Alle innlegg Sukkerforum

Til jenter/damer som er lei "spennende" gutter/men ...

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Akershus) lø. 20 okt. 2007 23:43 Privat melding

Hvorfør ikke prøve på noe nytt ? Her har ni en skikkelig kjedelig A4 tulling ! :-)
Ukens Høydepunkter er Nytt på Nytt på Fredag kveld og Lotto på Lørdag kveld (vant ikke idag :-( )... Liker ikke å reise, har ikke bil, Sitter mest hjemme i godstolen å spiller gitar/bass/banjo ... Har ikke fast jobb (vet ikke vad jag skall bli då jag blir stor en gang). Jobber før tiden som hjelpemontør hos et selskap som driver med el og lys installasjon ...

Jag bjuder på kaffe ett sted utanfør Ring 3 hvis noen vil finne ut mer ! ;-)

Hensikten med dette inlegget er ... tjaa ... hmm ... 'I krig og kjærlighet er alt tillatt' !
Skjult ID med pseudonym lady35 sø. 21 okt. 2007 01:32

Hei du Gitaristen,
du ser jo ålreit ut, og virker både hyggelig og raus. Nå er ikke vår match allverden, men jeg synes ikke du er så veldig A4 - dessverre skulle jeg enste si. For en A4 fyr har som regel funnet ut hva han skal bli - eller er - i en alder av 35. Og har gjerne en bil. Ikke en lexus kanskje, men en toyota. Har jeg nettopp lært.
Det med jobb og ikek vite hva man skal bil når man er midtveis i 30-årene ville vært en turn off hos meg, det er lett å anta at du er litt uansvarlig (selv om det du skriver ellers ikke indikerer det).. Så kanskje det holder noen jenter tilbake.
Kanskje du skal tone ned det, og bare skrive hva du jobber med for tiden? Og har du ordnet økonomi er det kanskje verdt å nevne.
Men noen A4 type er du - dessverre nesten - ikke.

Skjult ID med pseudonym jente32 sø. 21 okt. 2007 09:25

heisann!

jeg er nå slett ikke enig i at det er skremmende eller turn off å "ikke vite hva man vil bli" i en alder av 35! Det viser bare at man er innovativ og endringsvillig. Selv ahr jeg mange års utdanning og en god lederjobb - men neimen om jeg vet om det er det jeg vil bli når jeg blir stor! Har satt meg på skolebenken igjen i en helt annen retning på kvelden ved siden av jobb.... Javisst eier jeg og banken eliligheten min, jeg kjører rundt i en knallrød BMW og lever klisjeen ut... men hva jeg vil bli - ingen aning. Derfor har ikke jeg et krav om at den jeg møter skal ha 5 mill i inntekt og kjøre porsche - jeg er opptatt av å stå på egne bein - trist at det er så mange "gold diggers" her inne... hva med å skape sitt eget?

Det å være i bevegelse er en positiv egenskap så lenge den følges opp av ansvarsfølelse i forhold til å ha orden på sitt eget liv. :-)

Det er ikke enkelt å finne noen her inne... eller noe annet sted for den del, mulig man må senke forventninger og krav - vi har blitt for egosentriske i vår tid. Det er positivt og negativt...

stå på!
du ser ut og høres ut som en morsom og hyggelig fyr!!!

(ö,) klem til deg!Skjult ID med pseudonym lady35 sø. 21 okt. 2007 15:24

Jente31, du tolker meg nok litt for bokstavelig.

Det er forskjell på å ha blitt "noe" allerede, og i alle fall kunne betjene forpliktelsene sine, enn fortsatt å surre rundt og ta strøjobber fordi Lånekassen sier stopp. Det er ikke innovativt. Det kan tvert i mot være mangel på gjennomføringsevne.
Har man ikke rukket å bli noe i en alder av 35, og fortsatt ikke vet det, så er mulighetene begrenset for hva man kan bli i fremtiden - fordi CVen kan ekskludere enf ra flre muligheter enn da en var 25.

Selv vet jeg heller ikke hva jeg skal bli, men i mellomtiden har jeg en god jobb som betaler regninger og studielån++, samt noe studier på siden. Min erfaring er imidlertid at det er endel av den andre sorten, uten at det trenger å gjelde Gitaristen. Men han risikerer at jenter tror han kan være den typen, og jenter er trygghetssøkende. Og det var det som var mitt råd, som kan være nyttig. Kortslutninger som at å "ikke vite hva man vil"=innovativ hjelper jo ikke Mr G noe videre på veien. Det er mange hyggelige fyrer på nettet, og da filtreres det brutalt på alle mulige kriterier.

PS Det er veldig få som ikke eier leiligheten sin sammen med banken. Det er ingen fornuftig målsetting å skulle eie den 100% selv.
For min del ville jeg gearet opp med mer gjeld hvis jeg nærmet meg 0.

(mann 46 år fra Akershus) sø. 21 okt. 2007 15:45 Privat melding

He he ... Må ingripe innen jag blir stemplet som en "golddigger" ...

Er utdannet elektroingeniør ... har jobbet med programmering, data og automasjon i 10 år ... Har 0 i gjeld + litt penger på bok !
Grunnen til at jag nu jobber som hjelpemontør er et akutt fall av kontorsallergi !
Grunnen til at jag ikke har bil er att jag ikke trenger bil ! Bor relativt sentralt med gode kollektive tillbud ! Pengene kan brukes på så mye ant nyttigt som f.eks musikkinstrumenter og motorsykler ! (allt betales cash kontant ! )

Grunnen til at jag leier er at jag ikke har råd å betjene ett lån som kunde ge meg samme komfortnivå som jag har nu ... Alle her vet vel hur latterligt dyrt det er å kjøpe i Oslo +-3 mil ...

e.t.c ...

Skjult ID med pseudonym lady35 sø. 21 okt. 2007 15:59

Haha, nei, noen golddigger ligner du IKKE på!

Jeg ville fått frem det i profilen, slika tman ikke kan ende med å tro at du kun har klimpret på gitaren i alle år, i håp om å kunne leve av det uten å ha noe sikekrhetsnett. At du har gjennomført det du har valg før i livet (A4 utdannelse:-) tror jeg mange jenter ser som et pluss. Det viser jo at du er litt ansvarlig også. Og det er viktig for mange jenter. Tror mange menn skulle hatt en runde i kvinnehjernen før de satte seg ned og skrev en profil. Men det gjelder kanksje motsatt også.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym mons sø. 21 okt. 2007 18:47

Jeg har heller ikke bil. Har ikke lappen en gang, enda jeg er snart 40. Men det skriver jeg selvfølgelig ikke i profilen. Det forteller jeg først på bryllupsnatten.

Skjult ID med pseudonym Lori sø. 21 okt. 2007 18:58

Var en veldig dårlig reklamesnutt du hadde laget deg. Jeg ble skremt. Hehe.
Markedsføring er kanskje ikke din sterkeste side?

Skjult ID med pseudonym jente32 sø. 21 okt. 2007 19:48

heisann...

for å bare oppklare en ting, jeg sa da aldri at Gitaristen var "golddigger" men mange av jentene... hvis det er så viktig med bra jobb og flott bil... osv...

Så lady35, var vel det jeg ville få frem, men du er jo inne på noe - mange jenter vil selvfølgelig ha trygghet.
jeg blir imidlertid mer skremt av en "gubbe" på 35 som har samme jobb i dag som da han gikk ut av skolen... vi er alle forskjellige, jeg tror det viktige er å få frem hvem man selv er.. det er da ikke såå viktig med kvantitet som med kvalitet.

Hva vil man oppnå.. HVEM vil man møte - jada det er viktig å markedsføre seg i et segment med så høy konkuranse, derfor er det egenarten, det spesielle med nettopp en selv man må få frem - så såre enkelt, så himla vanskelig...

Lykke til uansett (ö,)

Skjult ID med pseudonym lady35 sø. 21 okt. 2007 21:07

Ja., det avr slik jeg skjønte deg også - at det ikke var Gitaristen som var golddigger (bare svarte på hans eget dementi). Ja, ser hva du mener Jente 31, og deler oppfatningen om at folk (gjelder om jenter og gutter) som er på samme sted side vi kom ut i arbeidslivet, blir for "kjedelige" for meg (mens andre sikkert synes forutsigbarheten er veldig viktig...).
Gitaristem skriv om profilen din du, så du får frem at du både er en handlingens mann, styrker du oddsene:-) Skader sikkert ikke å bytte ut noen av gitarbildene med bilder av deg 8der du gjør noe annet enn å spille gitar...)....;-)

Skjult ID med pseudonym ? sø. 21 okt. 2007 22:00

Gitaristen
Tror det reklamessig hadde vært bedre for deg om du hadde lagt vekt på de tingene/verdiene/interessene du faktisk har enn å påpeke alt du ikke har i en slags halvironisk tone(slik oppfatter jeg det:)
Særlig A4 virker du ikke, og A4 er vel egentlig det jeg ser etter! Lykke til!

Skjult ID med pseudonym espen 83 ma. 22 okt. 2007 04:37

du e ingen A4 person, for d e æ hehehe
men æ ser du e glad i musikk og æ vet av en person i trønderlag som spille banjo og fløyte faktisk!!!! d hadd vært artig å fått dokker sammen i ett band:)