Alle innlegg Sukkerforum

Date flere samtidlig? fordeler ulemper?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym m30 lø. 6 juni 2009 00:33

Kan godt hende at dette støter visse mennesker her inne.. men jeg spør alikevell.

Jeg "dater" flere her inne, har møtt 2 stk og synes de er interessante nok til å fortsette å date de.
Jeg har også en god tone med en rekke andre jenter som jeg nok kommer til å date før eller siden om jeg ikke har fått følelser for noen enda. Jeg har ikke lyvd og sagt at jeg dater utelukkende de, og de har heller ikke spurt. Jeg har fortsattt til gode å kysse de på noe annet en kinnet.

Jeg har et langvarig forhold bak meg, og har nylig funnet ut at jeg vil date og møte andre kvinner. Jeg er ganske kresen av meg, og dermed tror jeg det tar ei stund før jeg finner den rette igjen.

Hva godt kan komme ut av å date flere samtidlig, og omvendt? føler meg ikke desperat men vil veldig gjerne finne den rette!
Kanskje det at sukker gjør jentene så "tilgjengelig" for meg, gjør at det blir desto vanskeligere å bestemme seg?

Skjult ID med pseudonym m30 lø. 6 juni 2009 01:14

ingen?:(

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 6 juni 2009 01:21

Hei!
Det er vanligvis lite respons her etter midnatt. :-)
Mitt tips er at du lurer deg selv når du tror at du som Ungkaren kan få noe ut av å innlede bekjentskaper med romantiske siktemål parallellt. Du tror du gir mange en sjanse, men jeg tror sjansen for at du ikke egentlig gir noen av dem en sjanse er stor. Ut i fra det du skriver, virker du ikke klar til å treffe drømmedama og innlede et forpliktende forhold ennå. Og det er greit. Bare husk å opplys om det dersom noen skulle spørre deg om det.

Skjult ID med pseudonym lilly lø. 6 juni 2009 01:28

Jeg tror ikke du ender opp med annet enn noe rot, jeg tror mange menn/kvinner blir så besatte av opmerksomheten her inne at det går helt over stokk og stein for noen. Hvorfor ikke legge fokus på en av gangen? og innimellom kan det være en smart ting og snu situasjoner;)
Jeg er kanskje blandt de jentene som har fått veldig mye henvendelser, men jeg mailer med den som jeg merker utmerker seg mest, så tar en det derfra og det er meg revnene likegyldig hvor mange menn som ønsker kontakt, jeg ser bare etter den ene;)
Ha hele tiden i bakhode at det er med mennesker du har med å gjøre;)

Skjult ID lø. 6 juni 2009 01:30

@ m30

Ikke tenk så mye. Bare nyt tiden og mulighetene :-)

Skjult ID med pseudonym m30 lø. 6 juni 2009 19:18

hehe =) hm ja..

Skjult ID med pseudonym speilegg sø. 7 juni 2009 21:41

om man kun skulle skrive med en før man har truffet hverandre, ville vel skuffelsene og forventningene vært sky høye, om de ikke er det allerede? jada-kjemi har man med mer med noen, men det vises jo når man treffes om det er liv laga, eller bare ett luftslott.
syns det er helt ok å date flere IRL også jeg, før ting blir seriøse. for det handler jo om å ikke ta ting så fryktleig tungt. livet skal leves og man skal le mens man gjør det.

Skjult ID med pseudonym uuuuuuuu sø. 7 juni 2009 23:23

Ikke dum taktikk det og kommer definitivt f til å gå for den varianten selv nå. Man risikerer kansje å såre andre, men man slipper å bli såret selv........ Når folk kan velge å vrake i dater blir det bare trøbbel uansett og folk rører seg inn i et nett av følelser og falske forventninger. Etter et langvarig forhold er det minste du trenger mer såre føleleser. Skulle du være så heldig å møte noen der alt tilsynelatende stemmer kan du banne på at det går til helvete fordi da får en av dere kalde føtter. Jeg er 100% sikker på at å være her over tid og få mye respons skaper problemer med å finne den rette når han/hun dukker opp. Ha det gøy og glem alt av følelser og forhåpninger, kansje du blir positivt overrasket...............

Skjult ID med pseudonym Kent1980 sø. 7 juni 2009 23:25

Huff, jeg hadde ikke klart å date flere på en gang. Men folk er forskjellige.

(mann 34 år fra Telemark) sø. 7 juni 2009 23:32 Privat melding

Kanskje det ordner seg hvis du ligger med flere av de jentene, og lar vær å skifte laken på et par måneder. Eller kanskje starte et harem...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 7 juni 2009 23:41

Nyrike nyter gjerne å kunne kjøpe alt de ikke har kunnet kjøpe før... Etter en stund viser undersøkelser at de ikke er lykkeligere enn de var før... Men for all del - kos deg, du! Bare husk å spille med åpne kort.

(kvinne 47 år fra Buskerud) ma. 8 juni 2009 13:55 Privat melding

Jeg hadde ikke likt å høre at jeg var "interessant nok."....Det høres ut som "grei nok" eller "sånn passe" Du skal vel sitte igjen med mere enn det for å ville møte noen igjen??

Sier ikke at det er noe som helst galt i det du gjør, men gjør det åpent ovenfor de du dater. Lett å bli kynisk og kresen når det er så mye tilgjengelig på menyen.

En god magefølelse når du treffer en jente og litt sommerfugler i magen når man avslutter daten skulle indikere at det er noe som er verdt å utforske nærmere. Mangler det så vær såpass fair ovenfor henne at du avslutter det. Hun er tross alt i samme situasjon som deg og har krav på de samme mulighetene til å treffe den rette som du påberoper deg retten til.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 8 juni 2009 14:11

m30
Den beste måten å bli såret er å date/ha et forhold til flere samtidig. Det er også den mest effektive måten å ikke finnne den rette på.
Jeg tenker ikke på de andre jentene nå - jeg tenker kun på dine behov og det du signaliserer at du ønsker deg. Tvi tvi.

Skjult ID med pseudonym Sjef ma. 8 juni 2009 14:47

En av gangen.. en ut , en in er nok det beste.. konse seg heller om den ene man har lyst å blir kjennt med..finner man ut at det ikke passer så kan man jo se igjen.

Dater en flere er bare mas og en vet ikke hvem eller hva man skal gjøre uansett og sitter med skjegget i postkassa igjen til slutt

Skjult ID med pseudonym m30 ma. 8 juni 2009 16:32

Takk for gode råd.

Ja, jeg merker det litt selv at det kan være litt slitsomt i lengden. Jeg spiller med åpne kort, men det er ikke akkurat at jeg sier til de at jeg dater mange samtidlig. Spør de så svarer jeg ærlig. jeg har heller ikke kysset noen enda, og forbeholder kysset til den jenta jeg får "sommerfugler i magen" av.

Skjult ID med pseudonym uuuuuuuu ma. 8 juni 2009 16:50

Jo da å spare kysset er greitt nok det, men plutselig sitter du med skjegget i postkassa. For da er begynner dama å vurdere deg i forhold til alt mulig annet hun måtte ha truffet på her inne og sjansene for å møte en som er enda mer riktig enn akkurat deg. Og du kan forbanne deg på at desto bedre alt tilsynelatende går, desto kaldere blir føttene......... Dater du mange hjelper det på selvbildet og du blir mer attraktiv, dama skjønner at du faktisk kansje er verdt å samle på. Jævlig kynisk tankegang, men mange driver et kynisk spill her inne også og du kan aldri vite hvem dem er heller. Det tar faktisk tid å bli kjent med noen og finne ut av dette, da holder det ikke med en date..............

Skjult ID med pseudonym Arne Nym ma. 8 juni 2009 17:43

Har du bare ett kyss?

Skjult ID med pseudonym pingu ma. 8 juni 2009 18:40

@ uuuuuuuu
Er ikke alle som tenker likt ... Om jeg møter noen sitter jeg da ikke å tenker på om han jeg pratet med forrige uke kanskje passer bedre! ? hallo...??
Er jeg på date så har han min fulle oppmerksomhet. Oppsummerer etterpå og ser om det kan være noe ja men man merker vel fort om det er "vibber" i luften..
Om en jente sitter å tenker på om gresset er grønnere hos en annen så er hun vel i utgangspunktet ikke så veldig interessert og da hjelper det vel lite om hun får et kyss?
Dater du mange på en gang så sitter du vel også å tenker at hm.. jeg likte hennes ben men hun andre hadde pen nese... og så var det hun med de flotte øynene... men hun var så sjenert... og for ikke å snakke om hun med de deilige puppene... man skulle vel helst hatt en mix og det hadde selvsagt blitt drømmedamen.
Men stikk fingeren i jorden, sånn funker det ikke og man må kompromisse på mange felt. Jenter som gutter.
Noen trenger tid for å finne ut om den ene er noe å satse på, men da mener jeg man ødelegger sjansen for at noe skal utvikle seg om man har flere inne i bildet.

Skjult ID med pseudonym m30 ma. 8 juni 2009 18:44

mine kyss er verdifulle :P

Skjult ID med pseudonym m30 ma. 8 juni 2009 18:56

wow du forklarte litt hvordan jeg har det for tiden pingu!

Liksom, hun ene har barn, og det er jo greit i og for seg.. hu andre har arbeidshender(!?? hva er det å klage over?) hu 3 bor langt unna..

men ja, jeg må vel se meg enig det meste du sa pingu

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 8 juni 2009 19:05

Har det hendt at dere... setter inn noe i kjøleskapet igjen, men egentlig ikke har så veldig lyst på, og egentlig ikke tror dere får veldig lyst på noen gang.... ? Siden det er galt å kaste mat dere selv har kjøpt, så venter dere heller til det er begynner å bli muggent og dere MÅ kaste det?

Tenkte meg det.... ;-) Jeg og. Men ikke nå lenger! Om det ikke frister, så går det resolutt i søpla!

(Nei, det var ikke en avsporing :)

Skjult ID med pseudonym pingu ma. 8 juni 2009 19:07

Det var for all del ikke ment som kritikk, bare litt vennlig veiledning ;-)
Er vi ikke alle i samme situasjon her inne da? Vil gjerne finne den ene som passer oss som hånd i hanske...
Jeg tror kanskje du hadde dratt nytte av å opprette en egen msn adr for sukkerjentene du vil komme i kontakt med og bli litt mere kjent med detaljer før du velger å gå på date.
Jeg er ingen ekspert da.. jeg hadde vel ikke vært her inne om jeg var det ...hehe :)
Men jeg dater eksklusivt en av gangen og mener det er det beste.

ps, langt unna trenger ikke være noen hindring så lenge man er villig til å flytte på seg.
Arbeidshender er vel noe menn skal ha?? hehe...
Barn må du nesten regne med om du dater jenter på din egen alder, men det kan du velge å ekskluere på profilen.

Lykke til da ;-)

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ma. 8 juni 2009 19:08 Privat melding

hoho

Skjult ID med pseudonym uuuuuuuu ma. 8 juni 2009 22:25

"Den franske litteraturkritikaren og filosofen René Girard lanserte ein teori han kalla 'det mimiske begjær': Kort fortalt går teorien ut på at ein ikkje forelskar seg i, eller begjærer, nokon, før ein har fått ein garanti for at objektet verkeleg er åttråverdig - ein garanti ein først får dersom objektet er begjært av andre i tillegg til ein sjølv."

Hentet fra en annen tråd her inne ................etter få dagar osv.

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 8 juni 2009 22:29 Privat melding

Vel, denne filosofen må antakelig hatt liten selvtillitt og liten tiltro til egen vurderingsevne....

Jeg har opplevd å synes menn er usannsynlig vakre, for så å få høre av venninner at de i beste fall ser høyst ordinære ut. Det er med tilfredshet jeg registrerer at det har ingen som helst innvirkning på hvor fantastisk vakre jeg synes de er... :-)