Alle innlegg Sukkerforum

Matching på sukkerfester

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Vestfold) sø. 7 juni 2009 06:08 Privat melding

Brått var jeg påmeldt operafesten jeg også. Er ingen stor fan av Bo, men så dem live på festival en gang og det må gjentas! Tror det blir stort med Operaen som lokasjon.
Men det jeg undres på - et spørsmål til dere som har vært på sukkerfest før - har det noen gang hendt at dere har sett snurten av en eller annen dere har fått bilde av? Noe sier meg at til større festen er, til mindre er sjansen for å finne noen av dem, og til mindre festen er til dårligere match er de man får bilde av.
En annen tanke er at de som har svart litt uvanlig på relasjonstesten risikerer vel at det ikke finnes et menneske på festen som har matchtall over 70. Hvordan arter det seg da når de skal få fotokortene? Hvis de mot formodning skulle finne en som liger på et bilde er man garantert at vedkommende ikke har en selv på sitt fotokort.

Tenk så kult å få trykket på glanset papir "Du er for spesiell. Av de 1253 tilstedeværende single er det ingen som matcher deg! Hilsen Norges største markedsplass for single.". En slikt skulle fått gullramme og hedersplass i ungkarsleiligheten :)

Poenget mitt er at jeg ikke ser nytten av fotomatchingen i den formen den ser ut til å være nå.
Et bedre alternativ hadde kanskje vært om de påmeldte noen dager i forveien fikk liste over de andre påmeldte og kunne sette en markering på de man likte. Da kunne overraskelsen på festen være om det var noen gjensidige merkinger. Kanskje en middagspremie til de som hadde merket hverandre?

Hva mener dere erfarne sukkerfestere?

Skjult ID med pseudonym Lemen sø. 7 juni 2009 16:07

Nå har jeg aldri vært på Sukkerfest fordi jeg mener konseptet virker litt kårny. Men denne modellen TS skisserer her ville nok, om den faktisk hadde blitt fulgt opp av deltakerne, gjort det mer interessant. Det er i en eller annen Nick Hornby-roman hovedpersonen sier noe som at "What matters is not what you are like, but what you like," og det tror jeg stemmer. Derfor tror jeg også mer på profilteksten enn matchtallet - og en slik modell ville jo gitt nettopp det større vekt. Og kanskje det også ville motivert noen til å skrive litt mer utfyllende profiltekster.

Det må selvsagt være kjipt å komme på festen og være den ingen har krysset av på, men likevel håper jeg dette er en ide Sukker kan ta videre.

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 7 juni 2009 17:47 Privat melding

Som skrevet, har heller ikke jeg vært på slike fester. Er sikkert full av fordommer. Men har aldri sett fester som noe sjekkested. Synes det er kjekt om frøknen er endru når hun skal sjekkes, og da er det andre arenaer som passer bedre. Er ikke noe festmenneske selv, og det tror jeg ikke den fremtidig utvalgte er heller.

Alle virkemidler som får folk til å legge litt energi i profilen vil jeg tro er en god ting. Ser jo at et slikt merkesystem helt sikkert ville fått en eller annen til å merke alle andre festdeltagere i håp om å få en middag. Hvis man hadde begrenset det til at hver kunne merke maks 10 ville det også være løst. Vil tro at antallet gjensidige merkinger vil være så lavt at det neppe blir stående en igjen alene. Med lik kjønnsfordeling burde det i hvertfall være to som strå igjen, og de kan jo tenkes å finne hverandre :)

Skjult ID med pseudonym Blu sø. 7 juni 2009 17:51

Altsaa, hva med bare aa dra paa en fest aa slippe den evige spekulasjonen sier naa jeg..?

Skjult ID med pseudonym Jonas jr sø. 7 juni 2009 17:58

helt enig.....
Dere har ikke peiling på hva dere snakker om. Kom dere på fest før dere uttaler dere. :)

Festen blir faktisk akkurat hva du gjør den til. For de fleste så er det som en helt vanlig bytur, men unntak at alle er single og at alle er mye mer hyggelige mot hverandre. :)

Skjult ID med pseudonym tira sø. 7 juni 2009 18:11

jeg var på min første sukkerførst forrige helg, og de kortene var ikke noe for meg
traff på en fyr i baren, som lettere bedugget lurte på om jeg kunne hjelpe meg med å finne dama som han hadde høyest
scor med, han ville ha henne; fikk meg til å tenke på shopping :(
de som hadde vært på disse festene før brydde seg ikke om kortene og pratet med de som virket interessante
og det var mange flotte mennesker der :)
til så mange mennesker så var ikke alkoholnivået så høyt heller, men det kan det kanskje ha blitt uten at jeg fikk det med meg ettersom vonde føtter gjorde kvelden min kortere enn planen

Skjult ID med pseudonym rambutan sø. 7 juni 2009 18:22

Hvis alle har lagt ut de beste bildene av seg, kan det vel bli problemer å finne personen IRL?

Skulle gjerne på sugar-party, men Bo ække no for meg :-)

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) sø. 7 juni 2009 18:23 Privat melding

har en følelse av at de som deltar på sukkerfestene er godt over 30+, noe som ikke tiltaler meg veldig :P

Skjult ID med pseudonym Jonas jr sø. 7 juni 2009 18:36

det blir tatt bilder ved oppmøte på disse festene. Men i de fleste tilfellene så ser man ikke noe til de som er på kortet ditt kortet uansett. Det er som tira sier.....
"de som hadde vært på disse festene før brydde seg ikke om kortene og pratet med de som virket interessante"

@regeay
Når det er så mange som 1000 mennekser på en fest, så vil det være folk i alle aldersgrupper der. Også i din alder. Selv bare 10% (bare for å ta et tilfeldig tall) i din aldersgruppe ville tilsi over 100 mennesker. Tror helt sikkert at man klarer å ha det hyggelig da :)

Og med den holdningen du har , så øker du ihverfall ikke sjansen for at det er enda fler yngre som dukker opp . Du burde gjøre det motsatte. Dra med deg fler venner i samme aldersgruppe. Da vil det jo komme enda fler på neste fest der igjen fordi man ser at det er mange unge der også .:)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 7 juni 2009 18:36

Jo da , jeg har vært på fester og får som regel øye på halvparten av de på kortet.
Alderen på de festene varierer veldig .... sist var de fleste over 30 ... men var på en i høst på Stratos hvor jeg nesten følte meg gammel(på33 hehehe).... da var i hverfall 50% under 30.
@pgmp
Ta en tur du .... tror nok du kan finne noen som faller i smak ;o)

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 7 juni 2009 18:42

Huff så mye gøy dere må gå glipp av ved å være så fordomsfull! ;) Eller kanskje jeg skal si forutinntatt?

Nå har ikke jeg heller vært på sukkerfest, men why not? Sikkert gøy det! Men så er jeg jo over 30 da;)

En annen ting? Jeg trodde at folk flest ser bedre ut i virkeligheten enn på bilder! Der ser man jo ikke alle fine sjarmerende trekk!
Jeg er ikke fotogen og håper jeg ser mer avslappa og mindre stiv ut i virkeligheten! :)

Skjult ID med pseudonym Mr.Right sø. 7 juni 2009 19:37

Det blir litt latterli å lese dette her. På den ene siden klager man med " kommer sikkert ikke til å finne de på kortet så da gidder jeg ikke dra" På den andre siden sier man att matchtallet betyr ingenting uansett". Jeg har vært på mange sukkerfester og de er aldri like. Jeg treffer nemlig alltid nye jenter/damer som jeg finner interessante. Jeg sier ikke at jeg kjører one night stands, men at det er mange flotte damer på disse festene. Kortene er alltid morsomme, og selv om ikke jeg alltid prater mest med dem jeg finner der er det likevel moro.

Det virker som om noen føler det stigmatiserende å fra på sukkerfest, Men hvorfor i huleste skal man plage seg med slike holdninger?? Og hvorfor forsøke å overbevise oss her på forumet at det ikke er noe bra hvis dere ikke har vært der en gang?

Hvis man ikke synes at slike fester passer en så vil jeg si at da er det jammen på tide å ta seg en tur bare for treningens skyld!

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 7 juni 2009 19:39

Ja tåpelig! Er som å si at et land er pyton feriested uten å ha vært der!

Skjult ID med pseudonym g sø. 7 juni 2009 19:50

Eller stemple dataspillere som spilleavhengige og svake mennesker uten å ha prøvd spillet selv, eller hva pusen? Litt dobbeltmoral ute og går? Forutinntatt og fordomsfull kan du selv være.

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 7 juni 2009 19:51 Privat melding

Nå har aldri tema i denne tråden vært å dra på fest eller ikke, selv om noen tydligvis klarer å finne en slik holdning et sted for å kritisere. Hovedtema var Sukkers salgsargument for festen, nemlig fotomatchingen - har den noe for seg, eller kunne de like gjerne hoppet over hele den seansen? Svarene som har kommet bekrefter egentlig bare misstanken - matchingen er ubetydelig.

Undertema var et forslag til en måte å benytte den unike resurssen Sukker sitter på i form av alle profilene til å gjøre noe spesiellt ut av festen, og kanskje det også ville fått flere til å legge litt innsats i profilen sin.

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 7 juni 2009 20:04

Jeg syns det er trist at man velger å ikke gå på ting utfra forutinntatte holdninger.
Litt dumt å sammenligne en avhengighet med å gå på en fest??

Men enig med pqmp, tråden har sporet av.

La oss gå tilbake til tema. Jo, jeg er enig med deg at målet for å gå på en slik fest er jo i håp om å kjenne igjen noen man har snakket med, eller har lyst å møte. Kanskje det blir for mange på denne festen til at de kan få det til?

Ellers får du plukke ut 20 damer selv, be dem møte deg på en pub før avgang til festen, så får dere gå samlet ;)

Skjult ID med pseudonym Lemen sø. 7 juni 2009 20:33

Det er flere grunner til at jeg ikke har vært på Sukkerfester, og den viktigste grunnen er at det fremstår som en type sammenkomst jeg rett og slett ikke føler meg tilpass i. På byen er jeg blant dem du gjerne ser sitte i baren og preike piss med kompiser, som sjelden befinner seg på dansegulvet og som generelt opplever slike settinger som dårlige sjekkearenaer. Nettopp derfor har jeg heller ingen tro på at jeg vil få noe spesielt "utbytte" av disse festene slik de er nå. Og jeg ser faktisk ikke noen annen grunn til å gå på en slik fest enn nettopp å få et slikt "utbytte" - da foretrekker jeg heller å bruke lørdagskvelden på andre ting, det er tross alt lørdag bare én gang i uka.

Jeg er blant dem som egentlig hater hele sjekkegamet og innimellom nesten ønsker jeg levde i en kultur med arrangerte eksteskap. Derfor vil jeg gjerne også vite litt mer om en kvinne før jeg prøver meg - for eksempel om vedkommende har en viss interesse for meg også. Nettopp derfor synes jeg forslaget er godt og kanskje kunne bidratt til at jeg hadde funnet det bryet verdt å dra på en slik fest. Men etter reaksjonene her å dømme ville det vel fått liten oppslutning uansett...

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 7 juni 2009 20:38

Lemen: Jeg tror at det kommer masse forskjellige mennesker på de festene og at man går dit for et felles mål, i håp om å finne noen! Jeg har enda ikke hatt gleden å deltatt på en sånn fest. Kan godt hende jeg gjør det. Men jeg liker ikke nattklubber, danser bare om jeg må og liker meg vel best hjemme eller i et hjørne på en pub.
Derfor tror jeg det er mangfolk og ikke bare de sjekke/danseglade som møter opp der!

Tvangsekteskap, joda, hadde vært noe det! Men da er det kvinnfolkene som bør få velge ;)

Skjult ID med pseudonym Jonas jr sø. 7 juni 2009 20:41

@lemen
Du aner ikke hva du snakker om.......du heller :)
Se å kom deg på en fest før du uttaler deg så negativt.
I motsetning til hva enkelte tror så er det ingen gigantisk sjekkefest. Tror faktisk ikke det er noe særlig mer sjekking enn det ville vært på enn en vanlig bytur. Men det er selvsagt lettere å legge merke til eventuelle nye par i forhold til en bytur, da man vet at alle var single når man kom på festen :)

Selv så er jeg heller aldri i nærheten av ett dansegulv. Men foretrekker helt klart en sukkerfest fremfor en vanlig bytur allikevel.....

Skjult ID med pseudonym Mr.Right sø. 7 juni 2009 20:42

Mitt inntrykk har vært at de fleste synes disse kortene er interessante og jeg har vært på ca 10 sukkerfester? Det er selvfølgelig vanskeligere å finne dem på kortet med 1000 gjester enn da det var 300, men fortsatt henter vi kortene våre og har det gøy med det. Håper ikke sukker kutter kortene for uansett så er de en bra icebreaker.

Treffer man ikke dem på kortet er det bare å finne frem kortet neste dag og melde dem man ikke traff. Er ikke vanskeligere enn det. Hvorfor skal folk alltid forsøke å angripe sukker? Det er jo f.. mei helt latterlig! Hvem andre kan eller har klart å lage så store og bra singelfester? Liker man ikke sukker så finn en annen datingside. Liker man ikke festene så keep out! Tror også jeg ville sluttet å rakke ned på det disse sukkerfolka har bygd opp for hvis de ser at at folk sprer negativ reklame på forumet så vet jag at de ikke ser så positivt på det. Husk at de har jobbet veldig hardt for disse store singelfestene for oss som ikke lenger er 20.

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 7 juni 2009 20:57

Hva er det med disse som forsøker å gjøre seg kulere ved å kritisere? De dukker opp hver uke jo!
Ønsker du at Sukker ikke skal ha disse kortene pqmp. Hvorfor ta bryet med å lage en ånn tråd hvis du ikke er der?

Skjult ID med pseudonym Lemen sø. 7 juni 2009 21:03

Mr. Right: Et konstruktivt forslag er ikke det samme som å rakke ned på Sukker, som for øvrig ikke er et ideelt foretak heller. Jeg synes Sukker fremstår som en av de beste, om ikke den beste, datingsiden, men da som en "klassisk" jeg-sender-deg-en-du-sender-meg-en-melding-så-møtes-vi-etter-noen-meldinger-sted som er det jeg har brukt og bruker det som.

Jonas jr: Poenget mitt er at jeg når jeg er ute trives best i kjente omgivelser med kjente mennesker. Dermed vil en eventuell deltakelse på en Sukkerfest være i den hensikt å få et "utbytte" som består av mer enn økt promille og svekket dømmekraft. Når jeg ikke tror at det er særlig stor sannsynlighet for det, noe du jo også bekrefter når du sier det ikke er mer sjekking der enn på en vanlig bytur, så velger jeg heller å gjøre noe annet. Så enkelt er det. Et annet poeng er jo at jeg ikke vil at førsteinntrykket av en mulig partner skal være i beruset tilstand, samtidig som jeg heller ikke ønsker at hennes førsteinntrykk av meg skal være det heller.

Pusen: Det er forskjell på tvangsekteskap og arrangert ekteskap. Og, for all del, en livspartner må være basert på frivillighet. Men noen ganger ville det vært greit å fått litt "starthjelp"... :-)

Skjult ID med pseudonym Jonas jr sø. 7 juni 2009 21:11

@lemen
Og når ble det lovpålagt å drikke på festene til sukker? Eller ikke ta kontakt med folk før man treffes på festen?

Og hvorfor skulle man få utbytte av en slik fest? Kan jo aldri tenke meg at "den rette" skal være der. Nei det er nok mye større sjanse å treffe den rette på ett sted hvor man kjenner alle fra før, istedetfor på ett sted hvor alle er single? (dette var ironi)

Har selvsagt forståelse for at en fest ikke passer for alle, men argumentene dine blir bare for dumme.
Men ellers så får du selvsagt ha lykke til i jakten :)

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 7 juni 2009 21:16 Privat melding

@Lemmen
Man glir vel like mye inn i mengden på sukkerfest som på byen. Du trenger ikke å gå rundt med "jeg er single"-skiltet som du ellers bruker på byen. Du slipper også å tenke over apen som står klar til å kaste seg over den som måtte finne på snakke med bananen hans. Forøvrig er jeg samme erfaring som deg - fester og uteliv er dårlige arenaer for å finne kjærester. Der treffer jeg ikke den typen jenter jeg ønsker å ha et langvarig forhold med.

@pusen
Hehe, ser for meg en Hugh Hefner type ankomst - 20 damer på rekke, hånd i hånd med en kar i midten. Dog med noe mindre aldersdifferanse. I'm in! De jentene som skulle føle for å være med på en slik ankomst får sende en meg mail for påmelding :)

Hvordan introduserer man en slik gruppe for hverandre? "Dette er A. Hun har {liste over beste personlighetstrekk}, Dette er B .... Tilsammen utfyller dere hverandre og er den perfekte date!"

Nei dette sporer helt av. Sorry. Tilbake til tema.

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 7 juni 2009 21:27 Privat melding

@lusa
Jeg har ikke ønsket noe annet enn å stille et spørsmål til de som har vært på slike fester om hvordan de opplever det, og evt konstruktive forslag til forbedring. Hvis ingen foreslår forbedringer her i verden vil vi jo ikke få utvikling.

@Jonas
Jeg hadde satt pris på om du roet ned språket litt. Du er ganske anklagende og nedverdigende uten at jeg ser noen grunn til den typen oppførsel.

Skjult ID med pseudonym Lemen sø. 7 juni 2009 21:40

@Jonas jr
Det er jo en annen ting jeg liker med forslaget - at man vil kunne vite hvem som skal på festene. All den tid det er X antall personer på Sukker, skal du ha en rimelig porsjon flaks for å treffe på noen som faktisk skal dit hvis du prøver å kontakte noen før festen. Og kommer jeg først i kontakt med noen, vil jeg heller foretrekke å treffes over en kaffe eller noe en plass der det er adskillig mindre konkurranse.

Ellers tror jeg helt sikkert at Sukkerfestene kan være et godt sted å treffes for dem dette passer for. Grunnen til at jeg i første omgang tok ordet i tråden, var at jeg syntes forslaget var godt og kanskje ville gjort festene mer interessante også for meg, siden det å få kontakt med en kvinne jeg ikke vet noe som helst om er noe jeg ikke liker. Derfor har jeg da også møtt de ikke veldig mange kvinnene jeg har fått noe forhold til enten gjennom venner/bekjente eller gjennom nettet.

@pgmp
Nå er vel ikke akkurat apen i andre enden av lokalet den viktigste grunnen til at jeg ikke trives med sjekking på byen. Med mine nesten to meter på strømpelesten og ganske så brede skuldre føler jeg meg igrunnen som regel ganske trygg...

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 7 juni 2009 21:41

TS skriver "Et bedre alternativ hadde kanskje vært om de påmeldte noen dager i forveien fikk liste over de andre påmeldte og kunne sette en markering på de man likte."
Jeg tror dette ville resultert i at mange ikke ville fått noen markeringer og derfor blir lei seg når de kommer. Dette derfor er et dårlig forslag. Dessuten er det vel mange som melder seg på siste dager skulle jeg tro som ikke kommer med. Så det er vel et dobbelt dumt forslag..

Skjult ID med pseudonym meg sø. 7 juni 2009 21:50

kunne det ikke bare stått i profilteksten om man skulle på festen eller ikke? (kommer automatisk frem når man betaler)
Da blir det ingen lister, men hvis man er ute etter å se om en spesiell person skal på festen, så kan man sjekke det......

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 7 juni 2009 21:52

Hvem melder seg da på først?

Skjult ID med pseudonym meg sø. 7 juni 2009 21:59

poenget er jo at ingen bortsett fra sukker har en oversikt over hvem som har meldt seg på (så sant man ikke går igjen alle profilene på sukker den siste kvelden), men man kan allikevel se om f.eks noen av de man er interessert i skal på festen.

Tror heller ikke at sukker noengang vil offentligjøre hvem som skal heller.
Blir vanskelig å få med seg noen 45 åringer på fest hvis man på forhånd f.eks vet at 90% er under 30 år eller motsatt :)

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 7 juni 2009 22:01 Privat melding

@lusa
De fleste vil nok ikke få merking. La du merke til ordet "premie" i setningen etter den du siterer? Ikke alle får premie i lotto heller. For å komme med i matchingen må man da ha meldt seg på innen x dager før. De felse sukkerfestene har så vidt jeg har snappet opp vært utsolgt en stund i forveien. Altså skal de ikke mye til å sende ut lister noen dager i forveien. Har du noe forslag for å sette en ekstra spiss på festene?

@meg
Støtter ditt forslag! Kanskje også med et ikon tilsvarende "er superbruker", "har album" osv i søkeresultatene?

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 7 juni 2009 22:05 Privat melding

Hvilken aldersgruppe tiltaler Bo Kaspers mest?
Valget av band kunne umulig blitt bedre. Jeg kan ikke komme på noen annen artist som har så bredt spekter av tilhengere, og musikken passer også perfekt for anledningen!

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 7 juni 2009 22:07

Madrugada! De nye gitarkameratene. Fins mange flotte band ;) Men det blir nok bra! Løp og kjøp!

Skjult ID med pseudonym Brainiac sø. 7 juni 2009 22:11

Hvis man skal sitte å vente at en man liker skal melde seg på så blir det til at man ikke melder seg på. Man glemmer jo da at det er en helt annen man kommer til å treffe. Tror det bare er å komme jeg. For å si det sånn.. ;-)

Skjult ID med pseudonym meg sø. 7 juni 2009 22:19

@branianc
jeg tenker litt motsatt jeg. Man skal selvsagt ikke vente, men er man i tvil om man skal på fest, så vil det at noen "kjente/interessante" også skal på festen gjøre valget enklere.

Men kansje det er litt andeledes for folk som bor i oslo kontra folk som bor utenfor? Folk som meg som må kjøre en time, betale for overnatting osv, synes det er kjekt å vite om det kommer noen interessante før man bruker såpass mye penger på dette. (for meg så koster en slik fest minmum 1500 kr og da drikker jeg bare øl)

Skjult ID med pseudonym Løsbart sø. 7 juni 2009 22:30

@meg
Målet må vel være å slippe å betale for overnatting...? :-P

Skjult ID med pseudonym meg sø. 7 juni 2009 22:48

@løsbart
Nei, på ingen måte. Er nok litt treig og gammeldags av meg og sengehygge første kvelden er ikke aktuelt :)

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 7 juni 2009 23:04 Privat melding

@pusen
Madrugada har ikke så stort spekter i alder. Jeg kjenner ingen over 40 som er madrugadafans. En madrugadagjennoppstandelse i operaen ville dog gitt utsolgt hus ganske raskt, og stor andel folk på min alder.
De nye gitarkammeratene er oppskrytt!

@meg
Operaen er så godt plassert i byen at det finnes overnatting under brua rett på andre siden av veien. Prisen på denne kan fort bli alt du har på deg, så pass på å legge igjen verdisaker hjemme. Hvis du vil komme til ferdig oppvarmet bru er det bare å gå en bru nærmere oslo-s. Der har de bålet klart for alle som måtte trenge å koke seg en skje.

Sukkercamp på taket av operaen hadde jo faktisk vært kult! Sukkercamp kommer når det går fra sukkerfest til sukkerfestival :)