Alle innlegg Sukkerforum

Takk Sukker !

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jarle89 ti. 2 juni 2009 12:54

Har vært her en stund og sett mange tilfeller der det er tråder eller folk som klager eller snakker stygt om sukker. Kan vi ikke heller bare takke dem for at siden finns, at de som lagde siden finns : ) Om du er enig eller ej bryr meg ikke, men i mine øyne fortjener de en stor takk for alt de gjør for oss her inne ! Kom igjen gutter og jenter : ) Vær litt bløte for en gangs skyld : P Så får vi håpe at sukker.no setter pris på takknemeligheten. Selvom sukker ikke har funket for deg enda, så takk likevel ! For at stedet finns.

Skjult ID med pseudonym multiman ti. 2 juni 2009 13:03

nå må du ikke bli for naiv jarle :)

Du må ikke tro at sukker gjør dette for å være velødig snill mot deg. Dette er en bedrift som gjør dette for å tjene penger......
Så ikke glem at Sukker er selger og vi er kunder. Og som kunde så er det selvsagt lov å si ifra hvis produktet ikke er som forventet. Så enkelt er det :)

Men det er selvsagt ikke noe galt i tjene penger på alle oss som ikke klarer å finne den rette i RL.
Vi velger jo selv om vi skal være her eller ikke..... :)

Skjult ID med pseudonym morheg ti. 2 juni 2009 13:06

Jeg er veldig fornøyd med sukker, men takke dem gjør jeg ikke så lenge jeg betaler. De tjener nok gode penger så de kan få takke seg selv med en vellykket foretningsidé.

(kvinne 47 år fra Vestfold) ti. 2 juni 2009 13:20 Privat melding

Til Jarle89.
Jeg støtter deg i det du skriver.. Jeg syns også de fortjener en takk.. Greit at de tjener penger på oss, men herregud det er det jo veldig mange andre bedrifter/ folk som gjør også i dette land.. Jeg ar vært her ganske lenge og vært med på fester og turer som jeg aldri kommer til å glemme.. jeg har møtt/ datet / skrevet med folk her inne fra, og har hatt det så utrolig mye hyggelig med det.. Og i tillegg har jeg fått flere nye venninner med å være her inne.. Den dag i dag har jeg ofte kontakt med de..
Så fra meg får sukker en stor takk, og ingen sure miner for de pengene jeg betaler...
Syns faktisk det var fint av deg å starte denne tråden, og får jeg pepper for det jeg har skrevet nå kommer jeg ikke til å bry meg et sekund om det...

Skjult ID med pseudonym Jarle89 ti. 2 juni 2009 13:34

@multiman
Tror du missforstår poenget mitt : ) Jeg snakker ikke bare om "snille mot meg" men mot "alle" Følte meg vel veldig sentimental når jeg skrev det der, sånn går det når du kjeder vettet av deg : P Om jeg skal tenke like negativt som du gjør med at de er en bedrift som bare tjener penger på oss og ellers ikke bryr seg. Så må jeg si meg enig. Men tenker du mer positivt ser du at grunnen til at de skal ha penger for det er neppe for å være slemme mot oss. Hadde de ikke tatt betalt, hvor skulle de ellers fått pengene fra? Siden hadde vel blitt lagt ned om de ikke fikk samlet nok. Alt de gjør koster jo, det å holde siden oppe og helt sikkert sukkerfestene også tenker jeg meg, bare å arangere dem koster vel en sum. Livet er ikke billig kan man si.

@Morheg
Skam deg : )

@S.a.me
Takk for det : ) Bra du er enig da. Jeg personlig har ikke funnet noe her enda men det kommer vel : )

(kvinne 73 år fra Akershus) ti. 2 juni 2009 13:49 Privat melding

Hei. Jeg må si at jeg ikke var særlig positiv til sukker i begynnelsen.
Forhåpningene var selvfølgelig skyhøye den gangen jeg våget meg inn på å legge profil på et nettsted.
Responsen sto ikke til forventningene her, så jeg var mildt sagt skuffet. Ga uttrykk for det i en del tråder her osv.
Men nå er dette historie. Jeg har truffet en del og har fått mange hyggelige kontakter og brev venner. Jeg var på min første sukkerfest nå og det var hyggelig.
Forumet er en fin plass å tilbringe tiden på i ledige stunder.:-))))

Skjult ID med pseudonym Jarle89 ti. 2 juni 2009 13:58

@Carmina02
Jeg har også hatt de stundene med skuffelse. Men det er ikke sukkers feil direkte, mer den du skriver til : )
Og ja jeg sitter alltid her å ser etter hva som skjer i forumet når jeg kjeder meg på datakurset : P
Har selv aldlrig vært på en sukkerfest, har ikke spesielt tenk på å prøve det heller, men det er korselig noen syns det er hyggelig i alle fall : )

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 2 juni 2009 14:21

Man takker ikke noen for en betalingstjeneste, som utelukkende er ment for å tilrettelegge til SELV å ta kontakt med andre mennesker.
Det blir som å takke banken for a de har overført pengene du SELV har tastet inn via nettbanken.

Ærlig talt!
Æres den som æres bør!

;p

Skjult ID med pseudonym s ti. 2 juni 2009 14:26

Har du for sedvane å takke alle tjenester / butikker / leverandører du bruker?

Jeg skjønner ikke helt hvorfor det ikke skal være lov å klage litt i ny og ne*. Vi er jo tross alt bare mennesker, og med de store, flotte og fagre ord som (forsåvidt med rette) brukes om dette nettstedet (spesielt i kontekst av å sammenlignes med andre tilsvarende), så er det kanskje ikke så rart at folk stiller med urealistiske forventninger til det hele. At ballongen fort sprekker etter kort tids utprøvelse, kommer kanskje litt vel brått på enkelte. Hvorfor ikke da la disse få komme med sine ytringer, og så heller prøve å forklare de at dette er livets realiteter? Det kan jo til og med kanskje tenkes at de begynner å tenke seg om, og faktisk blir værende.

Å tro at et par kritiske tråder på forumet i ny og ne er med på nedsable tjenesten, tror jeg er å overdrive dets kraft og virkning på brukerne.

(* = Det betyr jo ikke at det ikke er lov til å pirke på de som klager, evt. prøve å forklare de hvorfor det er sånn / hva de skal gjøre for å forbedre situasjonen sin.)

Skjult ID med pseudonym Carmina02 ti. 2 juni 2009 14:34

@jarle
Mange nedturer ja.......... Tilogmed nå nylig. Jeg traff en hyggelig mann på sukkerfesten. Det ble ikke noe kjemi eller date, men vi satt sammen lenge og pratet hyggelig sammen. Da jeg gikk litt tidlig, prøvde jeg å finne han for å si takk for i kveld. Da jeg ikke fant han, sendte jeg han en melding (vi hadde topp tre match) hvor jeg bare skrev. : Håper du hadde det like hyggelig som meg og takk for sist. Ha en fin dag:
Posten er lest, MEN ikke et ord tilbake......???? Vanlig høfflighet å svare mener nå jeg. Slike ting skuffer!!!!

Skjult ID med pseudonym Jarle89 ti. 2 juni 2009 14:47

@Yeah
Om alt du tenker på er om du betaler eller ikke, har ikke du helt forstått konseptet her...

@S
Nei så absolutt ikke. Sukker er den første. Jeg vet ikke, er vel noe rart med dette stedet : )

@Carmina02
Kan ikke si meg mer enig, det er skuffende : ( Avskyr at folk ikke kan svare på meldinger. Men idioter finns overalt. Han er neppe verdt ditt vennskap engang om han oppfører seg sånn. Det blir hans loss rett og slett.

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 2 juni 2009 15:16

Istedet for et servilt "hurra", kan jeg strekke meg til å si det slik: Det er vel en grunn til at vi er her og ikke hos konkurrentene.

Selv foretrekker jeg sukkers programvare og det øvrige konseptet framfor det andre leverandører byr fram. Jeg tror sukker passer meg og mine behov best.

Skjult ID med pseudonym multiman ti. 2 juni 2009 16:21

@Jarle89

Tror ikke at jeg missforstår i det hele tatt. Du vil gjerne takke sukker for at du synes det er en flott tjeneste. Det må du gjerne gjøre. Men du betaler faktisk for at det skal være slik. Det er ikke en gratistjeneste for deg. Jeg er også fornøyd med sukker iden grad at jeg synes de har den beste tjenesten. Det betyr ikke at mye kunne vært bedre. Da har man all rett til å klage.

Men jeg er også fornøyd med tannlegen min, bensinstasjonen som vil selge bensin til meg osv osv
Det blir akkurat det samme. Klart de gjør dette for penger og ikke for å gjøre alle single i norge en tjeneste......

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 2 juni 2009 16:24 Privat melding

sukker må jo tjene UTROLIG mye penger på dette :P

genialt foretak, da det nesten bare er inntekter( servere, hva koster de idag?;P ikke no)

Skjult ID med pseudonym s ti. 2 juni 2009 16:32

@regey

Du tror de har kjøpt sidene du sitter og smurfer på nå under bordet for en slikk og ingenting hos Ali på hjørnet? Og samtidig bare lar det ture og gå uten å følge med / utvikle noe? :)

Selvfølgelig ligger det masse gratisarbeid bak, men det er jo ikke akkurat noe særtrekk (vis meg gjerne den gründervirksomheten alt har gått av seg selv uten å løfte et par fingre i ny og ne).

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 2 juni 2009 16:34 Privat melding

Jeg skal love deg at de tjener ekstremt mye på denne siden :P

jeg har selv drevet en webside av en helt annen art, men kan jo ikke sammenligne brukermassen o.l.
designet her er veldig plain, og kan lett bli designet av noen med litt erfaring.

men selvøflgelig, tar jo av hatten for siden jeg ;)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 2 juni 2009 16:42

Da vil vi si tusen takk til Jarle! :) Vi har lagt ned omkring 32.000 timer arbeid til en gjennomsnittlig timelønn på kun ca. 100 kroner nå så det er ikke helt gæærnt å ta i mot den takken :)
Folk snakker om sosial dumping med timepriser på 100 kr, men faktum er at man om man står på helt sinnsykt så blir det jo penger ut av lave priser også!

Sukker er ikke startet av businessfolk slik som våre konkurrenter, men av folk som har ønsket å lage et system som kan hjelpe andre simgle til å finne en kjæreste som passer dem bedre. Derfor er Sukker annerledes. Ser at mange mistror oss og er kritiske til oss, men rett skal være rett!

Tror forøvrig ikke det er så galt å være takknemlig til dem som leverer tjenester. Svært mange av de som gjør det gjør det dels for å tjene penger og dels fordi de synes det er hyggelig å gi noe til andre..

Skjult ID med pseudonym timtim71 ti. 2 juni 2009 16:55

Tror dere det er kun penger som motiverer når man driver et nettsted? Har selv litt erfaring med det og jeg vet av egen erfaring at det å få positive tilbakemeldinger på jobben man gjør, oppleve positivt engasjement, gir et utrolig kikk på å stå på litt ekstra. Sukker er IKKE et multinasjonalt storkonsern, (i motsetning til konkurrentene) men er en typisk norsk gründerbedrift. I slike bedrfter er
det en stor porsjon entusiasme og pågangsmot som er drivkraft. Uten at jeg kjenner menneskene bak Sukker kan jeg svare på generelt grunnlag;
Skryt og positive tilbakemeldinger er avgjørende for å opprettholde arbeidslyst, viderutvikling og momentum.

Er selv veldig imponert over Sukker. Det jeg er misfornøyd med sender jeg en hyggelig mail til dem og gjør oppmerksom på og foreslår forbedringer. Har kun vært mottat positivt av Sukker.

Fortsett å skryt dere som er fornøyd - jeg er sikker på at det blir satt pris på.
(Selvsagt husk å betale, ingen kan leve kun på luft og kjærlighet)

@regeay
Måtte sjekke hvor mye Sukker faktisk tjener. Vil ikke si de tjener UTROLIG mye penger. De har hatt stort sett negativt resultat frem til 2008 - da var det et overskudd på ca 2 mill. (I flg purehelp.no)
Syntes faktisk ikke det er så mye og vel fortjent.

Skjult ID med pseudonym timtim71 ti. 2 juni 2009 16:57

Ah - der hadde Sukker sneket inn et svar før meg.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 2 juni 2009 16:58 Privat melding

:)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 2 juni 2009 17:04

Takk timtim. Tydelig at du forstår dette her :)

Skjult ID med pseudonym boligbygg ti. 2 juni 2009 17:07

at det går noen år før man begynner å tjene penger, er noe alle bedrifter sliter med. Merkelig at sukker ofte skal hinte frempå med hvor hardt dette har vært, hvor snille de er mot oss og hvor dårlig betalt de har hatt. De opplever jo bare noe som er helt vanlig for de alle fleste bedrifter som starter opp. (og ja jeg har opplevd akkurat det samme selv)

Hvis de nå hadde ett overskudd på 2 mill (med 3 faste ansatte hvis jeg har forstått det riktig), så vil jeg i motsetning til timtim71 påstå at butikken går veldig bra. Men for all del, jeg unner de alle pengene jeg og håper at de fortsetter å forbedre tjenesten ytterligere. Er jo ikke deres feil at vi ikke har startet i samme bransjen selv :)

Skjult ID med pseudonym s ti. 2 juni 2009 17:11

@timtim71

"Tror dere det er kun penger som motiverer når man driver et nettsted?"

Overhodet ikke - jeg verken tror eller håper at det er det som er den eneste drivkraften her. Men uten penger inn (over tid) = ikke noe slikt nettsted, så at det er en viss sammenheng, kan en uansett ikke komme utenom.

"Skryt og positive tilbakemeldinger er avgjørende for å opprettholde arbeidslyst, viderutvikling og momentum."

Dette er ingen absolutt, opplest og vedtatt sannhet så lenge pengene renner inn :)

"Måtte sjekke hvor mye Sukker faktisk tjener. Vil ikke si de tjener UTROLIG mye penger. De har hatt stort sett negativt resultat frem til 2008 - da var det et overskudd på ca 2 mill. (I flg purehelp.no)"

Etter min mening er dette veldig gode tall (negativ / dårlig resultat i starten er vel ikke akkurat uvanlig), og det tyder vel på at folk er relativt fornøyd med herligheten :)

Skjult ID med pseudonym arne ti. 2 juni 2009 17:22

Selfølgelig vil Sukker tjene penger på dette -ike noe galt i de
-har desuten fått fram det mest brukervennlie nettstedet når de gjeller internetsjekking. størst bilder , bra filterfunksjoner mht. søk å det åg begrense tilgang til profiler (disskresjon),enklest og orientere seg å i tilegg et forum me ganske stor takhøyde å aktivitet. -ikke ær de dyrest heller .

Skjult ID med pseudonym eliseb ti. 2 juni 2009 17:28

Synes Sukker gjør en knall jobb, og fortjener all den ros de kan få. At noen er sure fordi de ikke får napp, er heller deres personlige problem enn at Sukker tjener masse penger på andres elendighet!

De av oss som har jobbet med service og tjenester vet at ros og oppmuntring veier mer enn pengene man tjener på det. Dessuten er det ingen hemmelighet at Sukker er en tjeneste som skal gjøre det lettere for single mennesker å finne noe av interesse, de er ingen veldedighetsorganisasjon. Synes det blir feil å sammenligne Sukker med en bensinstasjon. Her er det folk bak nettsiden som har lagt ned en del tid og krefter i (videre)utvikling og gjennomføring av en tjeneste som det virker som veldig mange er fornøyd med (hvorfor ellers skulle vi vært her...?), mens på Statoil har du muligheten til å fylle bilen din med bensin som ikke Statoil har noe som helst med. Det blir litt tafatt.

Skjult ID med pseudonym Carmina02 ti. 2 juni 2009 18:40

Sukker er veldig bra !!! MEN skulle ønske man kunne legge inn bilder som var litt større enn 3MB

(mann 46 år fra Hordaland) ti. 2 juni 2009 18:41 Privat melding

@s
Enig i at Sukker kan vise til gode tall nå. Men må da huske at det skal dekke flere år med liten eller negativ inntekt.
Men for all del, jeg tror faktisk gründerne bak Sukker har lagt gull-egg som vil klekke gullkyllinger i mange år.
(Håper selvsagt at ikke jeg er med på å bidra til Sukker sin inntjening i fremtiden;)

Sukker sine tall viser at ståpå vilje og "sosial dumping arbeid" lønner seg i lengden og ingenting er mer gledelig. Bare forstår ikke argumentasjonen at når et firma tjener penger så fortjener de kun kritikk (Satt litt på spissen, men det er jo det en del her sier..)

Skjult ID med pseudonym s ti. 2 juni 2009 19:56

@timtim71

"Enig i at Sukker kan vise til gode tall nå. Men må da huske at det skal dekke flere år med liten eller negativ inntekt. "

Ja, det er vel ingen som har påpekt noe annet her. Det er knapt mulig å starte en slik tjeneste med positiv cashflow fra dag 1, så det er bare en av livets mange realiteter.

"Bare forstår ikke argumentasjonen at når et firma tjener penger så fortjener de kun kritikk (Satt litt på spissen, men det er jo det en del her sier..)"

Du må huske på at det er litt annerledes med en tjeneste som dette, og forsåvidt litt urettferdig overfor tjenestetilbyderen (les: Sukker) og de som er så opptatt av at de må få skryt for jobben de gjør (les: dere). Normalt når en investerer i et produkt / tjeneste, vil en få nytte for investeringen underveis eller like etterpå - og de som er mottakere for rosen kan relativt umiddelbart gjøre samme investering selv.

Folk som benytter en slik tjeneste som dette (dvs. som er aktive brukere, og derfor fortsatt ikke har oppnåd ønsket / forventet resultat), har ennå ikke fått ønsket / optimal gjenytelse for investeringen før de evt. møter sin utkårede, og da er de sannsynligvis logget av for godt; dvs. for sent til at det kommer skryt for tjensten på forumet.

Det betyr selvfølgelig ikke at flertallet sitter igjen med negativt inntrykk, men det er nok heller sånn at det skal litt for at en faktisk skal ha et ekstra _positivt_ inntrykk (det må i så fall være sammenliknet med andre tjenester, og det avhenger vel av en viss erfaring fra nettdating), og enda mer til for at en i tillegg skal informere omverdenen om dette (hygienefaktor kalles det vel i organisasjonspsykologien).

Skjult ID med pseudonym TomTom ti. 2 juni 2009 20:33

Jeg vil bare si at jeg synes sukker er mer oversiktlig og kjappere å bruke enn de fleste andre tilsvarende sider. Er selv veldig kravstor på hvordan ei slik side skal være før jeg vil bruke den. Nå er jo forsåvidt denne sida nesten ubrukelig om man ikke betaler, men slik er jo de fleste dating sider også.

Trege dating sider overfyllt med reklame og dingeldangel.. Nei takk!
Sukker er alltid kjapp og lett å bruke, så da er jeg fornøyd. :)

Skjult ID med pseudonym morheg on. 3 juni 2009 16:06

@ Jarle89
Hvorfor skal jeg skamme meg? Jeg er absolutt ikke misfornøyd med sukker. Men jeg takker ikke NRK for at de viser meg Nytt på Nytt så lenge jeg betaler NRK lisens, Jeg takker ikke hafslund for strømmen eller telenor for internet.
Jeg forventer heller ikke at mine kunder skal komme å takke meg.

Når det er sagt , så kan jeg jo si at jeg er storfornøyd med sukker sine tjenester, og velger derfor å bruke dem framfor andre tilbud. Og jeg regner egentlig med at sukker ser på det faktum at jeg har valgt dem fremfor andre som en takk i seg selv.

Skjult ID med pseudonym Rikke on. 3 juni 2009 16:59

Tror sukker kan ha godt av litt ros oppi all kritikken.. For det er jo mye klaging og da helper det ikke nok om man hever lønn

Skjult ID med pseudonym MRMister on. 3 juni 2009 17:22

@rikke
Er det egentlig så mye kritikk av sukker her da?

Synes det heller er mer kritikk av brukerene som ikke kan oppføre seg mer slik de firhåpentligvis gjør til vanlig.
Dvs vise litt mer høflighet og vennlighet ovenfor andre.....

Skjult ID med pseudonym Jarle89 to. 4 juni 2009 09:07

@morheg
Men hadde det vært noe gøy uten nytt på nytt på NRK? Hadde det vært noe gøy uten Strøm? Eller Internet? Eller mat for den sakskyld. Du betaler kanskje for maten men uten den hadde du ikke overlevd ; ) Så selvom du betaler for sukker så tenk på hvor pengene går hen. De pengene de får av oss bruker de vel blandt annet til å gi de ansatte lønn? Og arrangere ting som sukkerfester? Slike ting er ikke gratis, og det er ikke noe iveien med å "sponse" en god tjeneste. Om du nå heller velger å se det slik.

Det kan så være, denne tråden var ment for å rose sukker.

@MRMister
Nja jeg er litt skuffet der også faktisk. At bare fordi det er "internet" og ikke "virkelighet" så skal man liksom ikke være høflig som å svare på mailer for eksempel.. hint : )

Skjult ID med pseudonym morheg ti. 9 juni 2009 17:08

Jarle89

Dette er et diskusjonsforum.. Må være lov å diskutere?
Svaret er forresten ja, jeg kan ha det like gøy uten NRK, strøm eller internet. Jeg er ikke misfornøyd med NRK Hafslund og Telenor heller. Men jeg sender nå faste avdrag til dem, så kansje de burde kansje være takknemlige for at jeg valgte dem framfor noen andre? Svaret er nei, de takker seg selv de for at de har klart å skape det beste tilbudet og derfor har kapret meg som kunde.
Og jo, jeg hadde overlevd uten å måtte betale for maten min, jeg kan både jakte og dyrke.
Har heller ikke noe imot å sponse en god tjeneste, jobben min for eksempel gi meg veldig fine goder, så jeg har absoultt ikke noe imot å være en time ekstra på jobb uten lønn for å få unnagjort ting hvis vi henger etter.

Skjult ID med pseudonym dame37 ti. 9 juni 2009 21:10

Synes temaet er litt tynt å lage en diskusjon rundt, men synes trådstarter skal må få mene hva han vil. Jeg har lest ett sted en gang at de som har laget stedet har jobbet mange årsverk for 100 kr timen, noe som jo er for sosial dumping å regne. Så det at noen vil takke for at de har laget dette stedet har jeg ingen problemer med. Greit at ikke alle synes det er en god ide, men man trenger vel ikke bli provosert av det heller? Jeg betaler i langt mindre her enn jeg gjorde tildligere på andre steder som jeg ikke synes var like bra så jeg er fornøyd.

Skjult ID med pseudonym s ti. 9 juni 2009 21:24

@dame37

"Jeg har lest ett sted en gang at de som har laget stedet har jobbet mange årsverk for 100 kr timen, noe som jo er for sosial dumping å regne."

Hvor skulle de tatt pengene fra for å kunne ta ut mer lønn på den tiden, mener du? Og du tror ikke dette i mange tilfeller kaster av seg ved en senere anledning? Først masse penger ut (som gir lav timelønn akkurat der og da), og så penger inn senere som kompenserer, og vel så det, for innsatsen i begynnelsen.

Hva tror du andre tilsvarende gründere i oppstartsfasen henter ut i lønn, sånn til sammenlikning? Ops, der ble det jaggu mye "sosial dumping", ja.

Men på generelt grunnlag, sånn for å holde seg til trådens tema, så er naturligvis dette nettstedet utvilsomt opptil flere hakk bedre enn konkurrentene. Det betyr dog ikke at de ikke kan bli bedre!

Skjult ID med pseudonym arne on. 10 juni 2009 13:34

@nitten974
TS inlegg må vel ses i sammenheng me stadi kritikk a Sukker fra for de meste folk som ær uheldie me og finne seg kjærste på grunn av skeiv kjønsfårdeling
.å Sukker har vel åsså den beste funksjonaliteten ?

Skjult ID med pseudonym Jarle89 on. 10 juni 2009 14:07

@morheg
Yes diskutere kan du vel gjøre. Jeg kunne sikkert også klart meg uten strøm og alt det, men om det hadde vært gøy er tvilsomt. Jeg beundrer deg dersom du klarer å jakte og dyrke egen mat og leve uten strøm. Du er tydligvis en tøffing : ) Vært uten strøm har jeg vært på en hytte en gang, Det kjedeligste jeg har vært med på, hytta var dessuten falleferdig nesten også, men vi kjøpte nok maten vår der.

@nitten974
Alle ser ting fra forskjellige vinkler, velger du å se det sånn, så får du gjerne det : ) Alle vinkler er sanne, spørs bare hvilket av dem man velger å tro på. Å "takke" dem blir som å være "fornøyd" Om du ikke er førnoyd, hvorfor er du her fortsatt da?

"Det jo for svarte ingen som takker NSB for at de finns!"
Du ser det er veldig mange mennesker per dag som bruker tog, det blir som å takke dem for at de finns. Jeg sa alldrig at man skal skrike ut "Tusen takk!" og bli helt sentimental. Som du får det til å virke som.

"Skal vi da takke sukker for at de tjener penger på at vi leter etter noe i livet vårt!"
Negativ måte å se det på, men ja : ) Ingenting er gratis heller. Tenk litt mer på hva pengene brukes til du. Jeg går ikke på sukkerfester eller noe sånt, men det føles likevel ganske hjemmekorselig her inne : P

@dame37
Ja det syns jeg at jeg burde : ) Provosert blir jeg ikke av at andre har andre meninger.

Skjult ID med pseudonym FettiPanna on. 10 juni 2009 14:29

@jarle89
Du skriver "Jeg sa alldrig at man skal skrike ut "Tusen takk!" og bli helt sentimental. Som du får det til å virke som."
vel...når du starter en egen tråd på det så er det nærmest som å skrike ut. Du er jo da ute etter at folk skal se dine meninger....

Hvorfor ikke bare sende en mail til sukker og takke istedet? Det blir faktisk noe helt annet og det er noe alle burde gjøre hvis de er fornøyd. Og de som ikke er fornøyde burde gjøre det akkurat det samme...

Skjult ID med pseudonym Friskus on. 10 juni 2009 16:47

Til alle skeptikere vil jeg si at mye av poenget med Sukker, er at de gir oss muligheten til å treffe og bli kjent med nye mennesker som vi kanskje aldri hadde møtt ellers. Av den enkle grunn at man har forskjellige sosiale nettverk, interesser, arbeidsplasser, og stamsted. Så jeg er enig med Jarle m.fl. - det er alltid hyggelig å si takk for noe man setter pris på.... det ville jeg tro alle her inne gjør, siden vi betaler for å være her..... :)

Skjult ID med pseudonym morheg on. 10 juni 2009 18:02

Jarle89

Tøffing tror jeg er å dra den litt langt.. Har vel litt mer med oppveksten å gjøre.
Dessuten så var det ikke meningen å si at Sukker ikke fortjener en takk av de som vil takke dem. Bare at min mening er som du skriver til nitten974 over her "Du ser det er veldig mange mennesker per dag som bruker tog, det blir som å takke dem for at de finns." Jeg synes at det å bruke tjenesten dems er en takk i seg selv.

Skjult ID med pseudonym Naam on. 10 juni 2009 18:28

All aere til Sukker. En kjempetjeneste som mange har glede av! :-)

Saa det!

(mann 39 år fra Buskerud) on. 10 juni 2009 19:30 Privat melding

Takk sukker :D

Skjult ID med pseudonym Jarle89 to. 11 juni 2009 14:04

@FettiPanna
"Hvorfor ikke bare sende en mail til sukker og takke istedet?"
Fordi jeg ville gjøre det public? Duh : P Jeg ville heller velge å ta det som en tråd der folk kan si sine meninger om sukker, min første mening var et takk, detfor ble den hetende nettopp "takk sukker" istedenfor "si din mening om sukker her..." fordi jeg faktisk syns de gjør en bra jobb, og det burde være hovedfokuset her.

@morheg
Jeg mente "tøffing" på en bra måte, slik oppvekst fikk nok ikke jeg. Bygutt jeg vettu : P
"Du ser det er veldig mange mennesker per dag som bruker tog, det blir som å takke dem for at de finns." Jeg synes at det å bruke tjenesten dems er en takk i seg selv."
Det har du rett i, husker du sa det i starten her også. Å fortelle dem at du takker dem burde i alle fall gi mer piff. Vi som vil utrykke oss mer sier gjerne takk i alle fall. Kom mye mer diskusjon ut av den her tråden enn jeg hadde trodd.

@Naam @Kenneth*E @Friskus
Dere har skjønt det ; ) Du kan ikke bare få det ene uten å få det andre.

Skjult ID med pseudonym fettipanna to. 11 juni 2009 17:15

så sant så sant nittten :)

jarle burde egentlig takke oss andre brukere og ikke sukker. Men gi han noen år til med erfaring så skjønner han dette han også :)

Skjult ID med pseudonym Mr.Right to. 11 juni 2009 19:50

Jeg ble med på sukker første gang da sukker var mye mindre enn nå og det var tydelig at de som startet denne siden var noen ildsjeler. Det kom andre tjenester også omtrent samtidig og det var veldig tydelig hvem som hadde den forretningsmessige stilen og hvem som ikke hadde den. Jeg assossierer fortsatt denne siden både med raushet og godvilje og tror det er veldig uheldig å rakke ned på de som jobber for det vi benytter oss av. Lønn er en ting og den har jo ikke vært spesielt god i disse årene skal vi tro dem, men det er sikkert lett å bli lei hvis misnøyen alltid skal frem i disse trådene. Ordtaket sier: Utakk er verdens lønn, men jeg vil at sukkersiden skal fortsette å være den den er.

Skjult ID med pseudonym Jarle89 fr. 12 juni 2009 09:18

@Nitten974 @Fettipanna

Jada jada dere skal få så mye takk så : P 50/50? Uten dere/oss brukere hadde vel ikke sukker fått noe penger i det hele tatt? Uten sukker som fikk pengene fra oss hadde vel ikke sukker kunnet arrangere noen sukkerfester heller? Jeg tror faktisk sukker gjør mer enn det vi ser, og mer enn det dere gir intrykk for. Dere har ikke nevt tingene de arrangerer, dere har ikke nevt alt annet enn "damer" som finns på denne siden? Er det liksom usynelig? Sukker burde i alle fall få takk for det de gjør med pengene, arrangere sukkerfestene for eksempel!

Skjult ID med pseudonym s fr. 12 juni 2009 09:41

@Jarle89

Du får det til å virke som om festene er "gratis", i den forstand at de følger med det ordinære medlemsskapet for bruk av nett-tjenesten.

Såvidt jeg husker, tar de seg vel (med 100 % rette) ekstra betalt for festene?

Skjult ID med pseudonym nitten974 fr. 12 juni 2009 09:44

For sukkerfestene er gratis og prisnivået på drikke der er jo som på Møllers eller Ivars kro (har aldri vært på sukkerfest, men tror ikke det..........) Jeg takker heller ikke et utested for at de så snill å selge meg øl til over 60 kr halvlitereren eller for at det er damer der.........

Skjult ID med pseudonym Jarle89 fr. 12 juni 2009 09:57

Grip poenget mitt da... har alldrig vært på noe utested heller, vet det ikke er gratis, vet sukkerfestene ikke er gratis heller. Men de arrangerer dem vel? Burde være takknemelig at det er så enkelt at du kan dra til butikken å kjøpe mat der istedenfor å måtte jakte på den selv!Hva er vitsen med å snakke med dere uansett : P Dere blir alldrig enig med meg, eller omvendt. Neivel kanskje ikke alle i verden fortjener en takk for overprisning, men jeg syns faktisk sukker kunne behøve det. Mange har fortskjellige åsyn, men grip mitt!

Skjult ID med pseudonym s fr. 12 juni 2009 10:43

@Jarle89

Jada. Men, behøver Sukker takk for overprising? :)

Til den andre tråden din ("Siste ord"), ser jeg for øvrig at innlegget mitt fikk det svaret det skulle ha, så da er det bare å trekke de nødvendige konklusjoner, og la tråden dø.

Skjult ID med pseudonym Mr.Right fr. 12 juni 2009 12:12

Overpriser sukker? Det er ikke mitt inntrykk. De har alltid ligget langt under konkurrentene.

Skjult ID med pseudonym Jarle89 fr. 12 juni 2009 13:29

@s
Enig med Mr.Right angående overprisningen.
Hva med den tråden : P ? Du ser vel hva som var påenget med den? Unødvendig å ødelegge tråden med skit.
Skulle tro folk begynner å få noe imot meg når du skriver sånn : P

Skjult ID med pseudonym morheg lø. 13 juni 2009 15:53

@ s
Gå innom de andre nettdatingtjenestene så får du se at sukker ligger langt under de andre, Hovedgrunnen tror jeg imidlertid er at steder som møteplassen jobber i samarbeid med finn.no og andre datingtjenester med andre selskaper, og alle vil ha en bit av kaka. Sukker jobber, så vidt jeg vet, selvstendig og da blir det lettere å sette lave priser, til tross for at de ikke får samme mengden reklame. Alle som titter innom finn.no for å se på bil eller finne en ny sofa eller søke etter jobb legger merke til møteplassen og kan klikke på linken av nysjerrighet. De som går inn på sukker gjør det vel mer forhåndsbestemt?

Skjult ID med pseudonym Jarle89 ma. 15 juni 2009 10:58

@Morheg
Der sa du noe, jeg fikk vite om sukker via en venn som tilfeldigvis kom over det ett eller annet sted.

Skjult ID to. 3 sep. 2009 13:38

nei vi drar ikke opp denne tråden igjen.....