Alle innlegg Sukkerforum

Fjellgeiter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym baby to. 27 juli 2006 00:42

Alle gutta som svarer meg har lagt inn bilder av seg selv som den verste fjellgeita?!? Er det status å hele tiden være på fjellet? Ikke noe sjekketriks på meg ihvertfall. Enten fjellmotiv, eller så er bildet av dem med en pils i hånda og et sleskt smil. Hva er DET for'no? Bare synes mange bilder er utrolig fjerne. Men all honnør til de som legger ut bilde altså. Kanskje bare prioritere litt bedre blant bildene man har og være litt original...?

(mann 43 år fra Buskerud) to. 27 juli 2006 22:32 Privat melding

Er jo mulig at noen av oss faktisk digger fjellet også?

Om det å være på en fjelltur er like digg for de andre som legger ut bildet av det,, som det er for meg. Da skjønner jeg det godt. Dessuten er jo litt mer beskrivende enn ett kjedelig pass bildet?

Men apsolutt, det er ikke gøy å være en kilsje heller:)
*forter meg å endre bildene*

Skjult ID med pseudonym baby to. 27 juli 2006 23:25

Jeg tror dere bare vil imponere, he he. ("Øøy, gutta, vi drar til fjells for å ta noen freshe bilder til sukker.no!!!") Passbilde er absolutt ikke et ønsket alternativ :) Originalitet er passordet her! Og det er virkelig sant at folk uten bilde ha'kke sjans. Uansett, jeg er tolerant nok til å forstå at i hvilke situasjoner tar man som regel bilder: Jo, i lystig lag eller når man er ute på tur. Da er man ihvertfall ikke sur. Nemlig! Så jeg er helt enig med meg selv ihvertfall. Kanskje du kan ta bilde av en frosk også kan vi jentene kysse litt på deg og se hva som skjer...?

(mann 43 år fra Buskerud) fr. 28 juli 2006 00:29 Privat melding

God ide :0

Skjult ID med pseudonym baby fr. 28 juli 2006 22:26

Flinke deg som ordna bilde :) Nå skal du se at det ramler inn med masse meldinger fra freshe damer som vil kysse frosken! Åh, føler meg som flink konsulent. Du + meg = flinke folk.

(mann 38 år fra Oslo) lø. 29 juli 2006 19:08 Privat melding

Norge er en steinrøys sammenlignet med mange andre land da. Samtidig har vi mye skjønn natur, og jeg synes det er flott at den brukes! Baby, ettersom du har jobbet pro bono, skal jeg gjøre det samme. Hvis du trenger hjelp til å bli kvitt din sceneskrekk, kan jeg kanskje gi deg noen råd og vink? :)

Skjult ID med pseudonym Me sø. 30 juli 2006 20:03

Må slutte å være annonym baby;)

God konsulent o)

(kvinne 36 år fra Østfold) sø. 30 juli 2006 22:57 Privat melding

Jeg liker nå fjell mennene jeg da. Og har de en geit i tillegg, så er jeg solgt!!

(mann 40 år fra Finnmark) ma. 31 juli 2006 00:22 Privat melding

Hehe den var god ja

Hva som egentlig er så galt med å være interessert i friluftsliv... Men ærlig talt så hadde jeg likt å sett deg med en geit da.. Margarita..

Ettersom du liker geiter Margarita, liker du lama også.. Kanskje det hadde vært noe å tenke på å ha med på profilbildet... Hehe..

Oppfinnsomhet skader ikke det da..

Skjult ID med pseudonym Kvalitet ma. 31 juli 2006 10:58

>Alle gutta som svarer meg har lagt inn bilder
>av seg selv som den verste fjellgeita?!? Er det
>status å hele tiden være på fjellet? Ikke noe
>sjekketriks på meg ihvertfall.

Det er vel faktisk så enkelt at man bruker bilder som både viser personen og sier noe om hva han er interessert i.

Jeg synes det er en god ide, jeg.

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 31 juli 2006 14:09 Privat melding

Ja, det er en veldig god ide!!!

En lama hadde vært noe, men de er jeg litt redd. Har nemlig blitt spyttet på. Dessuten sparker de når de blir opphisset...

Skjult ID med pseudonym Monsen ma. 31 juli 2006 15:57

Men Margarita da...
Må ikke drive å hisse påå lamaene.

Skjult ID med pseudonym SATS to. 10 aug. 2006 21:06


Og da må jeg jo spørre om det virkelig er sant at alle jentene på sukker har SATS som hovedhobby? Eller er det en måte å si "jeg prøver av og til å trene litt"? Og jeg skriver SATS for da tror alle guttene at jeg har en super kropp? :-)
Tror egentlig det er litt samme sak som fjellbildene av guttene jeg.... Men jenter! Pluss poeng til de som finner på noe annet enn SATS!

Skjult ID med pseudonym SATS to. 10 aug. 2006 21:20


Og da må jeg jo spørre om det virkelig er sant at alle jentene på sukker har SATS som hovedhobby? Eller er det en måte å si "jeg prøver av og til å trene litt"? Og jeg skriver SATS for da tror alle guttene at jeg har en super kropp? :-)
Tror egentlig det er litt samme sak som fjellbildene av guttene jeg.... Men jenter! Pluss poeng til de som finner på noe annet enn SATS!

Skjult ID med pseudonym jente 32 to. 10 aug. 2006 21:45

Elixia?

;-)

(mann 44 år fra Buskerud) fr. 11 aug. 2006 10:18 Privat melding

Hmm spiller det egentlig noen rolle hva en skriver.... tror bildene er det først alle ser på alikevel..Får vel dra til foto doktoren og lange noen fine bilder og så fotomanipulere dem så en blir klassisk kjekk!!!

Skjult ID med pseudonym Sugarking ti. 15 aug. 2006 14:42

Pøh... det er da mange jenter som har fjellbilder også... de liker jeg godt ;) Urbane Caffe latté drikkende tabloidskolerte "glamourmodeller i eget show" berter er ikke noe for meg ...

(mann 40 år fra Finnmark) on. 16 aug. 2006 15:58 Privat melding

Hehe..

Hvis du er interesert i å bli fotografert sammen en lama da Margarita, så kan jeg vel fikse dette, ettersom min onkel driver med oppdrett av Lama... Hehe..

Hvordan klarte du å hisse opp lamaene da.. LOL

Damer som liker å gå i fjellet er jo suverent det da.. Jeg liker også å gå i fjellet..
Men Cafe Latté er ikke så dumt det heller da, selv om jeg foretrekker Cappuccino da..

Fordelen med å være student er vel at man kan trene hos SIT sine to idrettsentere her i Trondheim da for 500 Kr i året.. Men man kan jo få mye god mosjon gratis også da..

(mann 41 år fra Oslo) on. 16 aug. 2006 19:05 Privat melding

Føler at fjellgeit-bildene er en del av liker-turer-i-skog-og-mark klisjeen man finner i kontaktannonser generelt. Må være en del av et bilde som har dannet seg av hva man tror en potensiell partner ser etter, alternativt er friluftsmennesker notorisk single :)

Trenings-fokuseringen i jenteprofiler har vel noe av samme årsak. Tror ikke mange menn bruker frekvens på treningsstudiobesøk som kriterie for partnervalg.

(mann 42 år fra Oslo) on. 16 aug. 2006 21:54 Privat melding

Jeg tror at fjellgeitbildene kommer av at de fleste jentene vil ha "en_snill_oppegående_mann_med_humor, _glimt_i_øyet_og_sjarm_som_liker_turer_i_skog_og_mark, _men_som_også_kan_sitte_og_kose_i_sofaen_med_en_flaske_vin_etter_en_bedre_middag".

Det ligger jo i klisjeens natur at det en gang i tiden var noe bra, men som har blitt "oppbrukt".

Nå skal det sies at jeg selv har gått på klisjeen med fjellbilde. Men det stod mellom det og et der jeg var iført lakk og lær med en pisk å hånda. ;)

Skjult ID med pseudonym FrkHurra lø. 22 juni 2013 16:58

Ojda. Jeg leter altså etter en klisje. En som liker å være i aktivitet og som liker sofa og armkrok. Jaja, det får fortsatt stå der, for det er jo sånn. Noen er aktive hele tiden, som i hyper. Andre ligger bare på sofaen. Jeg vil ha blandingen. Klisje eller ei.

Roter opp gamle tråder. Lenket til sofaen i noen dager, og har funnet ut at iPad og Forumet er god underholdning. :))

(mann 33 år fra Oslo) lø. 22 juni 2013 17:03 Privat melding

Freo, LOL! Lo godt nå faktisk, fordi det er sant. SYKT mange profiler jeg har vært innom som virka som en god match, hadde "glimt i øyet, turer i skog og mark, fjellklatring, snowboard, flaske vin, sofa" bla bla bla i seg.

Jesus, jenter, really? Er det virkelig det alle er interessert i, i min alder?

Skjult ID med pseudonym RPierce lø. 22 juni 2013 17:05

PS: det er ikke nødvendigvis ikke aktivitetene i seg selv som er "lol", men det at alt på en gang, altså hele lista, med nøyaktig samme formulering, finnes i altfor mange profiler. Kanskje det er det som er "profil hjelpen" fra Sukker? :D

mind = blown.

Skjult ID med pseudonym MaB75 lø. 22 juni 2013 17:37

Jeg er enig med TS. Det er mye som går igjen i profilene og det er jo ikke nødvendigvis negativt, men det kan virke som om noen bestiger fjelltopper hver helg... Det er profilene som er originale og annerledes som skiller seg ut:)

Skjult ID med pseudonym Flux lø. 22 juni 2013 17:40

Anderledes og originale ja .. så det man burde gjøre som mann er å lage seg en kvinneprofil så man kan surfe rundt på manneprofiler for å se hva alle andre skriver, og så lage noe som er stikk motsatt så man "skiller seg ut"?

Trukke det gitt :)

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 22 juni 2013 17:40 Privat melding

Dette er vel likt for menn og kvinner. Når du har sett 7 profiler så har du sett dem alle. Av de flere tusen profilene jeg har vært innom gjennom årene her inne så er det bare _ei_ som skiller seg ut og som til stadighet legger ut nye morsomme og spennende bilder. Ei! Så, jeg tror ikke at noen av kjønnene skal forvente så veldig mye av det andre og heller fokusere på seg selv og prøve å være litt original ;)

(mann 33 år fra Oslo) lø. 22 juni 2013 17:45 Privat melding

@hemmelig, shit. Det der var bare direkte deprimerende nyheter for meg :P Nettopp fordi jeg har sett en eller to profiler som ikke var standard helt siden jeg har registrert meg. Hvis dette er prognosen så...tja...da har jeg mer "sjanse" på Elixia Kolbotn enn sukker dått enno.

*smører lag på lag med tålmodighet på seg selv*

Skjult ID med pseudonym Z lø. 22 juni 2013 17:46

Dette forstår jeg ikke - men la oss bruke et eksempel:

Du klikker deg inn på 100 profiler.
La oss anta at du ikke er kresen, så du liker 40 av disse profilene.
Og om du er som meg, liker du kanskje under 10 av disse profilene...

HVORFOR bruker du da tid på å tenke over de du IKKE er interessert i?
Det der har forundret meg gang på gang. På gang. På gang her på forumet.

Jeg forstår det bare ikke.

Skjult ID med pseudonym FrkHurra lø. 22 juni 2013 17:49

Det er vel når man blir kjent med mennesket man kan skille seg litt ut? Man får ikke frem hele seg gjennom en profil uansett, selv om man får gitt et visst inntrykk.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 22 juni 2013 17:51

Joda, men å ergre seg over at noen har fjellbilder i albumet sitt når man ikke er glad i fjell?
Hva med å tenke "Ikkeno for meg" og vandre videre til en profil som faktisk fenger? :-)
Ville ikke det vært enklere for alle?

Skjult ID med pseudonym MaB75 lø. 22 juni 2013 17:54

@hemmelig:

Jeg er tydligvis ikke så kresen... Jeg har sett mange bra profiler her inne, jeg da:) Mange er flinke til å skrive humoristisk og da kan det gjerne være bilder av fjelltopper og alpinturer:) Altså: Profilen kan godt inneholde stanrd elementer, er den humoristisk så skiller den seg ut i mine øyne.

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 22 juni 2013 17:58 Privat melding

@RPierce

Vel, det er jo derfor en må være tålmodig. Det er jo mange spennende mennesker her inne, men veldig få kjæresteemner for hver enkelt. Så potensiale for å treffe spennende og morsomme mennesker er høyt, potensiale for å finne en livspartner, ikke noe særlig. Dessverre er damene her inne så ekstremt fokusert på enten ekteskap eller kortvarig moro at det å finne noen som faktisk er interessert i "bare" å "ta en kaffe" og ha fornuftig sosialt samvær med er nesten like vanskelig som å få til et vellykket ekteskap.

Når en først treffer folk antikt til ansikt føler jeg at det nesten alltid forventes for mye for fort. Da er det ikke rart at det nesten alltid blir med bare det ene møtet.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 22 juni 2013 17:59 Privat melding

Z, jeg ser tankegangen din, definitvt. Jeg tror kanskje at jeg lar meg påvirke av det. Det "blir sånn" når du leser 100 og 90 av de "maser om" fjell, vin og sofa, MÅFORGUDSSKYLDVÆRESPORTSLIG, og i noen få men ekstreme tilfeller lese en gedigen liste over ting en må være.

Whatevs. Jeg tror jeg må endre min tilnærming til nettdating, Z.

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 22 juni 2013 17:59 Privat melding

@Z

Nettopp! Ser jeg profilbilder dominert av party party party, røyk og råning så tusler jeg bare videre. Så vanskelig var det liksom...

Skjult ID med pseudonym Z lø. 22 juni 2013 18:04

RPierce
Når jeg går på gata, er det kanskje en av hundre jeg går forbi som fanger en viss form for interesse i meg.
Det ser jeg på som helt naturlig. Jeg ergrer meg ikke over at de jeg går over ikke er ment for meg.
Sånn ser jeg på nettdating også. Det er helt naturlig for meg at de fleste ikke er for meg.
Derfor irriterer jeg meg heller ikke. Jeg leter heller etter den ene som fanger en viss form for interesse :-)

(mann 33 år fra Oslo) lø. 22 juni 2013 18:15 Privat melding

mind = blown.

Takk, Z. Det gir mening sånn som du skriver.

Men hva gjør man med alle disse "gode" matchene som sukker foreslår? Det er jo der man treffer alle disse profilene fylt av klisjèer. Har jeg svart feil i forhold til hva som er bra for meg elns?

Skjult ID lø. 22 juni 2013 18:19

Ikke generaliser og si at alle damer liker "en bedre middag påfulgt av soffakos og en god rødvin".
Jeg har absolutt ikke det i min profil da jeg ikke er veldig opptatt av mat og ikke drikker vin. Soffakos? Jotakk, gi meg plass til å ligge og fjernkontrollen så er jeg fornøyd resten av kvelden.

Skjult ID med pseudonym banditten lø. 22 juni 2013 18:20

Det er vigtigt at huske at "aktiv og i god form" og "spiser sundt og varieret" og "glad i at gå på fjeldet" faktisk ikke er fordi de 'generelt' er ude efter en person der er super aktiv. Det er faktisk et "fat person" filter. Fordi fede mennesker går ikke på fjeldet, eller er i god form. Så det er simpelthen kvinders måde at sige at du skal være slank og fit ;)

Skjult ID lø. 22 juni 2013 18:35

Herregud TS.

Det er mange av oss som faktisk er mye på fjellet. For min del er det helt uaktuelt å date en kvinne som ikke liker å være på fjellet.

Selv har jeg over 40 dager på fjellet sålangt i år... Og vet du hva? Det kryr av folk der, så jeg er ikke alene om det. Problemet høres mer ut som om du føler deg mindreverdig på en eller annen måte fordi du ikke er på fjellet. Det trenger du på ingen måte å gjøre, men du vil selvsagt ikke være en interessant person for de av oss som liker sånt.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 22 juni 2013 18:45

"men du vil selvsagt ikke være en interessant person for de av oss som liker sånt."

Dette er ikke selvsagt for meg.
Om jeg liker fotografering, fjellturer, strandliv, teater, museer, motorsykler, jazzkonserter, frimerker eller hva det måtte være, har det da ikke nødvendigvis noe med hva jeg faller for! Han MÅ da ikke like det samme som meg...
Jeg skal like HAN jeg - ikke alt han liker å gjøre :-)

Skjult ID lø. 22 juni 2013 18:50

Det er selvsagt for meg, for hvis damen ikke liker å være på fjellet, sykle, kjøre ski osv, så er man interessert i å leve to helt forskjellige liv.

Jeg er ikke ute etter en dame som blir igjen i byen hele tiden. Hele vinteren er jeg på fjellet. Helt opplagt at man er ute etter tilsvarende damer. Det finnes mangen av dem også .

Skjult ID med pseudonym Z lø. 22 juni 2013 19:00

Du sa fjellet! Du sa ikke sykle, stå på ski eller leve et aktivt liv. Tenk om hun bor på Jæren eller i Danmark? ;-)
Kanskje hun er verdensmester i boksing? Eller helt sjef i triatlon? Eller er på landslaget i turn?
Verden er slett ikke så sort hvitt - og ting som er selvsagt for ett menneske er det slett ikke for et annet...

(mann 33 år fra Oslo) lø. 22 juni 2013 19:04 Privat melding

Z, ja, jo, men da har man ikke baller til å sende melding når man ser alt det der. Da tenker man "nah, hu ser garantert etter noen som er lik henne" (selv om jeg ser nå at det høres dumt ut). Min umiddelbare tanke er "om ikke jeg er "into it", så er hun sikkert ikke interessert". Ikke spør meg hvorfor jeg tenker sånn :D

Også: (Skjult ID ) - lø. 22 juni 18:19
"Ikke generaliser og si at alle damer liker "en bedre middag påfulgt av soffakos og en god rødvin"."
Godt poeng. However, det jeg mente med "alle damer" var "alle damer som har match rundt om 90".

Jeg er samtidig nysgjerrig på en ting: hvordan funker dette? Om jeg ser en profil som har matchtall på 90 f.eks. med meg. Hvordan er da mitt tall når HUN ser MIN profil?

(kvinne 46 år fra Østfold) lø. 22 juni 2013 19:04 Privat melding

Hmmm, tror jeg skal fjerne alt som har med hobby å gjøre på min profil, samt bildene. Fordi jeg driver med en aktivitet der det er svært få aktive menn og de som er det er stort sett homofile.
Men jeg er ikke ute etter en å dele hobbyen min med, men det er vel kanskje den gjengse oppfatning at man skal være sammen 24/7 om man først får seg en kjæreste. Men nei takk til det.
(og der spolerte jeg alle mine sjanser....) :D

Skjult ID med pseudonym Z lø. 22 juni 2013 19:07

RPierce
Folk er ulike. Noen menn har faktisk baller til hva det skulle være, mens andre synes mye er skummelt.
Det ene er ikke bedre enn det andre. Det er mottakeren som må passe til avsenderen uansett :-)
Utover det tror jeg du har rett: Om du ikke er into it, er hun nok ikke interessert. Mange kan "sense" sånt....

Skjult ID lø. 22 juni 2013 19:07

Hva tror du fjellgeitene gjør på fjellet da?

Jo, vi sykler, kjører ski osv...

Om hun er på landslaget i turn, spiller vel liten rolle. Det interesserer meg overhodet ikke og da er hun opptatt med det hele tiden, mens jeg er på fjellet.. noen fundamentale byggesteiner må faktisk være på plass. Det å ha noe felles er et bra utgangspunkt. Det holder selvsagt ikke at begge liker være på fjellet og gå toppturer/kjøre pudder, man må helst ha felles verdier utover dette også.

Synes jeg ser det.. "Heia, nå stikker jeg på fjellet denne helgen også, som alle andre helger. Kos deg med hva faen du enn driver med i byen, skjønner ikke at du gidder, men men"

Blir nok et bra forhold.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 22 juni 2013 19:12

Skjult ID
Jeg er hjertens enig med deg i at noen fundamentale byggesteiner må være på plass!
Men for meg handler ikke byggesteinene om fjell eller ikke fjell.
Han må gjerne elske noe helt annet enn fjell for min del - så lenge vi finner våre personlige fellesnevnere :-)

Det som ville skapt et dårlig forhold, var ikke at han ønsket å dra på fjellet, forresten.
Det er setningen "Kos deg med hva faen du enn driver med i byen, skjønner ikke at du gidder, men men"
DET var trist lesning. Stakkars dere som har slike forhold bak dere.

*Sender samtlige av mine flotte ekser en ekstra vennlig tanke til takk*

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 22 juni 2013 19:16

Jeg haiket sammen med fyren som hadde harvet over alle Norges 2000-meter topper i løpet av samme sommer. Det innebar også en tur til Jan Mayen... og 30 000 kjørte kilometer. Kona var omtrent like gærn. De prøvde begge samme stuntet året før, men manglet noen få topper pg.av vær og lignende. Året etter da han greide alle i et trekk samlet hun opp de hun manglet.

DE kaller jeg fjellgeiter :-D

(mann 33 år fra Oslo) lø. 22 juni 2013 19:19 Privat melding

@(Skjult ID ) - lø. 22 juni 19:07
"Heia, nå stikker jeg på fjellet denne helgen også, som alle andre helger. Kos deg med hva faen du enn driver med i byen, skjønner ikke at du gidder, men men"

HAHA GULL!

@Z

Derfor lurer jeg: hvorfor har hun en match på 90 med meg dersom det er et....problem område? Det skal sies at jeg tror kanskje utfordringen ligger i definisjonen av "liker å være på fjellet". Det blir litt vanskelig å vurdere det, da alle har sine definisjoner på det. Er det DET man gjør ved hver anledning til å ha fri? Er det noe man gjør når man har lyst/gidder? Eller er det noe man kan godt tenke seg å gjøre når man har fri?

Jeg har ingen problemer med det som er "klisjé" punkter: vin, mat og sofa, middag med venner hjemme, gåturer og "fjellgeiting". Men det er heller ikke sånn at jeg hopper opp og sier "YESSSS, nå er det 2 uker fri snart, så da synes jeg vi skal dra på fjellet", jeg BLIR med og jeg kommer nok til å nyte det like mye som sidemannen, men det er liksom ikke pri #1......om jeg gir noe mening her?

Når man lister det opp sånn, og når det gjerne går igjen som en del av punkter man synes bør være med i profilen, så tolker jeg det som at det er med i " Er det DET man gjør ved hver anledning til å ha fri?" kategorien.

Rett opp synsvinkelen min om det er feil, jeg er åpen for at det er det :p

Skjult ID lø. 22 juni 2013 19:19

He-he vet ikke om du missforstår med vilje eller hva det er. Det er vel neppe noen som sier slikt til kjæresten, men det er likevel det handlingen sier.

Folk er forskjellige, mange liker faktisk å være på fjellet, så at de har fjellbilder i profilen er slettes ikke rart. At de leter etter kjæreste med tilsvarende interesser er heller ikke merkelig.

De som tror det bare er skryt at folk er mye på fjellet, sier jo lite annet enn at de IKKE er der selv. For det kryr av folk i fjellet. Hadde de vært der, så hadde de sett det selv.

Noen liker å ruge hele livet innenfor ring tre, eller har ikke resurser til å få til annet. Fint eller synd for dem, avhengig av hva grunnen er, men å klage på de som faktisk har aktive rike liv som består av mer enn sydenturer, snus og halvlitere er bare for dumt!

Høres ut som de har mindreverdighetskomplekser og bør ta tak i egne liv.

Skjult ID lø. 22 juni 2013 19:22

Enig bønna!

Høres kult ut og tipper de hadde det kjempegøy!

Skjult ID med pseudonym Z lø. 22 juni 2013 19:26

Skjult ID
Jeg er klar over at det kryr av folk i fjellet :-)
Og jeg misforstår deg ikke. Jeg ser bare annerledes på ting...

"Det er vel neppe noen som sier slikt til kjæresten, men det er likevel det handlingen sier."
Igjen må jeg si meg uenig. Jeg har alltid hatt ting jeg driver med som mine kjærester ikke kan dele med meg. Og mine kjærester har alltid har interesser jeg ikke har delt med dem. Det har vært uproblematisk. Vet du hvorfor?
Fordi vi har gitt hverandre rom til å få lov til å leve ut lidenskapene våre, interessene våre. Takhøyde kalles det.
Man kan også kalle det "å ville hverandre vel" eller "å investere i et godt, modent kjærlighetsforhold" osv.
Vi har likevel alltid funnet ting vi kan gjøre sammen, ting som binder oss sammen og som skaper minner.
Og når det er tid og rom for det, så involverer vi hverandre i den andres lidenskap.

Raushet altså. En skikkelig fin ting, by the way :-)

Skjult ID lø. 22 juni 2013 19:29

Jada, man har ikke nøyaktig samme interesser. Men det er noen ting som går dårlig sammen.

Feite sofaslasker passer dårlig sammen med de som trener mye feks.
Innegriser passer dårlig med de som er lidenskapelig opptatt av friluftsliv.

Si hva du vil om at det har fungert så bra med eksene dine, men det har jo ikke det. De er ekser.

Just suck it up.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 22 juni 2013 19:32

Hvem i alle dager har nevnt feite sofaslasker? Her snakkes det om interesse for fjell og bilder av dette.
Og når det er sagt så kjenner jeg et par: Den ene er svært overvektig og har aldri trent i sitt liv, den andre er personig trener. De har vært sammen i 15 år og er et av de lykkeligste parene jeg noen gang har sett!

Du har rett. De er ekser. Men de er også kjære og nære venner som jeg er uendelig glad i :-)

Livet er ikke alltid sort hvitt.....

Skjult ID lø. 22 juni 2013 19:35

Jaja, håper de koser seg.

Bunnlinjen blir uansett at det kryr av folk i fjellet (der er vi enige) At folk som ferdes mye i fjellet (eller på havet for den sags skyld hvis de seiler osv) har bilder av aktiviteter de er lidenskapelig opptatt av i profilen, er helt naturlig.

At de synes det er fint med likesinnende er like naturlig.

TS er med andre ord ute på jordet.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 22 juni 2013 19:36 Privat melding

ho ho, hook me up med hu derre PTen :P ikke at jeg er sofaslask, men det hadde vært nice :D

#humor

Skjult ID med pseudonym Z lø. 22 juni 2013 19:39

Jaja, håper de koser seg.
Svar: Du trenger ikke håpe. Det er et faktum at de koser seg!

Bunnlinjen blir uansett at det kryr av folk i fjellet (der er vi enige)
Svar: Jepp!

At folk som ferdes mye i fjellet (eller på havet for den sags skyld hvis de seiler osv) har bilder av aktiviteter de er lidenskapelig opptatt av i profilen, er helt naturlig.
Svar: Jepp, helt klart veldig naturlig.

At de synes det er fint med likesinnende er like naturlig.
Svar: At noen synes dette er viktig, finner jeg helt naturlig, ja. Men jeg kjenner mange unntak.

TS er med andre ord ute på jordet.
Svar: Nei. TS skriver: "Alle gutta som svarer meg har lagt inn bilder av seg selv som den verste fjellgeita?!? Er det status å hele tiden være på fjellet? Ikke noe sjekketriks på meg ihvertfall."
Altså sier TS at det ikke er tiltrekkende for TS å bli kontaktet av fjellfolk.
Det er lov å mene uten å være på jordet. TS ønsker altså ikke et fjellmenneske.
Ergo er du og TS enige på en måte: Dere ønsker likesinnede :-)

(mann 40 år fra Oslo) lø. 22 juni 2013 19:41 Privat melding

@solo1971
Blir veldig mye om man skal være sammen 24/7 ja :p

@TS
Kan kanakje være en ide å ikke sende meldinger til disse fjellgeitene, så slipper du svar fra de :p

Skjult ID med pseudonym Z lø. 22 juni 2013 19:41

RPierce
Det er han som er PT, ikke hun.

:-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 22 juni 2013 19:42

humor123

Hihi....knakende godt poeng :-)

Skjult ID lø. 22 juni 2013 19:42

Jo, TS er på jordet. Fordi hun fremstiller det som om de bør fjerne fjellbildene sine.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 22 juni 2013 19:43 Privat melding

daaaaaaaamn it.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 22 juni 2013 19:44

Ler....neida.
TS skriver:

"Men all honnør til de som legger ut bilde altså. Kanskje bare prioritere litt bedre blant bildene man har og være litt original...?"

I min verden betyr det ikke å FJERNE. Men pytt

Skjult ID lø. 22 juni 2013 19:50

Ehh, å hinte til at det ikke er et sjekketriks og at man bør prioritere bedre sier vel det meste.

Hele innlegget til TS er faktisk ganske nedlatende.. helt på bærtur faktisk. Var det med åpen profil hadde jeg blokkert ASAP! :)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 22 juni 2013 19:52

Ler....enig i at det kan leses litt nedlatende.
Men du ilegger jo TS meninger, og det må jeg jo bare kommentere. Er jo lørdagskveld og greier! ;-)

Skjult ID lø. 22 juni 2013 22:39

Mangel på dem fører til blokkering her.

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 22 juni 2013 22:46

Jeg har naturbilder nok. Mer enn nok. Men prøver å føre et edruelig album for tida. Ingen vits i å overdrive heller. Ikke nødvendigvis de grønneste menneskene en treffer på fjelltoppene heller. Som det nevnte paret som kjørte 30 000 en sommer for å komme på fjelltopper.

Skjult ID lø. 22 juni 2013 22:50

Enig i det.

Jeg er ikke særlig miljøopptatt selv. Kjører ca 30 tusen årlig selv, hvor mye alt er fritidskjøring og har null relevanse til arbeid. Det er bare Oslo -> Røldal, Oslo -> Strandafjellet, Oslo -> Hemsedal, Oslo -> Jotunmeimen osv.

På toppen av det hele gjør jeg det i bil som er langt i fra den mest miljøvennlige på markedet. Men det driter jeg i, for den er morsom å kjøre, god å kjøre langt med og jeg får med meg nok utstyr.

Skjult ID med pseudonym anton ym lø. 22 juni 2013 22:52

Jeg blir ikke imponert med mindre det er bilder fra månen. Ha! Jeg vant!

Skjult ID lø. 22 juni 2013 23:27

Ta det med ro, du er allerede blokkert :)

Skjult ID med pseudonym humor123 lø. 22 juni 2013 23:50

@anton ym
Av månen på hodet da eller? :p

Skjult ID med pseudonym anton ym lø. 22 juni 2013 23:52

Månen kan vel ikke stå på hodet!