Alle innlegg Sukkerforum

Bad boys vs snille gutter

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 1 juni 2009 23:31

Mytene om at damer ikke blir tiltrukket av hyggelige fyrer, men at de foretrekker rasshølene/drittsekkkene har vel irritert mang en mann, men jeg kan si at det ikke er sant.

Det går ikke på forskjellen mellom snille og slemme fyrer. Det går på forskjellen mellom svake og sterke. Kvinne blir tiltrukket av menn som viser styrke, ikke nødvendigvis fysisk styrke, men evnen til å få dem til å føle seg trygge.

Hyggelige fyrer kan altså ikke bare være hyggelige, men sterke.
Mange fyrer som definerer seg som" veldig hyggelige", oppfører seg hyggelig bare fordi de gjerne vil at alle skal like dem, og at ikke noen skal synes ille om dem.

Så til alle dere "hyggelige" menn. Hvis dette er deg, kom deg ned av din hyggelige høye gest. Å være engstelig og ettergivende kan ikke forveksles med å være hyggelig.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ma. 1 juni 2009 23:32 Privat melding

troll på gang ?:P

Skjult ID med pseudonym SlikErDet ma. 1 juni 2009 23:58

@TS

Bra skrevet !

Skjult ID med pseudonym arne ti. 2 juni 2009 00:23

@ Fruktfat68
sorry - tror desverre ikke vi er ferdi me " det evinnelige "spillet" mellom oss og girlsa." før vi ligger i grava - bare se på byduer å orrfuglhaner -blåser seg opp får hunnene -ingen orrhøner vil vel ha en slunken avslappa orrhane når hu kan få en oppblåst å "flott "en som kakler høyt isteden -som hu riktinok må dele me en fem -seks andre . men de er sekkundært -slik er natturen hær er de bare og akseptere spilleregla

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 2 juni 2009 00:32

Ja, det er mye sant i det TS skriver!

Styrke, mot og naturlig autoritet er uten tvil tiltrekkende! Dette har mange bad boys. Men ingenting slår en hyggelig mann med styrke og naturlig autoritet... Jo forresten - en morsom og humoristisk mann kan i blant matche dette... :-)

Skjult ID med pseudonym Superduper ti. 2 juni 2009 00:36

@Lilleulv

Kan man ikke si at en morsom og humoristisk mann viser styrke og autoritet ved å tørre være seg selv?

@TS

Dette Bad Boy syndromet er nok sterkt overdrevet ja, har lurt litt på hvilken stein disse påståtte hordene av kvinner som vil ha seg med psykopater har gjemt seg under.
Det finnes selvsagt noen av den sorten også, men kan ikke tenke meg at de er noe særlig annet enn en liten gruppe som vanlige menn sjelden kommer i kontakt med.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 2 juni 2009 00:52

@ Superduper

Det kan man kanskje si, ja... ;-)

Skjult ID med pseudonym arne ti. 2 juni 2009 01:00

illusjoner ute og går hær leser jeg ...

@Fruktfat
joda ,brusing me fjær kan anta ulike former å styrkegrader Noen steder anses sell lett brusing å forsikti risting av halefjær som svært påtrengene å direkte vullgært mens andre steder ær dette helt rikti får og bli lagt merke til
Isteden kan spillet da få form av feks en subtil hodet på skakke-bevegelse me forsikti kakkling samtidig som mann jukker hodet svært forsiktig fram å tilbake me forsikti men bestemt blikkontakt
-uansett -spille ær der - om enn subbtilt !