Alle innlegg Sukkerforum

Hva skal man si?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Meg... ma. 8 juni 2009 09:42

Når en jente skriver til deg, hva skal man si? Jeg er kommentert utseende, hun sa vi kunne bli bedre kjent. men så da?? Hva skal jeg si? Det er som om hjernen tok pause. Det ble helt tomt for ideer. Sikkert det man kaller for hjernteppet, Vet tråden sikkert har eksistert før, men orker ikke bla igjennom så mange sider for å komme til den !

Skjult ID med pseudonym barebea ma. 8 juni 2009 09:52

Det viktigaste er å lese profilen og det ho skriv. Så kan du nøste litt fra den og spørre rundt det .
Har ferska mange på att dei kun ser på bilda og ikkje har lest profilen, og det er ikkje noke sjekketriks ;))
Vis at du er interissert i ho, det finnes ein person bak bildet :o)

Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Meg... ma. 8 juni 2009 10:44

Jeg har lest hele profilen, jeg gjør alltid det, men det er vanskelig å finne de rette spørsmålene å spørre om de tingene hun gjør. Men det er vel sånn at det er ikke hva du sier som teller, men at du tørr å si det? Har lenge forsøkt men alldrig fått det til, så litt hjelp eller forslag hadde ikke gjort noe.

Skjult ID med pseudonym Løven ma. 8 juni 2009 10:45

Enkelt og greit - men samtidig så vanskelig : hvis at du er interessert i å bli kjent med henne, fortell litt om deg selv og ditt liv og ikke glem og still henne spørsmål. Svar på det hun spør om og still samme tilbake. Prøv og finn ut om det er noe dere har til felles, snakk om det. By på deg selv !

Skjult ID med pseudonym pingu ma. 8 juni 2009 13:22

@Meg

Skal snakke ut i fra egne erfaringer her. Om du finner henne så interessant at du gjerne vil ha kontakt å bli bedre kjent så kommer det av seg selv. Merker at etter å ha lest profilen og svart på en mail så er det egentlig "kjemien" som styrer resten.
Jeg liker når gutter sper på med litt humor og fra første stund viser interesse for hva jeg liker og stiller hyggelige spm :)

Du må også "selge" deg selv uten å virke skrytende.
Et eksempel:
Hei igjen :)
Hyggelig å høre fra deg:) Leste gjennom profilen din og liker veldig godt det du skriver:) Kunne du tenke deg å ta en kopp kaffe en dag og bli litt bedre kjent?
spør meg gjerne om det er noe du lurer på :)
ser frem til å høre fra deg igjen :)

Dette syns jeg iallefall viser interesse og så ser man jo om det går videre derfra :) Merker man at man har funnet tonen er det jo bare å utveksle msn adr eller tlf nr om man vil det :)

ps; om du har åpnet mailen hennes og latt den stå ubesvart en stund kan hu miste interessen og tro du spiller på flere hester så skynd deg ;)

Lykke til:)

Skjult ID med pseudonym Meg... ma. 8 juni 2009 13:35

@Pingu
Problemet der er jo at det var jeg som startet, så i så fall er det hun som skulle skrivet det der, jeg har ikke "solgt" meg selv enda men jeg har fortsatt å stille litt spørsmål om profilen.