Alle innlegg Sukkerforum

40 og barnløs - er det et hinder?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym barnløs sø. 21 okt. 2007 13:29

jeg er rundt 40 og barnløs.... og ønsker meg en mann å dele livet med. Bygge noe fantastisk og varig med. Hva sier dere mannfolk, er det et hinder? Får dere helt 'hætta' av såpass 'gamle' barnløse damer?

Jeg ønsker meg selvsagt muligheten til å lage barn, men det er viktigere for meg å ha en flott mann enn å på død og liv lage barn sånn med en gang, jeg har IKKE planer om å bli alenemor, så jeg skal kjenne fyren ganske godt før jeg evt får barn, og da kan det jo være for sent, det er jeg klar over.

Skjult ID med pseudonym Panzer sø. 21 okt. 2007 13:48

Jeg er litt yngre enn deg, men har lyst til å bli pappa, dog skal jeg være trygg på at mammaen er stødig og kapabel før jeg begir meg inn på den stien...

Så saken er vel lik fra begge parter tror jeg! :)

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 21 okt. 2007 13:57

Jeg har hatt kontakt med flere menn i førtiårene som ønsker seg barn her på Sukker, så sjansene dine er gode ;=)))

Ps! om du ikke trenger å få barn er du jo på begge markedene og sjansen for å finne en partner dobles!

Skjult ID med pseudonym kravstor sø. 21 okt. 2007 14:09

Jeg har to barn og er i utgangspunktet fornøyd med det. Hadde jeg truffet drømmedamen ville jeg definitivt vurdert å få et barn til. Problemet for min del er jo først og fremst at jeg bruker tid på mine barn idag og ønsker å følge de opp i fremtiden. Med 50% omsorg for mine 2 barn måtte en fremtidg partner ha vært interessert i å bo der jeg bor. Man må nemlig bo i samme skolekrets for å ha 50% omsorg for barna. I byene er det etterhvert ganske mange som meg.

Må jo også innrømme at man blir litt bekymret om en man dater er interessert i å få barn tidlig iforholdet. Jeg er jo definitivt ikke interessert i å få barn med noen jeg ikke er ganske så sikker på kan være kjæresten min lenge(helt resten av livet). Det er klart at det blir lett å tenke at en jente på 40 har en biologisk klokke som går på overtid.

For din del gjelder det jo bare å få frem det du nevner i innlegget her så bør det jo være veldig greit.

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 21 okt. 2007 14:20

Jeg er i samme situasjon som kravstor og ønsker derfor ikke barn!

Jeg tror du lett kan kaste bort dyrebar tid og du egentlig ønsker deg barn innerst inne.....

Men det er mange barnløse menn her inne som er både kjekke og hyggelige! Legg barnløshet inn som søkekriteriet og se om noen av disse kunne være noe for deg!

Skjult ID med pseudonym Micronelle sø. 21 okt. 2007 15:36

Til Sukker!

Nå gikk jeg på match-søk for å finne ut hvilke av profilene i 40-årene som ikke har barn, men som har lyst på barn. Det fikk jeg ikke til. Jeg kan ikke søke på 'har barn' eller 'har ikke barn'. Det går bare an å søke på om man ønsker barn og graden av det.

Jeg vet det går an å skille ut ' aleneforeldre går ikke' i profilen, men dette kan jo bli for bastant.

Noe å endre, kanskje?

Skjult ID med pseudonym kvinne30s sø. 21 okt. 2007 16:18

Micronelle, joda det kan du! Gå inn på matchsøk, nedenfor "kroppsfasong" finner du en nedtrekksmeny hvor du kan velge "profilparameter" og viktighet fra 1 til 10. Her kan du velge "vil ha barn/vil ha flere barn".

Skjult ID med pseudonym annalille sø. 21 okt. 2007 17:00

Når man er førti pluss så går jo den biologiske klokka jævlig fort for å si det rett ut. Så man har det travelt på mange måter sånn sett. Man kan jo heller ikke tatovere i panna at "vil nødvendigvis ikke ha barn så slapp av"

Skjult ID med pseudonym solsikke sø. 21 okt. 2007 18:06

Jeg har ikke noe imot en mann som ikke har barn fra før, da vil jo alt bli enklere på mange måter. Man slipper iallefall å forholde seg til dine, mine og våre, og en ex-kone.......

Skjult ID med pseudonym Lori sø. 21 okt. 2007 18:55

Tror de fleste har innfunnet seg med barnløsheten eller er ferdig med barn når de er 40.
Du kan jo tenke deg hvordan det er når man er 30 og ferdig med barn, som meg. "Alle" barnløse gutter på 30 begynner smått å bli klare for familietilværelsen. Mens jeg har lyst på en jeg kan FINNE PÅ ting med.
Motsatt problem. Verden blir aldri perfekt. Du får sørge for å formidle dette i profilen din. At det ikke er noe du må.

Skjult ID med pseudonym Micronelle sø. 21 okt. 2007 22:30

Kvinne30s:
Ja, det nevner jeg at er mulig. Det som ikke er mulig er med et søk å sjalte ut alle de som har barn eller ikke har barn. DET kan jeg ikke finne der. (Forøvrig syns jeg de bruker vanvittig mye plass på kroppsstørrelse.)

Lori:
Langt fra alle har avfunnet seg med en barnløs tilværelse etter fyllte 40. Kvinner altså. Jeg kjenner flere som har fått til dette. Friske, fine barn har kommet. Mange er i stand til å få barn på vanlig måte til de er godt over 45. Kona til Tony Blair var 47 da siste barnet kom.

Skjult ID med pseudonym Lori sø. 21 okt. 2007 22:34

Jeg skrev de fleste. Sa ikke at alle var sånn.

Ja selvfølgelig er dte mulig. Ingen som sa noe annet. Men de fleste får barn i trettiårene.

Skjult ID med pseudonym Kvinne40+ ma. 22 okt. 2007 19:05

Micronelle, det kommer snart har jeg fått høre. Det søket har jeg også spurt etter en stund.
Jeg er omtrent i trådstarters situasjon og tenker som så at det kan være greit å finne en mann som har barn i tilfelle vi ikke skulle lykkes. Da behøver ikke han å føle det tapet og vi kan begge akseptere situasjonen og leve lykkelig sammen ;-)

Jeg tror nok at mange barnløse menn over 40 som virkelig ønsker barn ser etter en yngre kvinne. Sjangsen for å få barn er vel større da selv om det aldri er en garanti.

Kunne vært artig med mer respons på tråden fra gutta her inne, kom igjen!

Skjult ID med pseudonym hvor lenge ma. 22 okt. 2007 20:38

Hei til deg som skriver du er 40, barneløs og vil ha barn.

Jeg er sikker på at om du finner den spesielle som blir forelsket i deg, og som du blir forelsket i, så er det intet hinder at dere planlegger familie sammen selv etter fylte 40 +. Du/dere vil selv vite hvor kompetente dere er til å ta dere av barna de neste 10 + årene, og det varierer veldig fra menneske til menneske. Men i den grad dere føler dere i stand til å være foreldre så skulle jo alt være greit:-)

Klem i fra en på 40:-)

Skjult ID med pseudonym ElFrodo ma. 22 okt. 2007 21:28

Jeg er i den situasjon at jeg ikke har barn og heller ikke har sånn voldsomt behov for å få det. Men på den annen side så skal jeg ikke sette meg helt på bakbena hvis det er ønskelig fra den annen part. Men jeg skjønner at jeg egentlig burde være klarere på dette punktet. Har opplevd at det er det damene først spør om...om jeg vil ha barn altså...