 :)

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 5 juni 2009 12:50 Privat melding

Hva er "de fleste" ??
Hva er "en 10-er" ??

Skjult ID med pseudonym annonym fr. 5 juni 2009 12:53

De fleste er alle sukkermedlemmer, @suk
For meg er 10-er kanskje din4-er, eller omvendt :))

Skjult ID med pseudonym Blu fr. 5 juni 2009 12:55

"De fleste" Betyr majoriteten av de som er her
"en 10-er" Betyr den flotteste mannen / damen du kan tenkte deg, som oftest basert på utseendet.

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 5 juni 2009 12:59

Oh yes! Overvektige damer er faktisk helt uaktuelle for meg!

Når sannheten skal sies, tenner jeg rett og slett på menn fremfor kvinner.......

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 5 juni 2009 12:59 Privat melding

Altså, er vi en saueflokk-majoritet som sikter for minoritet ? Hvor er de overvektige på skala, si meg,Blu.

Skjult ID fr. 5 juni 2009 13:01

@ annonym

"Karakteristikken" med skala fra 1-10 benyttes jo helst som en objektiv skala (i den grad det går an, naturligvis). Og det er i all hovedsak, eller nesten utelukkende, utseende som den baseres på (slik Blu skriver).

Skjult ID med pseudonym suk fr. 5 juni 2009 13:01

Det er jeg overbevist, Z :-)
Så jeg har ingen sjanse hos deg, med eller uten mine kiloene ?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 5 juni 2009 13:03

En "10-er" for meg er noe mer en utseende... En kan fort dras ned eller opp i scalaen etter det som kommer innenfra.
En "10-er" er for meg noe jeg ser som en utenfor rekkevidde. Men de som befinner seg der ser vel etter en som er ca i samme scala... tror jeg . ;oP

Skjult ID med pseudonym annonym fr. 5 juni 2009 13:04

Det er rett og slett subiektivt og ferdig med det.
Man bør si "min 10-er, din 6-er", egentlig

Skjult ID med pseudonym Blu fr. 5 juni 2009 13:07

@Suk

Finnes det et skjønnhetsideal i dagens samfunn for menn og kvinner?

Skjult ID med pseudonym suk fr. 5 juni 2009 13:14

@mann1
X-en min er 3 cm høyre. I 20 år hadde jeg ikke h.hæler i min sko-garderoben. Da jeg kom inn på Sukker, tenkte først på alle de høye, men ikke nødvendigvis mørke menn og koset meg med tanken å kunne gå med sånne sko igjen. Men så fant jeg ganske fort, at det er ikke høyde jeg er på jakt etter, men hjerte og hode - det er de viktigste faktorene for meg.
Så svaret på spårsmålet dit er : Jeg vil svare, absolutt :)

Skjult ID fr. 5 juni 2009 13:15

@ annonym

Vi er ikke ferdig med det, nei! ;-)
Skalaen må være så objektiv som mulig.

Skjult ID med pseudonym suk fr. 5 juni 2009 13:17

Blu! Jeg diskuterer det av og til med barna mine, vi har såååååå forskjell oppfatning om det, så jeg sier nei, det er ganske subiektivt

Skjult ID med pseudonym annonym fr. 5 juni 2009 13:19

Hvordan da, @ID ?
Hvis jeg liker brunetter og du blondiner, da bli vi aldri obiektive:)

(kvinne 49 år fra Hordaland) fr. 5 juni 2009 13:26 Privat melding

Div. oppklaringer vedr. mat, kropp og helse.......&#8207;ein liten munter sidesprang i denne så ''hete'' tråd ;))

SPØRSMÅL:
Kan sit-ups forhindre at jeg blir litt bløt og lubben rundt midjen?
SVAR:
Definitivt ikke! Når du trener en muskel, blir den større.
Derfor bør du ikke gjøre sit-ups med mindre du vil ha stor mage.
SPØRSMÅL:
Er svømming bra for figuren?
SVAR:
Tja, se på hvaler...
SPØRSMÅL:
Jeg har hørt at trim er bra for hjerte- og kar-systemet og dermed kan forlenge livet.. Stemmer det?
SVAR:
Hjertet ditt er programmert til å slå et visst antall slag i løpet av livet.
Ikke kast dem bort på trim! Alt blir utslitt etter hvert, også hjertet ditt.
Med andre ord: Raskere og flere hjerteslag pr. minutt bruker av kvoten.
Vil du leve lenge? Ta deg en lur i stedet!
SPØRSMÅL:
Burde jeg kutte ned på inntaket av kjøtt og spise mer frukt og grønnsaker?
SVAR:
Her må du prøve å tenke logisk.
Hva spiser ei ku? Høy. Og hva er det? Grøntfôr.
En biff er altså egentlig ikke noe annet enn en mer effektiv måte å spise grønnsaker på.. .
Og spiser du i tillegg kylling, får du også i deg mais!
En svinekotelett eller en stor biff tilfører kroppen 100 % av anbefalt daglig inntak av grønnsaker.
SPØRSMÅL:
Burde jeg kutte ned på inntaket av alkohol?
SVAR:
Nei, ikke i det hele tatt. Vin er laget av frukt.
Brennevin er destillert vin. Det betyr at de tar vannet ut av frukten, så du får enda mer av
det gode, sunne innholdet. Øl lages av korn. Skål!
SPØRSMÅL:
Er sjokolade usunt?
SVAR:
Er'ru gæern?
Kakaobønner = grønnsaker, ikke sant?
Det er den beste 'feel-good'-maten det går an å få.
SPØRSMÅL:
Er det viktig å være i god form?
SVAR: '
Rund' er en form så god som noen.
Konklusjon:
Jeg håper dette oppklarte alle misforståelser du måtte ha hatt om mat, kropp og helse.
Husk dette: Livet skal ikke være en reise der målet er å komme trygt fram til graven med en attraktiv og kjernesunn kropp.
Nei, da er det bedre å seile ned i kista med et glass vin i den ene hånda og en sjokolade i den andre, med en kropp som er skikkelig velbrukt, mens du roper:
'Dæven, så moro jeg har hatt det!'

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 5 juni 2009 13:36 Privat melding

@ Bea !!
Vi må ikke glemme også følgende :

-muskler veier mye mere enn fett, så .... valget er ditt
-gris spiser alt, så hvorfor ikke ta den korteste veien til sunn og variert mat ?

Skjult ID med pseudonym Isabjella fr. 5 juni 2009 13:42

@anonym skrev:
"Ja, fordi han har ingen sjanse hos 10-eren og egentlig så søker han etter en snill, god, fornuftig jente, så han kommer tilbake...
Men hos Isbjella har han forspilt sine sjanser alt, han dumme gutten.."

Okei, skal jeg ta det som et kompliment, eller skal jeg bare ta det som at jeg deff ikke er noen 10`er...?!? :D :D :D

Skjult ID fr. 5 juni 2009 15:12

@ annonym

Hvis du opplever at en gutt er innom profilen din, men ikke tar kontakt. Da venter du på at han skal komme tilbake, hvis jeg forstår deg riktig? Altså, du sitter stille og venter?..........eller "løper" du etter i stedet, og tar kontakt med han?

Skjult ID med pseudonym Isabjella fr. 5 juni 2009 15:43

@skjult id: Jeg kan ikke svare for anonym, men jeg kan svare hva jeg gjør. Titter noen på meg, så titter jeg tilbake. Som regel. Skriver de ikke, så er de heller ikke intr, tenker jeg da.
Gjentar dette seg, da kan jeg begynne å revurdere, at de muligens er sjenert, bare er nysgjerrig, osv. Men det er vel når de viser et ønske om kontakt en kan virkelig ane en form for intr, eller hva? :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 5 juni 2009 15:45

Orker ikke lese tråden
Går ut fra at når det er 165 svar ang. kropp så er det relativt lite interessant lesning (sa hun arrogant, freidig og fordomsfullt)

Verden er overfladisk om man velger at den skal være overfladisk. Hva vi faller for, kan ikke styres. Heldigvis og dessverre.
Noen ganger lar vi den umiddelbare tiltrekningen styre alt, og vi velger feil. Vi glemmer at kjemi sitter i hode, og at brains trengs...

Sitter her inne og ser på bilder av menn. Menn som krever ytre attributter av sin kvinne. Og stadig vekk slår det meg:
"Han sitter og krever et smykke og jeg føler forventningspresset som kvinne. Hvorfor i huleste gjør du det, Zitelle? (så smiler jeg)

For når sant skal sies så er de fleste av disse som krever så.....så....så usexy!
Ikke har de utstråling. Ikke har de sjarm. Ikke har de "blikket". Ikke har de attituden. Ikke har de denne selvfølgelige selvtilliten.
Men like freidig sitter de og krever og krever. Menn som bare sykler uten å ha mer å by på krever og krever! Fascinerende! :-)

Noen har noen kilo for mye. Noen har noen kilo for lite. Noen er akkurat passe. So what? Verden er da foranderlig!
Det som ikke er foranderlig i like stor grad er helt andre kvaliteter enn en smal midje eller en bredskuldret rygg......

Skjult ID fr. 5 juni 2009 15:47

Zitelle skriver:
"Menn som bare sykler (mener sikkert syter) uten å ha mer å by på krever og krever! Fascinerende! :-)"

En annen ting som er "fascinerende", er jenter som har en profil som ser noe ut som dette:

NN's beskrivelse av seg selv
- Absolutt ingen tekst!
NN's beskrivelse av sin drømmepartner
- Enormt MYE tekst!
NN's beskrivelse av sin jobb og interesser
- Absolutt ingen tekst!

Dette er jo også en form for å kreve og kreve... Hvor "sexy" er egentlig SLIKE profiler? (Og de er det mange av!)

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 5 juni 2009 15:49

@Barebea: ;-)

Det at noen er innom en profil betyr ikke at man er interessert...det kan jo være noe i profilen som ikke passer, så han bare går til neste. Han trenger ikke å være interesert om han er innom flere ganger..hvis man blar mye, så er det lett å glemme alle man har sjekket før.

Hvis en har merket ei som interessant, men ikke tar kontakt....da kunne jo hun merke han tilbake, og se om det blir fart i andre enden.. eller bare sende en enkel melding for å vise interesse. Jenter som er interessert i en, burde ta litt initativ selv også istedetfor å vente på noe som kanskje aldri skjer.
Det er ikke flaut for ei jente å ta kontakt med en gutt på ei dating side,eller noe annet sted. Noen jenter lar ikke sjansen gå fra seg, og tar kontakt selv.. men disse jentene er desverre i fåtall.

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 5 juni 2009 15:52

Zitelle mente sykler....de som sitter og sykler og sykler og som sitter på sukker og krever uten evne å skape snev av interesse.....

For å si det på en annen måte: Slank og deilig betyr ikke det samme ;-)

Skjult ID fr. 5 juni 2009 15:53

@ Z
Altså, JEG skjønner referansen din, men det kan virkelig ikke basere deg på at den jamne leser gjør. Dessuten: I morgen, eller om et par dager, så er det enda færre som skjønner referansen. Dette er jo bare svært dagsaktuelt stoff, som er glemt i overimorgen...

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 5 juni 2009 15:59

@(Skjult ID ): Det som tiltrekker meg i en jente profil, er at hun er at hun ikke skriver noe spesiellt om drømmepartneren....det sier mye godt om hun som person etter min vurdering. :-)

Jenter som har en lang liste med krav kontakter jeg aldri uten unntak. Det jeg mener om dette, er at det viser at hun er virkelighetsfjern og at hun før eller siden fjerner mer og mer i den søker teksten når hun innser at hun er for kravstor.

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 5 juni 2009 16:00

Skjult ID.
Hva mente du nå? :-)

Skjult ID fr. 5 juni 2009 16:00

Å sitte "å sykle" !
På tohjuls-sykkel, feks, er det det du mener?

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 5 juni 2009 16:05

Skjult ID.
Jeg sa sykle. Si gjerne spinning. Ski. Vektløfting. Kajakk.
Poenget er: Å kun være sporty teller ingenting. Faktisk ingenting. Det florerer av sporty gutter uten at de dermed har tiltrekningskraft.

Skjult ID med pseudonym ja! fr. 5 juni 2009 16:05

Å gud, den evinnelige er jentene for feite- tråden. Hva med å snu spørsmålet, hvor mange JENTER her inne ville ha datet en fyr med 10-15 kg over BMI? Det er ikke diskutert så ofte, fordi.... det er ikke så jævlig farlig. Det er personligheten som teller for svarte.

Skjult ID fr. 5 juni 2009 16:07

@ Z

Du skrev: "For når sant skal sies så er de fleste av disse som krever så.....så....så usexy!
Ikke har de utstråling. Ikke har de sjarm. Ikke har de "blikket". Ikke har de attituden. Ikke har de denne selvfølgelige selvtilliten.
Men like freidig sitter de og krever og krever. Menn som bare sykler uten å ha mer å by på krever og krever! Fascinerende! :-)"

Jeg syntes det var en snoooodig greie - å plutselig begynne å skrive om menn_som sykler_!?
Lurte på om du heller mente "å sikle" (etter damene). Det hadde nesten vært en mer naturlig greie å skrive, i den sammenhengen :-)

Skjult ID med pseudonym eliseb fr. 5 juni 2009 16:09

Jeg støtter Zitelle fullt og holdent! Gutter som krever at dama skal være ditt og datt er sjelden attraktive nok selv (og med det mener jeg ikke at de ikke har sixpack, for det kan godt hende du har det, men fyy fader så uaktuell du er for det;-))

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 5 juni 2009 16:12

Ler......vel vel......mulig jeg skriver både uklart og unaturlig rart, men håper du nå skjønte hva jeg mente, Skjult ID.

Forrige uke viet jeg 2 timer til å sitte på en benk og bare betrakte mennesker. Menn og kvinner. Gamle og unge. Glade og triste.
Igjen slo det meg at de som vekker interesse, ikke er perfekte og modellaktige. De har noe litt uforklarlig, heftig og kult over seg!
De har atmosfære rundt seg. Og det som sjokkerte meg litt som jeg ikke var klar over, var at få av disse guttene var "sykkelslanke" ;-)

Skjult ID fr. 5 juni 2009 16:16

Jeg støtter Zitelle fullt og holdent jeg også, bare "motsatt"!
(dvs vedrørende jenter, deres krav, og dems attraktivitet)

Skjult ID med pseudonym barebea fr. 5 juni 2009 16:18

@tomtom
Skjønte ikkje korfor du kjem med dette her?
Hører vel til i ein anna tråd dette??

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 5 juni 2009 17:13

Jeg skjønte så utrolig godt hva Zitelle mente med beskrivelsen av menn hvis fremste kvalitet tilsynelatende er at de sykler. Eller padler... Jeg smilte umiddelbart av den setningen. :-)

Skjult ID med pseudonym wintermute fr. 5 juni 2009 17:51

Nå er min erfaring at kvinner er langt mer kravstore og overfladiske enn menn når gjelder hva man ser etter i en partner. Jeg tror de fleste vanlige gutter bare ser etter ei jente som er veldig vakker (i deres øyne), snill og kanskje med noen felles interesser.

Jenter derimot har ofte en lang rekke overfladiske krav om høyde, selvtillitt, utadvent, økonomi, humor, jobb, utdannelse, intelligens, handiness, styrke, klær, bil, makt, osv. osv, altså en lang rekke forestillinger om hvordan de ønsker at drømmemannen skal være. Nå er det jo ingen som faktisk tilfredstiller alle disse kravene, så de må senke kravene etter hva de faktisk kan få.

Skjult ID med pseudonym annonym fr. 5 juni 2009 22:39

Isabjella
Jeg oppfater deg som en stolt og fornuftig jente/ungkvinne og jeg mente at du venter ikke at han kommer tilbake, han er nemlig ikke verdt å vente på...

Skjult ID med pseudonym annonym fr. 5 juni 2009 22:43

Sjult ID
Jeg løper ikke etter ham, nei, men jeg vet han kommer tilbake, han gjør det flere ganger og tar kontakt til slutt..
Og skriver : Du ser helt normalt ut på bildene, hvorfor skriver du at du har 10 kilo for mye?

Skjult ID fr. 5 juni 2009 22:56

Haha! Skriver du virkelig i profilen din at du har 10 kilo for mye?

Skjult ID med pseudonym annonym fr. 5 juni 2009 22:57

Nei, jeg skriver ikke spnt, men jeg har masse aktuelle bilder som viser MEG som jeg er :))

Skjult ID fr. 5 juni 2009 23:02

?? Det hevdet du jo for tre meldinger siden:
"hvorfor skriver du at du har 10 kilo for mye?"

Skjult ID med pseudonym Superduper fr. 5 juni 2009 23:10

@wintermute

Du finner en del sånne jenter ja, men det er heldigvis ganske mange som er litt mer realistiske enn de nevnte prinsesser.

Personlig synes jeg jenter som ikke kan bli sammen med en gutt/mann som ikke er minst 1.85, brauter så fort muligheten er der, tjener minst en million i året, er medlem i Mensa, jobber deltid som snekker, alltid er velkledd, har en veltrent kropp uten ett gram fett over sixpacken, kjører en dyr statusbil og oser av makt og autoritet har gjort seg fortjent til ett liv i ensomhet.

Oppdager jeg slike trekk hos en potensiell partner er det bare en ting som gjelder, nemlig å komme seg vekk.

Skjult ID med pseudonym annonym fr. 5 juni 2009 23:13

Jeg skriver at jeg er som jeg er og ingen i hele verden klarer å forandre meg, så har jeg masse bilder som viser hvordan ser jeg ut... og under bildene i albummet står det mye morsomt, @ Sjult ID, mye morsomt

Skjult ID med pseudonym annonym fr. 5 juni 2009 23:16

men jeg skriver hvor mye jeg veier, å nei ...

Skjult ID fr. 5 juni 2009 23:24

@ annonym
....Negar, is that you?

Skjult ID med pseudonym annonym fr. 5 juni 2009 23:25

?????????????????????????????????? @ Skjult ID