Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym nina ma. 8 juni 2009 18:41

Si meg en eneste ting!
Er det bare jeg som syns det er patetisk - ser at så mange menn setter inn bilde av seg selv sammen med englebarna sine ! Tror de at de blir mer attraktive for oss damene eller?? HÆ?? Hva mener andre om dette?

Skjult ID med pseudonym eliseb ma. 8 juni 2009 18:43

Tror kanskje de heller vil vise at de bryr seg om barna sine og at barna er en stor del av deres liv som du må akseptere...?
Akkurat på samme måte som folk som sitter på en fjelltopp, blir blåst over ende på båt, holder et dødt dyr etter hornene...etc..

Skjult ID med pseudonym ung75 ma. 8 juni 2009 18:43

tror nok du sitter i glasshus der, men er enig at barn ikke skal være med på bilder verken av menn eller damer. Det kan evt folk ta privat...

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ma. 8 juni 2009 18:44

@nina

Det er mange jenter som gjør det samme. Ser ikke poenget med kritikken din.

Skjult ID med pseudonym gørl ma. 8 juni 2009 18:46

Ja, jeg synes i blant de blir mer attraktive av det, og det er mange koselige bilder der de får vist andre sider ved seg selv. Men jeg ville aldri gjort det selv. Synes ikke barn har noe der å gjøre!

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ma. 8 juni 2009 18:49 Privat melding

har ikke noe imot det jeg :P

(mann 39 år fra Buskerud) ma. 8 juni 2009 18:54 Privat melding

Jeg har bilder av sønnen min på profilen, av den enkle grunn at han er en såpass stor del av livet ! Er ikke bare meg du skal bli kjent med, er faktisk en person til.. Greit nok at det ikke skjer med det første, men.. Tror dere skjønner ! Dessuten er jeg veldig stolt av den lille mannen min !!

Skjult ID med pseudonym flo joe ma. 8 juni 2009 18:54

Jeg er helt enig med deg. Ungene kan komme etterhvert, det er ikke de vi vil finne på Sukker!!

Jeg synes også at en del beskrivelser av menns barn blir patetiske.

Som f.eks.:

Har to flotte barn som jeg elsker over alt i verden.
Har en herlig prinsesse på 11 år. Hun betyr alt for meg.
Har 3 skjønne barn med samme mor, som betyr alt for meg.
Barna mine betyr alt for meg, og de går foran deg, det må du bare akseptere.
Har en herlig sønn på seks som jeg digger.
Har verdens flotteste barn som jeg følger opp på trening og i andre fritidsaktiviteter.
Barna mine betyr alt for meg, jeg får nesten tårer i øya når jeg tenker på dem.

Jeg synes det er flott at dere menn er glad i barna deres, men disse beskrivelsene blir nesten litt "kvalme" av og til...........Beklager....
Jeg lurer på hvem som ikke opplever at barna deres er flotte og betyr alt????
Det gjør vel de aller, aller fleste av oss:)

Helt greit

Skjult ID med pseudonym lingo ma. 8 juni 2009 18:54

Dette er en sjekkeside hvor man på en måte selger seg selv til det annet kjønn. i ren markedsførings logikk så kan man jo si at det er en smart ting å gjøre å legge ut bilder av seg selv med barn, hund, på en fjelltopp, eller på havets bunn... Dette er meg og mitt liv liksom...
På den annen side har vel ikke disse barna blitt medlem av en sjekkeside? Tror garantert mine barn ikke hadde godtatt å ha bilde av seg selv her.
Men det er et vanskelig spørsmål ja... jeg har ikke noe i mot en mann som viser at han har barn og at det på en måte er en pakkeløsning man ikke kommer utenom.

Skjult ID med pseudonym Emmeline ma. 8 juni 2009 19:03

Jeg synes barn bør få slippe å være avbildet på nettsteder som Sukker. Er enig med lingo i at barna har jo ikke blitt medlem her. Et alternativ kan være å legge ut et bilde av forelder og barn der du ikke kan se ansiktet til barnet. :)

Skjult ID med pseudonym lingo ma. 8 juni 2009 19:20

Enig med Fruktfat68...!!

Jeg hopper glatt over profiler hvor det står, har barn men har sjeldent kontakt med dem....
at en mann er opptatt av barna sine er viktig for meg siden jeg selv har barn.

Er det forresten noe bedre med landskaps bilder??? jeg interesserer meg ikke om hvor i verden han har vært men hvor han er nå.

Skjult ID med pseudonym mann1 ma. 8 juni 2009 19:27

er det noe bedre med bilder av katten eller hunden? er vel ikke den vi vil se..

Skjult ID med pseudonym flo joe ma. 8 juni 2009 19:31

Ja da,- enig med dere jeg, men er vi ikke alle stolte av barna våre da, uten å måtte utrede for det i det vide og det brede. Er nok å skrive at man har barn synes jeg ,og så kan det andre komme etterhvert,- hvis det blir aktuelt. Både bilder og beskrivelser:)

Skjult ID med pseudonym Naam ma. 8 juni 2009 19:41

Enig. Jeg synes heller ikke det videre interessant aa se side opp og ned med en mann og barna hans.
Dette er som nevnt en sjekkeside,og jeg synes at bilder av barn kan komme opp ved evnt. noen treff.

Det holder lenge aa informere meg om at du er pappa.

Skjult ID med pseudonym stjerne ma. 8 juni 2009 19:48

Har selv to kjekke gutter i mitt liv. på...år og ...år....og stolt av det! Derfor står det i min profil
Greit å vite for en potensiell partner det da!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym flo joe ma. 8 juni 2009 19:55

Helt greit å vite at du har barn. Og det er foreløpig nok:)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 8 juni 2009 19:55

Syns det er positivt at det står at barn er viktige og at de er glad i de.... og det plager meg ikke at det er bilder , men jeg velger å ikke legge ut noe bilde av min sønn.
På profilen kan man bare fylle ut om man har barn eller ikke .. det er litt greit å se hvor mange barn som er i bildet.
For meg som har et barn , kan jeg gjerne treffe de som har et barn , men blir det mange blir det litt vanskelig da jeg ønsker fler .....og ikke vil ha et helt fotballag. hehehe :o)))

Skjult ID med pseudonym tira ma. 8 juni 2009 19:55

jeg trenger ikke å se bilde av barna, men jeg liker å vite at barna er en viktig del av livet til personen
vil at mitt barn skal bli viktig i livet hans også :)

Skjult ID med pseudonym Løven ma. 8 juni 2009 20:03

En x av om man har barn og hvor mye en har de (alternativer). Synes det holder, men jeg må innrømme at jeg blir litt skeptisk hvis de har x av for de ser dem sjelden. Selv om det selvfølgelig kan ha sine naturlige grunner. Synes derimot at det er helt bak mål og ha bilder av dem i profilen. egentlig rart at sukker godkjenner det, men men - hver sin smak...

Skjult ID ma. 8 juni 2009 20:10

Barna har ingenting her inne å gjøre !!!

Jeg datet en mann som har en sønn, alt gikk bra og jeg blitt kjent med gutten.
Men det gikk galt med fyren og da tenkte jeg hvordan går det med gutten, har han det bra?

Skjult ID ma. 8 juni 2009 20:27

Svært så skinnhellige og kritiske folk er da. Makan. La folk få gjøre hva faen de vil og passe deres egne saker.

Typisk nordmenn å skal mene noe om alt. Ingen her inne som sitter på den gylne regelboka og kan diktere til andre hva som er rett og galt.

Folk avbilder sine unger overalt i samfunnet, og hvis man føler det viser noe om seg selv her på Sukker så er de fri til å gjøre det.

Så lenge Sukker ikke har noen regler angående dette så kan man gjøre som man vil. Hvis DU synes det er galt, så avbilder du ikke DINE unger, men det betyr ikke at nestemann skal være som deg.

Skjult ID med pseudonym Bjørn-NP ma. 8 juni 2009 20:41

Nina
Mon tro om at man i sin iver etter å utbasunere sine egne og eneste ”rette” meninger tramper på så mange ellers i livet at man har sin naturlige tilhørighet som singel her på forumet og i livet ellers?
En ting er å lufte en mening i ønske om få tilbakespill, noe annet er å stemple vedkommende som har bilde av barn, dyr, natur eller tilsvarende som patestisk.
Hva med å gå litt i seg selv? Problemet ligger neppe hos dem som har det som i dine øyne virker som støtende bilder på sine profiler.

(mann 41 år fra Oslo) ma. 8 juni 2009 20:41 Privat melding

Jeg håper ikke oppfatningen til trådstarter og flere av hennes medsøstere i denne tråden er representativ for hvordan jenter betrakter oss menn med barn her på sukker.

Ja vi er stolte av barna våre! De er en viktig del av livet vårt, og vi bruker like mye tid på dem som det folk bruker på å klatre i fjellet, gå på bortover- og nedoverski, bikja, reiser, festing og alt annet som folk synes det er ok å legge inn bilder av. Hysteriet rundt avbilding av barn har nådd tragiske proposjoner. Det er vel ingen som mener vi skal forby avbilding av barn i film, reklame, og media ellers? Normale, sømmelige bilder i hverdagssituasjoner, innebærer ingen trussel mot barn. Hvis det hadde vært tilfelle, måtte vi pakke barna inn i burka før vi sendte dem avgårde til barnehagen.

Jeg er enig i at de ikke bør være hovedfokus i en profil på en dating side, men det at folk blir fysisk kvalme fordi man har lyst å beskrive dem i positive ordlag, gjør at jeg mister troen på å finne en varm og sympatisk jente her inne.

Skjult ID med pseudonym ung75 ma. 8 juni 2009 20:43

hehehe... Er du ny eller Skult ID... Sånn er det jo i nesten alle teamer på forumet :) men du har kanskje ikke lest dei :)

Skjult ID med pseudonym Pixie ma. 8 juni 2009 20:48

At de som har barn gjerne vil vise hvor stolte de er av dem skjønner jeg godt, så å presentere barna sine i tekst eller sladda/ugjenkjennelige bilder syns jeg er helt greit. Men barna har ikke bedt om å bli vist frem på et forum for voksne, så jeg skulle ønske folk tenkte litt over hva slags bilder de bruker. Et bilde bakfra der ikke ansiktet vises, på badestranda med håndkle over hodet osv er bra bilder, fordi det gir barna en viss anonymitet!

Skjult ID med pseudonym eliseb ma. 8 juni 2009 20:54

Hvorfor må man sladde barna? Selv om de ikke har bedt om å være her, mener jeg?
Hvilken skade har de av dette? Dette er et seriøst spm, så fint med et seriøst svar og.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 8 juni 2009 20:59

David-
Jeg skjønner hva du mener, men om jeg skulle bli desillusjonert hver gang noen skriver noe jeg tar sterk avstand fra eller blir støtt av, hadde jeg logget av for lengst. Det skjer hele tiden. Men husk at det i blant kommer an på hvilke briller vi har selv også... En fjær blir fort til 5 høns. Ingen har sagt at de blir fysisk kvalme her fordi barn blir beskrevet i positive ordelag. En person skrev at hun fant noen av beskrivelsene nesten litt "kvalme". Det er ikke helt det samme. Det kan tolkes som litt too much. - Om man har lyst til å ta på seg de andre brillene...

Det finnes alle typer jenter her... fortsatt.. og uavhengig av hva som skrives på forumet :-)

Skjult ID med pseudonym flo joe ma. 8 juni 2009 21:16

@Lilleulv: Takk:) Jeg blir ikke kvalm, men noen av beskrivelsene er så overdrevne:)
Jeg er selv mor og er en varm og empatisk person, som faktisk er veldig glad i barn.
Jeg er imidlertid på Sukker for¨å møte en mann, og kanskje også etterhvert barna hans:) Men i første rekke er det mannen jeg vil høre om:)
For meg er det nok å vite at han har barn. Jeg trenger ikke å lese i profilen at han elsker de overalt i verden...................for det gjør vi jo alle:) Trenger ikke skrive det, det er nok at det står under personalia. Alle skriver jo det samme.................kjedelig.
Men som noen skriver.................hver enkelt gjør som man selv vil:)

Skjult ID med pseudonym suk ma. 8 juni 2009 21:23

Barn har ingenting å gjøre her på Sukker i hvert fall..

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 8 juni 2009 22:47

synes ikke det er noe problematisk,dette er da ikke en "snuskete" side;-)
skumle folk her inne eller? mener det har vært begrunnet med at man vet ikke hvem som ser bildet osv....
men alle de somtil bursdagen får bilde,og fullt navn i avisen til bursdagen da?

Skjult ID med pseudonym eliseb ma. 8 juni 2009 22:48

Og så hvis syke folk kan se bildet? Hvordan skader det barnet egentlig...? Er ikke helt med jeg. De ser jo sikkert ungene deres på vei til skolen hver dag likevel...?

Skjult ID med pseudonym Pops ma. 8 juni 2009 22:55

Personlig ville ikke jeg lagt ut bilder av mitt/mine barn, det for være opp til enhver. Men jeg syns det er fint at menn skriver hvor glade/opptatt de er av barna sine, det forteller meg noe om den personen, og at barna kommer i første rekke, og slik skal det også være. :)

Skjult ID med pseudonym davidxx76 ma. 8 juni 2009 23:08

Jeg hadde også bilde av barna i lokalavisen når den minste var nyfødt. Er jeg dermed en uansvarlig forelder?
Tror heller det går mer på folks frykt for å involvere seg med noen med barn, og aversjon mot å forholde seg til personens fortid på et så tidlig stadium. Ønske om "barnets beste" er nok bare et skalkeskjul.

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 8 juni 2009 23:36

Her kjenner jeg meg igjen i Flo Jos holdning.

Jeg ser at det kan være et pluss ved at mannen legger opp til en inkluderende holdning. Men samtidig så kan det bli litt mye litt tidlig. jeg vil jo helst bli kjent med mannen som eget individ først, ikke som pappa. Om noen sier at det er en og samme rolle, så passer vi ikke sammen. Som jeg antar en mann er ute etter en kvinne og ikke en mor.

MEN bilder eller hva de skriver beviser jo ikke noe som helst om hvor flinke de EGENTLIG er med barna.
Har datet et par menn som har barn; ingen av dem gjorde noe nummer av det, men jeg opplevde dem som uvanlig ansvarsfulle fedre med tillitsfulle barn. Mens andre kan legge ut om hvor mye ungene betyr for dem, men i praksis fikser de ikke ansvaret.

Så også en mann som skrev "jeg er så glad i min datter, jeg kunne gitt min arm for henne"
Bare armen? tenkte jeg da. Noen foreldre, og kanskje spesielt mødre, kunne anatgeligvis gitt sitt liv... Så han kom da ikke SÅ bra ut av det.

Skjult ID med pseudonym Frihånd ti. 9 juni 2009 00:14

Like greit å få de på bildet, så man kan avgjøre om det er en potensiell d...unge.
Må vel være opp til hver enkelt å avgjøre om hva de vil ha med på bildene sine..man kan vel si det slik at det er ganske mange andre jenter her inne som burde tenke på litt mer strategi og hvordan man fremstår....

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 9 juni 2009 01:48 Privat melding

Har ikke lest hele tråden, men min mening er at på bilder man publiserer skal alle identifiserbare personer samtykke. Det gjelder uansett om det er på sukker eller andre sider. Dersom personene er under 18år skal publiseringen ha foreldrenes samtykke, og da BEGGE foreldrenes samtykke!

Jeg er sikkert kjedelig, gammeldags og påvirket av å ha jobbet noen år med IT og relevant lovverk, men personvern synes jeg faktisk er ganske viktig.

Skjult ID med pseudonym flo joe ti. 9 juni 2009 07:19

@vibe: Veldig godt beskrevet !!! Det er mannen vi ønsker å bli kjent med,- ikke pappa`n.
Han vil sikkert bli kjent med kvinnen meg,- ikke meg som mamma.

Ja vi kvinner gir nok gjerne livet vårt,- ikke en skarve arm !!!

Skjult ID med pseudonym mini ti. 9 juni 2009 11:34

En jente i min sønns vennekrets har fortalt meg en historie. Hun er 21 år nå, og var 19 da dette hendte.
Hun og hennes to yngre søsken fikk den nye dama til far "slengt" rett i fleisen en dag de var på besøk hos han. Ille nok bare det.
Men denne nye buste jo ut med at far hadde hun truffet på nettet, og at bildene av de tre sammen med far der inne, ja de var jo bare sååå søte da !
Om det ble sirkus ? Ja, det skal jeg si ! Alle tre har idag et meget dårlig forhold til sin far.
Hun som fortalte meg historien sier at de følte seg "brukt" og kastet inn i en setting de ikke ville være i.
Så folkens, bilder av sine håpefulle sier nok ingenting om hverken kjærlighet eller omsorg.
Tenk dere om !

Skjult ID med pseudonym amadeusM ti. 9 juni 2009 14:21

Like mange damer som er med englebarna sine i profil eller album..

Skjult ID med pseudonym mini ti. 9 juni 2009 16:43

@amadeusM
Selvfølgelig er det det, ikke noe forskjell på det. Og innlegget mitt var heller ikke ment å være noen "kjønnskamp" her. Men jeg kan jo ikke fortelle historien noe anderledes enn den er, og i det tilfelle var det altså far som var "synderen". Kunne like godt vært mor, men slik var altså ikke her da. Trodde folk her inne forsto såpass jeg, og at kanskje historien ga et bilde av hva som i verste fall kan hende......men så feil kan man ta.

Skjult ID med pseudonym flo joe ti. 9 juni 2009 19:24

@mini: Bra !!!!

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 9 juni 2009 23:13

Synes "historien" din var helt tåpelig jeg mini. De tre barna har fått et svært dårlig forhold til sin far utelukkende fordi han hadde lagt ut et bilde av dem alle tre sammen på nett? Sorry, men den historien kjøper jeg ikke!

Ungene har dårlig forhold til sin far fordi de ikke aksepterer pappas nye kjæreste. Såklart barna føler seg sveket, de aksepterer jo ingen andre enn sin egen mor. De hadde følt seg like sveket om han hadde vist bilde av dem som han gikk med i lommeboka si.

Skjult ID med pseudonym mini on. 10 juni 2009 00:49

@wintermute
Du får nå mene hva du vil, men nå er det nå engang jeg som kjenner disse menneskene da.
Disse ungene her hadde et godt forhold til begge foreldrene de, før dette inntraff. Og tro det eller ei, men mor hadde allerede vært i et nytt forhold over 1 år hun, og det ble fullt akseptert det.
Og du kan ikke uttale deg om en sak du ikke kjenner til, selvom du ikke liker innholdet.

Skjult ID med pseudonym vibe on. 10 juni 2009 16:54

Uansett hvilket forhold de hadde før så var det vel ikke egnet til å gjøre det bedre?
Faren legger vel ikke til rette for at de skal aksepetre hans nye kjæreste - eller respekerte faren selv - når han er såpass hodeløs.

Slik jeg ser det er det ikke mye for en fyr å tjene på å legge ut bilder av barna, for det sier IKKE EN TING om fyren er en god far eller ikke. Ingen verdens ting. Det sier bare at han legger ut bilder av personer som høyst sannsynlig ikke har gitt sitt samtykke.

Som pqmp også kommenterer er det ikke uten risiko. Personvern er også til for å verne mot hendelser man ikke kan foresitlle seg. Det finnes tross alt sprø folk.

Skjult ID med pseudonym wintermute on. 10 juni 2009 18:22

Noen bryter kontakten med sin far etter årevis med fysisk og psykisk mishandling, eller etter forsømmelse og mangel på tilsyn, og andre etter en oppvekst hvor de er blitt utsatt for seksuelle overgrep. I følge mini har denne familien, med forholdsvis voksne barn, fått dårlig forhold til sin far fordi han har lagt ut et bilde av seg selv sammen med barna, tatt i et lykkelig øyeblikk, ut på et nettsted.

Hvis dette er tilfellet, tror jeg faren og hans nye samboer har det langt bedre uten kontakt med denne "familien". Forøvrig synes jeg du begår et langt større overgrep her, ettersom du tegner et bilde av denne familien som kanskje ikke er representativt for virkeligheten, kun for å understreke et poeng i en debatt på et sjekkested.

Jeg har ikke bilde av barna mine her inne, men jeg og min eks. har mange bilder av dem ute på Facebook. Der har jeg også bilder av venner, familie, og bekjente. Jeg sørger selvsagt for at det er sømmelige bilder, som ikke krenker personene på noen måte, men jeg har ikke bedt om tillatelse fra hver enkelt. Det finnes ingen spesifike lover mot dette, bortsett fra åndsverksloven og personopplysningsloven, ellers kan man selv velge i hvilken grad man følger retningslinjer anbefalt av Datatilsynet.

Vibe, du kan spare deg for selvfølgelighetene, de fleste er enige om at det at du legger ut bilde av barna, ikke sier noe om dine evner som forelder, men det dere skriver her at det gjør han til en *dårlig* og uansvarlig forelder, nesten på linje med en lovbryter.

Når det gjelder risikovurdering i forhold til mine barn og publisering på internett, så har jeg såpass lang erfaring innen IT at jeg vet svært godt hvor de største trusslene ligger. De ligger ikke i publiseringen av et uskyldig bilde, men i chatterom hvor barna kommer i kontakt med fremmede.

Skjult ID med pseudonym mini on. 10 juni 2009 20:14

@wintermute
Ja,ja.......sånn er det her i verden. De fleste skjønner ingenting, men heldigvis da så har vi noen besserwissere til å hjelpe oss opp og fram.
Snipp, snapp,snute........

Skjult ID med pseudonym vibe on. 10 juni 2009 22:38

Hehe, mini, ja godt at wintermute tar rollen

wintermute,
det er jo opplagt ikke selvfølgeligheter. Den definisjonsmaktern besitter ikke du uansett. Og om det er det for deg, er det ikke for alle. Hensikten med det man legger ut på en profil er jo å gi et godt inntrykk av seg selv, så det å fremstå som en god forelder er defintivt en motivasjon for endel - i alle fall med referanse til de setnignene menn skriver om hvor høyt de setter barna sine; de matcher verdien av enkelte kroppsdeler.

Forskjellen på facebook og sukker er at du på facebook kan ha mer kontrol over hvem som kan se bildene du legegr ut - du kan regulere det til kun å være venner, elelr utvalgte venner. Det kan du ikke her. Det er forøvrig opplagt at it ikke er ditt kjerneområde, ref . pqmps kompetente innlegg. Og du jobber i alle fall ikke med trusler, som i flertall staves med en s og ikke to.
Og at en annen atferd har en høyere risiko, eliminerer ikke risikoen i en særskilt atferd.
Et bilde i en profil er ikke et isolert objekt, men kobler barnet til forelderen, og noen andre fakta, det høyner muligheten for ufrivillig overvåking.

Men altså gitt det som for deg er selvfølgeligheter: Når gevinsten er liten og kanskje negativ ved å legge ut bildet av barna, hvorfor ta sjansen når risikoen - selv om den er liten - i alle fall er større enn null?

snipp, snapp snute ja, da er jeg ute:)

Skjult ID med pseudonym wintermute on. 10 juni 2009 23:44

Vibe,
du følte det nødvendig å utheve at det å legge ut bilder av barna, "sier IKKE EN TING om fyren er en god far eller ikke". Dette er en selvfølgelighet, med mindre du faktisk tror at det sitter folk her inne som tror de er gode fedre *fordi* de legger ut bilder av barna sine. Hvis du påkaller deg definisjonsmakten med dette grunnlaget, så velbekomme. Ellers er jeg med på at motivasjonen for å legge ut bilder her på sukker, kun er til egen fordel, men hvis effekten er at man lukker ut de som rygger straks de ser barna, så har man i hvertfall et godt filter for å finne den man leter etter.

Å matche verdien av barna med en kroppsdel, er selvsagt helt bak mål, og er vel bare en uheldig formulering fra en eller annen stakkar som ikke har tenkt over hva han skrev. Jeg tipper de fleste fedre ville ofre livet sitt uten å nøle, om det kom til det.

Ellers er det tydelig at du ikke besitter evner til å vurdere folks IT kompetanse. Jeg er noen år eldre enn 'pgmp' og har jobbet som programmerer og systemutvikler siden jeg gikk ut av ingeniørskolen i 1999. Jeg har vært på nett siden internetts spede begynnelse, og har førstehåndserfaring med de samme truslene som han jobber med i sin bransje.

La oss si det sånn, en trussel mot en finansinstutusjon er ikke sammenliknbar med de risikoene du må forholde deg til for å forhindre at voksne menn tar kontakt med barna dine. Fint at du følte det nødvendig å påpeke mine skrivefeil. Det er altid et godt tegn på at man begynner å gå tom for argumenter.

Du finner ikke en eneste sak hvor en pedofil har sett ett normalt familiebilde av et småbarn på nett, sporet opp dette barnet, og misbrukt det. Det skjer bare ikke. Du har derimot svært mange tilfeller hvor pedofile har overvåket barn på vei til og fra skole/barnehage. Dette er en reell trussel, men man hindrer da ikke barna i å gå på skole av den grunn.

Det er altså ikke snakk om å ta sjanser i det hele tatt. Hva er motivasjonen min for å legge ut bilder av barna mine på nett? Jeg er stolt av dem, og viser dem gjerne til alle som har lyst å se. Venner og familie som jeg ikke har kontakt med daglig (store deler av familien min bor i utlandet), har mulighet til å se dem vokse opp.

Interessant debatteknikk dere utøver, dvs å melde seg ut av diskusjonen når man har sagt sitt. Ser for meg to voksne kvinner som dytter fingra i ørene og roper "lalala...hører ikke hva du sier...lalala".

Skjult ID med pseudonym flo joe on. 10 juni 2009 23:52

Kvalme? Nå må du gi deg !!! trodde damer likte menn som tok seg av barna sine og var ansvarsfulle. Greit at tekstene kan variere men poengene er de samme, man er glad i sine barn og de følger med.....Og, JODA, det er faktisk foreldre som ikke er glad i sine barn.....

(mann 32 år fra Akershus) fr. 12 juni 2009 13:22 Privat melding

Jeg har en lausunge som bor under trampolinen i hagen. Jeg kaster ut kjeks til ham på tirsdager, og han er en veldig stor del av livet mitt som jeg får tårer i øynene av og du må akseptere at han kommer før alt annet!

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 12 juni 2009 21:43

Hehe, stbk, jeg må altså bo under trappen jeg da.

Ok, wintermute, takk for seriøs svar her.
Men nå var det jo du som definerte hva som var selvfølgeligheter, som jeg korrigerte., Men hva some r selvfølgelig for deg eller meg, er ikke nødvendigvis likt, eller likt for andre.

Ang IT, så overrasker det meg at du kun ser pedofilirisikoen.
Ikke er jeg sikker på at du kjenne alle tilfeller av pedofili heller, men det finnes ogsåp andre riskoer av mindre alvorlighetsgrad.
For det trenger ikke være pedofile handlinger vi snakker om, bare sprø beilere/inner med elelr uten rusproblemer, som ikke tåler avvisning og som i så fall ikke trenger vite noe om hvem som er ditt barn eller hvordan det barnet ser ut. Jeg sier ikke at risikoen er stor, men den er der og den er unødvendig å ta siden det koster så lite å avdekke den.

Når det gjlede rå luke ut kvinner ved å ha bilde av barna i profilen, er det jo tull å si at det er de uegnede som skremmes vekk.
Som skrevet før har jeg datet to menn med barn. To forhold som var svært ulike fordi de to mennen taklet det så forskjellig.
Begge hadde godt forhold til barna sine og hadde dem tett på 50% av tiden. Forskjellen var at han ene definerte seg så mye som pappa, eller gjorde så mye nummer av det (oppfattet ham som litt umoden da), at jeg aldri så "mannen" (antagelig som noen kvinner er så mye mamma at du aldri ser kvinnen). Dette skapte en slags kløft mellom oss. Han andre, som jeg under tvil kom samemn med, klarte å kombinere det; han var pappa når barna var tilstede, men når vi var to var han bestevenn og kjæreste.
Når jeg nå ser bilder og mye tekst om barna så tenker jeg at her er sannsynligheten høy for at det er en type a la førtsnevnte. Jeg er her for å finne en som også kan være en mann og kjæreste når han er på sjekkeren, og ikke også der må være pappa.

(mann 43 år fra Oslo) ma. 15 juni 2009 09:48 Privat melding

Spørsmålet er om barna selv er særlig glad for at det finnes bilder av dem på en datingside. En annen ting er om den andre av foreldrene sine synes dette er greitt. Hadde ex-en min lagt ut bider av barna mine på en slik side hadde jeg nok også blitt rimelig forbanna. At å legge ut bilder av seg og barna kan vært sjekketriks opp mot enkelte kvinner; ja helt sikkert (................ og jeg skrev enkelte kvinner, ikke alle.......), men man bør ikke gjøre det. Nei legg helder ut bilder av stranda på Bahamas, Galdhøpiggen, hunden, veninna, katten, tarantellaen, lilletåa osv. Helt greitt det, men jeg blir litt skuffa når jeg ser i albumet til en vakker kvinne og finner 3 bilder av Fido...... Mjau..........