Alle innlegg Sukkerforum

"Skrubbsår på hjertet" Innlegget i Datingmagasinet. Hva mener du om Preben sitt

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Oslo) on. 3 juni 2009 19:18 Privat melding

Tråd om følgende innlegg i datingmagasinet: http://www.sukker.no/datingmagasin/2009/05/skrubbsar-pa-hjertet/

Jeg leste dette innlegget, og jeg må nok si meg enig i mye av det Preben svarer jenta som kom med spm, både ut i fra mine egne erfaringer samt min egene tanker og ider rundt dette med psykologien bak det hun opplevede.

Hva syns du? Hvilken erfaringer har du rundt det denne jenta har opplevd? Jeg har jo da også lagt inn et lite svar i selve datingmagasinet om dette. Dog har den vært lite kommentert, og jeg er litt nysgjerrig på hva dere andre mener rundt dette. Så da tenkte jeg å se om noen har egne erfaringer som de ønsker og lufte her på forumet i stedet.

Skjult ID med pseudonym vibe on. 3 juni 2009 21:33

Synes Preben gav et ordentlig og innsiktsfullt svar.
Jeg tror også det er god rekonvalesens å oppsøke nye situasjoner og folk, og unngå å stigmatisere den andre til noe fantastisk.
Alle har sine svakheter, så å devaluere personen - minne seg på dem - kan hjelpe.

Begynner å bli lenge siden jeg hadde ordenltig kjærlighetssorg, men jeg vil si at det er viktig å ikke basere sin selvfølelse på bekreftelsen fa den andre (og dermed at den forsvinner ved en avvisning).

Skjult ID med pseudonym Gulthjerte on. 3 juni 2009 22:19

Litt usikker på om magasinet er så fint at det gjør noe, virusprogrammet mitt fanget opp tre forsøk fra Trojanere til å kapre maskine min mens jeg var der inne. har opplevd det samme før. Mulig Sukker burde ta seg en titt på sikkerhetssystemene sine...

(mann 41 år fra Oslo) on. 3 juni 2009 22:25 Privat melding

@ Vibe

Takk for bra svar, både her og inne i datingmagasinet.

@ Gulthjerte

Fint at du gjorde et forsøk på og faktisk lese det som stod i Preben sitt svar til jenta som stilte spm. Men hva med og faktisk komme med et svar som omhandler trådens kjerne. Temaer som trojaner og virusprogram ditt kan du vel kanskje ta videre med sukker selv. Bare en tanke ;) Ikke for og virke sær, men syns nok det hadde vært det beste!!