Alle innlegg Sukkerforum

Liker du opera?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lusa sø. 7 juni 2009 22:04

Jeg er av den sorten som ikke er veldig begeistret for opera, merimot synes jeg klaver kan være flott og Bo Kaspers liker jeg godt.
Opprinnelig trodde jeg at det var over en time med opera, men nå ser jeg at det bare er littegrann. Jeg har aldri vært på en opera, men bare hørt bruddstykker på radio etc. Siden staten har brukt rimelig mye peng på dette operahuset så har jeg sagt til meg selv at jeg skal gi det en sjans. Har meldt meg på festen den 27. og tenker at uansett vil Bo oppveie hvis operaen ikke faller i smak hos meg. Hva tenker dere om opera? Er det forskjellig å høre på når man er i en operasal?

(mann 43 år fra Oslo) sø. 7 juni 2009 22:32 Privat melding

Ikke noe enorm opera-fanatiker selv, men har vært noen ganger. Både før og etter det nye bygget ble åpnet.
Det å se noe "live" er jo alltid anderledes enn å bare høre det, man får med seg mer av handlingen ved å se hva skuespillerne/de som opptrer gjør.
Nå skal det vel "kun" være noen arier med akkompagnement og da får man kanskje litt mindre av "skuespill-følelsen" enn ved en full forestilling, men hvis du er litt skeptisk så kan du jo tenke på at det ikke varer så lenge ;-D

Skjult ID med pseudonym suk sø. 7 juni 2009 22:41

@lusa, uansett hva de skal spille, så er jeg sikker at du skal like det. Opera er flott musikk + teater i et. Så gratulerer at du har meldt deg på festen og får sjanse å oppleve dette live.