Alle innlegg Sukkerforum

Klisjeer jeg helst ikke ville ha sett....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym marini fr. 5 juni 2009 18:12

Når jeg leser profiler dukker det stadig opp klisjeer jeg synes er oppbrukt , intetsigende og utdaterte. Hadde vært morsomt å samle flere erfaringer fra dere andre. Hva slags uttrykk reagerer du på med et laaaangt gjesp :-0?

Her er mine:
- Jeg er både (whatever) og (whatever), men er (whatever) når det trengs!
Eller en litt artig vri:
- Jeg er både (whatever) og (whatever), men er (whatever) når det er påkrevet!
- Jeg har både bortoverski og nederoverski
- (whatever) skog og mark. (Hva er skog og hva er mark, hvorfor ikke bare si skogen eller i naturen, eller i marka?)
- (whatever) en armkrok å ligge i/å tilby. (Kan levende forestille meg: - Vil du sitte i armkroken min jenta mi? NOT! Ingen jeg kjenner bruker det uttrykket hvertfall :-)))
- Jeg er en oppegående mann/kvinne (selvfølgelig er du det, og hadde du ikke vært det, ville du sikkert ha skrevet det likevel)
- Jeg liker å ferdes både til lands og til vanns... (er du med i norske folkeeventyr eller?)
- Jeg er en oppegående gutt på 44 (Du er da MANN når du er 44?? Eller?)
- Jeg liker å holde kroppen i form, men er ingen fanatiker (Nei, hvorfor skulle jeg tro det, sannsynligvis ville det i så fall ha vist seg på bildene dine)
- Jeg liker en romantisk middag med rødvin og stearinlys (Nææææhhhh!!!!!!)
- Jeg trives i mitt egen selskap, men savner en å dele hverdagen med (Call your Mama!)
- Jeg har både leilighet, båt og bil (jeg leser: Jeg har et sted å bo (nææææh?), kjører bil, og har en daycruiser i indre Arnevik) Uansett, helt uinteressant.....

osv...har sikkert mange fler som jeg kan komme på etterhvert. Men flere som opplever at dere henger dere opp i ord og uttrykk som dere har lest alt for mange ganger? Dette er ikke ment som kritikk, det er faktisk ganske vanlig at mennesker skriver profiltekster med slike uttrykk, men poenget mitt med dette innlegget er å reflektere rundt hva som er klisjeer og intetsigende setninger som ikke forteller noe om en person. Kanskje vi kan lære noe av dette alle sammen?

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) fr. 5 juni 2009 18:15 Privat melding

klart at profilene kan bli bedre, og at folk kaster klisjeer i hytt og pine ( meg inkludert)

men denne posten var rett å slett tam

Skjult ID med pseudonym s.a.me fr. 5 juni 2009 18:21

Enig med han Regeay over her..
Selvfølgelig er det profiler som vekker mer interesse enn andre, men vi er forskjellig, så vi skriver forskjellig i profilene også.
Er det en profil som ikke interesserer, hopper jeg bare kjapt over den.. Har vel aldri tenkt over at det som står der evnt er kjedelige klisjeer..

(mann 52 år fra Akershus) fr. 5 juni 2009 18:23 Privat melding

@TS
Håper ikke det er mange som føler de må slette disse klisjeene nå. Da forsvinner jo 75% av profiltekstene på sukker :-)))

Skjult ID med pseudonym Spitch fr. 5 juni 2009 18:28

@s.a.me
Hadde det enda bare vært kjedelige klisjeer i profilene så OK, men de fleste er jo INTETSIGENDE klisjeer. Da er det nesten bedre uten tekst :-(

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) fr. 5 juni 2009 18:32 Privat melding

haha Sailoff :D:D

"ler"

(mann 57 år fra Oslo) fr. 5 juni 2009 18:32 Privat melding

@Marini
Kan ikke du gi oss noen eksempler på den glitrende, vittige og originale prosaen du serverer når du tar kontakt med noen?Der du på subtilt vis fanger opp og spiller på den minste lille nyanse i profilen hans, selv om den egentlig ikke gir deg noe unikt å ta tak i. (Motstykket til: "Drømmeprinsen? Naaæ, kan ikke si mer enn at det er kjemien som teller. Og så bør du være høy og mørk og litt muskuløs.") Ord som får mottakeren til å kaste all fornuft over borde, og tenke: Må ha!

Skjult ID med pseudonym arne fr. 5 juni 2009 18:34

eni me tråstarter i at det ær mange billige tilsynelatende jernedøde å lettvinte gjentakelser i profiler her å klisjeer -men ær livet til oss fleste egentli så originalt ? vi likner jo ganske mye på hverandre enten vi liker de eller ikke
Ikke alle som drar til st .tropez i helga eller driver me strikhopping eller spiser rå kråkeboller me slovensk vin

(mann 41 år fra Oslo) fr. 5 juni 2009 18:49 Privat melding

Jeg har prøvd å legge litt innsats i å unngå de verste klisjeene, men kanskje jeg har falt i noen feller likevel? Det er veldig mye like profiler her på sukker, og ytterst få som egentlig skiller seg ut. Egentlig spiller det ikke så stor rolle, for det er ikke nødvendigvis en forfatter, dikter eller journalist jeg leter etter.

Skjult ID med pseudonym marini fr. 5 juni 2009 18:51

Ha ha Spitch
Du har helt rett i det du skriver! Det er en naturlig årsak til det. De fleste tekster kan deles opp i ulike sjangre( novelle, roman, leserbrev, blogg, debattinnlegg, artikler osv) , og profiltekster har også sin egen sjanger. Det er veldig lett å kopiere andres ord når man føler at det er forventet at man skal skrive i enn viss sjanger . De fleste barn som skriver en fortelling begynner ofte med: Jeg våknet opp en varm sommerdag..... Det er helt riktig observert at det finnes mange noveller som begynner slik. Men begynner gode tekster som pirrer nysgjerrigheten slik? Det var derfor jeg skrev at innlegget ikke er ment som kritikk, men som en mulighet til å lære noe av hverandre :-) Og jeg har en oppriktig tro på at de fleste kan skrive fine profiltekster, men de må bare jobbe litt med dem.... I og med at nettdating først og fremst handler om bilder og skriftlig kjemi, er det kanskje en ide at man reflekterer litt over sin egen profil av og til? Eller??

Venter fremdeles i spenning over flere eksempler på klisjeer... :-)

Skjult ID med pseudonym Isa fr. 5 juni 2009 18:52

Det er ikke så lett å vite hva man skal skrive i profilen. Så du som klager. Get lost.

Skjult ID med pseudonym Sailoff fr. 5 juni 2009 19:19

Du skal ha den, Marini: Profilen din er litt anderledes og uten for mye klisjeer. Tror du må være norsklærer? ;-) Men ikke så lett å forholde seg til krav om at jeg skal få deg til å drømme, drømme, drømme...

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 5 juni 2009 19:46 Privat melding

Jeg hopper over de som trives i sitt eget selskap i hvert fall... da kan de bare ha det fortsatt trivelig ...

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 5 juni 2009 19:47 Privat melding

@Sailoff
Jeg tipper at hun TS, altså marini er ikke norsk (?)

Skjult ID med pseudonym davidxx76 fr. 5 juni 2009 20:00

Marini er ei flott dame. Hadde jeg vært noen år eldre, hadde jeg gjerne befolket inboxen hennes med høylitterær prosa, stev, limericks og haiku dikt :P

Skjult ID med pseudonym Kent1980 fr. 5 juni 2009 20:09

Tror nok vi mennesker er mer like enn ulike. Dessuten vil alltid oppgi våre positive sider, og det kan bli mye likt. Sånn er det bare.

Jeg tror problemet ligger hos de som leser profilen, enn de som skriver den.

Ingen kan få pose i sekk, desverre. Men mange lever nok på illusjonen at partneren skal være nær perfekt.

Se det heller slik. Finn noen som er like "fucked up" som du er og pris deg lykkelig hvis du får det til å vare. Det dummeste man kan gjøre er å stille krav man ikke kan leve opp til selv.

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 5 juni 2009 20:11 Privat melding

@david
Befolk meg da...men da er du for ung, kanskje ?

(mann 44 år fra Hordaland) fr. 5 juni 2009 20:11 Privat melding

Forsåvidt enig i kommentarene. Men det er jo greit å vite om den andre part har noen eiendeler.................og iallefall en daycruiser..... Er det noen damer der med daycruiser, da er jeg klar :-) Da slipper man å kjøpe alt på nytt eller brødfø andre personer. Man får jo ganske mye info i matchinfoen og bilder, så teksten er overdrevet.

Skjult ID med pseudonym marini fr. 5 juni 2009 20:48

Toddien
Jeg tar det faktisk for gitt at menn på sukker har et sted å bo, en bil, og kanskje til og med en jolle eller en hytte eller campingvogn de har tilgang til. Tror det er svært få som ikke har det... Jeg synes slett ikke at profilteksten har lite betydning. La oss ta et tenkt eksempel. Man ser en profil fra en vanlig mann, han ser helt ok ut, og profileteksten hans er helt grei. Det samme gjelder for kvinner vil jeg tro. Man tenker å ja....også blar man videre! En profiltekst som skiller seg ut, kan pirre nysgjerrigheten, og istedenfor å tenke ååh ja, og bla videre, kan man tenke: Hmmmmm....hvem er dette tro? En spennende mann jo! Hvem av disse to mennene har størst sjanse for å få svar på brevene sine, eller motta post? Dette er enkel psykologi. Jeg kan også legge ut stygge bilder av meg tatt dagen derpå en kald vinterdag, med joggetøy, uten sminke og med sovesveis ,og tenke at bilder er oppskrytt. Men gjør jeg det? Det dreier seg om å gjøre det beste ut av seg selv, ikke sant? For meg betyr profiltekst ganske mye, synes det sier litt om et menneske hvordan han velger å fremstille seg selv. Jeg er mindre opptatt av interesser og "gods og gull", enn av måten han formulerer seg på...selvinnsikt, humor etc.. Jeg forventer ikke at alle menn her skal ha superoriginale profiltekster, men det går da an å prøve å unngå de verste klisjeene? Eller? Hvor lang tid tror du at gjennomsnittsbrukeren her inne bruker på å skrive en profiltekst? 10 minutter?

Igjen vil jeg presisere at jeg har full forståelse for at vi er ulike, men utfordrer både menn og kvinner til å tenke seg om litt, se litt på profilen sin, og vurdere om noe kunne ha vært formulert bedre. Og hvorfor gjør jeg det? Jo fordi jeg vil ditt beste :-)))) Promise! Hovedinnlegget er ment som en utfordring, og ikke som kritikk....

Skjult ID med pseudonym marini fr. 5 juni 2009 20:52

Ps. Skulle ønske jeg hadde tatt vare på min første profiltekst. Da kunne jeg ha lagt den ut her til spott og spe, den var full av klisjeer og intetsigende svada :-)

Skjult ID med pseudonym marini fr. 5 juni 2009 21:00

Sailoff
Mange menn tar drømmer så bokstavelig! Det står jo at du skal skrive din "beskrivelse av en drømmepartner "ikke sant? Det står ikke: "Skriv en liste over krav du forventer at en mann skal innfri". Derfor skriver jeg tenke... tenke, jeg mener....drømme... drømme.... Det er stor forskjell på drømmer og krav i min verden hvertfall :-))) Men drømmene til et menneske, forteller litt om det mennesket som drømmer. Hva drømmer hun eller han om?

Skjult ID med pseudonym Løven fr. 5 juni 2009 21:07

En ting er sikkert det er ikke lett å skrive en god profiltekst og enda værre få et godt bilde, når en ikke er fotogen i det hele tatt. Min siste profiltekst har jeg skrevet på i flere dager. Skrevet ned på en lapp det jeg kommer på som jeg synes er viktig, noe som beskriver meg og hva jeg ønsker meg av en mann. Utrolig vanskelig er det.

Skjult ID med pseudonym marini fr. 5 juni 2009 21:11

Løven
Ja, det er vanskelig!!!! Men utrolig flott at du prøver :-))) Og jeg er sikker på at når du prøver, får du det til til slutt!

Skjult ID med pseudonym Lemen fr. 5 juni 2009 21:17

Jeg slår til med en gang noen sier de har oppoverski, jeg... :-P

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 5 juni 2009 21:48

Ja, det med ski er jo litt interessant. Det hadde faktisk vært originalt om noen hadde skrevet slalomski og langrennski. Hvorfor skriver plutselig alle bortover og nedover-ski? Gjør damene også det?

Skjult ID med pseudonym Elfrodo fr. 5 juni 2009 21:54

Shit...jeg har hatt nedover og bortoverski i profilen min hele tiden....

Skjult ID med pseudonym marini fr. 5 juni 2009 22:19

Elfrodo!
Ha ha, du er den første med selvironi her :-) I like :-)
Hva reagere du på da i de kvinnelige profilene? Vedder nesten på at du har minst ett uttrykk?

Skjult ID med pseudonym s fr. 5 juni 2009 23:00

Det er kanskje ikke så rart at folk ikke finner hverandre hvis de / vi sitter på høye pidestaller og rakker ned på selv de minste banaliteter i profiltekster som "klisjeer, oppdatert og oppbrukt".

Nei, gi meg heller en realistisk, grei beskrivelse av deg og ditt enn å gjøre desperate språklige forsøk (som fort kan ende opp med å bli pinlig) på å prøve å fremstå som så veldig annerledes, for det er du ikke uansett: Vi fødes alle som originaler, men de fleste dør som kopier.

For øvrig inneholder min tekst opptil flere av punktene i åpningsinnlegget , og jeg føler ikke akkurat at folk overser meg av den grunn.

Skjult ID med pseudonym Elfrodo fr. 5 juni 2009 23:06

Marini

Jeg har vært her lenge nok til å ikke bry meg så mye om teksten. Det er mye likt og jeg vil tro de med litt original vri har nok av meldinger å svare på. De er nemlig i mindretall. Det kan godt være klisjeer for min del. Jeg vet selv hvor vanskelig det er å finne på noe litt utenom det vanlige. Men krav til det hinsidige er ikke akkurat noe jeg bifaller. Jeg er i det hele tatt litt avslappet i forhold til det meste. Liker det best slik :-)

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 6 juni 2009 00:32

Jeg synes jo du har gode obsevrasjoner, og ofte skal det bare et par gode setninger til for å skille seg ut.
Men som det sies over her; vi er mange som er ganske like - jeg synes ofte formuleringene sier mer; at man kalrer å vairere eller gjøre noe morsomt over et team som er vanlig. Leste en om dagen som syntes noe var "like spennende som en bøtte med vann". Den likte jeg.

Når det gjelder det man eier og har, så kan jeg forstå at noen er litt stolte av det de har opparbeidet seg her i livet. Jeg regner jo med at folk har egne hjem, men tar det ikke for gitt at man har både leilighet, bil, båt og/eller hytte på plass! Det er ikke bare et spørsmål om midler men om prioriteringer og livsstil. At man har leilighet fjerner for meg en slags risiko, men har han seilbåt s skygger jeg litt unna. Men jeg skriver ikke til en person FORDI han har leilighet elelr bil elelr båt. Det kan kun brukes til å eliminere. Men om jeg forstår den (kanskje litt barnslige eler gammeldagse )ggleden folk har av å fortelle om hva de har bygget seg opp, så prøver å lese mellom linjene om de definerer seg gjennom ting, eller om i hovedsak de fokuserer på andre, menneskelige faktorer.

Ellers er jeg ikke så begeisret for profiler som skriver drømemdamen skal være sånn og sånn og sånn, og avslutert emd "neida, det er ikke nødvendig, men ". Da tenker jeg at de likevel har den målestokken i hodet og uansett vil føle at de settler for noe mindre, hvis de settler. Og så liker jeg ikke når hovedfokuset rettes mot hva man ikke skal være "Du bør ikke være hysterisk, overtorisk, labil" el.l. Skjønner at fyren ahr dårlig erfaring, men come on, start med blanke ark og tenke på hva du viltrivees med, ikke hva du vi være foruten, da kan man jo forbli single:)

Men: Vanlig tekst med normalt innhold (ski, trening, bøker, trives i jobben) og litt humor, gjør susen for meg hvis mtachen er bra og bildet ålreit.

Skjult ID med pseudonym s lø. 6 juni 2009 00:44

@vibe

Nå er det heldigvis ikke slik at en og annen spissformulering er nok til å ødelegge en profiltekst, men for min del hadde nok uttrykket "like spennende som en bøtte med vann" vært noe jeg hadde lest som en del av teksten uten å tenke noe særiig over humoren eller kvaliteten på den fiffige formuleringen. Så også der, som det meste annet, er det relativt individuelt hva leser legger merke til og / eller liker. Det er derfor samtidig en viss risiko hvis en prøver å være så veldig annerledes og prøver å briljere med skriftlige freske fraspark, når en kan risikere å støte fra seg folk av samme årsak. En kan sikkert kontre med at "personer som ikke liker teksten min, liker sannsynligvis ikke meg nok likevel, så da er det jo bare greit at det er sånn", men det spørs nå hvor holdbart det er.

"At man har leilighet fjerner for meg en slags risiko, men har han seilbåt s skygger jeg litt unna. "

Uansett hva hensikten hans er, så oppnår han (u-)bevisst å eliminere deg, ja - og da er det jo et greit poeng å nevne båten, siden den for de fleste som har dette er svært viktig i livet deres.

"Men: Vanlig tekst med normalt innhold (ski, trening, bøker, trives i jobben) og litt humor, gjør susen for meg hvis mtachen er bra og bildet ålreit."

Nemlig!

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 6 juni 2009 00:55

Nå antok du vel ikke at jeg leste setningen om bøtten isolert (?). Men at skriveren bruker et originalt uttrykk, betyr at han velger uttrykket bevisst, og om jeg da også legger merke til det på en positiv måte, så er en viss fellesnevner identifisert. Synes jeg utrryket er teit eller tørt, har man avdekket en forskjell. Ingenting av det er vel dumt?

Man trenger ikke prøve å være så annerledes. Poenget må jo være å være seg selv og få frem litt av ens personlighet - og håpe at det faktisk differensierer en noe:) Og der er jeg enig med TS at det er mye standard; kanskje folk safer med nøytrale tekster? Men hensikten må jo ikke være å treffe flest mulig sånn noen lunde, men treffe de med høyest matchepotensiale best mulig.

Ang seilebåt: Ja, det er det som er poenget mitt - at det å nevne eiendeler har sin funksjon.

(mann 44 år fra Hordaland) lø. 6 juni 2009 01:01 Privat melding

Enig med "s".

Ellers er "utfordringen" for tullete å bruke tid på i seg selv. Det finnes sikkert en bok som heter "1001 klisjer til bruk i sjekke-øyemed". Kjøp den, så er du hjulpen. Ellers finner man sannsynligvis ikke de mest fantasirike personene her inne. Da hadde vi sannsynglivis ikke vært her. :-)

(mann 44 år fra Hordaland) lø. 6 juni 2009 01:07 Privat melding

Ja der skrev jeg til og med en feil. Beklager! "klisjer" med 1 "e"..........ja det skulle tatt seg ut.....;-) Skulle vel vært en liten apppostrofff der også (safer meg med tilstrekkelige konsonanter på "apppostroff", litt vanskelig ord der ja).

Skjult ID med pseudonym Bjørn-NP lø. 6 juni 2009 09:30

Først ble jeg irritert og tenkte at denne damen er i stor besittelse av frekkhetens nådegave og satte meg ned for å lire av meg noen hugg tilbake. Så leste jeg et par ganger til igjennom det du skriver og begynte deretter å tenke og ikke minst; lese igjennom egen profil.
En smule lattermild må jeg nok innrømme at profilen min ble skrevet med en grunntanke om at den skal gjengi meg selv, men samtidig tok jeg nok for mye hensyn til ikke å stikke meg for mye ut. Men det er jo kanskje det den bør gjøre.

Så her sitter jeg med litt trang hjelm etter en noe fuktig kveld på byen og innrømmer at jeg ser på dette som konstruktiv kritikk, og kommer til å benytte inputen til å revidere profilen. Store endringer blir det neppe siden den skal formidle den jeg er, men noen endringer blir det.

Så takk til deg Marini. En liten vekker var på sin plass.

Skjult ID med pseudonym s lø. 6 juni 2009 10:59

@vibe

"Nå antok du vel ikke at jeg leste setningen om bøtten isolert (?)."

Neida, det finnes jo mange, mange slike uttrykk, så jeg tok det som det du tenkt på; som et eksempel blant mange.

"Men at skriveren bruker et originalt uttrykk, betyr at han velger uttrykket bevisst, og om jeg da også legger merke til det på en positiv måte, så er en viss fellesnevner identifisert. Synes jeg utrryket er teit eller tørt, har man avdekket en forskjell. Ingenting av det er vel dumt?"

Jeg har ikke lyst til å fremstå som noe profiltekstpoliti, og har selvfølgelig ingenting mot å le litt i ny og ne når jeg leser profiltekster. Dessuten tror jeg ikke vi skal overdrive diverse friske enkeltuttrykks betydning i en profiltekst, siden det sannsynligvis ikke er nok til å ødelegge et godt inntrykk ellers i profilen. At uttrykket skal skille mellom likhet / ulikhet er kanskje litt vel å ta i, men du har kanskje et poeng når alt kommer til alt.

Skjult ID med pseudonym belezza lø. 6 juni 2009 11:29

Jeg har skrevet veldig kort på min profil, og fått komplimenter for det - mange har sagt at de blir lei av å lese lange profiler - så bildene betyr nok mest uansett. Litt kvalmt at bilder betyr så mye, men samtidig når vi møter folk IRL hva legger vi merke til først da? Folk kan jo skrive opp og ned i mente om sine egne fortreffeligheter, men ikke sikkert at teksten lyver mindre enn det bilder kan gjøre.

Skjult ID med pseudonym ensiferrum lø. 6 juni 2009 12:40

Har i hvertdfall lagt merke til at "attraktive jenter" ofte har den "Smil til livet, og livet smiler til deg". Selvfølgelig smiler livet til deg når man er pen utenpå... :)

Skjult ID med pseudonym belezza lø. 6 juni 2009 14:48

@ensiferrum, mye kan være attraktivt - øyet som ser det. Jeg har valgt den frasen selv, egentlig fordi jeg er optimistisk av natur. Og har funnet ut at det stemmer, kommer ikke langt med å være sur (grin til verden, og verden griner til deg) :)

Skjult ID med pseudonym marini lø. 6 juni 2009 23:10

Bjørn-NP
Så hyggelig å høre at du tolker innlegget mitt akkurat slik det er ment :-))))) Hipp hurra!

Skjult ID med pseudonym Bjørn-NP lø. 6 juni 2009 23:14

Den lå langt inne, men kudos til deg (google kudos hvis du ikke vet hva det er). Jobber du innen markedsføring?
Uansett, trengte sparket Marini...

Skjult ID med pseudonym marini sø. 7 juni 2009 00:32

Bjørn-NP
He he, nei jeg jobber i det offentlige :-) Og jo, jeg vet faktisk hva kudos er og takker ærbødigst :-) Synes forresten det var glimrende formulert da du skrev: "Først ble jeg irritert og tenkte at denne damen er i stor besittelse av frekkhetens nådegave og satte meg ned for å lire av meg noen hugg tilbake."

Forøvrig glemmer jeg ikke en formulering fra en mann med en flott skrevet profil: "Jeg kan ikke akkurat si at jeg elsker skog og mark over alt på jord, men går gjerne på ski, og går til og med turer hvis jeg har lyst!" Hipp hurra tenkte jeg da, det skal ikke mer til for å glede meg :-)

Skjult ID med pseudonym Bjørn-NP sø. 7 juni 2009 00:37

Livets SMÅ gleder. Noen har det helt OK med å få disse tilfredsstilt. Ikke noe negativt med det, men det er ikke meg. Bli med på en reportasje/photoshoot en gang da. Utofrdring. Skal gjøre en sak i Drammensområdet om ikke lenge :-)

Skjult ID med pseudonym morheg sø. 7 juni 2009 04:24

Tviler på at du sier alt dette for å hjelpe meg marini, du må nok innse at folk er forskjellige, og da mener jeg på alle måter. Det vil si at det er like mange som blir skremt vekk av orginale tekster som det er folk som blir tiltrukket av det.
Grunnen til at vi har et ord som psykologi er nettopp fordi alle er forskjellige, og akkurat derfor faller din lille teori om "enkel psykologi" bort. Slik jeg tolker det så prøver du å hjelpe deg selv, ikke andre, du er lei av å lese kjisjeer og prøver å få andre til å forandre proflen etter ditt foretrekke.

Jeg har skrevet profilen min med tanke på to ting, være ærlig og få oppmerksomheten til den type jenter som jeg foretrekker.
Skulle jeg kastet klisjeer på dør til fordel or orginale tekster, vittighet og for å gjøre meg selv så atraktiv som bare mulig så hadde jeg vel verken vært ærlig med meg selv eller fått min drømmedame.

Jeg velger ærlighet og realistisk når som helst framfor orginalitet!

Forresten, en som bruker ordet "whatever" og utropstegn i så stor grad burde ikke rakke ned på andres små "feil"

Skjult ID med pseudonym marini sø. 7 juni 2009 12:49

Uppppps tråkket deg visst på tærne jeg :-)
Tråkket i salaten
Trampet i klaveret eller noe sånt.

peace and love :-)

Skjult ID med pseudonym morheg sø. 7 juni 2009 13:42

Absolutt ikke, til tross for mitt inlegg finner du relativt lite med klisjeer på min profil..
Framhever bare at påstandene dine om at du gjør dette for min skyld er helt på jordet, hvorfor ikke bare være ærlig og si at du gjør det for din egen skyld?

Bare fordi jeg kommer med et innlegg som motsier deg betyr ikke det at jeg er fornærmet på noen måte, bare at jeg har en helt annen oppfatning. Der har du de fordommene jeg har snakket om tidligere, du har jo på ingen måte forutsetning for å vite om jeg er fornærmet, så hvorfor anta at jeg er det? Er du virkelig så sneversynt? Eller er det siste lille inlegget ditt bare et forsøk på å uskadeliggjøre meningene mine fordi du faktisk så en del logisk i det jeg skrev men ikke tør å inrømme det?

Skjult ID med pseudonym hingsten sø. 7 juni 2009 17:46

Marini-lille da,
nyt den vakre sommeren og ikke så opptatt av de bitte-små negative ting ved et individ da vel.
Alle har vel noe på skogen på sitt vis, og hva temaet angår..enkelte rette klisjeer virker.. in live.. til syvende og sist.
Sånn er det bare.

Og husk.. salat-tråkking( i naboens grønnsakshage )er reservert hingsty ..eller kanskje ikke ??.

Håper dere nyter kvelden uten hingste-nykker.

sånn svisj. ut igjen. .borte..

Skjult ID med pseudonym marini sø. 7 juni 2009 18:57

morheg

Jeg deler nok ikke ditt syn på profiltekster eller logikk dessverre. Jeg finner det faktisk direkte ulogisk at de fleste menneskene her inne egentlig liker profiltekster fulle av klisjeer og intetsigende svada. Det er faktisk direkte kjedelig å lese enkelte profiler, fordi det er umulig å få et inntrykk av hvem mennesket bak profilteksten er. Mange er helt ukritiske til hva de skriver, eller måten det er skrevet på. Hvis kort informasjon om bosted, yrke, interesser og alder er nok, hva er vitsen med en profiltekst da?

Når dette er sagt, finnes det sikkert noen mennesker som synes at det er nok å se et bilde :-)

Skjult ID med pseudonym s sø. 7 juni 2009 19:24

@marini

"Jeg finner det faktisk direkte ulogisk at de fleste menneskene her inne egentlig liker profiltekster fulle av klisjeer og intetsigende svada. Det er faktisk direkte kjedelig å lese enkelte profiler, fordi det er umulig å få et inntrykk av hvem mennesket bak profilteksten er"

Jeg skjønner ikke hva du gjør her hvis det oppleves som tilnærmet en lidelse å lese de korte tekstene folk har mulighet til å legge ut her. Men hvis en person nå mot formidning avviker fra mengden, og skriver en profiltekst som passer inn i dine særs kritiske øyne - sier det så mye mer om vedkommende, da? I tilfelle hva?

"Mange er helt ukritiske til hva de skriver, eller måten det er skrevet på. Hvis kort informasjon om bosted, yrke, interesser og alder er nok, hva er vitsen med en profiltekst da?"

Kort informasjon, og ikke nødvendigvis "freske fraspark" for det sier lite uansett.

Jeg har fortsatt ikke helt forstått poenget med argumentet folk bruker om at en må skille seg så voldsomt ut i mengden på et sted som dette. Det betyr selvfølgelig ikke at en ikke kan legge litt flid i utfylling av profiltekst (det finnes naturligvis mellomting), men alt i alt så greier en som regel å skape et inntrykk likevel.

Gi meg 100 profier med bilde og greit med "gørrkjedelig svadatekst", og jeg skal banna bein vedde på at jeg 1) kommer til å fatte interesse for noen av de, og 2) kan rangere et visst utvalg blant de etter hvor lyst jeg har til å treffe de for å sjekke hvordan ståa er i virkeligheten. Stort sett mer enn det kan jeg verken håpe på, forvente eller forlange av de enkle presentasjonsmuligheter vi har til rådighet her.

Skjult ID med pseudonym marini sø. 7 juni 2009 23:25

s

Jeg er faktisk enig i mye av det du skriver! Poenget mitt med innlegget over er at det er greit å reflektere litt over hvordan man skriver en profiltekst. Jeg koser meg hvertfall med profiltekster som skiller seg litt ut, og ofte er det ikke så mye som skal til :-)

(mann 38 år fra Akershus) sø. 7 juni 2009 23:45 Privat melding

Hm denne tråden ga meg inspirasjon. Tror jeg har klart å snekre sammen en profiltekst som IKKE kan defineres som en klisje.

Skjult ID med pseudonym s ma. 8 juni 2009 10:29

@marini

Du har helt klart et poeng.

Jeg har selvfølgelig ingenting mot gode profiltekster, for all del. Folk som skriver godt, må selvfølgelig l få vise dette!

Men det betyr ikke nødvendigvis at folk med profiltekster som ikke avviker fra gjennomsnittet kjeder vettet av meg for det :)

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 8 juni 2009 15:48

Kent1980:
Du har glemt trappetrinne, samt at vokner skrives med å! Er jo noen damer som er veeeldig opptatt av skrivefeil ;)

Lurt å bytte bilde også, jeg trodde du var transe!! ;) *ler* Men ellers er det jo fint at du forteller om dagen din! :)

(mann 38 år fra Akershus) ma. 8 juni 2009 15:53 Privat melding

Skrivefeil rettet, bildet blir.

Etter at jeg satt opp det bildet, som jeg liker så har besøksprosenten skutt i været.

Dere jenter blir jo ikke fornøyd uansett hva jeg gjør.

Your loss:)

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 8 juni 2009 15:57

Så flott! Da fungerer det fint for deg! Klart jenter blir fornøyde, jeg har søkemodus på 30 til 40, og har bare sett deg her inne, derfor trodde jeg du var transe siden du var sminket ;) Men jeg ser jo når jeg går inn på profilen din at du er en kjekk herremann, UTEN sminke også!! Stå på! :)

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 8 juni 2009 16:23

morheg,
er overhodet ikke enig i at grunnen til at vi har "pskylogi" er at vi alle er forskjellige. Man kan i så fall like gjerne hevde at grunnen til at vi har psykologi er at de fleste er ganske like (og det derfor er mulighet til å lære noe). Men nå har vi nå psykologi av andre grunner da (som i pedgogikk, terapi - eller i samlivs og sjekkemarkedet)

Du sier også litt mot deg selv; du velger ærlighet fremfor originalitet. Men du har jo nettopp sagt at vi alle er forskjellige.
Alle er forskjellige utenom du da?

For det er jo delvis det som er Marinis poeng; at når vi er forskjellige, hvorfor gjenspeiles ikke det i profilene?
Fordi selv om folk er ærlige om interesser, fakta etc, og sukkermatchene har endel til felles, så skader det vel ikke å prøve å si noe personlig. Er det et sted man er tjent med å være (en bra utgave av) nettopp seg selv så er det vel når man skal en partner.

Skjult ID med pseudonym s ma. 8 juni 2009 16:58

Tror det var selveste SteinR som her på forumet påpekte det enkelt og greit for en stund siden: Er vi nå egentlig så forskjellige, da? Om en ser innenfor en bestemt målgruppe, altså.

I min nærmeste omgangskrets (25-30 personer med løst og fast, av begge kjønn), er vi relativt like mtp. bosted, alder, status, interesser og liknende. For å skille oss på den måten noen her ser ut til å jakte på (utover f.eks. røyking, høyde og de mest målbare kriteriene), må en nok mer omfattende tilverks - men resultatet av slike tester har vel ikke så veldig mye å si når en leter etter fysisk og psykisk tiltrekning? Og hvordan skal en få frem slike forskjeller i en profiltekst?

Ikke alt av personlige trekk er like smart å skrive i en salgssetting som dette, så hvor setter en da grensene? Og hva med det som utelates, som jo også er en del av personen?

Jeg tror det er å tillegge profilteksten vel mye kraft og betydning hvis det skal være mulig å gi et skikkelig bilde av personen bak profilen - og uansett så er det vanskelig å komme utenom hard facts som bosted, alder, jobb, interesser etc i første omgang. Hva mer enn som så er man ute etter på et så tidlig stadie? To personer som begge stemmer samme parti og interesserer seg for kunstnerisk kroppshårfrisering, kan ha helt motstridende verdier, mål og interesser på andre områder (som det kanskje ikke er plass til å skrive noe om i profilteksten). Det kan være en fin introduksjon for å opprette kontakten, men så...?

Når en nå faktisk står fritt til å kunne skrive så og si hva som helst uten å måtte stå til rette for det der og da, vet en jo aldri hvordan dette stemmer med virkeligheten likevel.

(mann 51 år fra Akershus) ma. 8 juni 2009 17:27 Privat melding

(Kent1980 likner på Michael Jackson) ;-)

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ma. 8 juni 2009 17:28

@Trampeline

12 poeng til deg:)

(mann 51 år fra Akershus) ma. 8 juni 2009 17:30 Privat melding

(Det var ikke vondt ment altså! Mickey Rourke er stygg, ikke MJ)

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ma. 8 juni 2009 17:31

Jeg tok det som et komplement:)

Det er jo MJ jeg skal se ut som:))

(mann 51 år fra Akershus) ma. 8 juni 2009 17:38 Privat melding

:-)

Skjult ID med pseudonym Naam ma. 8 juni 2009 17:47

But who the fu.. would want to look like MJ????

Unless its done for a laugh.. :-)) I mean, the man is a joke,right?

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ma. 8 juni 2009 17:59

Because I'm a Michael Jackson impersonator, so when I perform on stage I look like The King Of Pop.

And yes, a man who has sold 750 million records, earned over 1 billion dollars and had the three biggest world tours in history, about to be broken by a 50 concert sellout show performance at the O2 arena, is a joke.

And Norway has the worlds best soccer team:)

Skjult ID med pseudonym Naam ma. 8 juni 2009 19:34

Javel. Men mannen er fremdeles en joke. :-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 8 juni 2009 19:42

Når noen uttaler seg bastant om noen de ikke kjenner personlig, sier det meg ofte mer om personen som sier det..

Skjult ID med pseudonym morheg ma. 8 juni 2009 22:11

@ Vibe
Ta uttrykket "forskjellige" litt med måte da, jeg mener jo selvfølgelig ikke at siden jeg synes sjokolade er godt så er det ingen andre i verden som kan synes det fordi vi alle er forskjellige, se mer på det som at vi alle varierer litt på alle punkter.

Hadde psykologi handlet om at alle var like så kunne vi ha gått inn til en psykolog og fått en rask diagnose akkurat som hos legen, og så bli fikset på en lik og enkel måte. Men slik er det jo ikke, ofte må en psykolog bruke mer enn en time med pasienten for å lære og forstå akkurat den personen før han/hun kan stille en diagnose.

Så nei jeg motsier ikke meg selv, hvis jeg skriver i profilen min at jeg liker sjokolade så betyr jo ikke det at jeg er lik alle de andre som har skrevet det samme i profilen sin, men hvis informasjonen om at jeg liker sjokolade ville vært viktig, skulle jeg da latt være å skrive det til fordel for å unngå klisjeer og heller være orginal? Da får jeg jo ikke fram sannheten om meg selv.

Det jeg reagerte mest på hos marini var påstanden hennes om at det er til min egen fordel at jeg er orginal. Men jeg vil jo ikke ha en jente som skal kreve at jeg er orginal, jeg vil ha en som liker meg for den jeg er, og da får jo "hjelpen" til marini motsatt virkning.

Det skader ikke å legge litt tid i profilen sin, og det har jeg aldri sagt noe på heller. Men hvis du unngår klisjeer på bekosting av ærlighet, ja da er du en uærlig person i mine øyne.

Skjult ID med pseudonym marini ti. 9 juni 2009 12:18

morheg

Hvis man unngår klisjeer på bekostning av ærlighet, er man en uærlig person sier du.
Hva slags klisjeer tenker du på da?

Jeg er en oppegående mann
Jeg er en gutt på 44
Jeg elsker skog og mark
Jeg har bortoverski og nedoverski
Jeg savner en jente i armkroken

Det er mange måter å si dette på, og man er da ikke uærlig hvis man skriver dette på en annen måte?

Hvis du derimot skriver at jeg ønsker en jente som "tar pusten fra meg", som kan "sette meg litt ut", eller bruker uttrykk som "kjærlighet ved første blikk", "glimt i øyet", "leve lykkelig med" osv, er dette hvertfall klisjeer som ikke er intetsigende, de har et innhold. Men uttrykkene jeg nevnte i hovedinnlegget er intetsigende uttrykk, som er kopiert fra dårlige tekster som er kopiert fra en som har kopiert det fra .... osv. Det er disse uttrykkene jeg reagerer negativt på.

Skjult ID med pseudonym lars ti. 9 juni 2009 12:33

Hva står igjenn? hvis man ikke kan bruke noe av det nevnte over her?

Keep it simple:
Me Man, You Woman......Come to my cave.. ;)

Skjult ID med pseudonym marini ti. 9 juni 2009 14:32

Ha ha...DET hadde vært en kul tekst :-))
Slapp av lars, det er myyyyye som står igjen, problemet er at folk tror de må skrive sånn, for de har sett så mye av det.

Skjult ID med pseudonym Naam ti. 9 juni 2009 15:43

*fniser av lars!* -Ser du, D E R har du en tekst man kan relatere til!

Myye bedre, istedet for profilbilder hvor man ser ut som en transe. :-)))

Skjult ID med pseudonym morheg ti. 9 juni 2009 16:44

marini

Ikke er intetsigende sier du? Jeg kan veldig godt relatere meg selv til at jeg savner å ha en jente i armkroken, men jeg har ALDRI opplevd kjærlighet ved første blikk, jeg har ikke sett noen med et "glimt i øyet", jeg har aldri i det hele tatt vurdert å leve ulykkelig med noen, og jeg har aldri mistet pusten over ei jente. Det er absolutt ikke noe innhold i det hele og store. Så si at du liker skog og mark, at du vil ha en jente i armkroken, at du er oppegående og at du liker å gå på ski sier jo akkurat det som det står. Men å si at du vil ha en som tar pusten fra deg, hva betyr det? Det er jo ingen andre enn meg selv som vet hva som tar pusten fra meg, du får ingen ting å relatere med! For alt jeg vet kan det bety at du liker å bli slått i magen så du mister pusten.

At du vil ha en å leve lykkelig med? Som i motsetning til å leve ulykkelig med noen da?
Sette meg litt ut? Igjen er det ingen andre som vet hva som setter meg ut bortsett fra meg. Intetsigende!
Glimt i øyet? Spar meg, det er et utrykk som ikke betyr noe som helst. Et utrykk som bare er til for å sjarmere, og det sjarmerer kun hvis du kan si det mens du faktisk ser personen i øynene.
Kjærlighet ved første blikk? Det er noe som skremmer meg, en date og BAM, hvis du ikke føler kjærligheten velte over deg så er det over og ut.

Det jeg kan si meg enig i er at "Jeg er en gutt på 44" blir teit, det er direkte løgn. Også kan jeg være enig i at det går ann å bruke ord som langrenn og slalom.

Bortsett fra det så er eksemplene dine helt snudd på hodet, sånn som jeg ser det ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym marini ti. 9 juni 2009 22:02

Du kan forsvare din rett til å skrive profiler med uttrykk jeg finner direkte intetsigende til du blir blå. Jeg mener fremdeles at de fleste mennesker kan finne på noe bedre å skrive enn uttrykkene nevnt i hovedinnlegget mitt, og at det hadde gjort profiltekstene mer interessante å lese.

Hva kunne du ha skrevet istedenfor oppegående, at du savner en armkrok, at du har bortoverski og nedoverski, og at du liker å ferdes i skog og mark (som 80% brukerne her har i profilteksten sin... satt litt på spissen :-) Det er IKKE vanskelig :-) Litt fantasi har du vel?

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ti. 9 juni 2009 22:17

@Naam

Har du noe imot meg?

Vil du at jeg skal kontakte admin i Sukker og få deg hivd ut?

Ta å vis litt respekt!

Skjult ID med pseudonym morheg on. 10 juni 2009 04:57

Hva jeg kunne skrevet isteden for "Savner å ha en i armkroken" jo jeg kunne jo skrevet "Jeg savner å ha en jente som kryper inn under armen min og legger hodet på brystkassa mi mens armen min ligger over kroppen hennes når vi ser film" Men begge betyr jo det samme, bortsett fra at den siste gjør det mer spesifikt.

Det er mulig jeg missforstår deg helt nå marini, men blir profilene virkelig mer interresante av å bytte ut "bortoverski" med" glimt i øyet"? Eller snakker du på et annet plan igjen nå som jeg ikke har fått med meg?

Og hva er det egentlig som er så intetsigende med dem? Det er jo bare faktasetninger.
Det jeg tror, er at du ser på disse setningene som et forsøk fra dem på å forføre deg, fordi du sanver virkelig å bli forført, og når det ikke funker. Sitter du der å ønsker at de bruker ting som glimt i øyet.
Mest sannsynelig så mener folk det de skriver. Ikke noe annet.
Slutt å vær så selvgod og prøv å se ting ifra en annens synspunkt, da kansje det blir litt mindre kjedelig å lese andres profiler.

Skjult ID med pseudonym marini on. 10 juni 2009 08:26

Du kan forsvare din rett til å skrive profiler med uttrykk jeg finner direkte intetsigende til du blir blå. Jeg mener fremdeles at de fleste mennesker kan finne på noe bedre å skrive enn uttrykkene nevnt i hovedinnlegget mitt, og at det hadde gjort profiltekstene mer interessante å lese.

Så enkelt er mitt synspunkt :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 10 juni 2009 09:34

Jeg er ikke redd for klisjeer, og har brukt alle TS sine i teksten her. Legg til litt personlig kjøtt på beina, så kan det funke? Eller? :-)

Jeg er både en mild og snill person, men er dønn tydelig og er uredd for å stå på barrikadene når det trengs! Jeg er både totalt ufornuftig når jeg har lyst og evner å ramle av stolen i latter, men er mer fokusert enn de fleste evner når det er påkrevet!
Jada. Jeg har både bortoverski og nederoverski, men de er så gamle at jeg burde bruke dem til ved. Det hadde blitt rimeligere for meg om jeg kjøpte meg nytt utstyr i steden for å leie hver gang jeg skal ut i den berømte skogen, men jeg ikke alltid like fornuftig av meg som sagt! Da har jeg nevnt skogen. Hva da med marka? Jeg liker ikke mark. La meg få åpne vidder eller solfylte horisonter! Jeg kan tåle å ligge på armen din i Timoteiblomsterenga og se på eventyrfigurene i skyene - men dropp marka!

Noe av det beste jeg vet? Jeg kommer hjem etter en lang dag, og du har tid til meg! Du plasserer meg trygt i armkroken din, stryker meg over håret og spør hvordan dagen min har vært.....jeg kjenner at kroppen min faller til ro på denne deilige, trygge måten. Oppegående? Jeg? Javisst, men ikke hele tiden! Jeg ligger i senga og på sofaen også. Dessuten elsker å bare sitte på en benk og lage historier om mennesker som går forbi.

Jeg er ingen samler av sydenland i passet mitt, men fordi mennesker fascinerer meg har jeg reist mye. Dessuten trenger jeg å lufte meg for at ikke lille Norge skal begrense hodet mitt til å bli betenkelig trangt. Stillheten på sjøen gir meg forresten en deilig ro og en slags indre glede som er med på å gjøre meg til et positivt menneske.

Det er mange som skriver at de liker å holde kroppen i form. Når JEG skriver det, mener jeg ikke at jeg har en deilig kropp. Jeg mener at jeg har et sinn og en kropp som skal tas vare på - noen ganger er det ytre i fokus, andre ganger det indre. Hele meg er viktig for meg, og om du ser etter et smykke som ikke har skjønt bæret av seg selv, ser du ikke etter meg :-)

Romantisk for meg betyr fortrolig stemning. Derfor er alt romantisk for meg når jeg har det bra sammen med kjæresten min! Og nå er jeg klar til å treffe deg, du som skal bli kjæresten min altså. Jeg trenger deg ikke, men jeg ønsker at vi likevel skal bli litt "avhengige" av hverandre. Avhengig er jo et positivt ord når man er selvstendig! Skjønner?

Om du liker god vin har jeg et hemmelig sted jeg skal vise deg engang! Looking forward :-)

Skjult ID med pseudonym morheg on. 10 juni 2009 18:12

Bra marini, du har i det minste (i motsetning til meg) vett nok til å avslutte diskusjonen med stil ;)

Skjult ID med pseudonym Naam on. 10 juni 2009 18:25

@kent1980;

Saa,saa lille venn. Jeg har vaert her lenge nok til aa ikke la meg bli truet av illsinte MJ fans.
Jeg vet ogsaa at sukker har adskillig stoerre takhoyede enn at de vil ta det jeg skrev saa ille opp.
Det var da bare en meningsytring til ditt noe spesielle bilde, og sist jeg sjekket var det ikke forbudt aa mislike ex-negere med litt for korte bukser og en hang til unge gutter..

Foreslaar at du heller loeper hjem til foreldrene dine (som jeg mistenker du fremdeles bor hos), og lufter din frustrasjon der.

Aerlig talt!

Skjult ID med pseudonym marini on. 10 juni 2009 22:14

Zitelle

Kjempeflott tekst, der klisjeene har blitt flittig brukt på en glimrende måte :-)

Skjult ID med pseudonym vibe on. 10 juni 2009 23:06

morheg,
skjønner hva du mener, og enig i det også; at man ikke på død og liv skal være så original. Men kanskje flere som Bjørn NP (og meg selv) kan tenke gjennom om man egentlig beskriver seg selv eller om det er lett å ty til litt oppleste og vedtatte sannheter uten at det kanskje er kjernen i hvem man er?

Må si jeg har truffet endel som skriver at de trener et par ganger i uken, men når de treffer meg over litt tid går det opp for både dem og meg, at en gang i måneden ikke er det samme som noen ganger i uken selv om det går vanvittig fort mellom hver gang. Kanskje et banalt eksempel men mulig det også er en setnng man slenger på fordi det er så vanlig og "man jo tross alt har kort på SATS, og var ute på sykkel i forrige uke... eller... nei det var vists tre uker siden..". Hehe.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 10 juni 2009 23:40

Tusen takk, marini. Hyggelig :-)

Skjult ID med pseudonym morheg to. 11 juni 2009 17:33

Vibe

Der kan jeg være helt enig ja, å bruke klisjeene bare for å fylle ut profilen synes ikke jeg noe om heller. I min profil finner du ikke noen av dem, nettopp fordi jeg ikke synes de beskriver meg godt nok. Jeg har jo både langrennski og slalomski, men langrennskiene mine har jeg ikke brukt på over to sesonger, så da blir det jo for dumt å skrive at jeg har dem. Hvis du skjønner poenget mitt? Men hvis det er en som har både langrennski og slalomski, og i tillegg bruker begge deler aktivt, så synes jeg det er bra at de har det med i profilen sin.

Jeg synes en skal skrive profilen sin etter hvordan man ønsker å lese andres. Det første jeg ser etter hos en jente er holdninger og oppførsel, så på grunn av det har jeg skrevet en del om mine holdninger og oppførsel.

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ti. 16 juni 2009 18:55

@Naam. Fint at du har vært her lenge. Skulle det liksom forandre det faktumet at hvis du henger ut folk på forumet så tar Sukker affære hvis jeg klager deg inn? Hva du mener om Michael Jackson er meg knekkende likegyldig. Hva du mener om ting du ikke vet noe om er unyttig for hele verden for alltid. Derimot å henge meg ut fordi jeg er fan av han, provoserer meg grenseløst. Hadde du møtt meg IRL og sagt det der til meg ansikt til ansikt hadde du gått hjem med sprukket leppe og forstuet ankel.

Nå er det ingen tvil utifra de kommentarene dine at du er en smålig liten mann med store fordommer som styrer tankegangen i den lille hjernen din. Du er en sånn person som dømmer de som ikke ser ut som deg, og som sier noen er skyldig så fort de blir beskyldt for noe. Du har ikke evnen til å sette deg ned og reflektere over dine synspunkter. Du er det som vi fint kaller på engelsk for "Sheep" En liten sau som følger massen og gjør som han har blitt fortalt.

Hvorfor du antar at jeg er en liten gutt som bor hjemme forstår jeg ikke, men det er vel relatert til ditt underutviklede intellekt.

Jeg er faktisk 29 år og bor for meg selv, og har gjort det siden jeg var 20. Så hva var poenget med den lite intelligente kommentaren.

Hvis du ikke har noe annet enn dritt å slenge, så foreslår jeg at du går tilbake til barnehagen der du hører hjemme og mobber de som er mindre enn deg. For skulle du gjøre den tabben og være stor i kjeften til folk som kan sitte på deg og røske deg et nytt rævhøl, så er nok ikke du på Sukker lenger:)

NB! En av årsakene til at jeg brukte det bildet var for å bevise hvor smålige og overfladiske stort sett alle mennesker er. På Sukker kommer disse egenskapene frem som Solen midt på dagen. Det bare måtte komme en idiot og være frekk i trynet.

Skjult ID med pseudonym s ti. 16 juni 2009 19:24

Haha.

Og stort sett mer enn det er det ikke å si om den saken.