Alle innlegg Sukkerforum

Hva er vitsen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hihi ma. 1 juni 2009 23:16

med dette systemet med å si at en profil er interessant? Har gjort det på ganske mange profiler, men har ikke fått mye respons på det, gitt. Er det slik at de som har gratisprofiler ikke kan svare på dette, eller?
I det hele tatt, ikke mye action her inne, gett..

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ma. 1 juni 2009 23:18 Privat melding

Hvis du vil ha svar vil jeg kanskje anbefale å sende noe litt mere intressant enn å huke av for "intressant" egentlig.. :P

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 1 juni 2009 23:21

Nei, det gir nok ikke den beste uttellingen og responsen. Mange følger ikke med på dette en gang. Og det er også ulikt hva folk legger i de å sette hjerter... Meldinger er langt bedre... !

Men fordelen med hjertene er at de som ikke betaler kan sette disse på hverandre. Og forhåpentligvis blir en av disse da fristet til å betale for å kunne kommunisere med den andre. Og jo flere som betaler, jo bedre og mer seriøs tjeneste.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ma. 1 juni 2009 23:22 Privat melding

hihi.

ta å vis profilen så skal jeg vuderere hvorfor evnt de ikke svarer :P

men ja, å huke de av som "interessant" er the easy way out.. o;D

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) ma. 1 juni 2009 23:44 Privat melding

For meg er det en marker på en profil å sjekke ut senere om jeg vil vente litt, hvis ikke har de fått mail allerede. :) Skulle jeg få mail etter å ha satt en profil som interessant, så er jo det bare kuult :P.

Skjult ID med pseudonym Anonym ti. 2 juni 2009 16:38

Skriver under det CCL77 sa; bruker det for å huske de jeg vil sende melding til senere. Er ofte jeg ser igjennom profiler, og merker meg de som er interessante. Praktiske årsaker rett og slett.

Skjult ID med pseudonym meg ti. 2 juni 2009 16:39

jeg gjør det samme som ccl77 og anonym ...