Alle innlegg Sukkerforum

Tromsø onsdag

Vis siste innlegg
(mann 57 år fra Oslo) ma. 8 juni 2009 11:30 Privat melding

Skal til Tromsø onsdag, men det finnes ikke en hotellseng å få tak i! Noen damer her inne som har en sofa å låne bort en natt i bytte mot et hyggelig resturantbesøk?

Skjult ID med pseudonym Arne Nym ma. 8 juni 2009 12:06

Her er ledig.
http://www.viking-hotell.no/

Vær så god. Du trenger ikke betale for hotelkonsulenttjenesten min. Nei, det er helt gratis. :-)

Skjult ID med pseudonym timtim71 ma. 8 juni 2009 12:12

Arne Hym da - du ødelegger jo et glimrende opplegg Sailoff hadde her;)

Skjult ID med pseudonym meg ma. 8 juni 2009 12:29

nei, det der var dårlig gjort arne :)

Skjult ID med pseudonym Arne Nym ma. 8 juni 2009 12:45

Sparte han for en masse penger på dyr middag til ei tromsøberte jeg. Er dét så galt da? Det er dyrt nok i Tromsø som det er, og om han ikke skulle måtte sponse ei ishavsdame på mat og dyre dråper også...

Neida. Det var så lite. Ingenting å takke for Sailoff. :-) Så så.... ro deg ned nå! Du trenger ikke overøse meg med ovasjoner for å ha ledet deg inn på et riktigere spor.
Bestill hotellrommet nå. :-)

Skjult ID med pseudonym Sailoff ma. 8 juni 2009 15:18

Arne, nå lurte du meg til å ringe svenske Sara for andre gang i dag. Fortsatt helt fullt. Men jeg får bare stole på at du bare forsøkte å hjelpe og ikke bare var ute etter å parkere utenbys konkurrenter. ;-)

Er disse ishavsdamene så dyre i drift, forresten? Ja, ja, de er jo veldig søte og friske der oppe da, og et hotellrom ryker jo fort på en del kroner også...

Skjult ID med pseudonym eliseb ma. 8 juni 2009 17:51

Sailoff, selv om resepsjonen/bookingen på hotellet sier det er fullt, så har du fremdeles til å booke et hotellrom gjennom feks Expedia (www.expedia.no) eller Hotels (www.hotels.com). Der har de ledig pga noe som heter allotment og selv om hotellet har fullbooket manuelt, så er de fremdeles pliktige til å holde av et x antall rom for allotment fra de forskjellige operatørene ;-)

Jeg tviler på at noen Tromsø-damer er interessert i å ha en helt fremmed person hjemme i stuen sin en arbeidsdag. Så gå heller inn på de sidene jeg har listet opp, så får du deg et sted å sove. Med mindre det her er et forsøk på å be seg hjem til noen da, såklart!

Skjult ID med pseudonym gørl ma. 8 juni 2009 18:00

Vet ikke om du tøyser eller ikke, jeg sailoff, men Arne har rett. Det er ledig på det hotellet. Prøv online booking fra hotellets hjemmeside. Om de lar meg bestille, lar de sikkert deg bestille også. Tviler på de må ha helt jevn kjønnsfordeling... ;-)

Skjult ID med pseudonym gørl ma. 8 juni 2009 18:03

Og til timtim + meg

Om man har et opplegg i tankene, så liker vi jenter bedre at du foreslår det opplegget, uten å late som det er en dyd av nødvendighet!

Skjult ID med pseudonym Sailoff ma. 8 juni 2009 19:10

Jeg har ringt alle Tromsøhotell jeg har funnet i dag, inklusive vandrerhjemmet. Du får ikke gjennomført bookingen på websiden til Viking, den sier "Det finnes desverre ikke lenger ledig kapasitet" (etter at du har lagt inn navn etc). Noe annet ville jo også være rart når hotellets booking sier at de ikke har ledig, det går jo på samme kvote.

Jeg vet at hotels.com, hotell.no o.l. har "egne" rom, og jeg ringer alltid først til de to. Men jeg hadde ikke tenkt på Expedia, de hadde et til den nette sum av 1990,-. Så da er problemet løst, takk for tipset.

@ gørl: Noen ganger hender det faktisk at folk mener det de sier og ikke mer enn det. Og jeg tror ikke det er helt utenkelig at noen kunne synes at det var hyggelig med en middag, og temmelig trygt med en som er registrert her med navn, adresse, bilde og alt. Men neste gang får jeg visst heller prøve www.coachsurfing.org eller ta med telt.

Skjult ID med pseudonym gørl ma. 8 juni 2009 19:39

Ok, Sailoff :-)
Var bare så rart at jeg fikk opp priser og romtype og alt uten at søkemotoren sa det var fullt. Men da skjønner jeg den beskjeden kom på et senere tidspunkt.... Så jeg beklager at jeg trodde det var en hvit løgn, ettersom det så ut som jeg fikk bestilt.

Jeg synes ideen din om å bytte middag mot sofa, var ganske god, jeg! Og enig at det ikke hadde vært utenkelig med positiv respons på den... (hvis det altså stemte med fulle hoteller)

Fint at det ordnet seg med overnatting uansett, da... :-)

Skjult ID med pseudonym jepp ma. 8 juni 2009 19:59

Må nok innrømme at jeg var VELDIG i tvil på det innlegget ditt TS, men nå har jeg prøvd å finne rom i Tromsø og det er sannelig ikke så lett ;-)

Hadde nok måttet bodd hos noen av mine tidligere kolleger om jeg skulle opp der denne onsdagen..