Alle innlegg Sukkerforum

"Gamle" damer - og menn som ikke vil ha dem

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Utgått lø. 6 juni 2009 00:28

To ting har slått meg ,etter å å vært her en stund nå: jeg er et gammelt skinn på 52 som ikke har noe her å gjøre...leser profiler i fleng der menn på min egen alder søker etter damer opptil 48 (aller nådigst) eller deromkring., (og helst under det også)..nesten ikke et eneste manneben vil ha noen over sin egen alder ...er det bare jeg som har lagt merke til dette merkelige fenomenet? Tør ikke engang svare på sånne innlegg, der mannen på 52 har satt sin strenge aldersgrense....blir bare deppa av å være her...
Hva tror de mennene egentlig skal skje hvis daten deres skulle passere den magiske grensen, - deres egen alder? At dama kommer vaklende med stokk på en eventuell date? Det er den ene betrakningen jeg har gjort meg...
Også:
Attpåtil så er det visst helt greit for 60 åringer å skrive til meg? Hva i hule er det med dere menn som har en sånn fiks ide i hodet om at dama MÅ være yngre enn dere? Det er faktisk en stor forskjell på det å være 50 og 60...Mange tar meg for å være mye yngre, og jeg ønsker ikke å tilbringe resten av livet med en alderspensjonist, jeg er sprek og ennå på toppen av livet....er det bare menn som har en eller annen uskreven "rett" til å se om etter noen yngre enn seg? Gidder ikke engang å snakke om de 50-60 åringene som gjerne vil ha seg ei på 20....
Ønsker bare å finne en hyggelig mann på ca min egen alder, jeg ...men er utgammel for 48-54 åringene her....

Skjult ID med pseudonym Ace lø. 6 juni 2009 00:31

Til opplysning så er det veldig mange kvinner også her inne som er på utkikk etter yngre menn. Ser det veldig godt på besøksstatestikken og hvem som kontakter meg.

(mann 52 år fra Akershus) lø. 6 juni 2009 00:32 Privat melding

Slapp av "Utgått". Det er de samme gubbene som drømmer når de leser bilkatalogene, og innerst inne vet at de lekre nye modellene er uoppnåelige :-)))))

Skjult ID lø. 6 juni 2009 00:32

Forsøk å tvinge dem til å like deg! Eller forsøk å overtal dem. Det funker har jeg hørt. (vel, egentlig ikke)

Skjult ID med pseudonym suk lø. 6 juni 2009 00:34

Hvorfor ikke en litt yngre mann eller kvinne om kjemien stemmer...
Men det er sant, @Utgått, sånt ser det ut stort sett at alle vil ha yngre ... du må revurdere dine ønsker da, he he :)

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 6 juni 2009 00:36

Hehe, skjult ID, har du sett Bind meg, Elsk meg?
Tror vanligvis ikke det funker, men utelukker ikke at Banderas kunne tvunget meg også. Hehe.

Tror du har rett i dine observasjoner ja. Kan jo ikke svare for kvinnene, men jeg tror nok menn er mer religiøse på dette.
Og på nettet er jo alder en av de mest observerbare tingene, sammen med høyde. Som kanskje, egentlig ikke betyr all verdens når man treffer folk i en annen setting. Men akkurat seleksjon på slike faktorer tror jeg vil føre til at mange vil forbli single, tror jeg da.

Skjult ID med pseudonym Utgått lø. 6 juni 2009 00:36

@Ace: mulig det...vet ikke hva andre damer leter etter, jeg..vet bare hva jeg leter etter, og jeg ser hva MENN leter etter!

Skjult ID med pseudonym Utgått lø. 6 juni 2009 00:37

@Ace: mulig det...vet ikke hva andre damer leter etter, jeg..vet bare hva jeg leter etter, og jeg ser hva MENN leter etter!

(mann 51 år fra Oslo) lø. 6 juni 2009 00:40 Privat melding

Legger merke med at utgått har ett noe større spenn nedover enn oppover.

Skjult ID med pseudonym suk lø. 6 juni 2009 00:42

@Vibe.. ja, du har rett

Skjult ID med pseudonym Utgått lø. 6 juni 2009 00:45

@kit001: ja, der ser du..du er en sånn typisk mann som henger seg opp i om det er 1 år...to år....
Vil tro at det er en viss forskjell på to år og ti år?

Skjult ID lø. 6 juni 2009 00:47

@ kit
Hehehehe, du er visst "en sånn typisk mann", du! :)

Skjult ID med pseudonym suk lø. 6 juni 2009 00:47

Selv er jeg 55 og satt aldersgrense/ønske fra50 til 60
Tror meg eller nei, men det er gutta rundt 40 som befolker mest "besøkskamersen" min...

Skjult ID med pseudonym Utgått lø. 6 juni 2009 00:50

@ suk: og hva synes du om det?

Skjult ID lø. 6 juni 2009 00:55

Men du suk!
Du skriver jo i profilen din "Jeg både ser ut og føler meg minst 10 år yngre. "
Er det ikke da litt rart at du ikke søker etter menn som er 40-50 år, i og med at du ifølge deg selv føler deg og ser ut som en 45-åring?

Skjult ID med pseudonym suk lø. 6 juni 2009 00:59

Det å se ut og det å søke er vel to forskjellige ting, synes jeg ...

(mann 51 år fra Oslo) lø. 6 juni 2009 01:00 Privat melding

@utgått, mulig det er typisk mann å være presis. Deg om det.

@skjult ID. Mulig jeg er typisk mann, men det er ikke de eldste som tar kontakt. Vet ikke hvorfor damer på min alder finner meg totalt uinteressant, men har lært å leve med det... :)

Skjult ID med pseudonym suk lø. 6 juni 2009 01:01

@Utgått
Jeg synes at det er helt greit å flørte litt med unge menn her på Sukker.

Skjult ID med pseudonym suk lø. 6 juni 2009 01:04

@kit
Fortell hvilken alderen som "plager" deg mest ???

Skjult ID med pseudonym kit lø. 6 juni 2009 01:21

@suk RL 25-30

Skjult ID med pseudonym suk lø. 6 juni 2009 01:29

Ok, @kit, så har vi samme alders problemmer. Kanskje vi må begynne å oppføre oss som voksne så "ungdommen" skjønner at vi er seriøse. Jeg for min del forteller om barnebarn og inkontinensproblemer, men det hjelper ikke :-)))) De unge har svar og råd til alt :))))))))

Skjult ID med pseudonym Utgått lø. 6 juni 2009 01:30

@ suk
Å flørte litt med yngre menn, ja....kan jo være småmorsomt det....men jeg er nå på jakt etter noe mer enn en flørt, og det er jo da alderen slår inn, og gutta på min egen alder vender tommelen ned.....

Skjult ID med pseudonym Oslo63 lø. 6 juni 2009 01:32

Hei! Jeg er en mann på 45 som ikke passer inn i din erfaring av oss menn. Etter samlivsbruddet for 5 år siden har jeg vært i 3 forhold. Den første var 5 år eldre enn meg, den neste var 6 år eldre, og nå er jeg sammen med ei flott dame som er 9 år eldre enn meg. Det har ikke vært noe bevisst valg fra min side å velge eldre kvinner, men de kvinnene jeg har møtt har vært flotte og tiltrekkende, og alderen har bare gjort de mer modne og oppegående. Stå på, og ikke bry deg om alle disse menna som søker 10 år yngre kvinner for å fortrenge sin egen (u)modenhet og aldring. 80 % av alderen sitter i hodet.

Skjult ID med pseudonym kit lø. 6 juni 2009 01:33

@suk, ser ingen grunn til å skremme bort barna før jeg har lært å takle de voksnes kode... :)

Skjult ID med pseudonym stig lø. 6 juni 2009 01:38

@oslo63
Om dama de ikke hadde vært 9år eldre, så hadde du kanskje ikke vært på sukker...

Skjult ID med pseudonym suk lø. 6 juni 2009 01:42

@ Utgått
Jeg er på jakt etter noe mer enn sukkerflørt, jeg også. Men jeg tar det meget avslappet. Jeg er optimist forresten og tror absolutt at det finnes EN for alle... Bare vent så kommer han snart og banker på "døra"...

@ Litt av en slask, du @kit ;))

@Alle : Nattaklem:)

Skjult ID med pseudonym Utgått lø. 6 juni 2009 01:43

@Oslo63
Ja,ja her kommer unntaket,som vanlig....DU er ikke gjennomsnittsmannen her...
Det som forundrer meg, er den nærmest konsekvente grensen mange av gutta setter, i profilen...
Jeg vet jo, av erfaring, at når noen først møter meg face to face, så er det ingen som henger seg opp i det at jeg er et eller to år eldre. Så "alderssperren" sitter visst dypt i underbevisstheten, (menn er fra mars, hehe..)

Skjult ID med pseudonym Utgått lø. 6 juni 2009 01:52

@ suk...takk...får vel snu min oppgitthet til optimisme....er vel for utålmodig...og gjør meg for mange merkelige observasjoner sånn i natten...

Skjult ID med pseudonym siv lø. 6 juni 2009 01:56

Tror rett og slett at mange menn i 50-60 ikke ser sine begrensninger:-)

Skjult ID med pseudonym arne lø. 6 juni 2009 04:54

@TS
sjønner at de sikkert er frustrerene å irriterene og ikke få så mye interesse fra menn som er yngre enn deg -men de er oftest slik at vi gutta er litt seinere utvikla enn dere . jenter på 22 er feks ikke sammen me 17 år gamle guttunger , 30 år gml damer oftest ikke så interessert i 25 år gml gutter å vise versa var feks ikke interessert i å ettablere meg me familie da jeg var 26 ,-30 år gamle damer er ofte det -kan ikke vente at dette forandrer seg me åra - natturlig at menn på 50 søker sammen me noen på deres menntale alder -runt 40-45 Seff noe annet hvis de bare er får sex å ikke prat etc ;)

Skjult ID med pseudonym G35 lø. 6 juni 2009 10:34

Er det ikke såpass enkelt som at menn tradisjonelt (og fortsatt) ser etter jenter som er yngre enn seg fra de er 20 omtrent, og at denne "vanen" bare fortsetter ettersom de blir eldre? Det er jo nærmest en ubeskreven regel at menn ser etter noe yngre jenter/damer. Kanskje ikke helt stuerent når det gjelder likestilling og likeverd etc., men det er nå sånn det er. Tror mange menn ikke egentlig tenker over det engang.
Noen unntak er det jo, med unggutter som søker en del eldre kvinner og omvendt, men da er det vel som regel en slags fantasi ute og går, og ikke et seriøst forhold som er på trappene. Jeg tror mange menn (de fleste?) er "programmert" med at de kan (og skal?) se etter yngre damer; 'sånn er det bare'. Eller - fra sin egen alder og nedover, da.

Personlig så er jeg altså en brunost ( ;-) ), og derfor tenker jeg litt på alderen på de jeg søker etter, med tanke på barn. Ikke at det haster, men nettopp derfor blir det litt feil for meg å finne ei som er fra 40 og oppover, selv om jeg ikke ville hatt noe imot det dersom barn ikke var noe tema for meg i det hele tatt.

Men i din aldersgruppe vil jeg tro du får 'besøk' av 60-åringer fordi de er vant til å lete litt nedover i alder; det har de gjort hele livet, og skjønner kanskje ikke at alderen får nærmest eksponentiell innvirkning i negativ forstand når man runder det tallet. Kjipt for ei som er 45 å bli sammen med en på 60, og så senere måtte besøke mannen på pleiehjemmet når han har blitt 75 og hun kanskje 60.

MEN - jeg vil vel råde deg til å ikke fokusere så mye på hva de søker etter i profilen. Prøv allikevel hvis du finner en som virker interessant. Jeg tror vi har lett for å fokusere på det VI ser på som et 'problemområde' når vi får avslag eller ikke svar, men husk at ALLE her inne uansett alder eller hva det nå måtte være får avslag/ikke svar. Og det trenger ikke å være av den grunnen vi innbiller oss at det er, f.eks. "alderskrav". Men henger vi oss opp i noe, så tror vi gjerne automatisk at DEN tingen er grunnen til avslag. Børst av deg skuffelsen og gå videre til neste. :) Lett å si, men det er ikke så mye annet å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Lady... lø. 6 juni 2009 11:43

Er i samme aldersgruppe selv og synes vel ikke det samme som TS. Tvert imot, så synes jeg at gutta i 50-åra ligger både litt under - som vel er naturlig etter god, gammledags oppfatning, men jeg ser jo også at de faktisk går litt over sin egen alder. Så mitt inntrykk er at disse gutta er blitt mer "moderne" i så henseende...
Nei, stå på - tror ikke gutta bryr seg så mye om alder når det kommer til et stykke. Når man først får kontakt og blir kjent, spiller ikke alder så stor rolle om kjemien og helheten hos personen man søker etter, er den man ville ha.

Skjult ID med pseudonym rambutan lø. 6 juni 2009 12:02

@ TS

Ikke noen problemer med kvinner over 50. Men, menn er nå engang visuelt orienterte - hvordan tar kvinnene vare på kroppen sin og hvordan presenterer de den?

Overraskende mange over 50 har latt kroppen ese ut og kler seg i sekkelignende klær. Alt som heter hår og sminke er forlengst oppgitt. Det er villmarka som har tatt over.

En slank 50+ som er litt fiks og nett drar gutter så det griner etter.

Skjult ID med pseudonym flo joe lø. 6 juni 2009 12:49

Jeg er omtrent i samme akdersgruppe som trådstarter.
Menn som besøker min profil er fra 35 til 60.
Siden jeg er slank, trent, ungdommelig og sporty så ønsker jeg meg ingen "gammel gubbe", og sier nei takk til alle over 54.......Sånn er det bare. 35 er imidlertid litt for ungt,- men fra 40...................JA TAKK;)
Har også møtt flere fra 40-45 år som gjerne kunne tenke seg en flott, moden kvinne:)

Skjult ID med pseudonym MY lø. 6 juni 2009 13:30

@flo joe

Enig med deg. Jeg har truffet mange som er mye yngre enn meg. Jeg har aldri følt at det har vært noe problem. Selv er jeg 60 og hadde lenge et fast forhold med en som var 10 år yngre.
Man er som man føler seg.
@TS
Stå på !!!!!

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 6 juni 2009 13:31

@flo joe..da er jeg nesten gammel nok da. ;-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 6 juni 2009 13:39

@TS ..
Jeg kan desverre ikke gi deg mye oppløftene ord uten at det er fler som er i samme båt.
Jeg er 33 og ser stadig at menn fra 33 - 36 ønsker å møte damer fra 20- 31 ... Det gjør da at jeg som er på deres alder blir for gammel. Den aldersgruppen som er innom profilen min er stort sett de som ligger 39 - 45 .
Så en annen tråd her inne om det at man minst må gå 10 år opp i alder for å finne seg noen ..... hehehe ..
Alder er ikke så veldig viktig , men for meg som gjerne vil ha flere barn så må jeg sette en max grense.

Skjult ID lø. 6 juni 2009 14:08

Hadde jeg selv vært for eksempel 40 år, kunne jeg ALDRI ha tenkt meg ei dame på 50 eller 50+!
Sånn er det bare.

Skjult ID med pseudonym flo joe lø. 6 juni 2009 19:34

@tomtom: Hvor gammel er du da??? Også lurer jeg på om du er kjekk:) smiler................. flojoe er en smule kravstor:))

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 6 juni 2009 19:58

@flo joe.. jeg blir trettiåtte år gammel...... ;-)

Jeg skal prøve å beskrive meg her, så kan du tolke utseendet ut ifra det.. ;-)

1.57 høy, 35cm dyp, 40cm bred og 1.69 diagonalt.
Sort hockeysveis med hestehale
Hvit hud
Bruker plattåsko for å se høy og kjekk ut
Bruker grilldress til alle anledninger

Håper på å høre fra deg.. ;-)))

(kvinne 58 år fra Oppland) lø. 6 juni 2009 20:01 Privat melding

@right: Enig med deg i at mange menn trenger å skjerpe seg mht å ta vare på kroppen sin. Tynne bein og stor mage er ikke mye attraktivt, uansett om du er 35 eller 55. Men jeg kaller ingen for gammel gris da...................Dessuten finnes det noen for alle:)

Skjult ID lø. 6 juni 2009 20:18

Hvis en mann på 50 går etter ei på 40, så er han gammel gris.
Hvis ei dame på 50 går etter en på 40......hva er hun da? Purke?
(Ånei, glemte at det da kalles "moden kvinne").

Skjult ID med pseudonym lysstråle lø. 6 juni 2009 20:49

Jeg har også utgått på dato.Snufs............

Skjult ID med pseudonym flo joe lø. 6 juni 2009 21:06

Neida, vi går ikke ut på datO:)
Jeg er som gammel årgangsvin, blir bedre og bedre med årene:))

Gjelder alle flotte kvinner det:)

Skjult ID med pseudonym Mann48 sø. 7 juni 2009 00:11

@Utgått: Synes det er drøyt å være fornærmet over at andre setter ønsker/krav til alder samtidig som du blir direkte opprørt over at en som er 8 år eldre enn deg våger å ta kontakt. Særlig når du selv definerer "din" gruppe fra fire år yngre til to år eldre. Kanskje du skulle være åpen for at folk faktisk er forskjellige? Og at forskjellen bare blir større jo eldre vi blir? Jeg kjenner seksti år gamle menn som er energiske, flotte, slanke, spennende og ungdommelige. Jeg kjenner førtiåringer som er slappe, triste, halvfeite gamle gubber. Jeg kjenner flotte, sexy og morsomme damer på femti, og jeg kjenner kjerringer på trettifem. Det blir litt arrogant når enkelte over her påstår at damene er så mye flinkere til å ta holde seg unge enn menn. Beklager, men det lyser "kjerring" av de fleste profiler og albumbilder på dere over 45 her.

De jeg treffer IRL er stort sett rundt 43, pluss/minus et par år. I motsetning til her har vi som regel kommet et stykke i tranedansen før det avsløres, så det virker som en naturlig aldersforskjell for meg. Kanskje fordi jeg gjerne tas for å være fem år yngre enn jeg er. Ytterst sjelden jeg jeg tenner på som er mindre enn et par år yngre enn meg, og sånn har det faktisk vært siden gymnaset.

Lik det eller ikke, det er tradisjon og kultur for at mennene som regel er noen år eldre enn damene. Det utraderes ikke over natten selv om dere nå har fått en arena der dere opplever masse mer eller mindre ønsket oppmerksomhet fra yngre gutter / menn og har fordelen av et skjevt marked. Jeg ville også vært her for å få en hemmelig elskerinne (ikke kjæreste) på førti hvis jeg hadde vært tjue. Personlig synes jeg de er dumme som kaster bort muligheten for å finne en livsledsager for et par år med lammekjøtt, men det er selvsagt deres valg. (Ingen misunnelse, jeg hadde ikke giddet å kaste bort tiden på en tretti år gammel berte, uansett sprettrompe og struttepupper. Livet er mer enn sex.) Bare ikke forvent at vi skal plukke dere opp igjen når unggutta forlater dere.

Konklusjon? Alderen kastes veldig i ansiktet på oss her, men vi bør kanskje bli flinkere til å ta oss tid til å se litt bak. Ta for all del et kritisk blikk i speilet også, og vær ærlige med å presentere det dere ser. Mange prøver seg med gamle profilbilder, en innrømmet til og med å ha løyet av seg fem år. Hallo, bygge forhold på skuffelse ved første blikk?

Skjult ID sø. 7 juni 2009 00:28

Godt skrevet, Mann48!

Skjult ID med pseudonym Løven sø. 7 juni 2009 00:29

Jeg får mange henvendelser fra 60 åringer og jeg er 45, jeg vil ikke ha en så gammel mann, For menn er det ikke noe problem og ha damer som er 10 år og mer yngre enn seg. Jeg ville ikke ha drømt om å prøve meg på en 30 åring, det blir for ungt, men ja takk til de mellom 40 og 50. Dette ble mye tall, såpass mye at jeg ble helt forvirra sjølv, hi hi

Skjult ID med pseudonym siljan sø. 7 juni 2009 03:12

Fikk meg et lite sjokk her en kveld, har en kompis som også er her inne, skulle hjelpe han litt med å finne litt ut hvem han kunne date osv, han er 30 og ser uforskammet bra ut, da jeg så gjennom mange av mailene og fotoen av kvinnene på over 40 år som hadde kontaktet han, så liknet mange rett og slett russiske horer, usmakelig harry, lite delikat..og vulgære
Hvorfor skrive "mange tar meg for å være yngre!!! og uansett hvordan en vrir og vender på det, så ønsker de fleste menn yngre kvinner, syns det er helt ok som en mann i 30 årene har skrevet her inne "gamle tanter over 45 trenger ikke ta kontakt:")) For hva tror dere egentlig, jeg hadde aldri tenkt tanken på å sjekke opp yngre menn, kan man ikke bare la de være i fred, så kan de ha kontakt med de på deres egen alder:)

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 7 juni 2009 09:09

@siljan. Jeg er i 40 årene og har ikke behov for å kontakte mye yngre menn da jeg tenner på de på min egen alder. MEN jeg blir faktisk kontaktet av gutter som er mye yngre både her og IRL. Sikkert mange kvinner som opplever det, så om de har lyst på en yngre partner - hvorfor ikke prøve seg da?

Skjult ID sø. 7 juni 2009 09:38

Det finnes sikkert noen menn som har gamle damer som en slags fetisj, akkurat som at noen tenner på lakk og lær og så videre. Mennesker er jo nysgjerrige, og noen kunne nok sikkert tenkt seg å prøve ut ei som er en del år eldre for en natt...

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 7 juni 2009 10:11

@skjult ID, det høres litt fordømmende ut synes jeg. Kjenner fler som har yngre menn, og vært gift med dem i flere år - smaken er som baken vet du. OG hvorfor er det så usannsynlig at en ung gutt kan ha dype følelser for en eldre kvinne når det er helt akseptert og vanlig at en ung kvinne forelsker seg i en eldre mann. Alder spiller vel ingen rolle om kjærlighet finnes mellom to mennesker. Personlig blir jeg ikke forelsket i mye yngre gutter selvom jeg synes de er litt søte :-)

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 7 juni 2009 10:13

synes heller ikke det er noe galt med å tenne på lakk og lær osv. om begge i forholdet synes det er spennende - og nei jeg tenner ikke på det heller....men egentlig kan folk være så perverse de vil i et forhold om begge er med på det og synes det er spennende.

Skjult ID med pseudonym arne sø. 7 juni 2009 11:41

Sikkert spennene me yngre menn får eldre damer ,men det ær vel bra at en er på samme nivvå menntalt kansje ? -at en feks kan snakke sammen på likefot? Faktum gjenstår at jenter åftest ær tidligere modne -å skal en ha en partner å ikke en "ekstra-mor" vil det får dem fleste passe best me at dama ær yngre enn mannen

Skjult ID med pseudonym Lady... sø. 7 juni 2009 12:01

Enig med @Mann48!
Sjøl er jeg 50 og synes selv uten kjerringfaktor. :-)

MEN - det hender at også jeg blir kontaktet av de som er 60+ og noen av de holder seg faktisk veldig godt!! Andre ikke....
Poenget for min del, er som beskrevet over her... det hjelper lite at de holder seg godt, jeg synes aldersforskjellen blir for stor. Spesielt i min alder når man begynner å "kjenne" på at man faktisk ikke er 20 lenger og gjerne vil inn i et forhold. Tida går så utrolig fort og man vil ikke "miste" de få ti-åra man har igjen med å date noen som kanskje er 10 år eldre. Da forsvinner 10 år av et forhold som kanskje kunne var i 20-30 år... vi vet jo at menn gjerne ikke lever like lenge som kvinner.
Er det noen som skjønner hva jeg mener? Ikke så lett å forklare dette.....

Skjult ID med pseudonym Sjef sø. 7 juni 2009 12:02

Min exxsamboerer 53 nå.. hun er ikke utgått og jeg er 12 år yngre en henne ,
Kanske gubbene her inne er vil oppleve en andre blomstring med en ung dame siden det er lett å skaffe seg viagra om dagen , men det få de vel gjøre .
Og når noen kontakter deg som er bare noen år eldre er det vel bra også..
Da få du ihvertfall noe i din innboks da og har noe å lese

Skjult ID med pseudonym arne sø. 7 juni 2009 12:17

Misstenker att de ær en noenlunne jevn fordeling av gubber å kjærringer me litt urealistiske fårhåpninger hær :)
-når tåget har gått har de gått -face it eller bli pattetisk

Skjult ID med pseudonym Lady... sø. 7 juni 2009 12:22

@arne
Våkn opp!! Det toget har aldri gått!!
Skjønner du er ung... du vil nok endre oppfatning når du har blitt voksen.... :-)

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 7 juni 2009 12:25

jeg vil heller være patetisk enn å bli en gammel kjerring jeg arne, men det betyr likevel ikke at jeg ser etter en yngre mann. Som Lady over skriver blir vi kvinner stort sett eldre enn menn så menn som er 10 år eldre enn meg er heller ikke aktuelt, jeg ser etter en mann som er +/- max. 5 år.

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 7 juni 2009 12:26

trodde arne var godt voksen jeg

Skjult ID med pseudonym Lady... sø. 7 juni 2009 12:31

Virker ikke slik på meg, belezza, men jeg kan jo ta feil! ;-)

Skjult ID sø. 7 juni 2009 12:37

"godt voksen" = 50+ ?

Skjult ID med pseudonym arne sø. 7 juni 2009 12:39

@Lady
"Tåget har gått "i betydningen og drømme seg tilbake 17 år i tid får en mann eller får ei godt voksen dame og ville ha en mann som ær mer enn 2 år yngre enn egen alder -når de gjeller et fåråld der man ær på samme plan menntalt
-nei får all del -aldri for seint. jobba på sjukehjem får noen år sida å dær hadde toget ikke gått ennå errotikkmessig
-Takk får komplimang mht alder ;)

Skjult ID med pseudonym Mann48 sø. 7 juni 2009 13:38

@Lady: Jeg skjønner det argumentet med levealder veldig godt. Det har vel vært slik at damene både har holdt seg spreke lenger og og levd lenger. Men jeg er faktisk ikke så sikker på at det kommer til å se slik ut i fremtiden, samfunnet har forandret seg veldig mye de siste femti år:
- Før var det menn som røyket. Nå er det damer. Alkoholforbruket har også vridd seg enormt.
- Før jobbet menn lange dager, ofte fysisk, mens damer var hjemmeværende. Jeg sier ikke at det var ferie, men belastningen var nok større på mennene. De hadde også eneansvar for å forsørge, med det stresset det kan medføre. Og mange flere var utsatt for helsefarlig forurensing o.l. på jobben.
- Dere har mange flere sexpartnere i løpet av livet deres enn hva mødrene deres hadde. Det er velkjent at det bidrar til økt risiko for underlivskreft, bl.a. som følge av HPV . Dere har også eksperimentert mye mer med hormoner og andre medikamenter som vi ikke vet alt om.
- Menn har (i enda større grad enn kvinner?) blitt mye mer bevisste på verdien av å holde seg i form gjennom livet enn hva fedrene var.

Jeg har ikke noe vitenskaplig belegg for å trekke noen bastante konklusjoner av dette, men jeg tror at vi kommer til å se en utvikling der mennenes levealder stiger relativt til kvinners. (Mulig at det ikke vil synes på statistikk, ettersom mange av de damene som døde unge i f.eks. barsel "ødelegger" statistikken for vårt formål.)

Dessverre finnes det ingen garantier for at lykken vil vare livet ut, uansett alder. Det er vel heller tvert om. Ulykker og sykdom rammer plutselig. Din spreke 46-åring sykler Birkebeineren den ene dagen, uken etter sitter han i rullestol som slagpasient. Eller du havner på Radiumen med en alvorlig diagnose. Det store spørsmålet jeg stiller: Vil vi være der for hverandre da? Jeg synes også jeg ser en utvikling mot at vi blir så egoistiske og redde for forpliktelser at vi alle til slutt ender opp som "særbo" med en eller flere "venner" rundt oss. Og dermed alene når vi som mest trenger en livsledsager til å hjelpe oss gjennom en vanskelig tid, som kanskje til og med ender med døden.

Skulle gjerne tatt en kikk på profilene til både Lady og Utgått. Jeg er åpen for at det finnes 50-åringer der ute som er på "min alder". Men "dessverre" er det nok slik at jeg opplever 41-43-åringene som "min alder" i utgangspunktet. Og jo flere 50-årslag jeg går i, jo sterkere blir den oppfatningen.

Skjult ID med pseudonym arne sø. 7 juni 2009 13:49

Damer lever lengre enn menn -stattistikken viser att de framdeles ær slik
Tror denne probblemstillinga me damer som vil ha yngre menn henger litt sammen me feminisme å hvem som skal være den sterkeste i et fårhåld Saka ær den at damene ær tidligere utvikla å derfår er de natturli me at mannen ær eldre -sånn sjennerellt da -Om en går for ett fårhold hvor en skal være jevnbyrdige

Skjult ID sø. 7 juni 2009 13:54

@ Mann48
Godt skrevet! Spesielt den "profetien" med at maks-aldersforskjellene vil endre seg, jamne seg ut, det tror jeg definitivt stemmer. Kvinner er jo godt på vei til å bli "menn" med hensyn til forbruk av røyk og alkohol. Jeg tror ikke vi har sett den endelige kurven på diagrammet hva angår alkohol-bruk for kvinner. Tror mørketallene innfor alkoholmisbruk for kvinner er store. De drikker seg gjerne ikke så "pimpa" som menn (=det er ikke like synlig), men det lille forbruket (litt rødvin, stadig oftere) er vel så risikabelt med hensyn til å utvikle avhengighet. Ikke minst innenfor arbeidslivet har kvinner beveget seg i retning av stress-relaterte yrker.

@ arne
"Damer lever lengre enn menn -stattistikken viser att de framdeles ær slik"
Vel, vi har ennå ikke sett det endelige resultatet vedr. dette, i og med at det er i det siste 10-15 årene at utviklingen virkelig har endret seg. Med andre ord, disse damene/mennene lever fortsatt.... Forsknings-predikasjonene tyder på at maksalderen vil jamne seg ut.

Skjult ID med pseudonym lurer22 sø. 7 juni 2009 14:06

Nå er jeg selv bare tjue, men irriterer meg også over det trådstarter skriver, og er ganske enig. (også i gode (mot)poenger flere kommer med nedover tråden..)
Selv er jeg i utgangspunktet ikke ute etter en som er yngre enn meg, og vil helst ha en fra 2 - 6 år eldre enn meg. Forørvrig syns jeg det er stor forskjell på en 20 åring og en 26 åring, og vil dermed bare se etter person, og ikke alder, når det gjelder dette..

Grunnen for at jeg ikke ser etter en på akkurat min egen alder eller yngre er ganske enkelt at jeg har litt issues med å finne en som ikke føles moden nok, og sånn har jeg følt det siden mine første kjærester.
Vet dette jevner seg ut med alderen, og føler jeg flytter alderen, både øvre g nedre sjikt, for hvert år.

Selvfølgelig blir jeg glad om en passende 19-20 åring tar kontakt, og avskriver de da ikke bare pga alder, men ser an personen.
Detter er noe jeg også tror andre gjør, selv om de skriver at de vil bli kontaktet av folk innenfor en spesiell aldersgruppe. Hadde jeg sagt at jeg ønsket noen fra 19-30 så hadde jeg nok fått en mengde uønskede personer på inboksen...da er det greiere å få kontakt med de få spesielle utenom "min alder" som tør å ta kontakt, eller som jeg kan lete opp sjøl..

Skjult ID med pseudonym gnisten sø. 7 juni 2009 14:18

Er ikke poenget at ungdom er det nye statussymbolet? Når mannen var eneforsørger, ga det høyest status å ha en mann som dro inn mye penger. Nå kan kvinner tjene mye selv, så da er ikke det noe å trakte etter lengre. Derimot å komme med en mann som er 10 år yngre....

Skjult ID med pseudonym Lady... sø. 7 juni 2009 14:42

@Mann48 - Du har et poeng der, men jeg tror ikke vi har kommet så langt enda at det gjelder min aldersgruppe.

- Før var det menn som røyket. Nå er det damer. Alkoholforbruket har også vridd seg enormt.
*Enig mhht røyk, kanskje ikke alkohol... jeg husker alkoholbruken både hos menn og kvinner da jeg vokste opp. Ingen særlig forskjell på menn og kvinner. I dag derimot skal alle drikke i helger og også gjerne et galss vin til hverdags til maten. Selv drikker jeg kanskje litt månedlig - men det kan være fordi jeg har sett konsekvensen av for mye alkohol og hvor lett man kan bli avhengig.

- Før jobbet menn lange dager, ofte fysisk, mens damer var hjemmeværende. Jeg sier ikke at det var ferie, men belastningen var nok større på mennene. De hadde også eneansvar for å forsørge, med det stresset det kan medføre. Og mange flere var utsatt for helsefarlig forurensing o.l. på jobben.
*Da skal du nok lenger tilbake i tid, tror jeg. Selv har jeg jobbet siden jeg var 16 og mye av det fysisk og stått for det økonomiske ansvaret i alle år (da mener jeg samlet økonomi i ekteskapet, men styringen måtte jeg overta før det gikk til helv..).
Har også endel av disse årene hatt helsefarlig forurensning på jobb. Og jeg var ikke den eneste! Veldig mange kvinner på min alder har hatt det slik. Det du beskriver, føler jeg var generasjonen før oss.

- Dere har mange flere sexpartnere i løpet av livet deres enn hva mødrene deres hadde. Det er velkjent at det bidrar til økt risiko for underlivskreft, bl.a. som følge av HPV . Dere har også eksperimentert mye mer med hormoner og andre medikamenter som vi ikke vet alt om.
*Vet ikke helt om jeg er enig med dette med sexpartnere heller - det var bare mere hysj, hysj dengang.
Da P-pillen kom, satte det nok i gang endel "skumle" bivirkninger som ikke viste seg før etter noen år - igjen var dette noe som kom i min mødre-generasjon (50-tallet) og vår generasjon har vel fått mere stuerene produkter. Men selvsagt - ufarlig? Hvem vet. Vet bare at jeg selv ikke har benyttet meg av hormoner, selv ikke nå rundt overgangsalder (har vært heldig der..) Men jeg er dessverre av de som røyker.

Jeg begynner å lure på om du har hatt en perfekt oppvekst med sunne verdier? Eller har du bare vært "beskyttet"...? Hmmm...
Får inntrykk av at du beskriver den perfekte svart/hvitt femtitalls kjernefamilien man så på TV da man var liten...??
Men jeg er enig i at en omveltning vil komme - bare at det vil ta noen tiår til.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 7 juni 2009 14:51 Privat melding

Forskjellen i livslengde mellom kvinner og menn skyldes i all hovedsak genetikk og ikke livsstil. Når kvinnene er ferdige med risikosporten å føde, vil de leve lengre enn mennene. Den forskjellen har vært i de aller fleste land og kulturer.

Skjult ID med pseudonym Mann48 sø. 7 juni 2009 16:41

@Lady

Det er helt riktig som du sier, at de forskjellene jeg peker på gjelder en eller to generasjoner før oss. Det er jo faktisk hele poenget: Når vi ser på hvor gamle de ble som døde i fjor, ser vi jo på mor og bestemor. Men du lever et helt annet liv enn din mor og bestemor gjorde. I snitt kommer du sikkert til å bli eldre enn dem (megaklønete formulert, men alle forstår) pga bedre helsevesen og en hel del andre ting, men jeg tror at vi menn i vår generasjon kommer til å dra enda større fordeler av dette.

Jeg rakk nok ikke femtitallet, men hadde vel en ganske normal oppvekst på seksti og syttitallet. Beskyttet i den perfekte kjernefamilien? Kanskje. Hvis du mener at jeg ikke pleide å finne mora mi dritings med en sig i munnviken og naboen oppå seg, så hadde jeg vel det. Håper jo at jeg har fått med meg sunne verdier, og kanskje til og med har modnet meg til noen egne. Uten at jeg helt forstår hva min oppvekst har med saken å gjøre. Jeg peker bare på endringer som helt udiskutabelt har skjedd mellom generasjonene.

Hvis du f.eks. tror at forskjellen i alkoholkonsum ikke har endret seg dramatisk mellom vår generasjon og våre foreldre, bør du søke det opp hos Statistisk Sentralbyrå (www.ssb.no). Mye annet interessant der også, f.eks. at aldersforskjellen på 3-4 år ved ekteskapsinngåelse ikke har forandret seg på tross av økt likestilling, utdanning, osv.

@kit: Den synes jeg nesten du bør begrunne.

Skjult ID med pseudonym arne sø. 7 juni 2009 17:09

Damene lever -å vil fortsatt leve lengre en oss -synn men sant ;) sikkert avvik på etpar år fra el til -fårandrer ingenting i overskueli framtid

(mann 51 år fra Oslo) sø. 7 juni 2009 17:11 Privat melding

@mann48, 2 sekunder med google
http://data.un.org/Data.aspx?q=life+expectancy&d=GenderStat&f=inID:37

Skjult ID med pseudonym Mann48 sø. 7 juni 2009 18:34

Den siden viste at forventet levealder er lenger for kvinner enn menn. Det har vel aldri noen vært i tvil om, diskusjonen her har gått på om det gapet kan forventes å minske eller ikke. Det jeg ønsket begrunnet er at det skyldes genetikk og ikke livvstil.

Skjult ID med pseudonym rambutan sø. 7 juni 2009 18:55

Gutta dør før fordi de ikke orker mer mas.

Skjult ID med pseudonym suk sø. 7 juni 2009 20:14

@Linn, det er lurt og billig, jeg kjøper aldrig mer enn 37 bursdagslys i de siste 20 år :-))))

Skjult ID med pseudonym Lady... sø. 7 juni 2009 20:22

@Mann48
Ja, som det viste er levealder for kvinner kun økt med 2 år, mens for menn 4... det viser jo at det går den veien høna sparker for oss damer... snart lever vi like lenge...

Skjult ID med pseudonym kit sø. 7 juni 2009 20:42

@mann48.
Du skrev "13:38-7/6 @Lady: Jeg skjønner det argumentet med levealder veldig godt. Det har vel vært slik at damene både har holdt seg spreke lenger og og levd lenger. Men jeg er faktisk ikke så sikker på at det kommer til å se slik ut i fremtiden, samfunnet har forandret seg veldig mye de siste femti år:"

Det er mulig du mente å si at forskjellen i alder blir mindre, men det det du skrev var at du tror menn kommer til å leve lengre i fremtiden. Det at levealderen for kvinner gjennomgående er lengre enn for menn i omtrent alle land i verden sier meg at livsstilen har noe å si, men det er andre faktorer som betyr mer. Dette da det faktisk er stor forskjell på livsstilen mellom landene i verden

(kvinne 59 år fra Østfold) sø. 7 juni 2009 23:13 Privat melding

@Mann48
Du skrev: Skulle gjerne tatt en kikk på profilene til både Lady og Utgått.

Skal etterkomme nysgjerrigheten din... så her er "gamla" :-)
@Lady...

Skjult ID med pseudonym Mann48 sø. 7 juni 2009 23:23

Å, er det deg. ;-)

(kvinne 59 år fra Østfold) ma. 8 juni 2009 00:02 Privat melding

Ja, det er meg... hmmmm.. og hvem er så du @Mann48...?

Skjult ID med pseudonym Mann48 ma. 8 juni 2009 00:16

Du får ta en kikk i innboksen din.

Skjult ID med pseudonym Mann48 ma. 8 juni 2009 19:16

Tror ikke du skal holde pusten, suk. Vi er nok håpløst inkompatible uansett.

Skjult ID med pseudonym Lady... ma. 8 juni 2009 19:59

Enig ;-)

Skjult ID med pseudonym suk ma. 8 juni 2009 21:55

@... da slapper jeg av og venter på mere spenning fremover ...
Lykke til til dere begge :-)

Skjult ID med pseudonym Løven ti. 9 juni 2009 09:11

Uansett så er det en utrolig dobbeltmoral fra menn her inne ig IRL. Det er greit at eldre menn finner damer som er 10 år og mer yngre enn seg. Da er de bare misunt av andre menn og får en klapp på skulderen. Gjør damer det samme- ler folk bak ryggen på henne og synes hun er patetisk. Flere har slått fast at damer er mer modne enn mennene, men det burde jo strengt tatt jevne seg ut med årene. Så når damene kommer i sin beste alder fra 40 år og oppover får- mennene problemer med å levere... Ikke enkelt dette her. Jeg har stor tro på kjærligheten og at den har ikke så mye med alder å gjøre. Tror heller det er viktig å være på samme sted i livet og da har kanskje alder en viss betydningallikevel, eller hur??

Skjult ID med pseudonym rambutan ti. 9 juni 2009 10:17

Spørs jo hva man skal bruke dama til. Skal man lage familie velger du neppe en femti-åring - av biologiske årsaker. Skal du ha en å drikke rødvin med og hygge deg sammen med er vel alderen ikke så viktig bare hun er pen og sjarmerende.